Bildirim
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (253. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
9.0 > 9.2 ile major bir güncelleme alan Browser'ı güncellemeyi unutmayın.
Yeni stabil sürümde Pie için hazırlanmış One UI dizayna uygun grafikler, Gece Modu, Yapay zeka destekli Akıllı İzleme Engelleyici ve daha fazlası...
https://www.androidpolice.com/2019/03/20/samsung-internet-beta-v9-2-gets-oneui-design-smart-anti-tracking-and-more/
https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-internet-for-android/samsung-internet-for-android-9-2-00-70-release/samsung-internet-browser-9-2-00-70-android-apk-download/
-
Benim s10plus a polarize gözlükle baktığımda neredeyse hiçbir şey görmüyorum ama arkadaşın başka bir s10plusı var onunkine bakınca aynı gözlükle çok daha iyi görünüyor...quote:
Orijinalden alıntı: aunsalg82
Kullanmaya başlayalı nerdeyse 2 hafta oldu S10 Plus'ı, yine bir yorum yapayım.
Bu arada ben yukarıdaki arkadaşlar gibi herşeyin en iyisini bilen, pro, manyak işlemci-kamera bilgisine sahip biri değilim :)
Düz kullanıcıyım, telefonu alırım, sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum. Oyunla falan işim yok, en fazla Candy Crush falan oynuyorum.
Lütfen bu yorumları "normal" kullanıcılar okusun, diğerlerine 2-3 siklet hafif kalacaktır benim yorumlar :)
1. Önceden S8 Plus vardı bende, S10 Plus'ın ekranı ve kamerası bence çok daha iyi. Kendi gözlemime göre söylüyorum. Modları falan çok başarılı. Kaldıki S8 Plus 2 yıllık telefon bu daha çıkalı 1 ay olmadı. Güncellemeler gelecektir, aynı yazılımla devam etmesini beklemiyorsunuz herhalde.
2.Bu kameranın ekranın içinde olması rahatsız eder mi diyordum, tam tersine iyi bir hava kattı. Her eline alan çok beğenyor. Bir de bu S10 Plus'a özel wallpaper koydum, çok havalı duruyor gerçekten :)
3.Dediğim gibi genelde sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum, her 2-3 dkda bir illa açarım telefonu twitter facebook instagram whatsapp kullanırım. Buna rağmen 1 günü rahatça çıkarıyor.Telefonda wireless, mobil data, AOD, konum falan devamlı açık. Burdaki yorumları okuyunca korkmuştum ama 1 gün çıkardıktan sonra benim için sorun yok. Gece yatarken şarja takıyorum 11 gibi, sabah da 7de şarjdan alıyorum. Demekki 16 saat şarja takmadan kullanabiliyorum. Bu bana yetiyor.
4.Dediğim gibi "normal" kullanıcı olduğum için, telefonumda CIA'in erişmesi gereken bilgiler olmadığı için yüz tanıma süper oldu. Anında açıyor. Hele bir de kilit ekranını da iptal ettim, telefonu elime alınca yüzümü gördüğü gibi ekran açılıyor. Büyük rahatlık oldu benim için. Parmak izini sadece denedim ama yüz tanıma varken parmak izi benim için gereksiz oldu.
5.Burda bahsedilen sorunlar var işte polarize gözlükle göremiyorum, parmak izi sensörü gözüküyor. Genelde koyu duvar kağıtları kullanıyorum. Onunda etkisi vardır belki ama ben iki sorunu da yaşamadım.
6.Ekran koruyucu ile gelmesi çok büyük rahatlık, daha kaplama yapan yerlere S10 plus gelmemiş, zamanla çizilecek, bu kaplamanın çizilmesi daha iyi. Böyle basit şeyler bence Samsung'u ön plana çıkarıyor.
7.Buds için başvurmuştum, millete mailler gelmiş ama bana daha gelmedi. Mart'ta aldığım için sanırım Nisanda gelir bizim kulaklıklar.
Bu arada bazen burdan sorular soruyorum bilmediğim ayarlar oluyor. Ayrıca güzel ipuçları veren arkadaşlar oluyor. Bu temayı gece moduna çevirmek, S10 plus'a özel duvar kağıtları, Bixby iptali vs. vs. tam istediğim şekle dönüştürüyorum telefonu. Lütfen bu şekildeki bilgileri paylaşın.
Herkes bir telefon alıp 2-3 ay kullanıp yeni telefona geçmiyor, kırılıp çatlamadıkça bu telefonu en az 2 sene kullanacak çok kişi var. O yüzden paylaşımlara devam lütfen.
-
Arkadaş 1000 tl demişse hakkını doğru demiş. Yurt dışında birim olarak 1000 bu telefonun değeri sonuçta. Ülkemizde de dolar, euro ve vergiler bu kadar yüksek olmasa bizde 1000 TL civarında alacaktık. Neyse bu arka jelatinle ilgili bir fikrin var mı hocam? Ben telefonu kılıfla kullanamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 21 Mart 2019; 14:33:27 > -
Polarize gözlükle görülmeme probleminin sebebi, üzerindeki ekran koruyucu diyorlar. Hatta bununla ilgili bir resim vardı reddit'te galiba. -
Samsung emaar ve cadde mağzası arkaya kaplama yapıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler bilgilendirme için. -
Buna bende katılıyorum. 1000 lira ancak eder, çöp olmuş ve benzeri tanımlamalar ile yapılan değerlendirmeler çok yanlış. Ben de S5'den beri S serisi kullanan bir kullanıcıyım. Arada kısa bir süre Asus Zenfone 5 kullandım, sadece çok merak ettiğim için. Gözün zor algılayabildiği ya da çok detayına girerek hissedilen eksik yanlar için bu kadar acımasız tabirler ile sürekli ve agresifçe eleştiri yapmak doğru değil. Telefonu ben de genel bir kullanıcı olarak başarılı buldum. Ekranı, dizaynı, hafifliği, hızı, her ne kadar çok eleştirilse de çektiği video ve fotoğrafları, kullanıcı dostu rutinleştirme ayarları, kısa yolları beni oldukça tatmin etti. Ben 100 üzerinden bir puan versem 92 puan veririm. Bazı sıkıntılı yanlarının da güncelleme ile çözüleceğini düşünüyorum. Ağır grafik gerektiren oyunlar oynamıyorum. Bu nedenle o eleştirilere bir şey diyemeyeceğim. Ama bu kadar güçlü bir işlemci ile bu sonuç çıkmamalı. Mutlaka sorun kısa sürede giderilir.quote:
Orijinalden alıntı: GreldoR
Tabi ki yazmalı, hemde her dezavantajını, her artısını, her deneyimini. Ama kalkıp telefonun ederi 1000tl diye yorum yapılırsa, o çamur atmaya girer ve forumu kirletir. Bu tiplere tepkiliyiz, yoksa bilinçli yorum yapanı herkes dikkatle okuyodur zaten.
Alıntıları Göster
Son sözüm de Snapdragon takıntısına. Bu konun artık her modelde sakız gibi uzaması da beni çok baydı artık. Adamlar bunu bizim ülkemize yönelik yapmıyorlar. Kendilerine göre bir strateji ile Avrupa gibi çok gelişmiş bir coğrafyaya ve dünyanın önemli bir bölümüne Exynos ile sunuyorlar cihazlarını. Yabancı forumları takip etmiyorum ama eminim bunu en çok ağzına sakız edip hem kendini hem de kullananların hevesini bu seviyelerde mundar eden başka bir ülke de yoktur eminim.
Herkesin telefonları hayırlı olsun keyifle ve güzellikler ile kullanalım.
Selamlar.
-
ben filmi sökmüştüm bu gün gözlükle baktım hiç sıkıntı yoktu.quote:
Orijinalden alıntı: civcivx
Polarize gözlükle görülmeme probleminin sebebi, üzerindeki ekran koruyucu diyorlar. Hatta bununla ilgili bir resim vardı reddit'te galiba. -
bende 1000 tl eder yorumunu niye görmüyorum diyorum,quote:
Orijinalden alıntı: GreldoR
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
adamı çoktan engelleyip çöp kutusuna atmışım, tavsiye ederim. -
S9 plus kullanıyorum nerde acaba bu güncelleme 😂😂 her güncellemede daha da kötüye gitti. Oreo Pie göre hem performans hem şarj hem de kamera olarak daha iyiydi. Samsungtan yazılımla düzeltme gibi bişey beklemeyinquote:
Orijinalden alıntı: GT_55
Niye düzelmiyormuş. S9+ ilk çıktığı zaman ile şimdi arasında baya bir geliştirme oldu. Gece çekimi otomatik modda daha iyi oldu. Önceden video tarafında filmic pro uygulaması ile stok kamera uygulama arasında baya fark vardı. Şimdi bu fark yok denecek kadar az oldu. Muhtemelen s10+'da aynısı olacaktır. Tabi donanımsal bir problem yoksa.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çoğunluk s10+ ve s10 dan bahsetmiş yorum yapmış. S10e alıp yorumlayan çıkmaz mı aramızdan . Note 5 ten geçmeyi düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende s10 plus almak istiyorum sarji yeterli gelirmi okdugum bazi haberlerde bataryada sorun cikmis diyiorlar ekrani acik algiliyirmus . Sizde durumlar neler. . Bunsorun cozulurmu ? Yoksa mate 20pro mu dersiniz fakat onunda speakeri cok kisik sevmedim o konuuda .
Sence KavgA çıkar mı???quote:
Orijinalden alıntı: mmusty355
Bu mesaj silindi.
ISO 400 den sonra düşük ışıkta kullanılabilir fotoğraflar çekbilmek istiyorsanız full frame bir fotoğraf makinesi almanızı tavsiye ederim. Misal Canon 6d mark2 vs vs...quote:
Orijinalden alıntı: eagleoneye
Yazilim ile düzelme ihtimali = fenerbahcenin sampiyon olma ihtimaliyle aynı.
Her koşulda denedim. Iso 400den sonrasi çamur görüntüler elde ediyor. Diger kamera uygulamariyla da denedim. Hele gorsel zekasi gece modu olunca isoyu 1250yapiyor ve tam çamur görüntü oluyor.
Alıntıları Göster -
Diger telefonlara göre diyorum. Abartma. Diğer telefonlarda böyle bir sorun yok.
Şimdi ben kendi gözlerimle gördüklerime inanayım, sana mı?quote:
Orijinalden alıntı: oski_58
S9 plus kullanıyorum nerde acaba bu güncelleme 😂😂 her güncellemede daha da kötüye gitti. Oreo Pie göre hem performans hem şarj hem de kamera olarak daha iyiydi. Samsungtan yazılımla düzeltme gibi bişey beklemeyin
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, 2 Mart tarihinde "Kampanya Zamanı" uygulamasından Buds kampanyasına katıldım; bu tarihe yakın onay e-postası alan var mı? Teşekkürler...
Sıfır Buds satıyorum almak isteyen özelden iletişime geçebilir. -
alınır seri içindeki bence en iyisi.Tek kamera ekranda plus kadar yer kaplamıyor doğal olarakta kamera deliği rahatsız etmiyor.Tek el kullanımına imkan veriyor plustaki gibi güç tuşu yukarıda kalmıyor.Batarya plustan bir tık az gider ama zaten 1 günü S10 çok rahat çıkarıyor.quote:
Orijinalden alıntı: izzard
S10 alınır mı alınmaz mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X