Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
48
Favori
379.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ysnozcn24

Merhaba arkadaşlar
    1aydır bende s10lite kullanıyorum
    Her yıl android alır sonra alışamaz eksik bulur iphone a geçerdim sonra iphone dan daralıp bir umut gene androide geçerdim ama alışamazdım.
    Meğer sorun hiç samsung bir android almamış olmammış.Samsung u çok beğendim gözüme batan eksiklik yok
    Dahası var ekran,şarj,özgürlük..
    Bir adet sorum olacak acaba bildirim geldiğinde ekran açılsın gibi bir ayar varmı? Bildirim geldiğinde iphone daki gibi ekranım açılsın istiyorum
    Glimpse notifications diye bir program var sanirim isinizi görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: giges1997

iPhone 11 alıcam ama aklım hala bu telefonda. Ekran, batarya, tasarım olarak önde olması acayip aklımı çeliyor. Çok kararsızım.
    ikiside var bende. Farklı hedef kitlesi olan cihazlar bana kalırsa. Uzun soluklu kullanım planlıyorsanız iPhone daha iyi seçenek olur ancak daha fazla para verip ekran/kasa oranı daha düşük, iç çerçeveleri daha kalın ve lcd panel (kalitesi gayet iyi), daha düşük ram li bir cihaz alacaksınız bununla birlikte uzun yıl güncelleme desteği, yüksek 2.el piyasası, A13+ios ile uzun zaman akıcı bir kullanim, daha iyi kamera gibi artılarınız olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

ikiside var bende. Farklı hedef kitlesi olan cihazlar bana kalırsa. Uzun soluklu kullanım planlıyorsanız iPhone daha iyi seçenek olur ancak daha fazla para verip ekran/kasa oranı daha düşük, iç çerçeveleri daha kalın ve lcd panel (kalitesi gayet iyi), daha düşük ram li bir cihaz alacaksınız bununla birlikte uzun yıl güncelleme desteği, yüksek 2.el piyasası, A13+ios ile uzun zaman akıcı bir kullanim, daha iyi kamera gibi artılarınız olacak.

Alıntıları Göster
    Gönlümm S10 Lite da kalsada iPhone 11 siparişi verdim. Dediğiniz gibi uzun soluklu kullanım ve ios avantajlarından dolayı tercih ettim. Bu konuyu devamlı takip edeceğim. Çünkü ios bölümüne göre burası daha iyi gözüktü bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giges1997 -- 24 Mayıs 2020; 12:1:34 >

• Herkese hayırlı bayramlar

• quote:

Orijinalden alıntı: giges1997

Gönlümm S10 Lite da kalsada iPhone 11 siparişi verdim. Dediğiniz gibi uzun soluklu kullanım ve ios avantajlarından dolayı tercih ettim. Bu konuyu devamlı takip edeceğim. Çünkü ios bölümüne göre burası daha iyi gözüktü bana

Alıntıları Göster
    Burada cidden S10L sahiplerini tenzih etmiyorum alanlar genelde maşallah cana yakın, olgun kişiler.

iPhone 11 kullandım ben, lansman günü Vatan'dan almıştım, 2 ay sonra sattım :D
    Ben o sisteme gelemedim, beni boğuyor maalesef biraz. Yoksa kullanabilene güzel cihazlar.

Diyeceğim o, oradaki tartışma, kaos ve biraz ego seviyesini burada göremezsin. Bekleriz her zaman.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:

• Sağlıklı ve huzurlu nice bayramlara...

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • Bayramınız kutlu olsun 😊

• Hepinizin bayramı kutlu olsun abilerim kardeşlerim, daha güzel günleri görmek dileğiyle. Esen kalın 🙋‍♂️

• İyi bayramlar.

Sen bu denli guzel
    Ben bu denli sevdali
    Olmayacaktık...
  • Herkese iyi bayramlar arkadaşlar.

Geçen hafta Hepsiburada dan a71 aldım. Malum ekranda yesillenme problemi çok yaşaniyor şimdilik gözüme bir sorun gözükmedi daha ayrıntılı test yapıp deneme fırsatım olmadı ama denemelerde böyle bir sorunla karsilasirdam iade etmeyi düşünüyorum. Yan cercevesi neyse de arka kapak kalitesini pek beğenmedim açıkçası. Eğer iade edersem aklımda s10 lite ile beraber note 10 lite ve mi note 10 lite var. Mi note 10 lite'da isınma ve kasma problemi var gibi duruyor. Galaxy note 10'da da Samsungun kendi işlemcisi olduğu için biraz soğuk bakıyorum eğer ekran sorunu yaşayıp iade edersem 1200 lira fark verip s10 lite almaya değer mi? Arka kapagi a71 gibi ince plastik mi ve benzer ekran problemleri i yasaniyormu? Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar.

Geçen hafta Hepsiburada dan a71 aldım. Malum ekranda yesillenme problemi çok yaşaniyor şimdilik gözüme bir sorun gözükmedi daha ayrıntılı test yapıp deneme fırsatım olmadı ama denemelerde böyle bir sorunla karsilasirdam iade etmeyi düşünüyorum. Yan cercevesi neyse de arka kapak kalitesini pek beğenmedim açıkçası. Eğer iade edersem aklımda s10 lite ile beraber note 10 lite ve mi note 10 lite var. Mi note 10 lite'da isınma ve kasma problemi var gibi duruyor. Galaxy note 10'da da Samsungun kendi işlemcisi olduğu için biraz soğuk bakıyorum eğer ekran sorunu yaşayıp iade edersem 1200 lira fark verip s10 lite almaya değer mi? Arka kapagi a71 gibi ince plastik mi ve benzer ekran problemleri i yasaniyormu? Teşekkürler.
    Arkadaşım 4 gün önce A71 aldı..
    S10 lite daha Sağlam bence, hissiyatı bile çok daha iyi dediğiniz gibi 71 in arka kapağı çok hassas gibi duruyor S10 lite ın da plastik olmasına rağmen daha iyi daha güven veriyor bunu elinize alınca hissediyorsunuz. A71 den işlemci ve OİS bakımından üstün bence bu fiyata değer türliye piyasasında S10 lite verilen fark. Ekran yeşillenme si üst sağda çok çok az var bende o da dikkat ederseniz görürsünüz gece modunda ve karanlık ortamda oda yoksa belli olmuyor ben rahatsız olmuyorum genel anlamda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-64 -- 24 Mayıs 2020; 16:26:10 >

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Benimde yanımdaki iş arkadaşım A71 aldı dedim buna mı bu parayı verdin keşke a51 alsaydın dedim A71 in albenisi yok ki sadece ekranı büyük A71 alana kadar da xiaomi telfon alırım.. S10 lite ın adı lite oysaki bi amiral gemisi

• Mutemet38 M kullanıcısına yanıt
    A51 ile a71'i aynı kefeye koymuyorum görüntüleri benzer olabilir ama işlemci kamera farki zaten ikisi arasında a71'i tercih etmeye yeter. Mesela Xiaomi note 9s ile pro arasinda işlemcisi aynı olmasına rağmen 600 lira fark var. Ayrıca benim şahsi fikrim a71 görsel anlamda gayet albenili. Beyaz rengi var bende, s20 zanneden bile oldu. Zaten S10 lit
    e ile de görsel anlamda çok bir farkı yok🙂 ekran panelleri de aynı. S10 lite'in işlemcisi amiral gemisi ayarında ve cercevesi alüminyum, zaten bunlar olmasa kimse a71 dururken 1200 lira fazla verip s10 lite almaz diye düşünüyorum. Keşke arka kapagida plastik değil de cam olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 24 Mayıs 2020; 17:54:28 >

s10 lite sanki ahize deliği yok

• brave353 kullanıcısına yanıt
    gaziyim yüksek sese maruz kaldığımız için işitme kaybı oluştu size yüksek gelen ses bana anca normal geliyor.Şuan kullandığım telefon samsung a5 2016 yüksek ses var ama yüksek seste berraklık gidiyor robotik ses gibi oluyor.Önemli olan yüksek seste berrak lık bozulmayacak

s10 lite sizce bu konuda a5 ve a71 e göre daha iyimidir ?

2 yıldır iPhone 7 kullanıyordum, canım sıkıldığı için androide geçmeye karar verdim. Aslında ilk baktığım telefonlar Oneplus 7 pro ve 7T idi 90 hz oldukları için. Ancak 7 pro ile çok kısa sürede gözle rahatça fark edilir burn in yaşayan bir sürü insan gördüm forumlarda ve redditte. 7T'de de bu konuda da biraz üstte bahsedilen yeşillenme problemi yaklaşık telefonların %90ında yaşanıyormuş. Bu telefonların garantisi olmayacak ve değiştirme imkanım da yok. Ekranı için geçmek istediğim cihazlardan ekranı yüzünden soğudum diyebilirim. Samsung'un s10 serisi ile ekranların burn in konusunda biraz daha iyileştiğini söyleyenler var. Tabii ki amoled olduğu için burn in yaşanacak biliyorum ancak 3-5 ayda da tüm klavyeyi sürekli ekranda görmek istemem. Bu telefonu kullananlar ekran konusunda hem burn in hem de green tint dediğimiz yeşillenme hakkında bilgi verebilir mi? Özellikle green tint çok rahatsız edici oluyor mu mesela? Çok teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.