Şimdi Ara

Samsung galaxy s wifi 5 ile ilgili çok sorunum var yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen burada bu kadar bilgili arkadaşlar var benim soruma cevap veremez misiniz?Basit gibi size ama ben çözemedim işte:(
    Dün indirimden yararlanıp samsung s wifi 5.0 aldım.Tek istediğim akşamları odamda online dizi ve film izleyebilmek.Ama dünden beri çok sıkıntı yaşadım.Sorunlarıma gelince;
    -Mesela dizi açıyorum yabancidiziizle.com dan dizinin bir yerinde reklam kalıyor ve gitmiyor.Bunun için ne yapabilirim?

-İkincisi dizimag e girdiğimde diziler dona dona ilerliyor ses var görüntü öylece duruyor.Arada bir ilerliyor.Modeme yakınım çekim gücüde iyi görünüyor.Sebep ne olabilir acaba?

-Birde nasıl güncelleyeceğim bu cihazı? Yukarıda bir arkadaş ipod ile kıyaslarken tek tuşla güncelleyebilirsiniz yazmış ama tuş nerese?Gördüğünüz gibi yardımınıza ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: robin19

Lütfen burada bu kadar bilgili arkadaşlar var benim soruma cevap veremez misiniz?Basit gibi size ama ben çözemedim işte:(
    Dün indirimden yararlanıp samsung s wifi 5.0 aldım.Tek istediğim akşamları odamda online dizi ve film izleyebilmek.Ama dünden beri çok sıkıntı yaşadım.Sorunlarıma gelince;
    -Mesela dizi açıyorum yabancidiziizle.com dan dizinin bir yerinde reklam kalıyor ve gitmiyor.Bunun için ne yapabilirim?

-İkincisi dizimag e girdiğimde diziler dona dona ilerliyor ses var görüntü öylece duruyor.Arada bir ilerliyor.Modeme yakınım çekim gücüde iyi görünüyor.Sebep ne olabilir acaba?

-Birde nasıl güncelleyeceğim bu cihazı? Yukarıda bir arkadaş ipod ile kıyaslarken tek tuşla güncelleyebilirsiniz yazmış ama tuş nerese?Gördüğünüz gibi yardımınıza ihtiyacım var.

Açıkçası çok kısa bir cevap olacak belki de ama cihaz 6 ay gibi bir süredir elimde ve en nefret ettiğim yani internet performansı tek kelimeyle rezil ötesi. Herhangi bir siteden rahat bi şekilde dizi/film izleyeceğini hiç ama hiç sanmıyorum... Üzgünüm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tablet e rom yüklediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paint It Black -- 23 Haziran 2012; 6:49:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.