Şimdi Ara

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
1
Favori
25.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: bumbam

Yil olmus 2012.. Ben sahsen titresimsiz ve radyosuz akilli telefon almam.

titreşimsiz?

Bildigim kadariyla iphone 5 te titresim olmayacakmis.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Yil olmus 2012.. Ben sahsen titresimsiz ve radyosuz akilli telefon almam.

titreşimsiz?

Bildigim kadariyla iphone 5 te titresim olmayacakmis.

yalan haberdir
    mantıklı bir açıklaması olamaz
  • http://www.displaymate.com/Smartphone_ShootOut_2.htm

Samsung: Galaxy S III'ü seçmek için dahi olmaya gerek yok

Daha samsung'un plastik kasa ve pentile ekranını savunan var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 25 Eylül 2012; 12:58:41 >
  • ben s3 alırım herlade iphone 5 ile arasında pek bi fark yok ama fiyat olarak uçuyor iphone
  • Apple bugüne kadar çıkardığı ürünlerde hiçbir zaman tam oturmamış özellikleri kullanmadı.Biraz düşündüğünüz zaman sizde hak verirsiniz Allah aşkına kaçınız nfc kullandı bugüne kadar?Tabii ki zamanı geldiğinde apple'da bu özellikleri koyacaktır ürünlerine fakat şuan çok erken.Sizce apple bunları düşünemeyecek kadar dar görüşlü bir firma mı?

Fakat donanımsal özelliklere bakarsak s3 ufak farklarla daha üstün ama bu farka rağmen bana göre İphone 5 çok daha hızlı ve performanslı bir ürün olacaktır.Nedenini sorarsanız size şöyle bir örnek ile anlatmak isterim:

İphone daha kapalı bir sistem ve çok fazla donanım seçeneğiniz yok 2g-3g serisini artık saymazsak 3 tane modeli var.Yazılımcılar birçok farklı cihaz için değil sadece bu 3 donanım için sınırları zorlayacaktır ve büyük ihtimal ortaya çıkan ürün çok stabil olacaktır.

Anroid open source olması ve birçok cihaz olmasından dolayı çok tercih ediliyor fakat bu bir dezavantaj çünkü yazılımcılar sınırları pek zorlayamıyor çünkü çok fazla ve birbirini tutmayan ürün var.Bu durum s3 şöyle yansıyor bir çok program var ama tam anlamıyla s3 için yazılmış program sayısı çok az.

Bu bahsettiğim konu hakkında tam olarak size consol'lar ve kullandığımız pcleride örnek gösterebilirim.Bildiğiniz gibi günümüzde kullanılan oyun konsollarında yıllar önce kullandığımız çok düşük (512 mb ekran kartı) donanımlar mevcut ama çoğu bilgisayar yanlarına yaklaşamıyor.Bunun en büyük nedeni geliştiriciler sınırlarını ve ellerindeki donanımın ne kadar zorlanabileceiğini çok iyi biliyor ve ona özel olarak geliştiriliyor.Yani eğer s3'ü bir bilgisayar gibi görürsek İphone bizim için bir konsol tadında olabilir(aralarında konsollar ve pc'ler kadar fark yok sadece mantığı anlatmak istedim.).

Bu söylediklerim benim kendi görüşüm ve iphone kullanıcısıyım.

• Al birini vur ötekine Apple Samsung için Samsungda Apple için ancak bu kadar reklam yapabilir .. Hergün biri diğeri şiakayer edip kötüleyip duruyor sanki piyasada başka telefon yokmuş gibi.

Adamlar tek el olmaya çalışıyor ve çok ta güzel gidiyor..

4ever Nokia Hep ezilenlerin yanından olmuşumdur.

• bunlarda işletim sistemine takıldı kldı yok ios 3 4 5 6 7 8 miş :D bunlar olunca nedeğişiklik geldi iphone onu söyleyin :D android tek güncellemede bir ton kısayol özellik geliyor ios da bunlar yok kusura bakmayın yani :D kullanan bilir iphone kullanıyorum ama olay ortada satarsam bide s3 alıp deniyicem hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: slymn_71

Al birini vur ötekine Apple Samsung için Samsungda Apple için ancak bu kadar reklam yapabilir .. Hergün biri diğeri şiakayer edip kötüleyip duruyor sanki piyasada başka telefon yokmuş gibi. Adamlar tek el olmaya çalışıyor ve çok ta güzel gidiyor.. 4ever Nokia Hep ezilenlerin yanından olmuşumdur.

iyide kardeşim nokiada ne gelişme var acaba ? sybiandır tutturdu gidio kafasının dikine batıcak halen sybian bazen şüpeleniyorum nokia sahiplerinde Türklük var sanırım hafiften bi inattır gidiolar.Htc desen ne samsung kadar iyi nede ihonela kapışabilir.yanı sıra fiyatlarıda ucuk şu piyasada alınacak markalar belli Samsung apple htc gerisi fasa fiso :D

• Bu Itunes tan nasil kurtulabiliriz, ben hayatimda boyle sacma sapan bi program gormedim..
  • malesef insanlar aldıkları şeyinkkötü olduğunu boşa para verdiğinidduymak istemiyor. ben sogru karari verdim umarım sizde verirsiniz. s3 iyidir iyi ;) ben şimdiye kadar tek birsey için pişmanım. osa s4 u beklemedigim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ne derse desin s3
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

S3 için 2 GB Ram yazıyor ?

4g lte destekleyen s3 modelleri yani amerikadaki cs3 ler de 2gb ram var.

• Iphone 4s 1700 lira s3 1300,ayrica s3 kadar komik duran bir telefon yoktur. O boyut nedir.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.