Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II'nin dünya çapındaki satışları 5 milyonu geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
9.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Samsung Galaxy S II'nin dünya çapındaki satışları 5 milyonu geçti


     

    Samsung'un akıllı telefon pazarındaki amiral gemisi Galaxy S II, satış rakamlarıyla firmanın yüzünü güldürmeye devam ediyor. İlk ayında 3 milyon satan Galaxy S II, gelen son bilgilere göre dünya çapında 5 milyondan fazla satmış durumda. Galaxy S'in 125 günde ulaştığı bu rakamı 85 günde geride bırakan Galaxy S II'nin son çeyrekte 10 milyon barajını aşması bekleniyor.

     

    4.3-inç boyutunda Super AMOLED Plus ekrana, 1.2GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemciye ve Android 2.3 işletim sistemine sahip olan Galaxy S II aynı zamanda kendi sınıfındaki en ince telefonlardan biri olma özelliğine  sahip. Peki Samsung Galaxy S II bu momentumunu ne kadar daha koruyabilir? Elimize ulaşan bilgilere göre, Eylül ayı ile birlikte 1.5GHz'de çalışan çift çekirdekli işlemciye sahip Android telefonlar rakip firmalar tarafından pazara sunulacak.

     

    Google'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı Android 4.0 işletim sistemi de yıl sonuna doğru lanse edilecek ve muhtemelen bir veya daha fazla sayıda firmanın dört çekirdekli ilk telefonlarının Noel döneminde pazara giriş yaptığına tanık olacağız.  Diğer taraftan Google'ın Nexus Prime isimli telefonu ve Nokia'nın Windows Phone 7'li ilk telefonları da son çeyrekte lanse edilmiş olacak. 

     

    Apple cephesindeki "fırtına öncesi sessizlik" ise devam ediyor. iPhone 5'in Eylül ayında satışa çıkacağı ifade edilirken, bu bilgi henüz doğrulanmış değil. Apple'ın bu hamlesine karşı Samsung'un da hazırlıklı olduğu ve çekmecesinde yüksek çözünürlüklü ekrana ve gelişmiş bazı diğer özelliklere sahip Galaxy S II Plus modelini tuttuğu zaman zaman öne sürülüyor. Kısacası son çeyrekte akıllı telefon pazarı karışacak ve bu noktada artan rekabetin Galaxy S II'nin satışlarını ne derece etkileyeceğini ise zaman gösterecek. 







  • Rakip firmalar yeni cihazlarını tanıtacak doğru ama Samsung da boş durmayacak elbette.
  • Samsung, Galaxy S ile elde ettiği başarıyı Galaxy S II ile katlayarak arttırdı gibi duruyor
  • S2 çıkarken S1 in fiyat dengesini iyi sağlamadı, S1, yeni yeni 1100 bandına düştü. Bu fiyatlarla bana göre alınabilirlik seviyesini zorluyorlar. İşletim sistemi masraflarının nispeten az olduğu bir platformda bu denli pahalı cihazları görmek veya almak bana mantıklı gelmiyor. E şimdi eylülde de iphone un yeni modeline rakip olarak hazır tuttuğunu düşündüğümüz cihazını da çıkarırsa nasıl bir fiyatla çıkaracak merak ediyorum. Gerçi insanlardaki bu tüketim çılgınlığı olduktan sonra fiyatın pek önemi kalmıyor.
  • Soldaki kızın elindeki amma büyük görünüyor he

    Samsung'un pazarlaması gerçekten çok iyi
  • Apple tarafındaki sessizlik çiseleme öncesi sessizlik de olabilir, işlemci probleminden dolayı bu seneyi geliştirilmiş modelle geçiştirirlerse iPhone4'teki gibi bir bomba etkisi yapmaz. Gerçi Apple bu, ne yapsa (veya yapmasa) olay olur o ayrı...
  • yaw apple 3,5 inche 900 pixel sığdırıyorda neden samsung gibi ekran uzmanı 4,3 ekrana 1024 koyamıyor zaten tablet gibi telefon nie okadar düşük pixel koyuyolarki ?
  • iPhone'un 3. çeyrek satış rakamı 20 küsür milyon...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iyot_eksikliği

    yaw apple 3,5 inche 900 pixel sığdırıyorda neden samsung gibi ekran uzmanı 4,3 ekrana 1024 koyamıyor zaten tablet gibi telefon nie okadar düşük pixel koyuyolarki ?


    400x800 pixel düşük öylemi. Düne kadar 17 inch bir CRT monitörde genelde 800x600 çözünürlük kullanılırdı. Sen şu anda 4.3 inch bir monitörde 400x800 çözünürlüğü beğenmiyorsun. Öyle mi?
    "iyot eksikliği"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elektroterm

    quote:

    Orijinalden alıntı: iyot_eksikliğiyaw apple 3,5 inche 900 pixel sığdırıyorda neden samsung gibi ekran uzmanı 4,3 ekrana 1024 koyamıyor zaten tablet gibi telefon nie okadar düşük pixel koyuyolarki ?
    400x800 pixel düşük öylemi. Düne kadar 17 inch bir CRT monitörde genelde 800x600 çözünürlük kullanılırdı. Sen şu anda 4.3 inch bir monitörde 400x800 çözünürlüğü beğenmiyorsun. Öyle mi?iyot eksikliği


    kardeş lafı nerenden anladın ? bn beğenmiyorummu dedim apple 3,5 a 960 pixel koyabiliyo samsung nerdeyse 1 inch fazla büyüklükteki bir telefona neden 1024 koyamıyor dedim ??
  • Lafın orası burası olmaz.
    Git bir teknoloji markete Galaxy S2 yi ve iPhone 4 ü al yanyana koyup bak.
    Ondan sonra yorum yap.
  • Nedenini duymuştum süper amoled plusın piksel başına düşen alanı süper amolede göre daha fazlaymş apple 3.5 ince bu kadar çok piksel sığdırırken ıps panel kullanıyor samsung daha gerçekci görüntü ve şarj tüketimi konusunda daha başarılı olan süper amoled plusu seçti ve android telefonlar için bence şarj konusu çok daha önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HarryPotter93

    Nedenini duymuştum süper amoled plusın piksel başına düşen alanı süper amolede göre daha fazlaymş apple 3.5 ince bu kadar çok piksel sığdırırken ıps panel kullanıyor samsung daha gerçekci görüntü ve şarj tüketimi konusunda daha başarılı olan süper amoled plusu seçti ve android telefonlar için bence şarj konusu çok daha önemli


    eyv. kardeş bak böle bi açıklama yapmak yerine kendisini bşy biliomuş gibi görmek başkasını aşşağalamaya çalışmak çok acınası durum ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iyot_eksikliği

    quote:

    Orijinalden alıntı: HarryPotter93

    Nedenini duymuştum süper amoled plusın piksel başına düşen alanı süper amolede göre daha fazlaymş apple 3.5 ince bu kadar çok piksel sığdırırken ıps panel kullanıyor samsung daha gerçekci görüntü ve şarj tüketimi konusunda daha başarılı olan süper amoled plusu seçti ve android telefonlar için bence şarj konusu çok daha önemli


    eyv. kardeş bak böle bi açıklama yapmak yerine kendisini bşy biliomuş gibi görmek başkasını aşşağalamaya çalışmak çok acınası durum ;)


    Kusura bakma kardeş. Hakkını helal et.
    Aşırı tepki göstermiş olabilirim.




  • Yuh o cebe sığmaz koca telefonu o kadar kişimi almış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elektroterm
    Kusura bakma kardeş. Hakkını helal et. Aşırı tepki göstermiş olabilirim.


    helal olsun kardeş nedemek ama yargılamadan önce bi yardımcı olursan kazanan sen olursun bölelikle tanımadığın insanlardan özür dilemek zorunda kalmazsın ;) bu arada bende apple dan nefret ederim sırf netten para kazanmak için bile radio fm vericisi koymuyor en nefret ettiğim nokta bu bide tekelci zihniyeti ;) sonuna kadarr androiddd....... :)
  • Ben samsung fanı olarak az buldum eğer iphone'nin rakibi ise satış bazında çok kötü ezilmiş.En az 10 milyon felan satsa kabuledilebilirdi iphone karşısında ama adamlar iphone 5 çıksa 1 ayda 5 milyonu geçecekler.
  • Galaxy S II'nin satış rakamlarının yanında iade rakamları da bir o kadar fazla. Sebep ise ortalama kullanıcıların bu tip cihazları kullanmakta zorluk çekmesi. Özellikle iOS ve BlackBerry cihazların kullanımıyla kıyaslanınca kullanım farkı bariz şekilde ortaya çıkıyor.
  • SGS2 Her yönüyle eksizsiz bir telefon... Tanındıkça alıcısı katlanarak artacaktır...
  • iphone nun o kadar kısa sürede satması çok normal çünki başka telefon modeli yok kiii .)))))) ama samsumg akıllı telefon modellerini topla bakalım kaç adet ediyor

    iphone yaptığı elit kesime hitap etmek gidipte 2-2.5 binlara verip te bluetootu radyosu kamera ışığı dahi olmayan, bile yok şarzı 1 gün giden sırf reklam olsun diye

    telefona para vermem
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.