Şimdi Ara

Samsung Galaxy S: En hızlı Android telefon (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
5
Favori
119.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyede 16 GB lik model gelmeyecekmiş.. telpadan aldığım bilgi.
  • Arkadaşlar elimde açılmamış kutusunda Galaxy S var, fiyatı 1150TL'dir. Düşünen arkadaşlar olursa iletişime geçebililer
  • şu lanet gps düzelmedi gitti anasını satayım delirtiyor bu kadar para veriyorsun bir tane k.çı kırık gpsi çalışmıyor bir de kocaman harflerle yapıştırmış ekrana gps diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13
    şu lanet gps düzelmedi gitti anasını satayım delirtiyor bu kadar para veriyorsun bir tane k.çı kırık gpsi çalışmıyor bir de kocaman harflerle yapıştırmış ekrana gps diye

Benimkisi calisiyo valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord__of_darkness

quote:

Orijinalden alıntı: eric13
    şu lanet gps düzelmedi gitti anasını satayım delirtiyor bu kadar para veriyorsun bir tane k.çı kırık gpsi çalışmıyor bir de kocaman harflerle yapıştırmış ekrana gps diye

Benimkisi calisiyo valla

ayarları alayım hocam gerçi okudum konuyu ama bir daha tam nasıl yaptıysanız anlatırmısınız onun dışında zaten sorunum yok cihazla ilgili

• benimkide calisiyor sorunsuz evde bile buldu yerimi.sizin sorun nasil duzelir onu bilmiyorum malesef
  • Şebekeden ve wifiden konum bulma kapalı iken tekrardan GPS test edilmeli....

Kapalı mekanlarda hızlı konumunu bulanlar kesin ya şebeke den almış ya da wifi den. Yani entegre GPS ten değil.... Olsa olsa A-GPS ten...

Yanıltma olabilir..
  • GPS'i google maps'ten yada navigasyon programları ile uzun süre test etmek lazım. Bir anda sizi tam yerinizde gösterirken bir süre sonra 100m ilerdeki 3 sokak ötede gösterebiliyor. Google'da navigasyon yok ama örneğin Ndrive ile bir adresi hedef seçip götürmesini izleyin. Bakın sizi nasıl değişik yollardan götürüp kaybettiriyor . Yada değişik yerlerde hatta aynı yerde farklı zamanlarda GPS konumu açık olarak resim çekin. Kamera ekranında GPS ikonu hareketli ise yani anaimasyon devam ediyorsa uyduyu arıyor demektir. Bu anda konumu kaydetmez. GPS ikonu hareketsiz ise uyduya kilitlenmiş demektir. Bu anda resimlere GPS konumlarını da kaydediyor. Resmi çektikten sonra dosyalarımdan veya galeriden resmi bulup özelliklerini açın. Haritada göster seçeneğinin eklendiğini göreceksiniz. Haritada gösteri seçtiğinizde Google maps açılıp o resmi nerede çektiğinizi gösteriyor. Fakat çok yüksekten bakmayın. Mümkün olan en yakına kadar zoomlayın. Bakın bakalım neredesiniz? Resmi, haritada konumunuzu tam olarak bulabileceğiniz yerlerde çekmeye çalışın. Köşe başları v.s. gibi yerlerde.
    Bir de böyle test edip hala GPS'iniz doğru çalışıyormu bilgilendirimisiniz?

• bukadar ugraşmak yerine gps test programını indirip kaç uyduya nekadar iyi baglandıgınıza bakarsanız tahmini nekadar iyi calıstıgını anlarsınız. navitech navigasyon cihaziyla hemen hemen aynı performansı aldım ben evde( oda 3 4 uyduyu anca goruyordu) tabi dogru bi bilgiyi dısarı cıkınca verebiliriz ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

bukadar ugraşmak yerine gps test programını indirip kaç uyduya nekadar iyi baglandıgınıza bakarsanız tahmini nekadar iyi calıstıgını anlarsınız. navitech navigasyon cihaziyla hemen hemen aynı performansı aldım ben evde( oda 3 4 uyduyu anca goruyordu) tabi dogru bi bilgiyi dısarı cıkınca verebiliriz ancak.

GPS uydularını bulmada zaten bir problem yok. Problem sizi 2-3m ile 800m arası değişik yerde göstermesi. Şu google maps'ten track alıyorlar. Bir türlü öğrenemedim. Bir öğrensem! XDA'da birisi amerika'da yaptığı bir navigasyonun trackini koymuştu. Yukardan bakınca evet çok güzel yol boyunca gitmiş. Ama iyice yaklaşınca bir yolda giderken biraz sonra 2 sokak öteye uçarak gitmiş. Çünkü binaların üstünden geçmiş . Sonra tekrar yola girer gibi yapıp başka bir sokağa uçmuş. Bunu bilmediğiniz bir yolda kendinizi navigasyona teslim ettiğnizi hayal etsenize. Otobanda gidiyorsunuz ve 20m ilerde sağa dönün diyor.

• Best Buy'da 15 stok 1399TL ye Axess karta 10 taksitle satista i9000. Izmir ve Ankara'da olanlar saldirin. :)
  • sanırım türkiyedeki fiyatı 1700 civarında satışa sunulmuş ama büyük bir telefon reklamlarda inceligi ön plana çıkıyor ama büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal.24

sanırım türkiyedeki fiyatı 1700 civarında satışa sunulmuş ama büyük bir telefon reklamlarda inceligi ön plana çıkıyor ama büyük

1400-1475 TL olarak açıklandı zaten. Turkcell kontratlı 1.440'a geliyor. Kontratsız 1.475 TL. Pazarlık yaparak daha ucuza alanlar var. Alışveriş sitelerinde de satışa çıktı. Açıp bakabilirsiniz. Oralarda da bu civarda. 1700 nerden çıktı? Büyüklüğüne gelince; 4" ekranı var. 4" ölçüsü her yerde aynıdır. Daha küçük bir 4" telefon bulursanız bize de söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: kartal.24

sanırım türkiyedeki fiyatı 1700 civarında satışa sunulmuş ama büyük bir telefon reklamlarda inceligi ön plana çıkıyor ama büyük

1400-1475 TL olarak açıklandı zaten. Turkcell kontratlı 1.440'a geliyor. Kontratsız 1.475 TL. Pazarlık yaparak daha ucuza alanlar var. Alışveriş sitelerinde de satışa çıktı. Açıp bakabilirsiniz. Oralarda da bu civarda. 1700 nerden çıktı? Büyüklüğüne gelince; 4" ekranı var. 4" ölçüsü her yerde aynıdır. Daha küçük bir 4" telefon bulursanız bize de söyleyin.

iyi cevap eline sağlık

• quote:

quote:

bukadar ugraşmak yerine gps test programını indirip kaç uyduya nekadar iyi baglandıgınıza bakarsanız tahmini nekadar iyi calıstıgını anlarsınız. navitech navigasyon cihaziyla hemen hemen aynı performansı aldım ben evde( oda 3 4 uyduyu anca goruyordu) tabi dogru bi bilgiyi dısarı cıkınca verebiliriz ancak.

GPS uydularını bulmada zaten bir problem yok. Problem sizi 2-3m ile 800m arası değişik yerde göstermesi. Şu google maps'ten track alıyorlar. Bir türlü öğrenemedim. Bir öğrensem! XDA'da birisi amerika'da yaptığı bir navigasyonun trackini koymuştu. Yukardan bakınca evet çok güzel yol boyunca gitmiş. Ama iyice yaklaşınca bir yolda giderken biraz sonra 2 sokak öteye uçarak gitmiş. Çünkü binaların üstünden geçmiş . Sonra tekrar yola girer gibi yapıp başka bir sokağa uçmuş. Bunu bilmediğiniz bir yolda kendinizi navigasyona teslim ettiğnizi hayal etsenize. Otobanda gidiyorsunuz ve 20m ilerde sağa dönün diyor.

My tracks programını kullanabilirsin.
    http://mytracks.appspot.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg34

quote:

quote:

My tracks programını kullanabilirsin.
    http://mytracks.appspot.com/

teşekkür ederim. Bayramda bol bol track alırım herhalde. Şimdi verdiğiniz linke bakayım.

• bunca zaman bekledik yıl sonuna kadar bekleyip daha ucuza alırım sanırım
  • Turkcell bayilerinde satılan Samsung i9000 Galaxy S resmi distribütörleri şuana kadar denk gelenler şöyle : TELPA ,BAŞARI ve C5

Bunlardan hangisi özellikle teknik serviste iyidir? Eski telefonum Samsung i8910 HD idi. Yedek parça için aylarca beklemiştim... Gerçi geçen hafta yedek parçaları vardı ve sorunu 2 iş günününde çözüldü...

Merak ettiğim piyasada birden fazla resmi garantili ithalatçılar var... Eminim herbir firmanın ithal etme maliyeti farklıdır. Ama nedense fiyatlar Turkcell bayilerinde aynı...

Özellikle C5 i merak ediyorum... Pek duymadığım yetkili ithalatcı ...

Teknik servislerde iyi olan veya kötü olan hangisidir... Bazıları Başarı en iysi diyor. Bunu diyen satış görevlisi tabili derdi elindeki Başarı garantili telefonu satmak.... Ne kadar objektfitir tartışmalı...

O yüzden garantili alınacaksa özellikle hizmet yani yedek parçası bol olan ve profesyonel teknşkerlerden oluşan firma acaba hangisidir? TELPA mı BAŞARI MI?

Bence önemli bir ayrıntı... Garantili almaya karar verilecekse ve fiyatı da Turkcell lerde aynı ise farklı yetkili servislerin kalitesi de muhakkak farklı olacaktır.. Bene C5 teknik servisi ne kaad güçlü ve profesyonel muamma...

Cevaplarınızı ve başka model Samsung sahibi olupta teknik servise gidenlerin tecrübeleri burda paylaşılırsa çok faydalı olacağını düşünmekteyim.

Şimdiden teşekkürler .

• Arkadaşlar ben de dün turkcell garantili aldım telefonu.
    Bir sorum olacak.android market ve youtube yok uygulamalarda.nasıl yüklerim?
  • quote:

Arkadaşlar ben de dün turkcell garantili aldım telefonu.
    Bir sorum olacak.android market ve youtube yok uygulamalarda.nasıl yüklerim?

güle güle kullan

nasil android market yok mu? basari veya telpa gibi secenegimiz var mi? bende ctesi gıunu alacagim
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.