Şimdi Ara

Samsung Galaxy S 2 Telefonun mazeclock tuş kilidi kilitlendi telefonun kilidini açamıyorum. ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm dostlar abimin samsung galaxy s 2 telefonun mazeclock tuş kilidi çok fazla yanlış deneme yüzünden iptal oldu telefon gmail hesabına girin diyor. Tüm resimler Telefonun içersinde kendi hafızasında yani hafıza kartında falan değil... Abim telefonu fransadan almış izine geldi telefon sigortalı yenisini çok rahat alabilir yanlız içersindeki resimler çok değerli şimdi ben bu telefonun bu içersindeki resimleri silmeden tuş kilidini nasıl açarım. ??? Pc ye bağladığımızda telefonun hafızasına erişebilirmiyiz ?? Nasıl yaparız ???abim gmail hesabınıda unutmuş lütfen yardım edin sevgili dostlar. Acil cvplarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gmail hesabından girmesi en sağlıklısı, gmail hesabınıda unuttuysa gmail sıfırlama e postası istesin parolasını değiştirip girsin zor değil
  • kardeş telefonun internet ayarlarınıda kapatmış abim yani kilitli telden hesabına giremez bağlantı olmadığı için... Pc den girsek hesaba nasıl yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

kardeş telefonun internet ayarlarınıda kapatmış abim yani kilitli telden hesabına giremez bağlantı olmadığı için... Pc den girsek hesaba nasıl yapabiliriz

pcden google sayfasından gmail hesabına gir arkadaşım orda altta parola sıfırlama mevcut artık bukadarınıda yaparsın diye düşünüyorum azıcık pc bilgisi olan herkez yapabilir,çok önemli bi durumyok ortada
  • beyler telefonu samsung Kies Air ile PC ye bağladım karşıma bu ekran geldi bunu nasıl kıracam içindeki bilgiler çok önemli silinmemesi gerekiyor resimler kendi hafızası 16 GB olduğu için abim hafıza kartına bişe yüklememiş doğal olarak

bu kilidi nasıl kıracam ??

Samsung Galaxy S 2 Telefonun mazeclock tuş kilidi kilitlendi telefonun kilidini açamıyorum. ACİL YARDIM !!!
  • Bi Allahın kulu yokmu yardımcı olacak zor aldım elinden telefonu adam kırıyordu valla sigortalı olduğu için ha birde lanet telefon kendi üstünde verilen hattan başka bi hat çalıştırmıyor gavur öyle bi yapmışki arkadaş kullanıcı adı ve şifreyide bilmiyoki geri kurtaralım

birde telefona root attımı oluyormuş odin3 ve Galaxy Ice cream güncellemesi yaptığın zaman oluyomuş varmı böle bişe telefonu download modda açıp yapabiliyomuşuz

lütfen yardımcı olun sayın dh sakinleri rica ediyorum sizden...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.