Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde şu adresteki prograö ne işe yarra bilen varmı?

eMMC Brickbug Check:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydromax

burası yeri değil ama yinede sormak istiyorum. Telefondaki uygulamların kısayollarını gizleyebileceğiim bir program varmı? Buna sistem uygulamalrıda dahil ( Ayarlar,galeriv.s. telefonla gelen uygulamalarda dahil)

Touchwiz ux eklentisini yukleyerek menudeki uygulamalari gizleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı yerine bilgim yettiğince burdan cevaplamaya çalışayım...

@enaz3posta
    Odinle sayaç artar , Cwm de etkilemez...

@n_sener
    1-ICS de swype yok, ayrıyetten yükleniyor,yada alternatif programlara yönelmeli.
    2-Ana ekrandayken değişmek için değişeceğiniz ikona basılı tutmanız gerek.Uyguların olduğu ekrana geldiğinizde sol dokunmatik menu tuşuna basıp Düzenle seçmelisiniz.
    3-Igo malum cep sitelerinde haritasıyla birlikte paylaşılıyor, ama ben şiddetle Navitel öneririm,google dan bulabilirisiniz.

@hydromax
    Uygulama kısalyollarını gizlemek için , sol dokunmatik tuşa basın, çıkan menüden "Uygulamarı Gizle" seçeneği mevcut.Burdan programsız gizlemew yapabilirsiniz. (TouchWiz UX yüklü olmalıdır)
    eMMC programı sanırım ICS yüklemeden önce telefonun uyumlu olup olmadığını tespit etmeye yarıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvaLion -- 20 Ağustos 2012; 21:49:01 >
  • Ya hebire aynı şeyi sorup duruyorum ama salaklığıma verin.

Şimdi bu avusturya romlu işlemleri aynen anlatılanlar gibi mi yapıcaz? Ekstra birşey yok değil mi ?

Yapılan işlemler sırasında bilgisayara bağlı olucak telefon anladığım kadarıyla. Brick riski var mı ?

Başka ülkelerin Rom'unu yüklüyoruz türkiyede garantisi geçerli olur mu ? Ayrıca ülkelerin romları arasında fark var mı hızlılık ram kullanımı açısından vs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 20 Ağustos 2012; 22:03:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Ya hebire aynı şeyi sorup duruyorum ama salaklığıma verin.

Şimdi bu avusturya romlu işlemleri aynen anlatılanlar gibi mi yapıcaz? Ekstra birşey yok değil mi ?

Yapılan işlemler sırasında bilgisayara bağlı olucak telefon anladığım kadarıyla. Brick riski var mı ?

Başka ülkelerin Rom'unu yüklüyoruz türkiyede garantisi geçerli olur mu ? Ayrıca ülkelerin romları arasında fark var mı hızlılık ram kullanımı açısından vs ?

İki stock rom kullanildi burda.biri avusturya digeride ics stock rom.brick riski kiesle islem yaparken bile var.telefonunun sarji fule yakin olsun laptopunkide.aradaki baglanti kablosu islem esnasinda cikmasin dikkat et

Kolay kolay brick olmaz.tegra 2 nin boyle bi durumu var brick olsa bile kurtarmasi kolay ayrica.

• Touchwiz ux eklentisini indirdim ama yüklemeyi beceremedim. Tel rootlu değil ondan olabilirmi?

Birde bu root işinide beceremedim.

Superuser dosyasını indirdim telefona kurdum ama yinede rootlasnmadı. Nasıl yapmam gerekiyor adım adım anlatabilirmisiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Alıntı yerine bilgim yettiğince burdan cevaplamaya çalışayım...

@enaz3posta

@hydromax
    Uygulama kısalyollarını gizlemek için , sol dokunmatik tuşa basın, çıkan menüden "Uygulamarı Gizle" seçeneği mevcut.Burdan programsız gizlemew yapabilirsiniz. (TouchWiz UX yüklü olmalıdır)
    eMMC programı sanırım ICS yüklemeden önce telefonun uyumlu olup olmadığını tespit etmeye yarıyor...

AvaLion bu mesaja istinaden 2 sorum olacaktı.
    1- bu bahsettiğin sayacı sıfırlamanıun bir yolu varmı?
    2-TouchWiz UX nasıl yükleniyor?

TouchWiz UX indirdim CWM ile yüklemeye kalktım ama olmadı maalesef.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Alıntı yerine bilgim yettiğince burdan cevaplamaya çalışayım...

@enaz3posta

@hydromax

AvaLion bu mesaja istinaden 2 sorum olacaktı.
    1- bu bahsettiğin sayacı sıfırlamanıun bir yolu varmı?
    2-TouchWiz UX nasıl yükleniyor?

TouchWiz UX indirdim CWM ile yüklemeye kalktım ama olmadı maalesef.

http://androidsu.com/superuser/ ilk olarak burdan arm devices 3.2 rc3 indirip cwm ile yukle. telefonu bu sayede root etmis olursun. Ayrica touchwiz ux sadece ics de calismaktadir.

• touchwiz i yüklemeyi başardım. Telefonu yeniden başlatınca bana seçimi sordu bende touchwizi seçtim açıldı. Fakat orta tuşa basınca tekrar eski halini aldı. Artık telefonu yeniden başlatınca seçenek sormuyor ve touchwiz açılmıyor ilk arayüz açılıyor. Nasıl touchwize dönebilirim acaba?

Bu arada touchwiz i en az 3 defa daha yükledim ama yine sormuyor hangi arayüzü kullanmak istediğimi....

Birde sayaç sıfırlama ile ilgili bilginiz varsa verirmisiniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydromax -- 21 Ağustos 2012; 18:48:33 >
  • quote:

touchwiz i yüklemeyi başardım. Telefonu yeniden başlatınca bana seçimi sordu bende touchwizi seçtim açıldı. Fakat orta tuşa basınca tekrar eski halini aldı. Artık telefonu yeniden başlatınca seçenek sormuyor ve touchwiz açılmıyor ilk arayüz açılıyor. Nasıl touchwize dönebilirim acaba?

Bu arada touchwiz i en az 3 defa daha yükledim ama yine sormuyor hangi arayüzü kullanmak istediğimi....

2.xx gb de uygulama menusunde..uygulama yoneti sec orda tw uygulamasini bul secimleri sifirlaya bas.

Home a basinca tekrar sorcak sana

• quote:

Sayac sifirlama icin bi aparat lazim google da aratin cikar her telefonda ayni olay zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhum87 -- 21 Ağustos 2012; 19:39:58 >
  • Önemli :

XDA'da anladığım kadarıyla ICS 4.0.4 yükleyenler eMMc çipi yüzünden 2 kişinin telefonu brick olmuş. Tedbiri elden bırakmamak için şunları yapmamaya özen gösteriniz.

CWM üzerinden wipe data / cache temizliği , ICS flashlama sonrasında factory reset , başka bir backup yükleme, yüksek boyutlu dosya silme, herhangi bir wipe operasyonu vb. şeyler telefonu brick edebiliyormuş.

DETAYLI BİLGİ İÇİN ;
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1725044
  • Geçmiş bayramnz kutlu olsun arkadaşlar :)
    Bu herkezin konuştuğu sayaç sıfırlama olayı nedir anlamadm biri açıklayabilirmi ?

• Galaxy r cihazima ics 4.0.4 yukleyince telefon bambaska bir telefon oldu. Dokunmatigi yeni aldigimda bile bu kadar guzel degildi. Takilma vs hicbir sorun yok. Pil yuzdesini gosterme isi de cok guzel. Tesekkurler gelecek arkdas.

• Xda dan sevindirici haber geldi;

Samsung galaxy r ics kodlarini opensource.com da yayinladi.suan cm10 ve jelly bean icin calismalar hizlandi yakin zamanda stabil custom romlara kavusuyoruz

• Kotu haber geldi internete sizan ics romu riskliymis gb ue geri dondum ben.link vericem herkes okusun

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1847878

Bi diger konu ardatdat yeni kernel yayinlicak bugun ics icin hard brick sorununa cozum olcagini soyluyo.onuda burdan takip edin

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1848677

• quote:

Orijinalden alıntı: enaz3posta

quote:

Sayac sifirlama icin bi aparat lazim google da aratin cikar her telefonda ayni olay zaten

aparatsız olarakta yapıldığı söyleniyor ama galaxy R cihazlarda işe yarıyuormu onu bilmiyorum.

Program adı : TriangleAway USB Jigsiz counter reset ediyormuş ama detaylı türkçe bilgi bulamadım ingilizce biraz zayıf olduğundan da denemekten çekiniyorum o nedenle.
  • Arkadaşlar ics için yeni kernel yayınlandı

Features:
    - Rooted with su & Superuser 3.2 RC3
    - Remove MMC_CAP_ERASE and always return -EOPNOTSUPP in mmc_erase()
    - Ramhack to increase total RAM to 833MB
    - Voodoo sound WM8994 v10 on ICS kernel!
    - /system/etc/init.d/ scripts support
    - /system/etc/hosts file patched with Ad blocking
    - Stock frequency without OC
  • quote:

Orijinalden alıntı: infersis

Geçmiş bayramnz kutlu olsun arkadaşlar :)
    Bu herkezin konuştuğu sayaç sıfırlama olayı nedir anlamadm biri açıklayabilirmi ?

Android telefonlarda bir sayaç olduğu vr bu sayacın ODİN ile yapılan her yüklemeden sonra arttığı söyleniyor böylece servis telefona yapılan dışarıdan müdahaleleri anlıyormuş. Bu sayacı sıfırlamanın bir yolu olduğu söyleniyor ve sıfırlanıyormuş. Konu kısaca böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren_emir

Arkadaşlar ics için yeni kernel yayınlandı

Features:
    - Rooted with su & Superuser 3.2 RC3
    - Remove MMC_CAP_ERASE and always return -EOPNOTSUPP in mmc_erase()
    - Ramhack to increase total RAM to 833MB
    - Voodoo sound WM8994 v10 on ICS kernel!
    - /system/etc/init.d/ scripts support
    - /system/etc/hosts file patched with Ad blocking
    - Stock frequency without OC

evet ama kerneli yayınlayan arkadaş yinede yüzdeyüz çözüm olmadığını söylemiş.onuda dikkate almak lazım.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.