Şimdi Ara

Samsung Galaxy Pro [HB Kampanyası]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzunca bir süredir klavyeli telefonları araştırıyorum. Hepsinin kendisine göre iyi ve kötü yanları var. Ama şu anda HB kampanyayla 460 TL 'ye düşürdü Galaxy Pro 'yu. Zaten bu civarlarda alınabilecek klavyeli olarak birkaç telefon var. E72 veya 8520 'den filan varzgeçerek bu telefonu almayı düşünüyorum. Hem sıfır telefon almış olacağım. Daha önce 2. ellere baktım hep. Çok fazla programla, oyunla, filmle filan işim yok. GPS 'ni kullanırım, müzik dinlerim, belki arada da internete girerim. Fazla kişide olmadığı için de alışıldık telefonlardan da değil. Kullanan kişiler artılarıı eksilerini söyleyebilirler mi? Özellikle BB ve bu telefonu kullanmış kişiler yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.

• Evet yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Baaya aydınlatıcı oldu, ferahladım..
  • ben kullaniyorum cihazi cok memnunum hele o fiyata gozun kapali alabilirsin derim. artilari genis inanilmaz rahat bir klavyesi var dokunmatigi cok iyi ve kullanisli internete ayri keyif katiyo sosyal aglarda mesajlasma konusunda cok basarili android os olmasını bahsetmiyorum zaten eksileri dersen androidde klasiklesen kısa sarj suresi,ekran cozunurlugu dusuk ve diger cihazlara nazaran dusuk olan wifi cekim gucu diyebilirim ama ben kesinlikle 8520 ye veya e72 ye tercih edilmesi gereken bir cihaz diye dusunuyorum
  • Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. E72 veya BB 8520 ile karşılaştırdığında ekran görünümleri çok mu farklı? Yani galaxy pro 'nun ekranı çok mu kötü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. E72 veya BB 8520 ile karşılaştırdığında ekran görünümleri çok mu farklı? Yani galaxy pro 'nun ekranı çok mu kötü?

hayir okadarda kotu degil tabiki 8520 ile aynidir bence en sagliklisi gidin bir inceleyim teknoloji markette derim yinede
  • Galiba onu da yapacağım..
  • Arkadaşın dediği gibi bir inceleyin sonra alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında birazda sıkıldım artık telefon araştırmaktan. Hep 2. el üzerine yoğunlaştım. Hatta bir ara forumda 2. el temiz BB 9700 bold gördüm. Onu almayı düşünüyordum ama o ara satıldı. HB 'de böyle bir kampanya yapınca E72 veya E71 alacağıma sıfır olarak bu telefonu alayım dedim. Bugün büyük ihtimalle telefonu biraz kurcalarım, gece de siparişi veriririm artık.
  • quote:

Aslında birazda sıkıldım artık telefon araştırmaktan. Hep 2. el üzerine yoğunlaştım. Hatta bir ara forumda 2. el temiz BB 9700 bold gördüm. Onu almayı düşünüyordum ama o ara satıldı. HB 'de böyle bir kampanya yapınca E72 veya E71 alacağıma sıfır olarak bu telefonu alayım dedim. Bugün büyük ihtimalle telefonu biraz kurcalarım, gece de siparişi veriririm artık.

valla ben pişman olacağını sanmam bende daha önce e serisi cihaz kullandım ama pro çok çok daha iyi.daha once de android os li bir cihaz kullaniyodum ama mesajlasma konusunda hep e63 umu arar olmustum dokunmatik yuzunden bu sebeple tam şöyle hem android hemde bar tipi q klavye bir cihaz olsa diye sayıklarken galaxy pro cikti piyasaya bende dayanamayip gecis yaptim zaten:-)
  • Peki sendeki galaxy pro ne renk? Gri mi, siyah mı, beyaz mı?
  • fiyatı uygun. özellikleri iyi. ama tasarımı ben pek beğenmedim. biraz fazla geniş geldi bana.
  • Şimdi de Huawei ideos x5 aklımı çeldi. Öyle bir telefon mu alsam?! Ne zor iş telefon seçmek :S
  • quote:

Şimdi de Huawei ideos x5 aklımı çeldi. Öyle bir telefon mu alsam?! Ne zor iş telefon seçmek :S

valla en güzel çözüm gideceksin iki cihazıda deneyip kurcalayacaksın bu kadar kararsızlığın tek çözümü bu bence
  • Beyler selamlar;
    Samsung pro almayı düşünüyorum ama ayrıntılı inceleme fırsatımda olmadı. size sadece 2 sorum var cvplarsanız sevinirim;
    1- BB9300 kullanıyordum şuan e63 kullanıyorum fakat mailleri push sekilde e63te takip edemiyorum. bb kadar olmasa bile push mail performansı nasıldır.
    2- sosyal ağ güncellemeleri vs yine push şekilde cihaza düşüyormu.
    şimdiden teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.