Şimdi Ara

samsung galaxy note tab 10.1 kullananlar bir baksın lütfen! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
11.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unlocked olanla olmayan arasindaki fiyat farki nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: eakarvardar

Unlocked olanla olmayan arasindaki fiyat farki nedir?

Locked olanlar genelde yerel mobil operatörler tarafından tarife bazlı satılıyor.

Asus N56VZ - Intel i7 3610QM - 8GB DDR3 - Nvidia GT650M 2GB - 15,6" FHD LED
    480GB Sandisk Extreme SSD - Bluray - Audio by Bang & Olufsen ICEpower - Win7 Home Premium
    Donanım Haber Forum Katılım Zamanı: 19 Ağustos 2001
  • Türkçe klavye olmaması kötü olmuş. Bunu çözmenin tek yolu ürünü Türkiye'den almak mıdır?

Onun dışında gerçekten çok hoş duruyor, abd'deki 500 dolarlık fiyatı çok iyi.

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Türkçe klavye olmaması kötü olmuş. Bunu çözmenin tek yolu ürünü Türkiye'den almak mıdır?

Ben ABD den getirtmeyi dusunuyorum hocam burda 1.500 den asagi olmicak belli

Orijinalden alıntı: Divinity

quote:

Locked olanlar genelde yerel mobil operatörler tarafından tarife bazlı satılıyor.

Hmm neyse o kadar problem degil cihazi alayimda.Sizlere tekrar hayirli olsun sorularimiz oldukca cevaplarsaniz seviniriz.

quote:

quote:

Hmm neyse o kadar problem degil cihazi alayimda.Sizlere tekrar hayirli olsun sorularimiz oldukca cevaplarsaniz seviniriz.

@eakarvardar hocam bu locked alırsan cihazı burdaki türkiyedi operatörlerle kullanamazsın unlocked olandan almalısın

quote:

quote:

abi aldırıcaksan microSDHC kartınıda yurt dışından aldır derim daha ekonomik

ayrıca unlocked ile lock arasında 30-40 dolar gibi bi fark oluyo sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 12 Eylül 2012; 0:28:06 >

quote:

Türkçe klavye olmaması kötü olmuş. Bunu çözmenin tek yolu ürünü Türkiye'den almak mıdır?

Hocam siz nasıl getirticeksiniz ?

Orijinalden alıntı: kule_genclik

quote:

quote:

quote:

abi aldırıcaksan microSDHC kartınıda yurt dışından aldır derim daha ekonomik

ayrıca unlocked ile lock arasında 30-40 dolar gibi bi fark oluyo sanırım

Unlocked yani benim alacagim daha ucu mu oluyor?Birde SD kart fiyatlari ne kadar oynayabilir ki ?

• quote:

quote:

quote:

Hocam siz nasıl getirticeksiniz ?

Tanidigim gidicek onla beraber getirticem Allah izin verirse.

• Bu arada kadikoyde carsi.iletisim diye bir yer cihazi getirtmis ve 1899tl ye satiyor ve cihaz 100 tl ye kayit ettirilmistir diyor.E madem burada operatorde calismayacak neden kayitettirsin ki?Ayrica.bunlarin 3G siz modelleri yani burada.kullanilacak modeleri N8005.mis

Bu arada kadikoyde carsi.iletisim diye bir yer cihazi getirtmis ve 1899tl ye satiyor ve cihaz 100 tl ye kayit ettirilmistir diyor.E madem burada operatorde calismayacak neden kayitettirsin ki?Ayrica.bunlarin 3G siz modelleri yani burada.kullanilacak modeleri N8005.mis

cok pahali. uyaniklik yapiyorlar.

tablet buradaki operatorlerde calisacak. adinin yaninda unlocked yazdigi surece sorun yasamazsin. locked yazinca operatore ozel oluyor (mesela burada turkcell sozlesmeli satilan bazi nokialar diger operatorlerle calismiyordu) o operator da burada olmadigindan ulkemizde calismaz. rootlayarak bir sekilde bu kilit kaldirilabiliyor sanirim ama kilit olmayan da ayni parayken ne gerek var?

N8005 3gli model, 3g uzerinden internete girebiliyor. dunyada yaygin olan n8000den farki telefon gorusmesi yapamamasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: turutk

quote:

Bu arada kadikoyde carsi.iletisim diye bir yer cihazi getirtmis ve 1899tl ye satiyor ve cihaz 100 tl ye kayit ettirilmistir diyor.E madem burada operatorde calismayacak neden kayitettirsin ki?Ayrica.bunlarin 3G siz modelleri yani burada.kullanilacak modeleri N8005.mis

tablet buradaki operatorlerde calisacak. adinin yaninda unlocked yazdigi surece sorun yasamazsin. locked yazinca operatore ozel oluyor (mesela burada turkcell sozlesmeli satilan bazi nokialar diger operatorlerle calismiyordu) o operator da burada olmadigindan ulkemizde calismaz. rootlayarak bir sekilde bu kilit kaldirilabiliyor sanirim ama kilit olmayan da ayni parayken ne gerek var?

N8005 3gli model, 3g uzerinden internete girebiliyor. dunyada yaygin olan n8000den farki telefon gorusmesi yapamamasi.

telefon görüşmesi önemli değil benim için.unlocked ile locked dediğimiz n8000 ile n8005 değil mi? n8005 locked mi oluyordu kafam karıştı :D

• unlocked locked ile model kodunun baglantisini bilmiyorum ama anladigim kadariyla n8000 3gli, n8005 telefon gorusmesiz 3gli, n8013 sadece wifi. (n8010 da var onu bilmiyorum)

quote:

Orijinalden alıntı: turutk

quote:

telefon görüşmesi önemli değil benim için.unlocked ile locked dediğimiz n8000 ile n8005 değil mi? n8005 locked mi oluyordu kafam karıştı :D

hocam beni en çok tırstıran şey bu yıl bitmeden samsung galaxy note 2 10.1 çıkartmaları retina ekranlı falan çıksada 2013 2.çeyrekte çıksın en azından bi 6 ay hevesimizi alalım

ama hocam kullanıcı yorumlarından baya araştırdım burda da yazdığı gibi

"The Samsung Galaxy Note 10.1's display impressed us too during our hands-on testing. While it might not sound all that great on paper, we found the screen plenty bright enough and vibrantly colourful, and it also boasts great viewing angles."

samsung kağıt üstünde ekran olarak ipad olmasada kullanışta yeterince parlak ve güzel bi ekran bulmuş kullanan herkes ondan bi sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 13 Eylül 2012; 23:47:08 >

• Yurt dışından alıp kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi lütfen

1-)Amerikadan getireceğim tablet pasaporta işlenmeyeceği için ne dezavantajı olur yani burada turkcell hattımı takıp kullanabilirmiyim veya kullanmanın bir yolu varmı apple'da mesala jailbreak var vs.
    2-)Çıkan güncelleştirmeleri yükleyebilirmiyim türkiye için?
    3-)Bütün uygulamaları kullanabilirmiyim?NOTE 10.1 için çoğu uygulamayı desteklemiyor diyolar spen olayı filan
    4-)Şimdi amerikada bi 3G+wifi birde sadece wifi modeli satılıyor.Yani ben sadece wifi modelini alsam ne dezavantajım olur net hızından başka?Benim için hattımdaki net paketini+smsi kullanmam yeterli konuşma olmasada olur.
    5-)Siz önerirmisiniz galaxy note 10.1'i ?

*bi pasaporta sadece bi cihaz yazdırabildiği için malesef pasaporta kayıt yaptıramıcam.

quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

kendi sorumu cevapladım telefon özelliği var !!! :D

Hocam emin misin onca inceleme okudum ve izledim hic telefon ozelliginden bahsedilmedi.Cozunurluk cok kotu degildir umarim.Birde akici ve stabilse tamamdir.Bende yurt disindan getirtmeyi planliyorum aslinda siz nerden alacaksiniz ?

3g li versiyonun da telfon özelliği var wifi lisinde yok

Orijinalden alıntı: mak07

Yurt dışından alıp kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi lütfen

1-)Amerikadan getireceğim tablet pasaporta işlenmeyeceği için ne dezavantajı olur yani burada turkcell hattımı takıp kullanabilirmiyim veya kullanmanın bir yolu varmı apple'da mesala jailbreak var vs.
    2-)Çıkan güncelleştirmeleri yükleyebilirmiyim türkiye için?
    3-)Bütün uygulamaları kullanabilirmiyim?NOTE 10.1 için çoğu uygulamayı desteklemiyor diyolar spen olayı filan
    4-)Şimdi amerikada bi 3G+wifi birde sadece wifi modeli satılıyor.Yani ben sadece wifi modelini alsam ne dezavantajım olur net hızından başka?Benim için hattımdaki net paketini+smsi kullanmam yeterli konuşma olmasada olur.
    5-)Siz önerirmisiniz galaxy note 10.1'i ?

*bi pasaporta sadece bi cihaz yazdırabildiği için malesef pasaporta kayıt yaptıramıcam.

ben almadim ama genel bilgilerimle cevaplayayim

1) islenmezse turkcelli takip kullanamazsin. appledaki jailbreak bu isi gormez o tamamen farkli bir olayla ilgili. anca imei klonlama yapilabilir o da yasa disi ve engellenme riski var. tabi bi de yapabilecek bir yer bulup para odemek lazim.
    2) samsung telefonumda gordugum kadariyla hayir. ama yukleyememen daha iyi cunku amerikadan alacakmissin. yeni guncellemeler oraya aylar oncesinde bile gelebiliyor. daha erken alma sansin olacak. hem de dil vs acisindan fark gormeyeceksin.
    3) kullanabilirsin. desteklemiyor denmesinin sebebi apayri. uygulamalar spen i desteklemiyor. bu tip uygulamalarla speni kullanirken sorun yasarsin. (ornek: avuc algilama olmayabilir, spenin dugmesini kullanamazsin o uygulamalarda) ama parmakla kullandiginda diger android tabletleri aratmaz.
    4) konusma yoksa sms de olmuyor. operatorlerin webmesaj servisleriyle sms gonderebilirsin ama sms alabilir misin onu bilmiyorum. 3g nin net hiziyla ilgisi yok bu durumda. wifi evindeki modemin verdigi, 3g ise turkcellin verdigi internet hizmeti. kisacasi 3g olandan alirsan ve pasaporta kaydedersen her yerde internete girebilirsin (paket almak kosuluyla). yalniz wifi modelini alirsan evinde ve sifresini bildigin yerlerde (kafeler vs) kullanabilirsin. 3gli alip kaydettirmezsen 3g calismayacagindan bir farki kalmaz wifiliden.

• Bugün 10bit 720P videoları oynatırken görüntü ve ses senkron sorunu yaşadım bilginize, Vplayer Pro kullanıyorum, cihaz 10bit 720p videoları oynatabilecek kadar güçlü değil yani, zaten kendi içinde gelen video player videoyu göstermiyor bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divinity -- 14 Eylül 2012; 20:13:17 >

Asus N56VZ - Intel i7 3610QM - 8GB DDR3 - Nvidia GT650M 2GB - 15,6" FHD LED
    480GB Sandisk Extreme SSD - Bluray - Audio by Bang & Olufsen ICEpower - Win7 Home Premium
    Donanım Haber Forum Katılım Zamanı: 19 Ağustos 2001
  • quote:

Bugün 10bit 720P videoları oynatırken görüntü ve ses senkron sorunu yaşadım bilginize, Vplayer Pro kullanıyorum, cihaz 10bit 720p videoları oynatabilecek kadar güçlü değil yani, zaten kendi içinde gelen video player videoyu göstermiyor bile.

ben soğudum hocam bu aletten bi kaç video izledim youtubedan da bide şimdi siz böyle deyince .. bide sitesine göre sözde 1080p oynatıyor diyo
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.