Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
72.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mühendislik öğrencisiyim, pdf not ekleme ve derste veya ders videoları izlerken not almak istiyorum tablettw note pro şu an almak mantıklı mı sizce güncelleme de gelmemiş yıllardır kararsız kaldım. İpad pro pek note serileri gibi iyi değil geldi bana sizin düşünceniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

Mühendislik öğrencisiyim, pdf not ekleme ve derste veya ders videoları izlerken not almak istiyorum tablettw note pro şu an almak mantıklı mı sizce güncelleme de gelmemiş yıllardır kararsız kaldım. İpad pro pek note serileri gibi iyi değil geldi bana sizin düşünceniz nedir?

İpad daha çok not almak üzere değil de çizim falan yapmak üzerine daha yaratıcı şeyleri istiyor. Note almak için samsung'un şu son note tableti güzel. Bende ipad pro'yu sattım onu aldım. Spen gibi olmuyor. Galaxy tab 1 2016 sunumu ama spen'li olanı. SM-P580
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Galaxy Note Pro özellikleri ve boyut 2016 tab a serilerine göre daha iyi, yapsalar şöyle pro gibi bi cihaz...

• quote:

Galaxy Note Pro özellikleri ve boyut 2016 tab a serilerine göre daha iyi, yapsalar şöyle pro gibi bi cihaz...

Özellikleri iyi olabilir ama kullanım olarak tab a note serisi iyi. Dokunma hassasiyeti o seriye göre daha iyi, ve tabi ki yeni s pen özellikleri bu cihazda var eskiisnde yoktur. Not tutulacaksa 1080 p ve kalem yeterli diye düşünüyorum açıkçası.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    12 inclik ekranın defter gibi kullanmada 10.1 e göre daha iyi olduğunu duymuştum sizin fikriniz nedir?

• quote:

12 inclik ekranın defter gibi kullanmada 10.1 e göre daha iyi olduğunu duymuştum sizin fikriniz nedir?

Belki bir başkasına daha iyi gelebilir ama ben açıkçası "hem" ipad pro'nun en büyüğünü hem de note tutmak için bir küçüğünü kullandım. Samsung'un da 12'liğini denedim. Taşıma ve yazı yazma açısında "en" ideal olarak 10.1 buldum ben. Dar olması defter sayfası gibi hissettiriyor ve ben memnunum.
  • Merhabalar arkadaşlar tableti satıp iPad pro 12.9 aldım ama pişman oldum hiç bir artışı yok büyüklüğü dışında iPad i sattım tekrar galaxy pro aldım
    şimdi logitech klavye arıyorum satmayı düşünen varsa özelden mesaj atsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picassotusu -- 30 Mart 2017; 23:51:55 >
  • Evet arkadaslar guncelleme geldi bilgisi oln var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: v3nom

Evet arkadaslar guncelleme geldi bilgisi oln var mi ?

Hangisine? P900 da yok.

• Arkadaşlar elimde bir adet logitech bluetooth klavyeli kılıf vardır. Almak isteyen özel mesajla ulaşabilir. Ayrıca bir adet p900 ve iki adet p902 var (telefon özelliği aktif). İlgilenen olursa görüşelim.

• Yedek kalem için adres bileniniz var mı???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpres

• p600 kalemi de uyuyor. sahibinden ve letgo ya da bakabilirsiniz.

• Merhabalar, bitmiş pili olan varsa ucundaki sokete ihtiyacım var. Ayrıca bir kenarda bozulmuş ama anakartı sağlam P900 varsa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmrbaris

Merhabalar, bitmiş pili olan varsa ucundaki sokete ihtiyacım var. Ayrıca bir kenarda bozulmuş ama anakartı sağlam P900 varsa alabilirim.

http://app.letgo.com/k8Mk/6kWtuz8hnC

Burda satıyo birisi, ekran kırık yazıyor ama bilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgibiyim

quote:

Orijinalden alıntı: v3nom

Evet arkadaslar guncelleme geldi bilgisi oln var mi ?

Hangisine? P900 da yok.

Maalesef P900 için artık daha resmi güncelleme yok. Samsung'un kayda değer bir dangalaklığı bence, böyle bir cihazı güncel tutmuyor olması...
  • Güncelleme yok ama, bi eksiği de yok benim için.

• Arkadaslar sizce bu cihaz 950 tl ye alinirmi kutulu fatulu mağazadan garantili .o fiyata sifir cihazlar 2gb ram 16gb dahili hafızalı oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer dediğin fiyata bulduysan sıfırını hemen al bence.. ben 3 sene sonra 1600 e almıştım. hala da iyiki almışım dediğim bir alet..
  • Garantili kutlu faturali satiliyor .periscope dan mac izlerim

, çok fazla oyun oynarI'm sizce benim isimi gorurmu ? yoksa 800 tl ye p580 var 19 ay garantili kutlu ve faturali sizce hangisi ?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.