Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE (N7000) [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun) (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.805
Cevap
132
Favori
1.316.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selamlar..samsung note sahibiyim, iphone 4 satıp bu cihazı aldım gayet de memnunum..fakat note'u aux cihazı ile arabanın teybine bağladığımda ve ya kulaklık taktığımda gelen ses cidden çok düşük..bunu gidermek için ne yapılmalı?
  • Taraflar kizisiyor :)) galaxy note, populer konularda bu saatlerde yukselisine devam ediyor. Piyasaya cktigi gunden beri insanlari bu kadar birbirine dusuren baska bir telefon olmamisti sayin seyirciler. Misirlarinizi alip ekran basina bekliyoruz hepinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 25 Nisan 2012; 16:43:52 >
  • arkadaşlar chaton kullanan varsa oluşturulan animasyonlar nereye kaydediliyor ve bunu dönüştürerek mesaj yollama dışında kullanabilirmiyiz bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eduham

Merhaba Arkadaşlar,
    Benim de bir sorum olacak.16 gb lık hafıza kartı aldım ama içine 4 gb dan büyük tek parça dosya atamıyorum.Dosya sistemi fat32 olarak görünüyor.Bunu ntfs yapıyorum bu seferde note kartı görmüyor.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Yok mu yardım edebilecek bir arkadaş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hencaro62

o değilde fok balıkları çok yalnız

penguenler ise değil
  • quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,
    Benim de bir sorum olacak.16 gb lık hafıza kartı aldım ama içine 4 gb dan büyük tek parça dosya atamıyorum.Dosya sistemi fat32 olarak görünüyor.Bunu ntfs yapıyorum bu seferde note kartı görmüyor.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

hiç böyle bi problem yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: naclugnaak

arkadaşlar selamlar..samsung note sahibiyim, iphone 4 satıp bu cihazı aldım gayet de memnunum..fakat note'u aux cihazı ile arabanın teybine bağladığımda ve ya kulaklık taktığımda gelen ses cidden çok düşük..bunu gidermek için ne yapılmalı?

makinanız hayırlı olsun ,

Poweramp yükleyin , ekolayzir + bas + tiz ayarlarini kendinize gore yapin , belirgin olarak degisim gerceklesiyor .

Kulaklık aynı şekilde evde seinheiser kullanıyorum ,

Öte yandan ben pek cok farklı cihazı denedim aux da , malesef ilk anda ses düşük oluyor ve bellir oranda oto teybinde ses ayarı orantılamak gerekiyor.

Note da ise poweramp faydalı oldu bir deneyin , tabi ne tip müzik dinliyorsunuz o ayrı konu :)
  • Stock ICS çıkmadan, şu anda dağıtımda olan milyon tane versiyonu olan (her düzenleyen kendi adını vermiş çıkarmış gördüğüm kadarı ile ) fw leri yüklememiz bize bir getiri sağlar mı? Yoksa zaten çıkışı yakınlaşmış olan bu yeni versiyon 4.x serisi fw mizi beklemeli miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mako3e
    note kullanan arkadaşlara belkide daha önceden çok sorulmuş bir soru soracağım. Google'da biraz baktım, forumda baktım bulamadım.
    Galaxy Note'un kalem performansı nedir? ilk çıktığında incelemelerde biraz lag vardı. yazı veya çizgi sonradan geliyordu. Şu anda en son güncellemelerle beraber kalemin durumu nedir? hızlımı? kalem gerçekten işe yarıyormu? örnek verirsek sevinirim :) kalem konusu çok önemli.
    son güncellemelerden sonra pil durumu nedir?
    Son olarak müzmin sakatlığı varmı :) donanım yada yazılım olarak. ısınma, donma vs.
    saygılar...

İmzamdaki SSSS konusunu bir inceleyin faydası olacaktır ,

Kalem de sürekli not alarak calısıyorum problem yasamadım , dilersen aparatı satılmakta daha kalın bir tutuş adaptörü ile rahat kullanılır 20-30 usd ayrı konu ,

Pil sizin kullanım alışkanlıklarınıza bağlı , ben ofis+iş amaçlı kullanıyorum , seyahatlerimde video ve muzik ekleniyor , son 3 gunluk seyahatimde yedek pilimle sorunsuz kullandım . günlük 8-14 saat arası performans aldım

O saydıgınız müzminleri ben tanımıyorum :) fakat sürekli müzmin kılıf ve büyüklük muhabbeti edilir .

quote:

serhanuygur

bence ics bekleyin , yazılımcı degilseniz daha saglıklı olur derim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulgen54 -- 25 Nisan 2012; 17:55:54 >

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Fat332 dosya aktarma sınır 4gb ,

Daha önce okudugum bazı yazılarda ext3 formatı ile atılabileceği belirtilmiş ama bu işlemi nasıl yaparsınız makina görürmü , araştırıp bizede yazarsanız faydalı olur .
  • quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Arada gözden kaçırmışım bu soruyu.
    Şu andaki stock android sürümü olan 2.3.6 NTFS file system'i tanımıyor. ICS gelince bir ihtimal NTFS'i de tanıyabilir.
    Ayrıcawww.yesilcin.com sitesinde belli costom ROM'lara uygulanabilen bir NTFS tanıtma prosedürü var ama ben denemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ICS gelse de artık bazı teknik konular ne alemde görsek demek istiyorum bende ,

Samsung işi fazlası ile uzattı umarım gelecek olan suit tatmin edici olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Lotus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Arkadaşlar, şu yanlışlıkla sildiğim bir adet not örneği için Samsung' a yazmıştım, bugün mail gelmiş fabrika ayarları kodlarını falan yazmışlar. Fabrika ayarlarına dönünce o örnek notlar listesi tekrar yeniler mi acaba merak ettim

Fabrika ayarlarına dönünce tabiki cihaz ilk fabrikadan çıktığı gibi ne var ise o şekilde yüklü hale
    gelir ancak diğer bilgilerinizin de silineceğini unutmamalısınız.

Şayet cihazınızda çok fazla size özel yüklediğiniz bir uygulama veya ayar vs yok ise fabrika ayarına
    dönebilirsiniz ama yüklü ise o eksik resmi edinin daha iyi.

Saygılarımla...

Doğru söylüyosun ama o kayıp notu edindim ben, onu telefona atınca foto olarak mı görür tekrar not menüsünde mi gösterir ona emin olamadım. O dosya rarlı olarak duruyor yani mail atabilirim kendime.

Arkadaşlar önce ki soruma cevap verebilecek var mı ? Ek olarak bir soru daha soracağım; email senkronizasyon ( hangi aralıklarla kontrol edecek ) aralıkları ayarı youtube da bulduğum bi video da sanırım mail da mail adresi tanıtınca çıkacak. E o zaman gmail ve mail olarak 2 ayrı giriş var. Farkları ne anlamadım ? Zaten gmail hesabımı oradan kontrol edebiliyorum.

Arkadaşlar şu 2 soruya cevap lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Stock ICS çıkmadan, şu anda dağıtımda olan milyon tane versiyonu olan (her düzenleyen kendi adını vermiş çıkarmış gördüğüm kadarı ile ) fw leri yüklememiz bize bir getiri sağlar mı? Yoksa zaten çıkışı yakınlaşmış olan bu yeni versiyon 4.x serisi fw mizi beklemeli miyiz?

bişi kazandırmaz. çok sorunlu diyolar genellikle. Bu yüzden bekleyin bence ics
  • quote:

E o zaman gmail ve mail olarak 2 ayrı giriş var. Farkları ne anlamadım ? Zaten gmail hesabımı oradan kontrol edebiliyorum.

Basit ,

Biri gmail kontrol etmek için ,

Diğeri kurumsal ( exchange ) sunucu , pop/smtp mailler icin.

Gmail ve Exchange sunucular anlık senkronize olmakta , diğer mailler ise anladıgım kadarı ile 5 dk da bir senkronize .

K9 mail ve Aqua mail gibi programlarda öneriliyor.

Bunun üstüne soru sormaktan öte google amca epeyce ve epeyce bilgi yüklü ,

Bu cevabı SSSS lere ekleyelim bari , orada yoksa :)
  • Saol cevabın için hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Arkadaşlar
    Her ne kadar veda ile mesajlarda eleştirilse ben yine vedalaşayım.Umrunda olmıyanlar olacağı gibi pek çok paylaşım yaptığımız (son günler hariç) arkadaşlarımızın umrunda olacaktır.
    Burdaki huzurumun kaçması sonucunda çok sevdiğim ve beğendiğim telefonumu satma kararı alarak az evvel başka bir telefon satın aldım ve bundan donanımforumun başka bir bölümünde olacağım.Tüm arkadaşlarıma kazasız ve problemsiz kullanımlar diliyorum.

Çok teşekkürler pm ile verdiğiniz cevaplar için. Kendinize iyi bakın, one x'e mi geçtiniz?

Sony xperia s aldım.Benim bazı arkadaşlar gibi fazla teknik bir bilgim yok ama zamanım çok olduğu için çok araştırıyorum ve önce kendim deniyorum ve tecrübe kazanmaya çalışıp bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum ve bundanda büyük zevk alıyorum,daha doğrusu alıyordum.İnşallah bundan böylede zevk alırım.
    Problemsiz kullanımlar diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Stock ICS çıkmadan, şu anda dağıtımda olan milyon tane versiyonu olan (her düzenleyen kendi adını vermiş çıkarmış gördüğüm kadarı ile ) fw leri yüklememiz bize bir getiri sağlar mı? Yoksa zaten çıkışı yakınlaşmış olan bu yeni versiyon 4.x serisi fw mizi beklemeli miyiz?

yaklasik 1 aydir ics kullaniyorum.alba rom . çin note a ait stock ics nin repack hali.cok memnunum gb ye geri donmeyi kesinlikle dusunmem.ozellikle chrome tarayici harika . ayrica sayac ve ucgen kaldirma islemi triangle away uygulamasi sayesinde cocuk oyuncagi . en son 24 nisan guncellemesi ile hic fc almadan stabil kullaniyorum .kesinlikle ics tavsiye ederim.birde bu yeni not alma uygulamasi cok guzel )) alba haric aosp veya aokp custom romlarini kesinlikle onermiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkuzey -- 25 Nisan 2012; 18:54:03 >

• ics in farkları nedir? nereden indirdiniz? pil tüketimi nasıl? herhangi bir sıkıntısı var mı? not almanın nesi farklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andromaniac

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

yaklasik 1 aydir ics kullaniyorum.alba rom . çin note a ait stock ics nin repack hali.cok memnunum gb ye geri donmeyi kesinlikle dusunmem.ozellikle chrome tarayici harika . ayrica sayac ve ucgen kaldirma islemi triangle away uygulamasi sayesinde cocuk oyuncagi . en son 24 nisan guncellemesi ile hic fc almadan stabil kullaniyorum .kesinlikle ics tavsiye ederim.birde bu yeni not alma uygulamasi cok guzel )) alba haric aosp veya aokp custom romlarini kesinlikle onermiyorum

ben iyi olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta custom. Takılmalar elbette oluyordur. Şarjı çok hızlı bitiyordur.Kapatmaya zorla uyarıları veriyordur.

• 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.