Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE (N7000) [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun) (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.805
Cevap
132
Favori
1.334.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cagrimir

ICS gelmedi mi daha?

imzamda alttan ikinci konuya bakar mısın ?
    ya da daha kolayı
    www.sammobile.com
    sitesi hatta daha net yerini söyleyeyim de aramak zorunda kalma
    http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-N7000&r=1#regiona
    (hepimiz oradan takip ediyoruz) oradan takip et. Buraya da sırf bunu sormak için yazı yazmaya zahmet etme OK?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ni@C -- 25 Nisan 2012; 13:46:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

quote:

ICS gelmedi mi daha?

ya da daha kolayıwww.sammobile.com sitesi (hepimiz oradan takip ediyoruz) oradan takip et. Buraya da sırf bunu sormak için yazı yazmaya zahmet etme OK?

oldu paşam. ok li mokeyli konuşma benle. OTA olarak sordum.
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • quote:

quote:

quote:

ICS gelmedi mi daha?

ya da daha kolayıwww.sammobile.com sitesi (hepimiz oradan takip ediyoruz) oradan takip et. Buraya da sırf bunu sormak için yazı yazmaya zahmet etme OK?

www.sammobile.com 'a düşmeyen bir ROM OTA (On The Air) olarak zaten düşmez.
    Ayrıca OTA olarak düşse bile senin şu anda hangi ülkenin hangi ROM'unu kullandığını bilmeden sana kimse OTA olup olmadığını söyleyemez çünkü her ülkenin stock ROM'u kendisinin OTA update'ini kontrol eder.
    anlaştık ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ARADA KAYNAMASIN, İHTİYACI OLAN GÖZDEN KAÇIRMASIN DİYE BİR DE BU SAYFAYA ALDIM (kim bastı bu CAPSlock'a)

Eğer Galaxy Note'unun [HOME] tuşu'na çft tıkladığında karşısına çıkan; <<Türkçe anlamaz, İngilizce anlar ama telaffuzdan dolayı yanlış anlar>> VLINGO uygulaması, yerine kendi seçeceği bir uygulamanın çalışmasını isteyen arkadaşlar varsa buyrun okuyun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_60142280/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60142280
    Buradaki yöntem ile Galaxy Note'unuzdaki home tuşuna çift tıkladığınızda istediğiniz herhangi bir uygulamanın (mesela Camera uygulaması) çalışmasını sağlayabiliyorsunuz.
    Üstelik eğer Android'in setting'lerinden [home]tuşunun <<ekran kilidi>>ni kaldırması ile ilgili ayarı da yaparsanız.
    Telefon uyku modundayken [home] tuşuna çift tıkladığınızda anında seçtiğiniz uygulamaya geçiş yapabiliyor, ekran kilidi ile uğraşmıyorsunuz.
    iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ni@C -- 25 Nisan 2012; 13:55:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ICS gelmedi mi daha?

Ayrıca OTA olarak düşse bile senin şu anda hangi ülkenin hangi ROM'unu kullandığını bilmeden sana kimse OTA olup olmadığını söyleyemez çünkü her ülkenin stock ROM'u kendisinin OTA update'ini kontrol eder.
    anlaştık ??

Dedikodu var ne zamana düşeceği konusunda. Tarih aralığı? Kışa yetişir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 25 Nisan 2012; 13:53:34 >
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ICS gelmedi mi daha?

anlaştık ??

Dedikodu var ne zamana düşeceği konusunda. Tarih aralığı? Kışa yetişir mi?

www.sammobile.com 'da 2012 Q2 deniyor.
    Q1: 01.-02.-03. aylar
    Q2: 04.-05.-06. aylar
    Q3: 07.-08.-09. aylar
    Q4: 10.-11.-12. aylar
    yani elimizdeki bilgiler ile bugün'den sonra haziran sonuna kadarki süre içinde herhangi bir gün yayımlanabilir.
    ama bunlar muhtemelen asia ve/veya USA release date'leri.
    Ne zaman senin kullandığın ROM'un ülkesi için güncelleme çıkar,
    bu güncelleme ne zaman OTA'ya düşer onu Samsung'un ICS team'ı bile eminim kestiremiyordur.

Ama EMİN OL, kullanabileceğimiz ilk ICS sürümü sammobile'a düştüğünde uzunca bir süre sadece ICS ve nasıl güncelleneceği konuşulur.
    Yani konuya girip iki sayfa okursan bu konuda mutlaka bilgi sahibi olursun sormana gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ni@C -- 25 Nisan 2012; 14:03:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

@IRoN

Aquamail

Android market kısıtlamaları ama aşmak kolayı chrome ile :) APK Downloader ile chrome üzerinden free olan tüm apkleri indirbiliyorsun.

http://dl.dropbox.com/u/34967317/org.kman.AquaMail-1000840.apk bu linkten indirip kurabilirsin.

Bilgilendirme ve paylaşımınız için teşekkürler.

Saygılarımla...
  • Bu arada gider ayak notenin kamerası ile oynarken belki çoğunuzun bildiği bir şeyi yeni keşfettim.Bilmiyenlere faydası olur.Kamera açıkken tıpkı fotoğrafı büyütür gibi iki parmağımızı ekrana koyup birbirinden ayırarak zoom yapabiliyoruz,Tersini yaparakda zoomu azaltıp iptal edebiliyoruz.Bunu hem fotoğrafda hemde videoda uygulıyabiliyoruz.

ARADA KAYNAMASIN, İHTİYACI OLAN GÖZDEN KAÇIRMASIN DİYE BİR DE BU SAYFAYA ALDIM (kim bastı bu CAPSlock'a)

Eğer Galaxy Note'unun [HOME] tuşu'na çft tıkladığında karşısına çıkan; <<Türkçe anlamaz, İngilizce anlar ama telaffuzdan dolayı yanlış anlar>> VLINGO uygulaması, yerine kendi seçeceği bir uygulamanın çalışmasını isteyen arkadaşlar varsa buyrun okuyun.
    Buradaki yöntem ile Galaxy Note'unuzdaki home tuşuna çift tıkladığınızda istediğiniz herhangi bir uygulamanın (mesela Camera uygulaması) çalışmasını sağlayabiliyorsunuz.
    Üstelik eğer Android'in setting'lerinden [home]tuşunun <<ekran kilidi>>ni kaldırması ile ilgili ayarı da yaparsanız.
    Telefon uyku modundayken [home] tuşuna çift tıkladığınızda anında seçtiğiniz uygulamaya geçiş yapabiliyor, ekran kilidi ile uğraşmıyorsunuz.
    iyi eğlenceler.

Paylaşımınız için teşekkürler.

Daha önce paylaştığınız "widgetsoid" uygulamasını da sorunsuz ve tüm özellikleri ile de kullanıyorum,
    onun için de tekrar ayrı teşekkürler.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

ARADA KAYNAMASIN, İHTİYACI OLAN GÖZDEN KAÇIRMASIN DİYE BİR DE BU SAYFAYA ALDIM (kim bastı bu CAPSlock'a)

iyi eğlenceler.

Paylaşımınız için teşekkürler.

Daha önce paylaştığınız "widgetsoid" uygulamasını da sorunsuz ve tüm özellikleri ile de kullanıyorum,
    onun için de tekrar ayrı teşekkürler.

Saygılarımla...

Dediginiz wigdet programi ne ise yariyor ozellikleri nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Arkadaşlar
    Her ne kadar veda ile mesajlarda eleştirilse ben yine vedalaşayım.Umrunda olmıyanlar olacağı gibi pek çok paylaşım yaptığımız (son günler hariç) arkadaşlarımızın umrunda olacaktır.
    Burdaki huzurumun kaçması sonucunda çok sevdiğim ve beğendiğim telefonumu satma kararı alarak az evvel başka bir telefon satın aldım ve bundan donanımforumun başka bir bölümünde olacağım.Tüm arkadaşlarıma kazasız ve problemsiz kullanımlar diliyorum.

Çok teşekkürler pm ile verdiğiniz cevaplar için. Kendinize iyi bakın, one x'e mi geçtiniz?

http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=72865
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

[DHTUBE=]@M@ni@C, aslında herkesin kendince haklı olduğu yönler oluyor. Önemli olan bunları belirli bir düzey ile dile getirmek. Yeni niyet üzüm yemek olmalı, bağcıyı dövmek değil. Fakat ne yazık ki bazıları ısrarlı bir şekilde provokatif cevaplar veriyor durumu sakinleştirmeye çalışmaktansa. Yeni gidere giderle cevap veriliyor. Ben seni daha önceki galaxy tab forumundan biliyorum. Yeni kendince bir tarzın var ve bu biraz agresif. Ama zaten senin bir kaç cevabını okuyan bunu anlar ve ona göre davranır. Yani idare eder. Aynı şekilde belki bir kaç arkadaş daha var belki bu şekilde. Fakat karşılıklı tahammül göstermek yerine herkes belden aşağı vuruyor, faullü güreşiyor. Burda maksat laf sokmak değil karşılıklı saygı çerçevesinde birbirine yardımcı olmak olmalı. Bu gürol abi de olur başkası da. Kimse kimseyi savunmuyor. Ben tesadüfen s2 forumunda tanıdım gürol abiyi. Gayet yardımcı olmaya çalışan bir abimiz ve tecrübeli de. Herkes herkesden bir şeyin iyisini almaya çalışacağına laf sokma derdinde, ben buna anlam veremiyorum. Ben diğer forumda sırf başkaları da benim gibi sıkıntı çekmesin kolaylıkla yapabilsin diye bir sürü basit anlatımlı video çektim ve bu yüzden de zamanımın bir kısmını burda geçirdim diye ailem ile karşı karşıya geldim. Ama burdakileri okusalar bunun için mi bunlar diye dünyanın lafını ederler. Sanırım başka da bir şey söylememe gerek yok. Bu arada lafıms sana değil genele. Sen de bir cevap yazdığın için başta senin nick ile başladım. Anlayanlar anlar artık, daha fazla germeye gerek yok ortalığı

Katiliyirum size. Hala ortaligi germeye calisan birbirine laf atan arkadaslar var. Streslerini sinirlerini forumdan mi cikariyorlar anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Bu arada gider ayak notenin kamerası ile oynarken belki çoğunuzun bildiği bir şeyi yeni keşfettim.Bilmiyenlere faydası olur.Kamera açıkken tıpkı fotoğrafı büyütür gibi iki parmağımızı ekrana koyup birbirinden ayırarak zoom yapabiliyoruz,Tersini yaparakda zoomu azaltıp iptal edebiliyoruz.Bunu hem fotoğrafda hemde videoda uygulıyabiliyoruz.

Iki kisiye sinirlendin diye guzelim telefon satilir mi ya. Neye gectin peki abicim?

Orijinalden alıntı: eediz
    quote:

Orijinalden alıntı: IRoN
    quote:

...

...

Dediginiz wigdet programi ne ise yariyor ozellikleri nedir

işte asıl sıkıtı bu. eediz üztüne alınma, genli kastediyorum.
    Ben bu konularda daha önce duymadığım bilmediğim birşeye rastladığımda ilk önce google'a girip arıyorum neymiş ne değilmiş diye.
    Fakat yurtdışı teknik forumlarda görmediğim ama bu forumda çok sık rastladığım durum, direkt alıntı ile "bu ne?" diye sormak.

yine de cevap verelim değil mi?
    "konu içi arama" kısmında "widgetsoid" diye aratırsan benim uzunca bir açıklamamı bulabilirsin.
    ya da google play'den "widgetsoid" aratıp "description"dan gerekli bilgiye ulaşabilirsin.

aslında internette bu tip bilgileri arayarak bulmak, sorup cevap beklemekten çok daha efektif bir yöntem.
    sıkıntı nedir ? ingilizce bilmiyordur soruyu soran kişi, olabilir. Bu durum bile ilk yapılması gereken sormak değil, google translate ile çevirip anlamaya çalışmak (bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@ni@C -- 25 Nisan 2012; 14:48:43 >

• @cagrimir

benim tahminim 3 mayısta sgs3 tanımında yeni touchwiz arayüzüde olacaktır.(kullanıcıların görsel olarakta gözlerini boyamak gerekir.. Htc'nin one serisinde sense 4 kullanması gibi) bizim telefonlarada 4.0 ile birlikte bu arayüz ekleneceğini umut ediyorum.

yanı 3 mayıs aksamı veya hemen sonrasında çıkacaktır.

nasi iphone 4s tanıtımından sonra ios 5 kullanıma çıktı. ipad 3'un tanıtımda ios 5.1...

gecen aylarda galaxy note'un amerikan versiyonun tanıtımı için yapılan afışlerde mevcut touchwiz arayüzü değilde daha çok ics'e benzer bir arayüz vardı belki yanlışlıkla olabilir fakat yinede kesin değildir diyemiyecem.

Premium suit tanıtım videosundaki arayüz bana pek farklı gelmedi ama dediğiniz gibi s3 ile birlikte sunulmasından sonra muhakkak bizim cihazlara uyarlanır diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxl567 -- 25 Nisan 2012; 14:59:59 >

Premium suit'in tanıtındaki mevcut touchwiz arayüzünün aynısı gibiydi zaten fakat yeni bir arayüzü 2 dk videoyada göstermek istememişlerdir onun yerine 3 mayıs ballandıra ballandıra anlatacaktır. zaten Premium suit bizim gibi ics bekleyenlerin kızgınlığını birazda olsa gidermek için yem gibi birşey.
  • Bilmeyenler içinDH serisinin son oyunu Dungeon Hunter 3 özellikle note kullanıcıları için tavsiye edilir. (Ücretsiz) Multiplayer'da mevcut. Gameloft tarafından inşa edilmiş oyunda Altın ve Elmas kasmak baya zor. Ve Store üzerinden satılmakta. Ücretsiz olmasının acısını böyle cıkarmıslar bıde boyle deneyelım dıyolar. Ama herşeye ragmen oyun sardı. Google'dan bakınız.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.