Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note mu yoksa S3 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galaxy note mu almalıyım s3 mü karar veremedim. aralarındaki farklar nelerdir?

• bilgisi olan yokmu arkadaşlar kararsız kaldım
  • Dostum bak aşağıda verdiğim sitede ayrıntılı karşılaştırmayı bulabilirsin Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy S3 ve Samsung Galaxy Note' un...

Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy S3 ve Samsung Galaxy Note Karşılaştırma

Fiyatlarda Sen de araştırmışsındır aşağı yukarı şu şekildedir.

Samsung Galaxy S3 için 1 445,24 TL - 2 055,56 TL

Samsung Galaxy Note için 1 302,42 TL - 2 108,90 TL

Samsung Galaxy Note 2 fiyatları kesin olmamakla birlikte 1 700 TL ile 2 200 TL arasında değişeceği tahmin ediliyor.

Biraz kendi fikrimide paylaşıyım istersen; Bende şuan Galaxy S3 ve Galaxy Note
    mevcut ve iki cihazdan da oldukça memnunum. Fakat bana göre ikisininde amaçları farklı Galaxy S3 zarif,
    ince, konforlu ( Bir takım zorluklar çıkarsada mesela 'Home' tuşuna biraz sıkı basmak gerekebiliyor öyle
    dokununca açmak gibi bir şey yok ve bu bazen sinir edebiliyor insanı ki galaxy note' da da bu kısmen böyle.
    Şunu da söyliyeyim bana göre fiziksel bir tuş olması olmamasından çok daha iyidir.) Galaxy Note' a
    geldiğimizde de zariflik ve incelik konusunda çokta süper denemez 5.3 inch'lik bir ekran elinize sığmıyor eğer
    eliniz küçükse ve 2 elle kullanmak gerekiyor. Ama tasarımı bana güzel ve ilgi çekici geliyor kısmen keskin
    hatları seven birisi olarak. Ama dediğim gibi Note pekte günlük hayatta kullanayım hep elimde gezdiriyim
    denecek bir telefon gibi gelmiyor bana açıkçası şöyle ki; Ben Note'u tek başına en fazla 20- 25 sefer dışarı
    çıktığımda yanıma almışımdır. Çünkü konuşma esnasında oldukça kaba duruyor ve yüzünüzü kaplıyor ciddi
    oranda. Hep kötülemiiş gibi oldum fakat iyi yanlarıda çok fazla gerçekten özellikle yanımda gezdirmemin
    nedeni eğer mesleğiniz mimarlık,fotoğrafçılık v.b. birşey ise gerçekten galaxy s3 ü kıyaslıyorum onu
    söylediğiniz için ciddi anlamda farkı oluyor. AutoCad ile işyerinde yarım kalmış bir işiniz varsa özellikle istanbul
    trafiğinde 1-2 belki 3 saatlik zaman kaybınız olabiliyor ve bu süre zarfında işinizi evde halletmek yerine eve
    gitmeden rahatlıkla halletmek mümkün. Yine kötülemiş gibi olucam ama ben hala mouse'un egemenliğinde olan biri olarak stylus kalem ile çalışmakta zorlanıyorum ama kötülemiyorum çünkü algılaması oldukça iyi yanlış anlaşılmasın. Neyse fazla da uzatmadan İki akıllı telefonda bana göre çok iyi ikisinindde amacına göre en iyi akıllı telefonlar olduğunu düşünüyorum. Şayet bana göre Galaxy Note kafana dahaçok yatıyorsa ve onu almak istiyorsan, para durumunda Note 2' yi alabilecek güçteyse onu beklemeni yeğlerim. Bilgiler yararlı olduysa ne mutlu bana, Sevgiler Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktydesign -- 17 Eylül 2012; 15:09:04 >

• Galaxy note u 1258 TL yehttp://www.netsiparis.com/detay/17001275181/SAMSUNG-N7000-GALAXY-NOTE-CEP-TELEFONU
    buldum. diğer sitelere göre uygun baya ama note 2 yi ne kadar beklerim Turkiyeye ne zaman gelir sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

Galaxy note u 1258 TL yehttp://www.netsiparis.com/detay/17001275181/SAMSUNG-N7000-GALAXY-NOTE-CEP-TELEFONU
    buldum. diğer sitelere göre uygun baya ama note 2 yi ne kadar beklerim Turkiyeye ne zaman gelir sizce

2 ay falan beklersiniz gibi.Tabi samsung bir sürpriz yapmazsa.
  • Note 2 Ekim ayında Türkiye`ye giriş yapacak,bence onu bekle.Forum da ön sipariş alan arkadaşlar var.Onlarla bir konuş istersen.
  • Kasımın İlk haftası olarak biliyorum ben Avrupayla aynı anda bizede gelecek diye ama kesin bir bilgi değil araştırırsan bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S3 ün donanımı daha iyidir fakat notenin farklı albenisi var. Ne yapacaksın telefonla ona göre.
  • maillere bakıcam mesaj internet oyun ayrı birşey yapmıycam note cazip geldi bana
  • Kaba olmıyacağını ve oyunlardan daha fazla zevk almayı düşünüyorsan çözünürlük bakımından note daha uygun olucaktır ama dediğim gibi note 2 yi bekliyebilirsen bekle derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.