Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note- Ipad tercihi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung Galaxy Note konusunda artık net bir karara varmak üzereyim kesinlikle almak istediğim telefon bu ama arada kaldığım tek şey Ipad. Galaxy Note ile Ipad ile yapabileceğim bir çok şeyi yapabiliyor isem sıkıntı yok. Benim amacım çok uygulama çalıştırmak dehşet oyunlar oynamak falan değil. En temel şeyleri yüksek kalitede yapabilmek. Yani internette dolaşmak film dizi video seyretmek müzik dinlemek kitap okumak gps vs vs gibi temel şeyler bunları Galaxy Note Ipadle çok büyük kalite farkı olmadan yapabiliyorsa tercihim Galaxy Note yönünde ama diyorsanız ki Ipad bambaşka bir teknoloji filmi müziği oyunu fotoğrafı videosu ayrı bir olay biraz daha beklemeye alıp sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda araştırma yapcağım.

Aslında amacım genel olarak multimedia ama telefonu ekstradan taşımak da anlamsız bu açıdan aradaki fark önemli. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hwy2hell

Arkadaşlar Samsung Galaxy Note konusunda artık net bir karara varmak üzereyim kesinlikle almak istediğim telefon bu ama arada kaldığım tek şey Ipad. Galaxy Note ile Ipad ile yapabileceğim bir çok şeyi yapabiliyor isem sıkıntı yok. Benim amacım çok uygulama çalıştırmak dehşet oyunlar oynamak falan değil. En temel şeyleri yüksek kalitede yapabilmek. Yani internette dolaşmak film dizi video seyretmek müzik dinlemek kitap okumak gps vs vs gibi temel şeyler bunları Galaxy Note Ipadle çok büyük kalite farkı olmadan yapabiliyorsa tercihim Galaxy Note yönünde ama diyorsanız ki Ipad bambaşka bir teknoloji filmi müziği oyunu fotoğrafı videosu ayrı bir olay biraz daha beklemeye alıp sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda araştırma yapcağım.

Aslında amacım genel olarak multimedia ama telefonu ekstradan taşımak da anlamsız bu açıdan aradaki fark önemli. Saygılarımla.

tam olarak anlamadım demek istediğinizi ama bence sizde bilmiyorsunuz ne istediğinizi
    bence ipad olmalı seçiminiz ama kişiden kişiye göre değişebilir
    bana ios un parlak ve canlı renklerle dolu menüsü çok güzel gelir ama android de gri ve siyah tonlar olduğundan hep sıkılırım
    yani ios un menüsünde sağ sol yapmak bile bana zevkli gelmiştir
    ki kalite olarak ipad küçümsenecek birşey değil
    ama şuda var 2si arasında kitap müzik ve video da farkl olacağını sanmıyorum.siz ne gibi bir fark bekliyorsunuz

• görüntü kalitesi ses kalitesi uygulamaları ve oyunları çalıştırırken hızı ne bilim anlaşılmayacak boyuttaysa sıkıntı yok zaten ben arada bariz bir fark var mı diye merak ediyordum ipad 3 baya pahalı bir cihaz 3 gli alırsanız çünkü ki bana telefon da lazım bi yandan Benim istediğim multimedia olarak iyi sayılabilecek kapasitede olması. Menüsü dış görüntüsü falan çok önemli değil. Ipad 2 galiba galaxy note ile fiyat olarak karşılaştırılabilir. IOS un söylenen en büyük artısı güncelleme ve uygulama havuzunun geniş olması. Ama ben zaten çok genel uygulamaları kullanacağım bunlar Androidde de vardır. Benim için işlemcisi grafik kartının performansı gibi şeyler önemli. bunlar da aradaki fiyat farkına değecekse ipad e yönelmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hwy2hell

görüntü kalitesi ses kalitesi uygulamaları ve oyunları çalıştırırken hızı ne bilim anlaşılmayacak boyuttaysa sıkıntı yok zaten ben arada bariz bir fark var mı diye merak ediyordum ipad 3 baya pahalı bir cihaz 3 gli alırsanız çünkü ki bana telefon da lazım bi yandan Benim istediğim multimedia olarak iyi sayılabilecek kapasitede olması. Menüsü dış görüntüsü falan çok önemli değil. Ipad 2 galiba galaxy note ile fiyat olarak karşılaştırılabilir. IOS un söylenen en büyük artısı güncelleme ve uygulama havuzunun geniş olması. Ama ben zaten çok genel uygulamaları kullanacağım bunlar Androidde de vardır. Benim için işlemcisi grafik kartının performansı gibi şeyler önemli. bunlar da aradaki fiyat farkına değecekse ipad e yönelmek istiyorum.

Çözünürlük
    Galaxy Note : 800x1280
    iPad 2 Wi-Fi + 3G : 768x1024

İşlemci
    Galaxy Note : ARM Cortex A9 Dual-core 1400MHz
    iPad 2 Wi-Fi + 3G : ARM Cortex A9 Dual-core 1000MHz

Ram
    iPad 2 Wi-Fi + 3G : 512 MB
    Galaxy Note : 1 GB

Pixel
    iPad 2 Wi-Fi + 3G : 132 PPI
    Galaxy Note : 285 PPI

küçük bir araştırma ile bu sonuçlar ortaya çıkıyor burda Note bariz bir şekilde üstün durumda ama ben gene ipad diyorum
    ama şimdi şöyle bir durum var bu bilgisayar gibi değil ekran kartı düşük olan hd film izleyemez gibi birşey değil ikiside aynı şeyi yapar ipad 2 nin değerleri düşük diye
    hd film oyun vb şeyleri çalıştırmaz diye düşünmeyin şimdilik hiçbir fark olmaz diye düşünüyorum.

• Anladım dostum teşekkürler ilgilendiğin için ipad 3 e param yetse zaten onu alacaktım da ipad 2 ve galaxy note arasında kaldığımdan bir de sizin fikrinizi alayım dedim
  • rica ederim bir katkım olduysa ne mutlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.