Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE III 6.3 INCH EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilmiyorum bu haber ne kadar doğrudur ama işin suyunu çıkardılar. 6.3 inch ekran nedir ya?

SAMSUNG GALAXY NOTE III 6.3 INCH EKRAN

haberin linki de burada:http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Galaxy-Note-III-to-pack-a-6-3-inch-screen-Coming-by-End-of-2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 11 Şubat 2013; 12:55:19 >

• note oldu tablet :)
  • S4 5" iken note 6"dan aşağı olamazdı zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben note 3 ün 6.3'' olacağını sanmıyorum.çünkü 5.5'' cebe sığabiliyordu ama 6.3'' cebede sığmaz ayırca parmakları büyük olanlar tek elle zorda olsa kullanabiliyorken artık oda mümkün olmayacak.note 2 yi normal kullancılar alıyordu ama note 3 bu boyutuyla tamamen iş telefonu olur.ben boyutunun 5.8 inç olacabileeğini düşünüyorum.
  • bende bu kadar buyuk olacagını zannetmıyorum cep de tasıma zor canta lagazım..
  • aynen cebe sığmaz 6.3. poşet lazım taşımak için.
  • Kutu içeriğine özel üretim şalvar cepleri gibi bol cepli kot pantolon koyarsa sorun olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Cebe sığmaz" demek biraz yanlış bir tanımlama olmuş, hadi "cebime sığdıramam" deseniz kendi kullanımınız için bir tesbit yapmış olabilirsiniz ama bundan 2 sene önce Galaxy Tab P1000 çıktığında bile "cebe" sığdırılabiliyordu; hem de 7" oyutuyla...

Kıyaslama yaparken, teknolojinin gidişatına da bakmak lazım. Telefon ve tablet arası olarak yeni-türeyen bu "phablet" ara kategorisi için tanımlama genel olarak 5-7" arası olarak görünüyor.
    Haliyle Full-HD veya daha yüksek çözünürlük veya yeterli ppi değerleri için, daha fazla alan göstermek için bi yerden sonra ebatları büyütmek gerekeceği açık.

Bir zamanlar, cep-telefonları ebat olarak gittikçe küçülmekteydi. Hatta bi ara sanırım Nokia8080 gibi modeller o kadar küçüktü ki, "çakmak cebi"ne dahi sığıyorlardı. Haliyle o cihazlarla ve o cihazların sığdığı çakmak cepleri düşünürseniz, bırakın Note serisini, S3'ün Mini'si bile o çakmak cebine sığmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

Kutu içeriğine özel üretim şalvar cepleri gibi bol cepli kot pantolon koyarsa sorun olmaz.

iyi fikir.
    samsunga iletmek lazım.
  • Updullah
  • 5.7 ya da 5.8 olur bence en fazla.
  • Arka cebe sığarda gerisini siz düşünün

• çok büyük olur yine aynı boy yapsınlar bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.