Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II N7100 1,849 TL ile satışta (MEDCELL garantili) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telpanın kendi sitesinde tavsiye edilen rakam 1.899 lira.Link:
    http://www.telpa.com/Samsung/Cep-Telefonu/N7100_Galaxy_Note%202

ayrıca sahibindende yine telpa garantili 1850 liraya satan yerler var.
  • piyasada yaygınlaşmadan almak hata olur. arkadaşın dediği gibi telpa'nın önerdiği fiyat aynı.
  • arkadaşlar avrupada (Almanya) şu anda bu cihaz 625 euro.
    saturn.de
    mediamarkt.de sitelerinde görebilirsiniz(bu ayki insertlerinde.)
    100 tl kayıt ücretiyle birlikte 1500Tl'ye geliyor.
    1800 tl'ye garantili almak bence daha doğru.
    o değil de iphonelarda yurtdışında 700 eur. ama nasıl oluyor da 3000'e satıyorlar.
    neyse, bence telpa fiyatı fazla abartmamış gibime geliyor.
  • telefon beklenenden ucuza piyasaya çıkıyor...
  • biz alismisiz,mesajlardan bu anlasiliyor,samsung umarım buraları okurda fiyati yukarı ceker,2500 yapar fiyati
    hala dunyadaki rakamlardan fazla veriyoruz ama yetmiyor,yetmez ama evet
  • 6 ay sabredin 1500 tl ye düşer nasıl olsa. samsung fiyatları hemen geriliyor.

iş yerimde sürekli laptopla geziyorum mecburen, bi ara ipad alayım dedim ama outlook umda zaten 40 gb dan fazla mail var ve bunlara sürekli ihtiyacım olabiliyor, vazgeçtim. şimdi bir de bu note 2 ye sardım ama bununla gezersem millet mesaide oyun oynuyor diye düşünebilir. ama bence gerçekten laptopa ihtiyaç bırakmayabilir. koca laptop çantasından kurtulabilirim. Kararsızım.
  • firsat yenilendi 1799 oldu , telefonun hizi gibi fiyat dusme hizi baya iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acizim

6 ay sabredin 1500 tl ye düşer nasıl olsa. samsung fiyatları hemen geriliyor.

iş yerimde sürekli laptopla geziyorum mecburen, bi ara ipad alayım dedim ama outlook umda zaten 40 gb dan fazla mail var ve bunlara sürekli ihtiyacım olabiliyor, vazgeçtim. şimdi bir de bu note 2 ye sardım ama bununla gezersem millet mesaide oyun oynuyor diye düşünebilir. ama bence gerçekten laptopa ihtiyaç bırakmayabilir. koca laptop çantasından kurtulabilirim. Kararsızım.

Hocam ne yaptın sen! 6 aya Galaxy S IV çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acizim

6 ay sabredin 1500 tl ye düşer nasıl olsa. samsung fiyatları hemen geriliyor.

Valla bakıyorum da. Sırf kalem bile ayrı bir olay zaten gibi geldi bana.

Bunun dışında W8 tabletler uygun fiyata çıkar ise onlar da çok iyi işini görür gibi geliyor. Gerçi Nokia nın lumia sı 180 gram olunca. Tabletler kaç kilo olur diye düşünebiliyor insan bazen.

• galaxy note 2 resmi satışı başlandı mı bilgisi olan varmı_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Çok kolay telaffuz edilen fiyatlar oldu bunlar artık 1800 lira az mı ? asgari ücretle çalışan birinin maaşının iki katından fazla.Herkesin kendi parası tamam ama vermeyin verdirmeyin bu yüksek fiyatları telefonlara bence.Çok büyük bir teknoloji ve tüketim çılgınlığı var dünyada Allah sonumuzu hayır etsin.

yaw ii güzel ewet pahalıda ne alaka allah sonumuzu hayır etsin.. konuyu bağladığın yer çok saçma.. tr de 2200den satışa çıkar..uzun sürede inmez.. millet s3den sonra note2ye daha çok rağbet gösterecektir..

Arkadaşın dediği de o bir yerde.

Cidden tüketim çılgınlık halini aldı yani. Çoğu kişi doğru dürüst kullanmıyor bile. Arkadaşın dediği bu sanırım.

Ama şu da var. Kullanan için tam bir nimet. Zamanında cep telefonu sayesinde 700-800 liralık ekran kartını bitmeden 350 liraya aldım mesela. Bilgisayar bulana kadar fırsat kaçardı. 1 sene kullandım kartı ve aldığım fiyattan daha yüksek bir meblaya sattım mesela.

Yine yurt dışından gelen akrabam şehir turunda tozutunca kaybolduk. Telefonumun GPS i olmasa istanbul içi sonuçta gene bulurduk yolu ama. Sora sora 3 saat kaybederdik.

Yani arkadaşın sanırım bu tarz telefona ihtiyacı yok ve bunları söylemesi doğal. Misal. İPhone 5 alanlar var. Neyi ihtiyaç yani mesela? 4S te olmayıp 5 te olan ne? Üstelik telefon Türkiye de çalışmıyor bile.

• iphone 5 tr de calisiyor, bizim mudurde var. Direk unlock oldu kendi kendine. Abd att ama apple store dan alinma ve full price.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3e çok benziyor farkı nedir ki?

• Ram , hiz ve ekrani...

• yavaş yavaş girişler başladı hepsiburda hızlıalda ve diğer sitelerde...
    http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0641/samsung-n7100-galaxy-note-ii
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-note-ii-n7100/productDetails.aspx?productId=telcepsamn7100&categoryId=371946

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-n7100-galaxy-note-2-fiyati,844238.html

benim için ideal hem tlf hem tablet. öyle fazla büyükte değil her işimi görür....
    ürün daha yeni giriş yaptı biraz beklemeli acelesi olmayan beklesin çok iyi fiyatlara düşer...
    şuanda giriş fiyatı iyi.... düşüş fiyatıda çok iyi ilerliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 10 Ekim 2012; 23:54:37 >

• Bonubon 'da da aynı bonus 6+6 taksitle

http://www.bonubon.com/satin-al?dealId=234614

• 7105 modeli (LTE 800mhz + 2600 mhz) cıkar cikmaz alacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medcezir12

arkadaşlar avrupada (Almanya) şu anda bu cihaz 625 euro.
    saturn.de
    mediamarkt.de sitelerinde görebilirsiniz(bu ayki insertlerinde.)
    100 tl kayıt ücretiyle birlikte 1500Tl'ye geliyor.
    1800 tl'ye garantili almak bence daha doğru.
    o değil de iphonelarda yurtdışında 700 eur. ama nasıl oluyor da 3000'e satıyorlar.
    neyse, bence telpa fiyatı fazla abartmamış gibime geliyor.

mesela almanya medimarktan bunu alsak bu vergisini geri alma olayı oalbiliyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanbilen

7105 modeli (LTE 800mhz + 2600 mhz) cıkar cikmaz alacagim.

7105 diye modeli var mı gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodubad

quote:

Orijinalden alıntı: ozanbilen

7105 modeli (LTE 800mhz + 2600 mhz) cıkar cikmaz alacagim.

7105 diye modeli var mı gerçekten?

evet. LTE 800mhz ve 2600mhz destkliyor. Tum Avrupa ve Turkiye'de 2600 mhz LTE kullanilacak ama su an 2600 destekleyen baska telefon yok. Iphone 5 bile desteklemiyor.

http://negrielectronics.com/samsung-n7105-galaxy-note-ii-lte-16gb-unlocked-titanium-gray.html#.UHep1MXMiEM

Negri'de preorder'a girmis. Cok yakinda bizim buralarada gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5E37836F -- 12 Ekim 2012; 8:28:10 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.