Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.543
Cevap
221
Favori
1.488.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin telefonun garantisi ne acaba benimki delta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

Kutudan çıkan kılıf piyasada satılıyor mu? Aliexpresse baktım bulamadım. Bulan varsa çok makbule geçer..

Öncelikle aliexpress e bakmadım, yüksek ihtimalle sonuç alamam, ama arada sırada sonradan ürün eklenmesi falan oluyor, devamlı kurcalamak gerekiyor.

Kılıf ismini şu şekilde aratacaksınız, aksi takdirde çok uyduruk yerlere ve kılıf modellerine yönlendiriyor. Taaa note 2 den kalan kılıf görünümleri falan çıkıyor karşına... ironi komik bir durum...

Galaxy Note FE Clear View

Bu isimle arattığımda sırayla bu linkleri buldum.
    Para birimi nedir onu bile, bilemedim

Para birimine döviz.com gibi bir yerden bakmak lazım

En mantıklı bağlantı

Note 7 için diye satılıyor ama!! görseller note 7 değil, s7 edge 'e ait, 3. fotoya bakarsan eğer kılıf üzerinde ses tuşları için ikon olmadığını görürsün, takılmam ben onlara dersen, fiyat uygun göründü bana....

Bir de şurası varmış Ne kadar güvenilir siteye veya satılan ürüne bilemem ama, adam note 7 için var diyor...

Yukarıdaki linklerden en güvenlisi yine ebay oluyor, hiç değilse orjinal olmasa bile kargo dahil ödediğin ücrete ileride ağlamazsın...

Note 8 için aynı kılıfın sadece stand eklenmiş hali olarak güncelleyerek note 8 e uyarlamışlar... piyasada 230 TL den satılıyor -ki hayatta alınmaz, aliexp den 30 dolara falan bulunur tahminen- Ama keşke Note FE içinde standlı kılıf olsaymış...

Şahsen bu cihaza kapaklı kılıf yakışmıyor düşüncesindeydim. Çünkü kocaman, dolgun renkleri gösterebilen ekranı olan bir cihaz kullanıyorsan ekran koruma jelatini + arka kapak kombini daha şık gösterir ve koruyucu olur diyordum. Hatta cihazı ilk aldığımda içinden çıkan "view cover" kılıfı jelatinlerini bile açmadan kutuya geri koydum. 1 gün sonra kapak alana kadar kullanayım bari diye geri çıkardım. Vallaha kullandıktan sonra şunu anladım. Kılıfı cihaz için yapmamışlar, cihazı kılıfı satmak için çıkarmışlar... Çünkü kullandıkça kolaylığını görüyorsun ve hiç çıkarmak istemiyorsun... Sürekli airview* ekranı aktif edincede daha güzel daha hoş görünmeye başlıyor. Cihaz ister elinde olsun, ister masanda daha bir ciddi ve karizmatik görünüyor. Kapağı açmadan gelen çağrıyı yanıtlamak veya hiç power butonuna basmadan direk kapağı örterek kapatmak kolaylığın ötesinde... Yani anlayacağın bu cihaz için kılıf candır...

Çok yazdım, yazdıkça yazasım geliyor, yukarıdaki linkleri almak isteyen olursa diye ekledim, mutlaka incelersiniz.

EDIT:
    * airview olarak yazdığım kelime "always on display" olarak geçiyormuş... AOD olayına henüz alışamadım, note 2 de elinizi ön sensörden geçirince bildirimleri vs. gösteren flash olayından aklımda kalmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeShhh® -- 19 Aralık 2017; 23:50:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarbar

Sizin telefonun garantisi ne acaba benimki delta

Güncel Dijital... cihaz n11 den alındı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

Yazınızı zevkle okudum. Teşekkürler. Note FE cihazınız hayırlı olsun.

Ben mesajınızı yeni gördüm, açıkçası bana söylediğinizi yeni fark ettim. Tşk ediyorum. ilk 1 ay'ı atlattık mı sonrasından korkmuyorum...
  • quote:

Evet hocam Flip cover kılıf. Fakat bu kılıfın orijinal olmayanına ben hiç rastlamadım. Olsa bile aynı tadı vereceğini sanmıyorum. Samsung Türkiye de getirmez sanıyorum. Çünkü Note FE resmen Türkiye'de satılmıyor ya. O nedenle. Ama yurt dışından ebaydan vs getirtebilirsiniz. Burada kapaklı kılıf kullanmayı sevmeyenler bu yazıyı okduklarında size dönebilirler. Çözümü var hocam. Benim de çok hoşuma gitti kapaklı kılıf.

İsterseniz ŞURAYI ve önceki mesajlarımdaki ebay linkini de ilk sayfaya ekleyin. En azından alternatif olarak daha mat ekranlı ve aynalı ekran seçimli 2 link daha eklenmiş olur... almak isteyene yardımı olur.

aliexpress linki biraz daha orjinale yakın görünüyor...

• RITZY garanti nasıl bilen var mı arkadaşlar?

burda 2489 TL şu an

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    bende dün akşam söktüm attım dokunmatik hassasiyetini azaltıyor zaten sağlıksız da duruyordu oh be dünya varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığım küçük çaplı bir araştırma sonucunda, samsung note 7 için orjinal ekran koruyucu üretmiş. Fakat ne yazık ki ebay, aliexpress, amazon gibi sitelerde bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimusF1

RITZY garanti nasıl bilen var mı arkadaşlar?

burda 2489 TL şu an

Garanti yok gibi düşünmek lazım .
    Arkadaşın Delta garantili S6 sı vardı .
    Köşelerden akranı kalkma yapmıştı .
    Bir kere değiştirdiler .
    Dün ekranın yarısından çoğu simsiyah oldu .
    Kullanıcı hatası deyip yapmıyorlar şimdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 20 Aralık 2017; 8:22:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar cihazı alma konusunda kararsızım daha önce ithalatçı garanti g4 almıştım kronik sorunlardan servise verdim telefonu tekrar geri alamamıştım. Kullanıcı hatası deyip 300 lira civarı fatura çıkardılar cihazı geri istediğim parça bekleniyor bahanesi ile beklettiler ve cihazı göndermediler yaklaşık 4 aylık bir süreçte fatura bedelimi zor bela almıştım.

Bu cihazda ithalatçı garantili ister istemez garanti konusunda şüpheye düşüyor insan. Kullanan arkadaşlarda şu ana kadar ışık sızması görülmüş kronik olarak. Başka bir kronik sorunu var mı cihazın ? Ona göre kararımı verip almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

quote:

Evet hocam Flip cover kılıf. Fakat bu kılıfın orijinal olmayanına ben hiç rastlamadım. Olsa bile aynı tadı vereceğini sanmıyorum. Samsung Türkiye de getirmez sanıyorum. Çünkü Note FE resmen Türkiye'de satılmıyor ya. O nedenle. Ama yurt dışından ebaydan vs getirtebilirsiniz. Burada kapaklı kılıf kullanmayı sevmeyenler bu yazıyı okduklarında size dönebilirler. Çözümü var hocam. Benim de çok hoşuma gitti kapaklı kılıf.

İsterseniz ŞURAYI ve önceki mesajlarımdaki ebay linkini de ilk sayfaya ekleyin. En azından alternatif olarak daha mat ekranlı ve aynalı ekran seçimli 2 link daha eklenmiş olur... almak isteyene yardımı olur.

ebay da 14$ orjinal kılıf buldum, 22$ karrgo ücreti var ama....

ayrıca aşağıdaki aynalı kılıftan sipariş ettim, daha önceki sayfalarda yazmıştım, halen yolda gelmedi...
    aliexpress.com
    US $2.74 45% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Döner Kılıflar'de Coque kapak SFor Samsung Galaxy not 7 Samsung kılıfı Galaxy not 7 Fe Fan baskı Note7 N930 N935 telefonu arka Coque kapak kılıf AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/Reflective-Mirror-5-7For-Samsung-Galaxy-Note-7-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-7-Note7-Cell/32821930442.html

ekleme:

ebayda aşağıdaki orjinal kapaklı kılıflarda var...
    eBay
    Genuine OEM Samsung Galaxy Note FE 7 S-View Flip Cover Kickstand Case Black NEW | eBay
    https://www.ebay.com/itm/Genuine-OEM-Samsung-Galaxy-Note-FE-7-S-View-Flip-Cover-Kickstand-Case-Black-NEW/253064766606

ebayda epey malzeme var, bu da benim gibi hatta benden daha sakarlar için....

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Ekliyorum hocam

• herkese merhaba,bu hafta bende hepsiburada dan alamayı düşünüyordum ki ikinci el bölümünde 20 günlük bi cihaza rastladım ve satıcı ile de daha önce alışverişim olduğundan sıfırını almaktan vazgeçtim, rengi siyah olan model.2275 liraya anlaştık.2 hafta önce note 8 mi s8 plus mı derken tesadüfen farkettiğim cihazı diğerlerinin yarı fiyatına almış olduk.bakalım hayırlısıyla elimize geçerse burdan deneyimlerimizi yazarız artık.cihaz kutulu ve faturalı,kutudan çıkan kılıf yanında extradan bi kılıfta hediye olarak gönderecek arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirsu -- 20 Aralık 2017; 12:59:31 >
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Suan iş yoğunluğundan bakamıyorum bi baksana orjinal ekran koruyucusu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

epeyce var, 15$ civarında fiyatları...

yalnız ebayın bir sıkıntısı var,

paypal dışında ödeme yapılamıyor,

malum Hökümetimniz de paypalın çalışmasını yasakladı,

o nedenle ürünlerin alınması sıkıntılı bir durum oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

epeyce var, 15$ civarında fiyatları...

yalnız ebayın bir sıkıntısı var,

paypal dışında ödeme yapılamıyor,

malum Hökümetimniz de paypalın çalışmasını yasakladı,

o nedenle ürünlerin alınması sıkıntılı bir durum oluyor...

Son bir ricam link at, kardeşimin paypal hesabı var ordan halledecem

• Bu cihazı almak istiyorum ancak n11,gg,hepsiburda bir ton satışı var karar veremedim.. hangisinden almalıyım güvenilir satıcı hangisi..kutusunda kılıf olan.. yardımcı olursanız sevinirim..

• anil01 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Sorduğunuz sorular ve benzerleri forumda çokça konuşuldu. Şöyle foruma hızlıca bir göz atarsanız cevapları fazlasıyla bulacaksınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

Kutudan çıkan kılıf piyasada satılıyor mu? Aliexpresse baktım bulamadım. Bulan varsa çok makbule geçer..

Öncelikle aliexpress e bakmadım, yüksek ihtimalle sonuç alamam, ama arada sırada sonradan ürün eklenmesi falan oluyor, devamlı kurcalamak gerekiyor.

Kılıf ismini şu şekilde aratacaksınız, aksi takdirde çok uyduruk yerlere ve kılıf modellerine yönlendiriyor. Taaa note 2 den kalan kılıf görünümleri falan çıkıyor karşına... ironi komik bir durum...

Galaxy Note FE Clear View

Bu isimle arattığımda sırayla bu linkleri buldum.
    Para birimi nedir onu bile, bilemedim

Para birimine döviz.com gibi bir yerden bakmak lazım

En mantıklı bağlantı

Note 7 için diye satılıyor ama!! görseller note 7 değil, s7 edge 'e ait, 3. fotoya bakarsan eğer kılıf üzerinde ses tuşları için ikon olmadığını görürsün, takılmam ben onlara dersen, fiyat uygun göründü bana....

Bir de şurası varmış Ne kadar güvenilir siteye veya satılan ürüne bilemem ama, adam note 7 için var diyor...

Yukarıdaki linklerden en güvenlisi yine ebay oluyor, hiç değilse orjinal olmasa bile kargo dahil ödediğin ücrete ileride ağlamazsın...

Note 8 için aynı kılıfın sadece stand eklenmiş hali olarak güncelleyerek note 8 e uyarlamışlar... piyasada 230 TL den satılıyor -ki hayatta alınmaz, aliexp den 30 dolara falan bulunur tahminen- Ama keşke Note FE içinde standlı kılıf olsaymış...

Şahsen bu cihaza kapaklı kılıf yakışmıyor düşüncesindeydim. Çünkü kocaman, dolgun renkleri gösterebilen ekranı olan bir cihaz kullanıyorsan ekran koruma jelatini + arka kapak kombini daha şık gösterir ve koruyucu olur diyordum. Hatta cihazı ilk aldığımda içinden çıkan "view cover" kılıfı jelatinlerini bile açmadan kutuya geri koydum. 1 gün sonra kapak alana kadar kullanayım bari diye geri çıkardım. Vallaha kullandıktan sonra şunu anladım. Kılıfı cihaz için yapmamışlar, cihazı kılıfı satmak için çıkarmışlar... Çünkü kullandıkça kolaylığını görüyorsun ve hiç çıkarmak istemiyorsun... Sürekli airview* ekranı aktif edincede daha güzel daha hoş görünmeye başlıyor. Cihaz ister elinde olsun, ister masanda daha bir ciddi ve karizmatik görünüyor. Kapağı açmadan gelen çağrıyı yanıtlamak veya hiç power butonuna basmadan direk kapağı örterek kapatmak kolaylığın ötesinde... Yani anlayacağın bu cihaz için kılıf candır...

Çok yazdım, yazdıkça yazasım geliyor, yukarıdaki linkleri almak isteyen olursa diye ekledim, mutlaka incelersiniz.

EDIT:
    * airview olarak yazdığım kelime "always on display" olarak geçiyormuş... AOD olayına henüz alışamadım, note 2 de elinizi ön sensörden geçirince bildirimleri vs. gösteren flash olayından aklımda kalmış...

Hocam aynı düşünce eminim bir çok kişide oluştu. Ben de aynı sizin gibi düşünüyordum. Kapaklı kılıfı hiç sevmezdim ama bu telefonda mı bu kadar güzel durdu bilmiyorum ama şimdi kapaklı kılıf olmadan kullanmak hoşuma gitmiyor. Çinden kılıf siparişi vermiştim. Onu ıskartaya ayırdım Adamlar Çinde öyle kılıf yapmışlar ki, telefona yapıştı adeta, çıkartmak çok zor oldu. Kapaklı kılıf çok şık duruyor.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.