Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.557
Cevap
214
Favori
1.556.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Giriş

@nosfecagri üstadın göndermiş olduğu kırılmaz ekran koruyucuyu az önce uyguladım.

malesef çok sağlıklı olmadı yapışkanlar sadece alt ve üst kısımlarda olduğundan kapaklı kılıf ile biraz daha fazla kalınlaşmış oldu

şimdilik gittiği yere kadar kullanacağım güzel ve tam uyan bir ekran koruyucu bulana kadar

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar elimde sıfır yurt dışı note 7 var bu cihazı patlamaması için note fe ye nasıl çeviririz arayüz falan aynı nasıl yaparız batarya yı değiştirmek yeteli olurmu bu arada mate 10 pro kullanıcısıyım...

ekleme en önemlisi şarj.sabah 8 den akşam 6 ya kadar mobil veri açık olacak 2 banka sayfası acık biraz müzik video.oyun yok.rahatlıkla yetmeli

Daha da düşecek gibi

www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy Note Fan Edition Fiyatı & Fan Edition Özellikleri
    http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-fan-edition-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV000008SNQF?magaza=Uygun
    İletişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 17 Aralık 2017; 20:25:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

HB 2.525 TL 50 world puan

Daha da düşecek gibi

www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-fan-edition-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV000008SNQF?magaza=Uygun
    İletişim

Ben de black friday'den aldım ucuza aldım diyordum :)

• quote:

Daha da düşecek gibi

www.hepsiburada.com
    İletişim

hocam ne kadar daha düşer ? bi tahmininiz var mı ?

Note 5 almayı düşünüyordum ama note fe biraz daha güncel bir telefon sanırım.

• tugra14 T kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece pil değiştir yeter sanırım. Bir de Samsung yazılımla şarj süresini %50 düşürmüştü. Bunun çözümü de yabancı forumlarda mevcut. Google da ilgili konuyu aratıp bulabilirsin. İstersen resmi bir servise ver onlar hem pili değiştirsin hem de yazılım tarafını halletsin.
    “Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Yalnız; ilmin ve fennin, yaşadığımız her dakikadaki safhalarının tekamülünü idrak etmek ve terakkiyatını zamanla takip eylemek şarttır. Bin, iki bin, binlerce sene evvelki ilim ve fen lisanının çizdiği düsturları, şu kadar&nbsp;bin yıl sene evvel bugün aynen tatbike kalkışmak elbette ilim ve fennin içinde bulunmak değildir.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk.
    22 Eylül 1924, Samsun.

Kaynak: Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri. II. Cilt, Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü yayınları: 1., Türk Tarih Kurumu Basımevi, Ankara, 1959, sayfa: 194-195
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür hocam 👍

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Daha da düşecek gibi

www.hepsiburada.com
    İletişim

Bilemiyorum
    Ama fiyattan ziyade telefon bulunabilir mi o önemli.
    Ben de beklemedeyim.
    iPhone x gelecek ABD den
    Memnun etmezse FE alacağım.
    Benim tek sıkıntım batarya ömrü.
    WhatsApp beni çok meşgul ediyor. Ekran süresi uzuyor o yüzden . 5 saat ekran süresi lazım bana en az.
    Aklamı da çıkarması lazım.

• Cihazı 1 haftadır kullanıyorum. Note 4 ten geçtim. Telefon uzmanı değilim. Sadece standart bir kullanıcı olarak izlenimlerim aşağıdadır.

+ ları

ekranı ve dokunmatiği muhteşem

Kamera gayet güzel

Akıcılık harika

Parmak okuyucu çok iyi

Görüşme sesi çok iyi ( note 4 de sıkıntı yaşamıştım.)

Spen geliştirmiş özellikleriyle çok çok iyi.

- leri

Şarz süresi daha iyi olabilirdi. Full açık internet aktif kullanıyorum. Ekran parlaklığı full. Yaklaşık 10 saat civarı götürüyor. Biraz ekranı kısacağım bazı özellikleri kapatacağım. Bu şekilde tam gün olmasını sağlarsam bana yeterli gelecektir.

Sonuç olarak Note 8 alarak 1500 fazla ödemekten kurtulduğum için Note 5 alarak 3 senelik eski bir cihaz almadığım için çok çok memnunum.

Düşünen arkadaşlar tereddüt etmesin..

Sevgiler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Daha da düşecek gibi

www.hepsiburada.com
    İletişim

Bilemiyorum
    Ama fiyattan ziyade telefon bulunabilir mi o önemli.
    Ben de beklemedeyim.
    iPhone x gelecek ABD den
    Memnun etmezse FE alacağım.
    Benim tek sıkıntım batarya ömrü.
    WhatsApp beni çok meşgul ediyor. Ekran süresi uzuyor o yüzden . 5 saat ekran süresi lazım bana en az.
    Aklamı da çıkarması lazım.

Şahsen benimde batarya konusunda şüphelerim vardı yoğun kullanıyorum rahat rahat 1 günü çıkarıyor biraz dikkatli kullanılırsa 2 günü görür şarj konusunda hiç şüpheniz olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 17 Aralık 2017; 23:0:23 >

• Hem çift sim hemde hafiza kartı aynı anda yapmayı becerdim, s8+ da yapmamıştım. Nasıl yaptığıma gelince sim çipini plastiğinden ince cımbız kenardan tutup, çakmak ile plastiği ısıtarak ayırdım. Yapmadan önce sim kartın yönünü belirlemek için sim kartı işaretledim, ve hafızası kartının altına tam denk gelecek şekilde yapıştırdım ama yapıştırmadan once çipin arkasında ki yeri eğe ile incelttim. Sonra da uhu ile yapıştırdım ve kuruması için beklettim. Takarken de hafif bir zorlama oldu ama dikkat edin tabi.. Ama siz denemden önce youtube da nasıl yapıldığına dair örnekler var, sorumluluk kabul etmem.. Zarar verirseniz bana atar yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 18 Aralık 2017; 5:35:54 >

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Tebrikler ama zor iş.
    Simi başka telefonda kullanma ihtimalin de kalmıyor.

Üreticilerin Ya 2.sim ya da hafıza kartına zorlamaları kadar saçma bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satici_53 -- 18 Aralık 2017; 8:55:46 >

Tebrikler ama zor iş.
    Simi başka telefonda kullanma ihtimalin de kalmıyor.

Üreticilerin Ya 2.sim ya da hafıza kartına zorlamaları kadar saçma bişey yok.

Evet kullanamıyorsun, daha onceki c9 pro vardı hem cift sim hemde hafıza kart aynı anda kullanma imkanı vardı. Aslinda turkcell hattımı bir süre kapatacaktm ama hem 18 senelik numaram hemde vodafone çekmediği yerde İnterneti turkcellden aldigim için böyle kullanayım dedim

sanırım siz wifi de kullandınız ekran alıntılarında öyle görünüyor,
    kullanım şeklinizi ve açık kapalı programları vs de yazabilir misiniz, bizler için daha açıklayıcı olur,

Teşekkürler,

c9 pro da hem 2. sim hemde hafıza kartı takılı kullanılabiliyor,

samsung da bir acayip orta sınıfa bu imkanı veriyor amiral gemiye vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 18 Aralık 2017; 9:2:16 >

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

Hem çift sim hemde hafiza kartı aynı anda yapmayı becerdim, s8+ da yapmamıştım. Nasıl yaptığıma gelince sim çipini plastiğinden ince cımbız kenardan tutup, çakmak ile plastiği ısıtarak ayırdım. Yapmadan önce sim kartın yönünü belirlemek için sim kartı işaretledim, ve hafızası kartının altına tam denk gelecek şekilde yapıştırdım ama yapıştırmadan once çipin arkasında ki yeri eğe ile incelttim. Sonra da uhu ile yapıştırdım ve kuruması için beklettim. Takarken de hafif bir zorlama oldu ama dikkat edin tabi.. Ama siz denemden önce youtube da nasıl yapıldığına dair örnekler var, sorumluluk kabul etmem.. Zarar verirseniz bana atar yapmayın

Tebrikler hocam Bu bilgiyi de 1. sayfada paylaştım. Yeri geldiğinde böyle faydalı bilgileri 1. sayfaya taşıyorum. Böylece ilk sayfamızda hepimizin katkısıyla faydalı bir arşiv umarım oluşur.
    “Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Yalnız; ilmin ve fennin, yaşadığımız her dakikadaki safhalarının tekamülünü idrak etmek ve terakkiyatını zamanla takip eylemek şarttır. Bin, iki bin, binlerce sene evvelki ilim ve fen lisanının çizdiği düsturları, şu kadar&nbsp;bin yıl sene evvel bugün aynen tatbike kalkışmak elbette ilim ve fennin içinde bulunmak değildir.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk.
    22 Eylül 1924, Samsun.

Kaynak: Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri. II. Cilt, Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü yayınları: 1., Türk Tarih Kurumu Basımevi, Ankara, 1959, sayfa: 194-195

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

valla hocam helal olsun size tebrikler,

c9 pro da hem 2. sim hemde hafıza kartı takılı kullanılabiliyor,

samsung da bir acayip orta sınıfa bu imkanı veriyor amiral gemiye vermiyor

Teşekkür ederim, Bunu bir çok telefona uyguladım ama bir tek samsung ve xiaomi biraz zorluyor.. C9 pro ciddi anlamdan çok iyi bir cihaz ama gözüm hep note 7 deydi.. Ben bu telefonu çok uzun süre kullanırım

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.