Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.543
Cevap
221
Favori
1.487.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esasmevzi

Arkadaşlar merhaba bu note fan editionun tek simli olanı yok mu acaba almayı düşünüyorum.

yok. çift simli olmasının sana ne zararı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapattoni11

Merhaba arkadaşlar.

Aranıza yeni katıldım. Bir kaç gün oluyor Note Fan Edition alalı. Telefon her şeyi ile çok kaliteli duruyor. Fakat kafama takılan bir konu var. Bu başlık altında baya bir arkadaş şahane batarya süreleri paylaşmış. Burada paylaşılan pil kullanım istatistiklerinde, 5-6 saat gibi ekran açık kalma sürelerini gördüm. Günlük kullanımda, (Oyun oynamıyorum sayılır, Sosyal Medya, Whatsapp, Spotify, Youtube vs. gibi uygulamalrı kullanıyorum) 3-4 saat ekran açık kalma süreleri elde ediyorum. Bu normal mi?

Aslında pilden yana pek bir şikayetim yok, gayet yeterli; hatta iyi bir pil performansı var telefonun ama burada baya acayip kullanım süreleri gördüm. Hatta bir kaç yabancı forumda da buradakilere benzer istatisklere denk geldim.Hatta şöyle bir test yapmışlar.

O yüzden merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim. Başka ülkelerin romlarını falan yükleyenler olmuş, fark ediyor mu batarya? Minimal farklar için uğraşmaya değmez çünkü. Yani özetle normali nedir bu cihazın? Şimdilik SS atamıyorum, bir daha ki kullanımımda onu da eklemeye çalışırım.

İkinci ve bu konudan bağımsız bir sorum daha var. Cihaz çok şık olduğu için kılıfsız kullanıyorum şu an için. Herhangi bir durumda ekran veya batarya değişimi yapılabiliyor mu? Nerelerde yapılıyor? Ücretler nasıl?

Biraz uzun oldu ama cevaplarsanız sevinirim. Bu sayede almayı düşünen veya yeni almış arkadaşlara da faydalı olur. Şimdiden teşekkürler.

ekran ve batarya değişimini yaparsa delta servis yapar. onlarla görüşün.

yoksa muhtemelen hiçbir yerde yaptıramazsınız. yapacak adamın "bulabilirse" parça getirmesi lazım, hiçbir telefoncu bununla uğraşmaz. uğraşırsa da telefon fiyatının yarısı kadar fiyat çeker...

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Bugün forum istanbul da full body kaplattım. 130 TL.

Çok pürüzsüz değil. Ufak tefek kabarcıklar var. Zamanla geçecek dediler.

Kenar kaplamaları eline takılıyor insanın. Sanırım çıkaracam kenarları.
    Kulaklık çıkışıyla kalem arasında kaplama yok.

%50 kırılmaz. %100 çizilmez iddiaları var.

Garanti sonsuz. Evrak yok. Yeter ki bozulan yeri çıkarmayın görelim dediler.

Bırakıp giderseniz ne olacak dedim. Gitmeyiz dediler.

Emaar da da açtık vs .

Sonuç. 130 liraya değmez.

fb çizilmesini engeller, kırılmasına bir fayda sağlamaz. %50 kırılmaz dedilerse dolandırıcılık yapıyorlar terbiyesiz herifler...

Önünde arkasında zaten gorilla glass 5 olan telefona o kadar para vermeseydin keşke...

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

quote:

Orijinalden alıntı: sorix

Kılıfın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüm 180 cm den telefonu düşürdüm aldim baktim çizik bile yok

Hangi kılıftı?

Spigen Tough Armor Gunmetal spigenden şaşmamak lazım

hocam sen de en "tank" kılıfı almışsın bir şey olmaması normal... 3 metreden de düşürsen bi şey olmazdı herhalde :)

aslında en sağlamı o ama ben biraz daha ince olanları kullanıyorum. spigen'in köşeleri hava yastıklı bir modeli var, şu anda o takılı...

• Telefonda gorilla glass 5 var. Ekranın çizilmesi gerçekten zor. Fakat kırılması bir o kadar kolay çünkü çizilmesin diye sertleştirilmiş cam kullanılıyor ve esnekliği azaldığı için çabucak kırılıyor.

Kırılmaz cam diye satılan tempered cam haricindeki jelatinler çok gereksiz. Dokunmatik hassasiyetini çok düşürüyor. Düz zemine yüz üstü düştüğünde yararı olabilir fakat taşlı zemine düşerse kırılmasını engellemez.

Tavsiyem köşelerini güzelce koruyan bir kılıf almanız. Zaten telefonların çoğu köşelerden kırılıyor. Bu telefon da düşme testlerinde köşelerden direkt kırılıyor.

Ekran koruyucu aramaktan bence vazgeçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sshellfire

7 kere basıyoruz derken ben denedim olmadı da?

şaka yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Zamanında ekran kırılırsa ne yaparız diye derinlemesine bir inceleme, araştırma yapmıştım, türkiye de ithalatçı firmalar dahil ekran bulamamıştım, ( güncel durumu bilmiyorum ) . Detaylı şekilde geçmiş yazılarımda bahsetmiştim, merak edenler geçmiş mesajlardan bulup okuyabilir.

Çinde bir fabrikadan rica minnet, zorla da olsa, numune ürün göndermeleri için ikna ettim, normalde en az 10 adet almanız lazım, daha önce buradan bir arkadaşa paylaşacağımı söylemiştim, onun belgesini paylaşıyorum.

Bana banka bilgilerini vs. hepsini verdiler, fakat o sıralar işlerle ilgili sıkıntılar oldu vakit bulup ilgilenememiştim.

Paylaştığım evrak da benim adres ve telefon bilgilerim de vardı, o yüzden ekran görüntüsü alıp bir bölümünü paylaşıyorum.

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

hocam uğraşmışsınız ve bulunmazı bulmuşsunuz, helal olsun size...

sample olduğu için fiyatı düşük tutmuşlar sanırım, normalde olsa ne kadara gönderiyorlarmış?

sanıyorum orijinal ekran olmayacaktır ama zor durumda iş görür... belki lazım olur diye kaydettim fatura görüntünüzü...

ekran gibi note 7 uyumlu olmadığı için bulunması daha zor olan pil için de sizi göreve davet ediyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Nisan 2018; 10:36:56 >

• Evet arkadaşlar araştırmalara devam, şimdi de çok çok ucuz, bedava sayılabilecek bir ürünle karşınızdayım , vapurdaki satıcılara döndüm :)

Telefonda kablosuz şarj özelliği varken kullanayım dedim. Çok para vermek istemedim şarj cihazına, ali den 2 dolara aldım kablosuz şarj cihazı, çalışma masam için, araba için aldım, test ettim şahane çalışıyor, şeffaf kılıf ile denedim gayet güzel çalışıyor. Böylece batarya az gidiyor diyen arkadaşlar bu sıkıntıdan kurtulmuş olur.

ürün resim ve videosunu paylaşıyorum, isteyen olursa link de paylaşırım, çok güzel çalışıyor alet. hem çalışma masam için, hem arabam için aldım, hafta sonu arabaya montajını yapacağım. Artık telefonu bıraktığım yerde şarj olacak, büyük bir rahatlık.

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

buda video linki :
    TheSystemcaryoutube
    Samsung note FE kablosuz şarj
    https://www.youtube.com/watch?v=-_l6MejAbxA

• Oreo Hakkında En Son Haberler

Webtekno
    Samsung, Galaxy S6 Serisi İçin Güncellemeleri Durdurdu
    http://www.webtekno.com/samsung-galaxy-s6-serisi-icin-guncellemeleri-durdurdu-h43483.html

SamMobile
    These Galaxy devices will be updated to Android 8.0 Oreo (updated: May 9)
    https://www.sammobile.com/samsung-galaxy-android-8-o-update?wpdParentID=121276

Dailystar.co.uk
    Android Oreo Samsung: When is the operating system coming to your smartphone?
    https://www.dailystar.co.uk/tech/news/678446/Android-Oreo-Samsung-S8-features-date-when-is-it-coming

These Galaxys will get Android 8.0 Oreo

Galaxy S8 – roll-out in progress – check out what’s new
    Galaxy S8+ – roll-out in progress – check out what’s new
    Galaxy S8 Active – Android 8.0 will be the first major OS upgrade
    Galaxy Note 8 – roll-out in progress – check out these screenshots
    Galaxy Note FE – Android 8.0 will be the first major OS upgrade
    Galaxy S7 – development in progress
    Galaxy S7 edge – development in progress
    Galaxy S7 Active – Android 8.0 will be the second major OS upgrade
    Galaxy A8 (2018) – Android 8.0 will be the first major OS upgrade
    Galaxy A8+ (2018) – Android 8.0 will be the first major OS upgrade
    Galaxy A7 (2017) – Android 8.0 will be the second major OS upgrade
    Galaxy A5 (2017) – development in progress
    Galaxy A3 (2017) – development in progress
    Galaxy J7 (2017)/Pro – J7 models usually get at least one major OS upgrade
    Galaxy J5 (2017)/Pro – J5 models usually get at least one major OS upgrade
    Galaxy J7 Max – Android 8.0 will be the first major OS upgrade
    Galaxy C9 Pro – Android 8.0 will be the first major OS upgrade
    Galaxy C7 Pro – Android 8.0 will be the first major OS upgrade
    Galaxy Tab S3 – flagship tablets usually get two major OS upgrades
    Galaxy Xcover 4 – Android 8.0 will be the first major OS upgrade
    Galaxy Tab A 8.0 (2017) – Android 8.0 will be the first major OS upgrade
    Galaxy Tab A 10.1 (2016) – Android 8.0 will be the second major OS upgrade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 3 Nisan 2018; 11:0:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Zamanında ekran kırılırsa ne yaparız diye derinlemesine bir inceleme, araştırma yapmıştım, türkiye de ithalatçı firmalar dahil ekran bulamamıştım, ( güncel durumu bilmiyorum ) . Detaylı şekilde geçmiş yazılarımda bahsetmiştim, merak edenler geçmiş mesajlardan bulup okuyabilir.

Çinde bir fabrikadan rica minnet, zorla da olsa, numune ürün göndermeleri için ikna ettim, normalde en az 10 adet almanız lazım, daha önce buradan bir arkadaşa paylaşacağımı söylemiştim, onun belgesini paylaşıyorum.

Bana banka bilgilerini vs. hepsini verdiler, fakat o sıralar işlerle ilgili sıkıntılar oldu vakit bulup ilgilenememiştim.

Paylaştığım evrak da benim adres ve telefon bilgilerim de vardı, o yüzden ekran görüntüsü alıp bir bölümünü paylaşıyorum.

sample olduğu için fiyatı düşük tutmuşlar sanırım, normalde olsa ne kadara gönderiyorlarmış?

sanıyorum orijinal ekran olmayacaktır ama zor durumda iş görür... belki lazım olur diye kaydettim fatura görüntünüzü...

ekran gibi note 7 uyumlu olmadığı için bulunması daha zor olan pil için de sizi göreve davet ediyoruz :)

Evet hocam çok araştırdım, hatta alacaktım dursun bir köşede, bana olmasa da burada bir arkadaşa lazım olur diye ama almak için fırsatım olmadı o sıralar.

Hocam ben çinden birkaç kez ekran aldım ve inanın o kadar düzgün çalışıyor, o kadar kaliteli oluyor ki, söylemesem anlamazsınız ekranın orjinal olmadığını, o derece kaliteli oluyor.

Fiyat orada ne gözüküyorsa o, adetli alınca kargodan da kar ediyorsunuz.

Batarya işine gelince, burada çoğumuz telefonun bataryası ömrünü doldurmadan satarız diye onu derinlemesine incelemedim, ama ihtiyaç halinde onu da bulurum.

• quote:

quote:

quote:

Evet hocam çok araştırdım, hatta alacaktım dursun bir köşede, bana olmasa da burada bir arkadaşa lazım olur diye ama almak için fırsatım olmadı o sıralar.

Hocam ben çinden birkaç kez ekran aldım ve inanın o kadar düzgün çalışıyor, o kadar kaliteli oluyor ki, söylemesem anlamazsınız ekranın orjinal olmadığını, o derece kaliteli oluyor.

Batarya işine gelince, burada çoğumuz telefonun bataryası ömrünü doldurmadan satarız diye onu derinlemesine incelemedim, ama ihtiyaç halinde onu da bulurum.

Evet ekran kırılmadan o para verilmezmiş. Kargosu çokmuş. DHL ile göndereceği için belki gümrük sorunu da olabilir.

Batarya için ben de aynen sizin gibi düşünüyorum ama diğer yandan çok güzel bir telefon senelerce değiştirme ihtiyacı hissetmeyeceğiz gibi de geliyor, belki ilerde batarya da bulmamız gerekebilir, irtibatta kalalım gerekirse birlikte ararız.

Selamlar...

• Bu ekran muhabbeti yüzünden dün telefonu mate 10 pro ile takas edecektim az kalsın.. Fakat hafiza kart takılamaması ve volte soruhu nedeniyle vazgeçtim..

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Hocam linkleride atsaydınızya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ekran kırılmadan o para verilmezmiş. Kargosu çokmuş. DHL ile göndereceği için belki gümrük sorunu da olabilir.

Batarya için ben de aynen sizin gibi düşünüyorum ama diğer yandan çok güzel bir telefon senelerce değiştirme ihtiyacı hissetmeyeceğiz gibi de geliyor, belki ilerde batarya da bulmamız gerekebilir, irtibatta kalalım gerekirse birlikte ararız.

Selamlar...

Tabiki hocam, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Bu arada ekran gümrükte sorun olmuyor, yedek parça olduğu için.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Hocam linkleride atsaydınızya.

hemen atıyorum hocam.
  • Kablosuz şarj linki;

aliexpress.com
    US $0.99 25% OFF|Hot sale Qi Wireless Charger PCBA Circuit Board Coil Wireless Charging Micro USB Port DIY For iPhone X for Samsung Note 8 s8 S7-in Mobile Phone Chargers from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/Hot-sale-Qi-Wireless-Charger-PCBA-Circuit-Board-Coil-Wireless-Charging-Micro-USB-Port-DIY-For/32845534944.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.nK77Vz

• arkadaşlar telefondan face mail vs uygulamalardan bilirim gelmiyor programı açınca gozukuyor varsa bu neden olur birde temiz kurulum nasıl olmalı hard format attıktan sonra..
    şebeke olduk olmadık yerlerde çekmemezlik yapıyor bazen yada 3çizgi çekerken arayanlar ulaşamıyor ? kapatıp açınca yada kısa süre uçakmoduna alınca düzeliyor yardım edin lütfen
  • Arkadaşlar

Yasal olarak Delta Servis veya başka servisler yasa gereği SATIŞ SONRASI HİZMETLER YÖNETMELİĞİ`ne uymak ve doğal olarak yedek parça konusunda kullanım ömrü boyunca destek sağlamak zorundalar. Eğer sorun yaşanırsa Tüketici Hakem Heyeti üzerinden hakkımızı savunmak durumunda kalmalıyız. Şu bilgilere ulaştım umarım faydası olur.

SATIŞ SONRASI HİZMETLER YÖNETMELİĞİ

www.resmigazete.gov.tr
    Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/06/20140613-3.htm

Önemli olan maddeleri yazacak olursak;

Yedek parça ve fiyat listesi

MADDE 12 – (1) Üretici veya ithalatçılar, tüketicilerin talebi üzerine yedek parça satışından kaçınamazlar.

(2) Servis istasyonlarının, yedek parça fiyat listesini, tüketicilerin görebileceği bir yere asması veya katalog halinde ya da elektronik ortamda tüketiciye göstermesi zorunludur.

Değiştirilen parçanın iadesi

MADDE 13 – (1) Yetkili servis istasyonlarının, bakım ve onarımını yaptıkları mallara ait değiştirilen yedek parçaları; garanti süresi içerisinde tüketiciye göstermesi, garanti süresi dışında ise 9/8/1983 tarihli ve 2872 sayılı Çevre Kanunu hükümleri saklı kalmak üzere iade etmesi zorunludur.

Üretici, ithalatçı ve satıcının sorumluluğu

MADDE 14 – (1) Üretici veya ithalatçılar, yetkili servis istasyonlarının ayrı bir tüzel kişiliği olsa dahi, satış sonrası hizmetlerin sağlanmasından ve yürütülmesinden yetkili servis istasyonları ile birlikte müteselsilen sorumludur.

(2) Satış sonrası hizmetler, malın niteliğine göre kullanıldığı yerlerde de sağlanabilir.

(3) Bu Yönetmeliğe ekli listede belirlenen sayıda yetkili servis istasyonu kurmasına rağmen, her coğrafi bölgede servisi bulunmayan üretici veya ithalatçılar; malın kullanım ömrü süresince, servis istasyonu sayıları her coğrafi bölgede en az 1, toplam 7 servis istasyonu sayısına ulaşıncaya kadar malın bakım ve onarımıyla ilgili olarak tüketicilerden nakliye, posta, kargo veya servis elemanlarının ulaşım gideri gibi herhangi bir ilave ücret talep edemezler.

(4) Malın garanti süresi içerisinde yetkili servis istasyonuna veya satıcıya tesliminden itibaren arızasının on iş günü içerisinde giderilememesi halinde, üretici veya ithalatçının; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmesi zorunludur. Benzer özelliklere sahip başka bir malın tüketici tarafından istenmemesi halinde üretici veya ithalatçılar bu yükümlülükten kurtulur. Buna ilişkin ispat yükümlülüğü üretici veya ithalatçıya aittir.

(5) İthalatçının herhangi bir şekilde ticari faaliyetinin sona ermesi hâlinde mala ilişkin bakım ve onarım hizmetlerinin sunulmasından garanti süresi boyunca satıcı, üretici ve yeni ithalatçı müteselsilen sorumludur. Garanti süresi bittikten sonra ise kullanım ömrü süresince bakım ve onarım hizmetlerini üretici veya yeni ithalatçının sunması zorunludur.

(6) Üretici veya ithalatçılar; satış sonrası hizmetlerin ilgili mevzuat hükümlerine göre yürütülmesini sağlamak, yetkili servis istasyonlarının çalışmalarını izlemek, kontrol etmek ve görülen eksiklikleri gidermekle yükümlüdür.

(7) Garanti süresi içerisinde arızalı malın satıcıya teslim edilmesi halinde satıcının, teslim edilen arızalı mallar ile ilgili olarak malın teslim alındığına dair bir belge düzenlemesi zorunludur. Bu belgede Yönetmeliğin 11 inci maddesinin birinci fıkrasındaki hususlar yer alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 3 Nisan 2018; 13:39:23 >

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Birde araca uyguladınızmı ? Uyguladıysanız nasıl çalışıyor verim alabildinizmi?

• mehmetkyr kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bendede şebeke problemleri oluyor Dün TUr Csc yükledim birkaç saat hiçbir bağlantı problemi olmadı ama şuan yine eskisi gibi bağlanmama sorunu oluyor, anladığım kadarıyla bu problemi hiç yaşamayanlarda var acaba bazı cihazlarda bu durum donanımsal bir sorunmu ? acaba siz hiç başka bir sim kart takıp denedinizmi ben deniyemedim ?
    Umarım gelicek olan android güncellemsi ile bu sorunlar ortadan kalkar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 3 Nisan 2018; 13:47:1 >
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.