Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.540
Cevap
221
Favori
1.482.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizi bilmemde 2 saat benim için baya az enazindan bı 4-5 saat ekran süresi vercekki telefonun tadını cikarasiniz son zamanlardaki en alinasi telefon ama batarya sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    benide eklerseniz sevinirim

• beratyksl B kullanıcısına yanıt
    Eklendiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorix

Sizi bilmemde 2 saat benim için baya az enazindan bı 4-5 saat ekran süresi vercekki telefonun tadını cikarasiniz son zamanlardaki en alinasi telefon ama batarya sıkıntı

Hocam şarj %45 ti o ekran görüntüsünü koyduğumda onu da hesaba katın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Sizi bilmemde 2 saat benim için baya az enazindan bı 4-5 saat ekran süresi vercekki telefonun tadını cikarasiniz son zamanlardaki en alinasi telefon ama batarya sıkıntı

Bende ona bakmistm dedim çıkan sonuçları çarpı 2 yapacaksın. Senden ricam sarj %1 oldugunda tekrar atarmisin ekran görüntüsünu

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Bence de az hocam ekran süresi baya az hemde almayı düşünüyordum ama üzdü beni mi6 kullanıyorum.

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Galaxy Note FE'nin henüz verilerine rastlamadım ama pil kapasitesinin 3500 mAh den 3200 mAh düşürüldüğünü gözönüne alırsak ve Galaxy Note 5'in de pil kapasitesinin 3000 mAh olduğunu düşünürsek, aşağıdaki veriler bize bir fikir verebilir. Burada Note FE'nin Note 5'den 200 mAh daha güçlü olduğunu unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 28 Kasım 2017; 20:37:4 >

• Bizim telefonun ekran süresi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jussikujala -- 28 Kasım 2017; 20:41:21 >

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    Note 8 kullanıyorum sanal tuşlarım gizli hangi uygulama olursa olsun ekranın tamamını kullanabiliyorum.

• mstfckmk kullanıcısına yanıt
    C9 prolarda knox sorunu varken benim de hb'den aldigim c9 pro'yu guncel ithal etmis ve knox sorunu olmayan model elime ulasmisti. Paralel ithalat olarak global pazardan telefon getirdiklerine kanaat etmistim. Sorun olacagini dusunmuyorum. Hayirli olsun telefonunuz.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meenyek

Note 8 kullanıyorum sanal tuşlarım gizli hangi uygulama olursa olsun ekranın tamamını kullanabiliyorum.

Yok hocam aynı şey değil.

Mesela sanal tuşları çıkarmadan o uygulama içinde bir geri menüye gitmek mümkün değil. Yada multitask menüsünü açmak mümkün değil.

Note 8 ayrıca çok uzun hocam. Ben rahat kullanamadım.

• shunter kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben çok memnun oldum. Lg V20, note 5 kullanıyordum. Hiç biri bu kadar tatmin etmedi.

Note 8 de bundan çok farklı değildi.

Keşke 3500 mah kalsaydı ama 3200 de fena değil. Tabi bana göre.

Kullanırken mutluysanız ne güzel hocam. Güle güle kazasız belasız kullanın inşallah :).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün forumdan bir arkadaş full wipe yapmamı önerdi. Hatırlarsanız benim telefon ısınıyor diye yazmış önceki mesajlarda. Full wipe yaptım ama telefonda bir değişiklik yok. Hem wipe işlemi sırasında resetlenirken hem de sonrasında mail adresi kurulumu sırasında yine aynı şekilde ısındı. Ben telefonu kılıfsız elimde tuttuğum için ısındığını kolay hissediyor olabilirim belki. Sizler kılıfsız denediniz mi hiç?

• shunter kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Siz de Mi 6 ile iyi haberler duyarsınız hep inşallah.
  • Ekran sürelerine çok takılmayın derim. Bazı uygulamalar(Oyun vs.. ve wifi-4G açık) yoğun kullanırsan, çok pil tüketir 2 saatte bitirirsin. Diğer taraftan fazla pil harcamayan uygulamalar yoğun kullanırsan 5-6 saat ekran süresi alabilirsin. Yani herkesin kullanımı farklı olduğuna göre ekran süreleri farklılık göstereceği aşikar. Bir de telefonlarda kullanılan ekran teknolojileri ve çözünürlükleri de bu süreyi doğrudan etkiler. Note fe ortalama 4 saatin üzerinde ekran verdiğini varsayarsak bu ekran ve çözünürlüğe göre iyi diyebiliriz.(Kendime göre )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 28 Kasım 2017; 23:55:36 >
  • Urun geldi mi mennun musunuz ???

• aldığım şarj cihazı orijinal samsung üretimi değildi, iade ettim. başka bir tane sipariş verdim o da bugün kargolanır.

eğer üst kısma yetişememekten bahsediyorsanız ortadaki tuşa 3 kez basıyorum istediğim yere erişiyorum hocam. Ancak siz telefondan 1 kere soğumuşsunuz kanımca, dikiş tutr mı bilmem.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.