Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (828. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.359
Cevap
170
Favori
370.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş lar yazdigim sorun için kimse yardımcı olmadi hepinize teşekkür 6

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana ocak guncellemesi geldi ota ile



    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cakirbozok31 C kullanıcısına yanıt
    İllegal soru soruyorsun cevap bekliyorsun. Önceki mesajları okursan sorunun cevabını öğrenebilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gardaş illegal derken ne olduğunu biliyorum malum bütçe sen zengin olabilirsin ama yazdığına dikkat et cevap vereceksen bilmiyorum dersin olur biter ben kötü bir şey yazmadım zaten ülkemiz şartları belli ne bu insanı küçümser gibi öyle uzaktan yazmakla olmaz üslubuna dikkat et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cakirbozok31

    Gardaş illegal derken ne olduğunu biliyorum malum bütçe sen zengin olabilirsin ama yazdığına dikkat et cevap vereceksen bilmiyorum dersin olur biter ben kötü bir şey yazmadım zaten ülkemiz şartları belli ne bu insanı küçümser gibi öyle uzaktan yazmakla olmaz üslubuna dikkat et
    Aynı gün içinde cevap gelecek diye bir şey yok. Bu kadar alıngan olup da gardaş mardaşlı da konuşmak yersiz olmuş.
  • eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Ingiltere de 6 cesit Firmware yayinlanmaktadir Turkiye'de bir tane ! Eskiden Turkiye'de GSM operatorlerine ozel firmware ler Samsung ta vardi ... Bunlar bile yok Turkiye'de yillardir da boyle ...




    Ilk defa getiriyormus demenle senin alginla alakali bir sorun var sonucu cikarmaktadir. Bugune kadar : Aaaa ! Ilk defa olmus gibi de anlatmiyorum :) . Degismemisse konu alakasi da varsa bahsederim.


    Aslinda bahsetmedigi nice detaylar da var Samsung Turkiye hakkinda .

    Sonucta insanlar bilmese konulara buralara gelmezdi bahsedilmelere de vesile olunmazdi .


    BETA programina katilan 2 ulkden biri Ingiltere ve bilindigi uzere ilk ONE UI 2.0 li Android 10 guncellemesini alan da Ingiltere olmustur :) . Zaten Ingiltere de BETA sonunda ilk Final firmware i alanlar ayni seyi bir daha neden hemen once alsin ?

    Almanya ilk Android 10 FOTA dan aldi ki Almanya BETA programina katilmadi .

    Samsung'u elestiririm ama mantigini da az cok bilirim ( tam bildigimi de ifade etmem ) . Bildigim seyler kaynaklidir. Bu yuzden cok bilmislik ifadeniz kendi capinizdadir ve size arti oy veren birkac kisiyi baglar ... Ama anlarsa kisi ...



    Aramizda bizim gibi epeydir kullananlar yoktur! Ayrica epeydir kullanmak insanlara zamanla kesinlikle her turlu deneyim kidem vs de verdirmez :) . Nice yillardir kullananlar yazilim atmayi dahi bilmek istemez birak bilmeyi :) ...


    Simdi sorsam : Telefonun fiziksel tuslarina basmadan nasi download moduna veya recovery moduna veya tekrar baslatma yapilir desem ? Sen bilebilir misin ?



    MIZMIZLANMA gibi kelimelerini de sana iade ederim .... Sonucta baskalarin duyarsizligi ile kaybeden elbette dolayli da olsa bizler olacagiz.

    Sen bu kafayla devam ettikce bilhassa baska ulkelerde Samsung satis oncesi satis ve satis sonrasi neleri yapiyor bir ele alabilsen ?


    O gec geldigini elestirdigin Ingiltere de Note10+ ve Note10 larda 512 GB modeli de var 5G li olanlari da var ...

    Sen kendince BETA programina bile alinamis Turkiye ile Ingiltere yi kiyasla ...


    Cihaz garanti kapsami degisim ev cuzzi bir meblag ile cihaz degisimi vs bunlarin hicbiri Turkiye de yok ama Ingiltere dahil diger ulkelerde vardir.


    Afganistan Kenya Kazakistan daha once aliyor yillardir da boyle ... Boyle diye normalmi oldu norm mu olusturdu sence/sizlerce ( kac kisi iseniz :) ) ?


    guncelmiyiz.com var bak :) Baska hicbir ulkede de yok! Amerika da Ingiltere de Avrupa da hatta Guney Kore de bile yoktur ! Bu senin mantigina gore muhtesem seyler olsa gerek :) ...

    Biraz daha detaydan ornek olacak : Kalite demek tanim geregi ornek verecek olursak : SAmsung Ingiltere REsmi forumu da vardir :) . Turkiye'de yoktur... Neden yoktur acaba ? Turkiye nufusunda Samsung cihaz sahibi sence de milyonlar yok mudur ?



    Forumu takip edenler beni bilir. Birseyde hosnutsuzlugumuz varsa da cozumlere kendi capimizda da bakariz ve bu cozumleri ayrica paylasiriz da . Baska ulkelere geliyor hemen haberi yapariz bazen benden once baska forumdaslar haberdar ediyor konumuza bazen de ben ... Oneriyoruz Almanya ya gecin. Veya merak edenlere BETA ya nasil gecilir detaylica hic asina olmayanlarin anlayacagi sekilde ve en kotu olasiklara gore tedarikli talimatlarla yillardir sahsen paylasimlarim vardir hatta bircogunu da ilk sayfamizda kumelestiriyorum ve yapacagim da ...


    Sen anlasilan akli sira akil verdigine gore konuda saglam SIG kalmissin :) .

    Bilmem farkinda misin ?

    Yapici elestiriler ve olasi cozumlerde sosyal sorumluluk misali Samsung Turkiye in eksikligini bir sekilde bu baslikta bazen baska anakonularda da yardimlarim olmaktadir. Yani cozum odakli .


    Sende ise anlasilan ALGI noksanligi var .

    O cevabinla aslinda kendini ne hallere sokmussun farket diye yazdim :) . Bir de baskalari da sana artilamis onlara da cevap olsun ...


    Ayrica yurtdisindan da hizmet alan giden ve baska marka modelleri de yillardir kullanan biri olarak deneyimlerimi farkindaliklarimi ve ideal olmasi gerekenleri yani baska ulkelerle kiyaslayinca eksik kalan seyleri de bahsederim genel manada .

    Ama Turkiye'de insanlar meyve veren agaci taslar ... Akli sira kendini bilmezlikle ...

    Son kelimen de tuhaf " zehir sacmanin " demissin. Kafan ne hallerde empati dahi yapamiyorum sanal da olsa ...




  • ITV Italya guncellemesi Turk GSM operatorune de gelmis. Bu onemli bir detaydir vurgulamak gerekir. OZellikle yurtdisi alanlara OTA dan guncelleme gelmiyor diyenlere guzel bir ornek hatta emsal bile diyebilirz .

    Nick adiniz olay uyumu .


    Yani yurtdisi cihazla ozellikle Multi-CSC li Italya gibi ulkelerin cihazlari Turkiye de guncellemede sorun yapmiyor ...
  • Cakirbozok31 C kullanıcısına yanıt
    Kimsenin seni küçümsediği yok.

    Onlarca defa anlatılan konu zaten bu. Biraz konuya baksaydın 10 15 dakikada bulurdun cevabı.

    Onun yerine kimse yardım etmedi teşekkürler yazarak laf sokup sonra verilen cevaba alınıyorsun.

    Konuyu okumadığın o cevaptan belli. Forumda bu tavırla zaten cevap alamazsın.

    Kimse kimsenin emir eri değil.

    Üslubu düzgün olup yardım alamayan yok forumda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    xda da gördüğün şeyler ile burada bilmişlik taslama Bilgilerin kaynağı sen değilsin sadece xda da dolaşıp buraya yazıyorsun heves meselesi...
    Benim buraya bildiğim şeyleri yazmamam bilmediğim anlamına gelmiyor :D
    Sosyal medyada insanları zehirleyen tiplerden farkın yok.
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun :) .


    En onemlisini unutmussunuz :) : Android Surum Guncellemeleri OnePlus herdaim daha ustundur :) .

    Snapdragon 855 Plus ile geliyor yani Snapdragon 855 in de otesinde :) .


    Note9 epey eski islemci teknolojisinde ... WIFI 6 neden aktiflenmemis tuhaf sertifika gec mi kalindi bilinmaz.


    Dual GPS Dual Glonass vs var... Konumlama daha keskin .

    Kamerasi 48 megapiksel olsun o kadar gunduz cekimlerde detaydaki ustunlugu ...


    Samsung kendi ozellestirilmis arayuzu ve programlari ile hantallasiyor rafine olsalarda haliyle guncellemeler de gec geliyor farkli islemciler de ayrica bas belasi :/ Hepsi gec gelinmesine sebep ...



    Sahsi elestirim cihaz hakkinda :/ : Motorlu hareket mekanizmali selfie kamerasi zamanla mekanik aksani sorun cikartabilir. Toz kacar mekanizmasinda tortu ile mekanik takilmalar sorunlar olusturabilir :/ OZellikle IP68 yaygin bircok cihazda varken ... Toz ve yagmur ile aman dikkat derim ..




    S-Pen haric genel manada cihaziniz ustundur .




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    genel olarak 1+'ın cihazlarında ip sertifikası yok.maliyet oluyor dedikleri için almıyorlar ama cihazları bu testlerden geçiyoruz diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 10 ilk çıktığında Almanya romunu yüklemiştim. Geçen bu zaman içerisinde romdan hiç memnun kalmadım. Pil tüketimim aşırı arttı ve sürekli takılmalar olmaya başladı.
    O yağ gibi akan telefon gitti yerine kağnı gibi çalışan spotify,youtube müzik dinlerken bile aşırı şarj tüketen telefon geldi. Csc yi değiştirip komple format atmıştım halbuki.
    Şimdi Türkiye romunu indiriyorum bir de öyle deneyeceğim. Yoksa Android 9 a dönmenin yollarını arayacağım. Umarım ben bişeyleri yanlış yapmışımdır. Yoksa telefon bu güncellemeden sonra bu hale geldiyse yazık valla.
  • Arkadaşlar son güncellemeyle klavyenin sağ alt köşesinde bir ok geldi klavyeyi kapatmak için ama altta gereksiz bir boşluk oluştu ve tüm dengem bozuldu yazı yazarken, onu nasıl kapatıyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    navigasyon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnePlus i yillardir gozlemlerim takip ederim de. Son yillarda da sahsen oneririm ( genel ozellikleri ve hizmetleri ile yani genel manadaki kalitesi ile ) Bir cihazda IP68 varsa gidip o belirlenen kosullardaki toz ve suya karsi sinirlari da zorlamam. Yani en fazla yagmur altinda rahat kullanabilir otesinde hic riske girmem misal su altinda derin olmasa bile ustelik tatli sularda ( tuzlu bile olmasa ! ) kisa sureli bile merak edip hic denemedim.

    SAmsung bizlere IP68 veriyor ama hizmet kalitesi de vasat olunca genel manada kalite ifadesi dusuk geride kaliyor SAmsung :/ . Ozellile baska ulkelerdeki SAmsung hizmet kalitesi ayan beyan ortada iken ... Yurtdisinda yasayanlar cok iyi bilir ...
  • eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Bizzat deneyimlerim yurtdisinda yasadiklarim sen xda san. xda ayagi benim icin ufak bir kisim :)

    Zehirlemek mi ?


    Gercekler dokunmasin sana ? Gerceklere saglam bir alerjin olabilir .

    Sen bence derdini ozele gel bi sen . Anlat orada dokul... Rahat rahat ... Cidden :) .


    Gercekler inatcidir.

    Insanlar cevap veremediginde baska turlu usluplara yonelir .


    Bence sahsi kanatim sende sagliksiz analiz ve sagliksiz analoji yapma problemleri var.

    Bir derdin varsa ozele gel. Rahat rahat ifade et. Baskalarina da oneririm hep. Hem konuyu kirletmemis olursunuz beni de kendi kirletiginize alet etmemis olurum.

    Sen aslinda farkinda olmadan tuketici haklarina tuketici yaninda durmuyorsun, Hatta durumua gore SAmsung konusu olmasiyla kendini SAmsung calisani veya bu Samsung ticari duzende bir sekilde direk veya dolayli veya baban annen veya yakinin Samsung calisani mi acaba diye sorgulatir ...

    BElki de yok diyeceksin lakin ALGI da fena birseydir ama oyle de algilanabilirsin.


    Sosyal Medya dedigin sanirim Sosyal Platformlar populer globaldekiler ise oralarda yokum zaten :) Hesaplarim var ama gozlemci statusundeki gibi sadece bakarim . Hatta bazi platformmlarda hic yokumdur Instagram gibi ...


    Ister inan ister inanma :) .


    Bir farkim var. En azindan kendim bunun farkindayim ama sen bunun farkinda degilsin. Yazdim da. ISter umurunda olsun olmasin. Ama kend dunyanda kend cevrendeki yargilarinla gelip burada camur atamazsin ... Insan hata da yapar ki yaptiklarim da olmustur ozur de rahat rahat dilerim .

    xda malum buyuk bir cemiyet .... SAdece orasi yok. SAmsung uzerine odaklanilmis olusumlarin en basinda aslinda sammobile.com var :) xda dan cok sammobile den kaynaklar veriyorum :) Gozunden kacmis. xda-developers taki bircok haber de aslinda Sammobile.com dan kaynak gosterilerek icerik uretmekteler .

    Yani olaya hakim olmadan akli sira hatalarimi veya eksikliklerimi bile bulamiyorsun




  • Ben gectigimiz hafta 512gb lik duos versiyonunu aldim.

    Pil konusunda muzdaribim cunku ekran 2 saat sot suresi aliyorum. Cihazda malum kayıt mevzusu var, arka planda.cpu asiri zorlandi yeniden baslatilmasi gerekiyor uyarisi verdi 1 haftada 3 kez... Cihazı cok begendim ancak bu sorunlardan kurtulmanin bir yolu var mi?

    Bu arada ota update e kapali cihaz, odin veya twrp den sanirim firmware yuklemek gerekecek, musait araliginizda cevap alabilirsem sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye Gizleme Tuşunu Göster diye yeni bir seçenek eklemişler, bende klavye ayarlarında arıyordum teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infinite kullanıcısına yanıt
    Oncelikle cihazinizin durumu hakkinda detayli bilgiler verilmelidir. IMEI kaydi icin illegal birseyler yapilmis mi ? Sizden yana veya satin aldiginiz kisi veya kurumca ? ( Illegal seyler mutlak sakat islerdir aman uzak durun derim ... )


    Download moduna alip KNOX SIFIR midir bakin.


    DUOS modeli sanirim Exynos islemcili. Yurtdisi alinacaksa tavsiyem Snapdragon modelleridir :/ .


    CPU zorlandi filan belki de cihazda IMEI seri numarasi orjinal arka kismindaki ile birebir olsa da bazen Samsung gibi firmalar sorunlu cihazlari tekrardan temiz fabrikasindan temizleyip Refurbished veya Reconditioned olarak satmaktalar elbette daha uyguna ... Bazen de islemcisi gpu su vs sorunlu uretimlide olabilir ... Son kullanicilar haric herkes bunu bilir ve ona gore fiyatlandirilir ama son kullaniciya bazen de Refurbished Reconditioned vs belirtmeyen satacilar da vardir ! .

    Tavsiyem iade edin...


    OTA guncellemeye neden kapai ki ? Birseyler mi yapildi ?


    TWRP den bahsediyorsaniz cihaz yuksek ihtimalle IMEI seri numarasi degistirilmis.


    Bir kere root veya KNOX SIFIRLI bozulmussa cihaza sonradan stok orjinal firmware ile formatlansa bile sorun cikartacaktir.


    Legal tum bilgiler ilk sayfamizda mevcuttur.

    Ileri seviye yardimlar icin cihazdaki log larin paylasilmasi gerek. USB hata ayiklama ile ... Bu tur seyler de ileri seviye yardimlasmadir ... Ama burada o tur yardimlasma pek olmaz anca xda gibi yabanci forumlarda cozum uretilebilir...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Bizzat deneyimlerim yurtdisinda yasadiklarim sen xda san. xda ayagi benim icin ufak bir kisim :)

    Zehirlemek mi ?


    Gercekler dokunmasin sana ? Gerceklere saglam bir alerjin olabilir .

    Sen bence derdini ozele gel bi sen . Anlat orada dokul... Rahat rahat ... Cidden :) .


    Gercekler inatcidir.

    Insanlar cevap veremediginde baska turlu usluplara yonelir .


    Bence sahsi kanatim sende sagliksiz analiz ve sagliksiz analoji yapma problemleri var.

    Bir derdin varsa ozele gel. Rahat rahat ifade et. Baskalarina da oneririm hep. Hem konuyu kirletmemis olursunuz beni de kendi kirletiginize alet etmemis olurum.

    Sen aslinda farkinda olmadan tuketici haklarina tuketici yaninda durmuyorsun, Hatta durumua gore SAmsung konusu olmasiyla kendini SAmsung calisani veya bu Samsung ticari duzende bir sekilde direk veya dolayli veya baban annen veya yakinin Samsung calisani mi acaba diye sorgulatir ...

    BElki de yok diyeceksin lakin ALGI da fena birseydir ama oyle de algilanabilirsin.


    Sosyal Medya dedigin sanirim Sosyal Platformlar populer globaldekiler ise oralarda yokum zaten :) Hesaplarim var ama gozlemci statusundeki gibi sadece bakarim . Hatta bazi platformmlarda hic yokumdur Instagram gibi ...


    Ister inan ister inanma :) .


    Bir farkim var. En azindan kendim bunun farkindayim ama sen bunun farkinda degilsin. Yazdim da. ISter umurunda olsun olmasin. Ama kend dunyanda kend cevrendeki yargilarinla gelip burada camur atamazsin ... Insan hata da yapar ki yaptiklarim da olmustur ozur de rahat rahat dilerim .

    xda malum buyuk bir cemiyet .... SAdece orasi yok. SAmsung uzerine odaklanilmis olusumlarin en basinda aslinda sammobile.com var :) xda dan cok sammobile den kaynaklar veriyorum :) Gozunden kacmis. xda-developers taki bircok haber de aslinda Sammobile.com dan kaynak gosterilerek icerik uretmekteler .

    Yani olaya hakim olmadan akli sira hatalarimi veya eksikliklerimi bile bulamiyorsun
    "Sen bence derdini ozele gel bi sen "
    Kesinlikle xda samfirm toplulukları reddit başlıkları hepsi küçük yerler sen Samsung içinde ki ajansın <3
    Önce ki mesajlarım da da belirterek , güncelleme mevzusunda olup bitecekleri bilerek Note 9 aldım ve bildiğim şeyden de hiç bir şekilde bilgim yokmuş gibi sitem etmemin veya mızmızlanmanın bir anlamı yoktur. Yaptığın şeylerin hiç birinde geliştirici değil sıradan meraklı bir kullanıcısın senin eriştiğin bilgiye herkes isteğiyle erişebiliyor.

    Tutturmuşsun herkesin bildiği şeyleri tekrar edip duruyorsun şu Note 9 konusunda 456486 defa Note 10 kırpılmış diye ağlıyorsun , bazı şeyleri yapmak için bazı donanımlardan feda etmek gerekiyor ancak şunu o aklına işlemekten yoksunsun.Bilinen şeyleri sürekli tekrar etmek zihinleri zehirleme politikasının bir parçasıdır , gerçekleri bilen biliyor zaten bilgi çağındayız. Samsung'un politikası belli Google'ın belli Apple'ın belli hiç biri de her yıl farklı güncelleme politikası izlemiyor bu sebeple kişi Samsung veya Apple alma ve sonrası konusunda az çok görüş sahibi.
    Forumda bir çok konu başlığında ki bir çok mesajı kullanıcı adı fark etmeksizin okuyorum ancak senin yazdığın postlar o kadar bariz ki şu forumda senin gibi saçma sapan bir yazma diliyle yazamaz.Önce yazı dilini bi adam et sonra özele çağırırsın smart ve 1978 nicki size uymamış bu arada özele çağırma falan okul arkası mı burası ?




  • 
Sayfa: önceki 826827828829830
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.