Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.738
Cevap
188
Favori
1.591.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11421143114411451146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • N9500 için pie betayı nasıl yükleyebiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuBi

    Ben de eskiden camscanner kullanırdım, sonra microsoft lens kullanmaya başladım, hem onedrive da direkt olarak saklıyordum, sonra lens e gerek kalmadı çünkü aynı fonksiyon direkt olarak one drive a da geldi. çok spesifik bir işlem yapmıyorsanız onedrive veya Google drive ın Scanner özelliğini kullanmanızı tavsiye ederim.

    Bileklik konusuna gelince. Samsung Gear s3 Frontier kullanıyordum, servis 3 kez batarya değiştirip cihazı bozdu ve içine su kaçınca da kullanıcı hatası olduğunu iddia etti. ana kart değişimi için 500TL para istediler (2018 Nisan ayında) yaptırmak yerine dolabıma kaldırdım. Eşime xiaomi mi band 1s almıştım, memnun olduğumuz için kendime mi band2 aldım, her şeyinden çok memnundum. samsung gear s3 den dolayı su geçirmezlik henüz hayatıma girmemişti. duşa havuza denize girerken çıkarmak doğal geliyordu. derken xiaomi mi band3 ü tanıttı. 2yi oğluma verip, 3ü kendime aldım ve halen kullanıyorum.

    Parasını sonuna kadar hak eden bir ürün, hatta fazlasını, takım elbise ile kullanım hariç hiç bir eksikliğini hissetmedim, günlük yaşantımda saat olarak kullanıyorum. su geçirmezlik muhteşem bir olay. kısaca hiç düşünmeyin gidin mi band 3 alın... nfs kullanıyorsanız nfs modelini almanızı tavsiye ederim.
    Ilgi gosterip cevapladiginiz için teşekkür ediyorum. Amazfit bip de dikkatimi cekti. O tam bir akilli saat, takip bilekligi değil. Arastiriyorum bakalim...

    Ayrica one drive cok iyi bir uygulamaymis. Ben office 365 abonesiyim, bunlari kullanmiyordum. Cok iyi oldu bu is teşekkür ediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 10 Mart 2019; 9:48:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • svs S kullanıcısına yanıt
    Maalesef olmadı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi band 3 kullaniyorum 1 ayı geçti gayet yeterli öneririm.
    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 10 Mart 2019; 11:51:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ACR deki isim kayıt sorununu galaxy store (google play değil) dan aynı uygulamayı indirerek çözdüm kayıtlarda artık isimler yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim note 8de de led yanığı bulunmakta ama telefonun ekranı çatlak şuan. Sizce bunu garantiye yollasam garanti ekranda çatlak var diye değişim yapmaz mı? Bu şekilde bir deneyim yaşayan var mı aranızda? Ayrıca bu led yanığı s8 sonrası her telefonlarında mevcut. 2 tane s8 plus kullanan var 1 yılda led yanığı oluştu. Benim de tel 1 yıl oldu. Işık her zaman orta derecede. Çok sıkıntılı yeni alacaklara duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcukdinc kullanıcısına yanıt
    Çok iyi oldu, çok teşekkürler. Eski versiyon indirmeye fırsatım olamamıştı. Uygulamayı güncelliyor, tekrar açıp aktive edince eskisi gibi isimle kayıt ediyor 👍🏻

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar note 8 in serviste pil değişimi kaç lira bilen var mı? Phone info programı ile batarya sağlığına baktım %89 çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • loftuk kullanıcısına yanıt
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-8/how-to/n9500-pie-chinese-version-t3905773


    Pie BETA imis ben onceleri son hali sanmistim :/ .


    Oncelikle dogru baslangic firmwareinde olmak gerek yani : Beta sinin basladigi firmware e gecmek gerek. Sonrasi BETA sina gecis OTA zip dosyasini iki farkli yoldan guncellemesini yapilacak.






    Yeni bir gelisme BETA2 si de sizmis Cin li upload sitelerinde var . Birileri Cin den VPN vs ile indirmenin yolunu bulana kadar beklemek gerek.


    BETA2 kosulsuz gecilmesini oneririm bosuna cikartilmamistir.




  • Chosen7x C kullanıcısına yanıt
    Garantili çok temiz 2 adet orjinal kılıflı kılıflar sadece 500tl 'nin üzerinde düşünürseniz özelden yazarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arastgeldi A kullanıcısına yanıt
    Pili tamamen şarj ettikten sonra kontrol ettiğinizde kullanım süresi olarak kaç saat vermekte?
    Nasıl şarj ediyorsunuz bilmiyorum ama kablosuz normal şarj ile kablolu normal şarj arasında bile kullanım süresi farkı oluyor ilginç bir şekilde.

    Bu arada garantisi dolmadı ise 2 senelik garanti boyunca, yetkili servisçe yapılacak testte pil değişimi onaylanır ise ücretsiz değişir.

    Ücretli fiyatı bilmiyorum, üzgünüm.

    Saygılarımla...
  • azeroth_ A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değişim yapmaz/yapamaz. Sadece amoled ekrandaki yanmadan ötürü yollasan şansın çok yüksek ki buna örneklerde var kimisi ücret iade bile aldı ve çoğunluk ücretsiz ekran değişimi yaptırdı. yapmadıkları zaman direk thh başvurup onay çıkarttırıp yaptı ancak senin hiç bir şansın yok bu konuda ekrandaki çatlağın yüzünden o şansını direk kaybetmişsin. Samsung'a zaten bahane lazım e sen hazır bahaneli cihazı yolluyorsun öyle düşün geçmiş olsun bu arada... Amoled yanığı çok yeni birşey olmadığından cihazı alırken bunu bilerek alan arkadaşlar zaten sıkıntı/sinir/stres yapmaz ekran kırılmadığı/çatlamadığı sürece ekranda yanık kalan görüntü ne olursa olsun garanti bunu değiştirmek zorunda. Yok şu oyundan ötürü yok şu uygulamadan ötürü dedikleri cihazlarda da thhnin tüketiciye desteği ile her halükarda değişimi sağlanıyor.




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar,

    N9500 (hongkong[TGY]) cihazı kullananlar Android Pie Beta1'e geçmek için xda da bulunan konuyu buraya alıntılıyorum anlamayan arkadaşlar olursa yardımcı olurum.

    Öncelikle romun beta 1 olduğunu unutmayalım. Türkçe dil desteği olmayan bir rom ve şuanda bende kurulu ingilizce olarak kullanıyorum. Türkçe dili indirdiğiniz zaman yarım yamalak türkçe kısımlar olacak cihazda ben bu şekilde kötü durduğundan ötürü ingilizce olarak kullanıyorum. Şuana dek romun bir sıkıntısını görmedim navigasyon barının gizleme özelliği, cihazı gece modunda kullanabilme(karanlık tema) vs gayet iyi. Volte vs bekleyen arkadaşlar beklemesin root atmadan bunları aktif edemiyoruz henüz root da atmayı başaramadım. Bunlara ek olarak cihazın genel performansı güzel dolby atmosda ufakta olsa fark ediyor kullandığınız kulaklık/ses sistemi gibi şeyleri bağladığınızda farkı hissedebilirsiniz kulağınız hassas ise. Ama ahım şahım bir değişiklik yok.
    Konumuza dönecek olursak öncelikle bizim cihazımız TGY olduğu için çin betasını yüklemeye başlarken ilk olarak android oreo(8.0) çin romunu yükleyeceğiz. Bu işleme başlamadan önce fotoğraf vs önemli şeylerinizin yedeklenmesini ve telefonu tamamen sıfırlamanızı öneririm ki odin ile rom atarken frp kilidi sorunu vs yaşamayın.
    Odin 3.13.1

    Android 8.0.0 Çin Romunu odin ile yükleyiniz.
    Odini yükledikten sonra cihazınızı ses kısma/bixby tuşu/cihaz açma-kapama tuşu ile download moda giriniz. Gelen mavi ekranda ses açma tuşuna bir kere basarak download moda geçiş yapılır. Orada frp nin off ve crom un off olmasına dikkat ediniz. Odin i açıp indirmiş olduğunuz romun partlarını programa belirtildiği şekilde ekleyiniz. Rom içerisinde 2 adet CSC bulunuyor. home-csc yüklerseniz cihazınızda hiç birşey silinmiyor fakat tavsiye edilmiyor. Gerekli partları yerleştirdiğimizde Start'a basarak romun yüklenmesini bekleyelim PASS! yeşil yazısını gördükten sonra cihazımızın usb kablosunu pcden ayırabiliriz. hemen ardından hiç kurulumlara başlamadan adb yada sd kart hangisi ile yükleme yapacaksanız ona göre aşağıdaki adımlar ile ilerleyiniz;
    ADB ile kurulum yapacaksanız;
    ADB sideload indiriniz ve klasöre çıkartınız.

    Android Pie Beta 1 update.zip indirip adb sideload klasörüne atınız.
    Cihazınızı Recovery moda girerek (Ses açma/bixby tuşu/açma-kapama tuşu) ile açıp Apply update from ADB seçin ve ADB Sideload klasöründe gelen 一键ADB刷入.bat dosyaya tıklayın kurulumun tamamlanmasını bekleyin. Bittikten sonra cihazı pc ile olan bağlantısını kesebilir ve android cihazınızın kurulumunu tamamlayabilirsiniz.
    SD Kart ile yüklemek isteyenlerde update.zip dosyasını sd kart a atarak recovery moda girerek bu sefer Apply update from SD card seçin ve içerisinde sd karta atmış olduğunuz update.zip seçerek kurulumu başlatın ve tamamlanmasını bekleyin.
    Beta2 nin linkine ulaşmaya çalışıyorum şayet ulaşabilirsem onuda sorunsuz kurabilirsem burada paylaşacağım.

    Cihazı root etmeye uğraşıyorum şayet root edebilirsem ims ayarlarına ulaşıp volte hd+ vs aktif edebilir hale getirebileceğiz. Çin sitelerinde root için gerekli dosya mevcut fakat indiremiyoruz. Çözebilirsem test ettikten sonra buradan bunuda paylaşacağım.

    İyi haftalar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesapo -- 11 Mart 2019; 9:39:4 >




  • Note 8 için kullanıp memnun kaldığınız bir ekran koruyucu önerebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atesapo A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle böyle bi paylaşım için çok teşekkürler . Ben bu dediklerini yapıcam ama resmi sürüm yayınlandığında orjinal hale dönmek zor olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atesapo A kullanıcısına yanıt
    Yanma sorunu bilinerek alınmasından bahsetmissiniz, bilmediğimden soruyorum. Amoled yanığı kronik bir sorunmudur? 2 senedir bende olan p2 ve 1 seneden fazla kullandığım/kullanmakta olduğum note 8 de Herhangi bir yanık bulunmuyor (farklı farklı renklerde test ettim). Bol bol oyun oynayan ve film izleyen bir kullanıcıyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atesapo A kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle güzel paylaşımın için çok teşekkürler.

    Forum xda da bu işi deneyen bir arkadaş paylaşmıştı, cihazı rootlasan bile IMS ayarlarına ulaşılamadığını söylemişti. Bundan dolayı TEKHD adlı sitede yer alan romda bildiğim kadarıyla IMS settings ayarlarına ulaşabilmek için bir patch yapıp ROM a eklediler.


    Android Pie çıktığında da VOLTE için benzer bir durumu yapmak gerek diye düşünüyorum. TEKHD grubuna geçen gün üye oldum. Bakalım PİE çıksın inşallah yeni rom yaparlar.
  • SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]
    Apk olarak kurduğunuz good lock modüllerini ülke kısıtlamasından dolayı açamama sorununu ortadan kaldıran NiceLock uygulamamı play store'da güncelledim. Gece modu ve ızgara görünümü eklendi. İlgilenenler
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluehorizonapps.nicelock3 linkinden ulaşabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reliq

    Yanma sorunu bilinerek alınmasından bahsetmissiniz, bilmediğimden soruyorum. Amoled yanığı kronik bir sorunmudur? 2 senedir bende olan p2 ve 1 seneden fazla kullandığım/kullanmakta olduğum note 8 de Herhangi bir yanık bulunmuyor (farklı farklı renklerde test ettim). Bol bol oyun oynayan ve film izleyen bir kullanıcıyim.
    Oled yanığı denen olay RGB ledlerin renk üretme kabiliyetini yitirmesidir. Bütün oled paneller bu sorunu potansiyel olarak taşır. Genelde full parlaklık ile aynı görüntünün uzun süre ekranda kalması bunu tetikler. Arkadaşım s9 plus kullanıyor. Uzun süre çanak okey oynuyor saatlerce. Şimdi ekranda neye bakarsanız bakın istakalar ve masa taşları hafiften görünüyor :) çok can sıkıcı bir durum. Film izlemek ile böyle bir sorun yaşamazsınız. Oyun konusu sıkıntı çünkü bazı ikonlar sürekli aynı yerde duruyor. Tavsiyem ya kısık parlaklık ile oyun oynayın yada ips türevi bir panele sahip telefona geçin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • azeroth_ A kullanıcısına yanıt
    Benim eski note 5 pil sorunu var diye servise vermiştim. Sağ üst köşesinde darbe izi vardı. Telefon darbeli diye servis cihazı almadı. Başka servise gönderdim onlarda bana bir kağıt imzalattı. Pil problemi hariç oluşacak veya oluşmuş olan tüm arızalar kullanıcı hatası olduğunu kabul ediyorum diye bir ibare vardı. Adamlar haklı bir yerde. Şansınızı birkaç serviste deneyin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11421143114411451146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.