Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatı ipad miniyle eşit olursa anca öyle satar gibime geliyor.
  • gsm özelliği yüzünden ülkemizde telefon olarak vergilendirilecek buda fiyatına yansıyacak.tabletle yaşayanlar için ideal telefon yükünden kurtulmuş olurlar kulaklık ile sorun kalmaz.

• Samsung tan atnalı bekliyordum yerine bunu dizayn etmiş bir yıl daha beklemem gerekecek galiba galaxy nal lar için

• Yeni video oynatıcı IDM ile birlikte çalışmıyor.Eskisi çok daha güzeldi,yada buna bir güncelleme yapın hiçbir video izleyemiyorum,hem bsc'de hem burda.

• su onune gelene yorum yapmaya calısan lalaer var ya ayar oluyorum arkadasım BU CIHAZ TABLET ama telefon ozellıgıde VAR neyın kafasını yasıyonuz sız buyuk olmus dıye " KUCUK ARIYOSAN TELEFON ARIYOSAN IPHONE AL S3 AL HTC AL BU KONUDA ISIN NE lavuk " demezlermı adama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

gsm özelliği yüzünden ülkemizde telefon olarak vergilendirilecek buda fiyatına yansıyacak.tabletle yaşayanlar için ideal telefon yükünden kurtulmuş olurlar kulaklık ile sorun kalmaz.

Muhtemelen N8005 faciası olur
    Ülkemize ayrı model gelir telefon özelliksiz
    Note 10.1de de telefon özelliği vardı ama ülkemizde yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl altı gelirse iyi bir tablet arayanlar için bence en güzel alternatiflerin başında gelir.
  • Bence özellikleri vs çok iyi, apple-samsung vs taraftarı değilim sadece bir kullanıcı olarak mevcut özellikleri ipad mini ile kıyaslanmaz bile
    ipad mini nexusla vs kıyaslansa bile aşağıda kalacak özellikleri var ama IOS optimizasyonu sayesinde kazanıyor, IOS gerçekten iyi ve hızlı bir işletim sistemi

Aylardır tablet almayı düşünüyorum, ve note 10.1'i çok beğeniyordum, ilk kurcaladığımda hemen "yahu ne olurdu şöyle 8-9'' yapsaydınız" demiş idim :))

Tasarım konusuna gelirsek çok iyi değil evet, ama öyle abartılacak kadar kötü bir tasarımı yok bence, sonuçta hedeflerin üzerinde satış yapmış serinin (S3-Note2) tasarımından yola çıkıyorlar, bu konuda başarısız olacaklarını zannetmiyorum, s2nin tasarımı çok başarılıydı ama s3 ile birlikte tasarım konusunda çok keskin bir değişime gidildi, samsungun bundan sonraki üretimlerinin bir çoğunda bu tasarımın izleri olacaktır, bundan sonrada tasarım konusunda yakın zamanda radikal bir değişiklik yapacaklarını tahmin etmem, yani bence çok beğenmesek de bu tasarıma alışmak zorundayız :)) ki yakın zamanda "tasarımı iyiymiş be yea" diyenler artacaktır.

Ücret konusuna gelecek olursak, ki bu en önemli unsur
    telefon görüşme özelliği olan ve olmayan 2 model olacaktır muhtemelen

telefon görüşme özelliği olmayan cihazı ipad mini fiyatına yakın olur. 800-850TL gibi bir fiyata giriş yapacağını düşünüyorum, ama bu fiyatın üzerine eklenecek 100TL gibi bir fark bile satış rakamlarını ciddi bir şekilde değiştirecektir bence.

telefon görüşme özelliği olan cihaz ülkemize giriş yapar mı bilmiyorum ama yapması durumunda gözünü sevdiğimin ülkesinde çikolatalı şeker tadında vergilerimiz sayesinde fiyatı note10.1'in fiyatını rahat bulacaktır. yani 1250-1350 civarında bir rakamla giriş yapmasını bekliyorum (umarım giriş olur)

öte yandan bu fiyatlara girmiş bir cihaz hakkını verir mi?
    Bu yine kişisel ihtiyaçlara göre değişecektir, günü pc başında mail ve tlf sıklığı ile geçen bir kişi için bence bulunmaz nimet olur, telefon görüşme özelliği cihaza minimum 300-400TL gibi değer kattığı rahatlıkla söylenebilir. Ama pc ile işi sık olmayan ve iş ortamı içerisinde mail-tlf sıklığı olmayan, sık sık not almak zorunda olmayan bir kişi için, bu fiyat ve bu özellikler fazla olacaktır. Günlük standart kullanım (internet, film, video vs) gibi kullanan kişiler için nexus7, ipad mini, note8 arasında seçim yaparken tasarım ve fiyat seçenekleri belirleyici olabilir. ama diğer kullanıcı kesimi (mail,note, tlf) özellikleri daha sık kullanan kişiler için tasarım fiyat seçenekleri belirleyici olmayacaktır. Belki de samsung bu noktadan çıkarak fiyatları yüksek tutup başarı sağlayacaktır.

neyse hele bi sabah olsun herşey belli olur :))

Herkese bol şans...

• her birinize ayrı bi kablosuz yanağın yanina takılan mikrofon lazım o ne öyle koca microfonu gezdiriyonuz.. :)

• Aleti taşımak çok sıkıntı. Güzel alet ama kullanım amacı nedir bilinmez.
  • gereksiz...
  • bune abi kocaman, tablet yapmışlar.sürekli insanın yanında taşıyacağı bir cihaz değil. kulaklık takarak konuşursun sorun değil ama ben bunu herkesin içinde açmam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MxFxOx -- 1 Mart 2013; 13:10:59 >
  • İnceleme için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalem hassasiyetinin note 2'den iyi olduğu ortada. Ancak görünüm olarak pek iyi denemez.

• bence tablet icin ideal ekran boyutu 7-8" tir.Tek elle tutulabilmeli(telefon gibi),kucakta yazı okunabilmeli(tablet gibi).Ayrıca çözünürlükler artmalı artık.1280*800 yeterli degil.Birde ağırlık sorunu çözülse super olur.300 gr ın altına inmeli.Daha once incelediğiniz Nec bu konuda çok iyiydi.

• yok artık

• 2:20 civarında sesde bi sorun var sanırım.

• Bayramda salıncaklı parklarda koşturan çocuklar gibi neşelisiniz

Tanıtım anlatım zayıf kalmış

• mesut reyizin foto çok canlıymış hehehe

• NBA Oyuncularina hitap etmeye basladi samsung..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.