Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
30
Favori
124.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ertugrul29 E kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun bende de var. Ben çözümü BLU izleyeceğim zaman SuperSu uygulamasından rootu geçici olarak devredışı bırakarak buldum. İstediğiniz zaman rootu geri açarsınız.
  • Logitech üstad çok teşekkür ediyorum. Peki süper su yu etkinleştirmezsem ne sıkıntı olur hep böyle kalsa?
  • Arkadaşlar 5105 modelinde telefon özelliğini devreye sokunca şarjı ne kadar süre dayanıyor.Bilgisi olan arkadaşlar cevap veriiebilirse sevinirim.Ayrıca kamerasında flash olmaması büyük eksiklik midir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 24 Şubat 2015; 18:48:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim samsung galaxy note 8 gt-n5110 ve 4.4.2 kitkat İngiltere yazılımı olan tabletim var. yazılımı odin ile kendim yükselttim. sorum screen mirroringle Vestel tv ye görüntü aktarıyorum ancak tablet ekran çözünürlüğü 1 280 x 800 olduğundan tvde ekranı tam kaplamıyor. bunun bir çözümü varmıdır. saygılar. cihaz root lu değildir.
  • Arkadaslar ben yanlislikla icinde yuklu olan kendi hava durumu uygulamasini sildim..bir turlu bulamadim hic bir yerde..markette veya baska bi yerdede bulamadim..yanlis mi aratiyorum yada nerde bulabilirim??
  • Merhabalar; N5105 cihazı almak için araştırıyorum. Root'layıp uygun Custom ROM ile telefon özelliğini açarak kullanmayı düşünüyorum, telefon özelliği şu an benim için önemli... n11.com'da sıfır ürünler var. Acaba bu gibi sıfır ürünler 4.4.2 güncellemesini almış olarak mı satılır yoksa bir önceki 4.2.2 ile mi satılır.
    Özellikle sormamın sebebi ertuncb arkadaşın üstteki mesajında 4.4.2 güncellemesini almış ürüne downgrade yapılamadığını yazması... Sıfır ürünleri açmadan kutu üzerindeki bilgilerinden Android versiyonunu öğrenebilir miyiz, var mı bilgisi olan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esennnnnn

    otg son durumu paylaşayım:
    servise verdim.
    format-aynı gün geri verildi
    sorun yok dendi. tüm testler geçilmiş
    sorun devam ediyor
    Sorun, kullandığınız USB Belleğin NTFS dosya sistemiyle formatlanmış olması olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuguney -- 16 Mart 2015; 0:07:09 >
  • Arkadaşlar, samsung-galaxy-note-8-gt-n5105-kitkat-4-4-4 nasıl yüklenir , sitesinden talimatları uggulayarak kitkatı yükledim. şu an çok memnunum. Bilgilerinize sunarım.
  • Arkadaşlar merhaba, otg ile 500gb ya da 1 tb taşınabilir hard disk i tabletin görmesini nasıl sağlayabilirim, becerebilen var mı aranızda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaanyilmaz

    Arkadaşlar merhaba, otg ile 500gb ya da 1 tb taşınabilir hard disk i tabletin görmesini nasıl sağlayabilirim, becerebilen var mı aranızda?

    Eskiden HDD'ler ile çift USB uçlu kablo verilirdi. Onlardan bulursan bağlayabilirsin.

    Bir ucunu OTG kablosu ile tablete, diğer ucunuda piyasada bulabileceğin USB'li şarj cihazına (Çıkışı 5V, en az 500mA olmalı) takarsan görür. Mobil, taşınabilir, elektirik prizine bağlı olmamak istiyorsan bunun yerine taşınabilir şarj ünitesi olan powerbanklar ilede yapabilirsiniz. Tarafımdan 1TB HDD denenmiştir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhantanis

    Arkadaşlar, samsung-galaxy-note-8-gt-n5105-kitkat-4-4-4 nasıl yüklenir , sitesinden talimatları uggulayarak kitkatı yükledim. şu an çok memnunum. Bilgilerinize sunarım.

    Orjinal Türkiye 4.4.4 mü, yurtdışı mı yoksa Custom'mu? Telefon özelliği açık mı? Bir link verir misin? Ayrıca "Screen Mirroring" özelliğini test eder misin, 5105'e 5100 Almanya 4.2.2 ve Polonya 4.4.4'ü yüklemişdim; bu özellik çalışmıyor. Şu an xda'dan 4.2.2 MoleculeROM v0.2 yüklü onda da çalışmıyor bu özellik... Orjinal 4.1.2'de çatır-çatır çalışıyordu.
  • Çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar s.a. Ben GT-5105 modelini aldım. Aldığımda 4.2.1 yüklüydü galiba hatırlamıyorum. Neyse hemen güncelleyeyim dedim. Zannetim ki 4 4 2 kitkat a falan yükselecek. 4.2.2 ye yükseldi. Önceden var olan özellik (çoklu ekran) özelliği silinmiş. Ne yapacağız? Çoklu ekranı unutacak mıyım? Tabletin görüp göreceği en son güncelleme bu mu? KITKAT a yükselme imkanı yok mu? Ayrıca gerek firefox da gerek Chrome da masaüstü iste seçeneğinin sürekli aktif kalmasını istiyorum. Olmuyor. Tarayıcıları her açtığımda masaüstü sitesini iste Kutucuğu kapalı oluyor. Hep elle açmam gerekiyor. Çözüm?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4TTLEFIELD2 -- 10 Nisan 2015; 14:36:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musabsanli

    Arkadaşlar s.a. Ben GT-5105 modelini aldım. Aldığımda 4.2.1 yüklüydü galiba hatırlamıyorum. Neyse hemen güncelleyeyim dedim. Zannetim ki 4 4 2 kitkat a falan yükselecek. 4.2.2 ye yükseldi. Önceden var olan özellik (çoklu ekran) özelliği silinmiş. Ne yapacağız? Çoklu ekranı unutacak mıyım? Tabletin görüp göreceği en son güncelleme bu mu? KITKAT a yükselme imkanı yok mu? Ayrıca gerek firefox da gerek Chrome da masaüstü iste seçeneğinin sürekli aktif kalmasını istiyorum. Olmuyor. Tarayıcıları her açtığımda masaüstü sitesini iste Kutucuğu kapalı oluyor. Hep elle açmam gerekiyor. Çözüm?

    (Mesaj yeniden üzenlendi; cevap altta verildi.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 3 Mayıs 2015; 13:43:10 >
  • bende wifi olan modelinden var.3 modem (vınn-vodem vs.) çalışır mı acaba.
  • Telefon özelliğini aktif ettin android 4.4.4 kurdum şuan sıkıntısız çalışıyor yanlız sarj dayanmıyor 1 gün bile çıkmıyor normal kullanımda sizde de boylemi .?
  • mettug kullanıcısına yanıt
    Şu adresteki anlatımı mı kullandınız? Eğer öyleyse ben de deneyeyim.
    http://androidnoktasi.com/5241/samsung-galaxy-note-8-gt-n5105-kitkat-4-4-4-telefon-gorusmeleri-acik-nasil-yuklenir/


    Kitakata geçtikten sonra ortaya çıkan pil sorunu için aşağıdaki adreste pilini söküp biraz bekledikten sonra geri takmayı tavsiye etmişler. Deneyeler memnun kalmış. Bir inceleyin isterseniz.
    http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-8-0/419140-note-8-0-overheating-battery-drain-after-kitkat-update.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myndos -- 17 Nisan 2015; 16:13:47 >




  • myndos M kullanıcısına yanıt
    Evet o sitedeki yönergelere göre yükledim , sağ olsun ordaki arkadaşlar nelerin kaldırılması konusunda da bir açıklama hazırlamışlar onları da kaldırdım bugun bariz fark oldu ama 4000Ma pil için bence az 1 gun
  • mettug kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür edrim. İlk fırsatta deneyeceğim.

    Pil konusunda da pili tamamen bitirp tekrar dolduranlar olmuş ve biraz artış sağlamışlar. Ama pili söküp birkaç saat bekleyip takanlar iyi bir artış olduğunu yazmışlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myndos

    Cevap için teşekkür edrim. İlk fırsatta deneyeceğim.

    Pil konusunda da pili tamamen bitirp tekrar dolduranlar olmuş ve biraz artış sağlamışlar. Ama pili söküp birkaç saat bekleyip takanlar iyi bir artış olduğunu yazmışlar.

    Pili sökmek için cihazı da sökmek gerekiyor ama zor bi iş zarar vermeden sökmek tekrar yükleyeceğim vipe ile herşeyi silmedim sanırım
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.