Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok heyecanlıyım çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Keşke Düz ekran ile gelseydi

Benden söylemesi peşin konuşmayın :) Note 7 ters köşe yapabilir 2. el S7 Edge'lerde artış olabilir.

Samsung tarafında en iyi telefon olacak gibi görünüyor hatta belki de şu ana kadar üretilen en iyisi.

İkinci el S7 Edge'lerde patlama olacak, S7 Edge sahibi olarak benden söylemesi, hatta satıyorum :D
  • Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• boyutu saymazsak iyi telefon.iri boyut birçok kullanıcı gözünde dezavantaj.
  • DH Apple dışında canlı anlatım yapmıyordu hayırdır inşallah? Dh içinde darbe mi oldu?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Samsung Galaxy Note 7 Canlı Yayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel görünsün diye telefonu mu cilalamıslar o ne öyle

• note 4 aldım mutluyum şimdi bana note 7 aldırtamazlar, sıkın kafama yine almama arkadaş bu nedir ya note 4 aldık note 7 çıktı,zaten 6.0 güncellemesinin almak bir yıl sürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Sıdırılan bilgilere göre dolu dolu bir telefon olmuş. 3500 mah pil biraz hayalkırıklığı yaratsa da Note 5'e göre 500mah daha yüksek pile sahip.

İlk defa Note serisinden bir telefon kullanacağım, umarım pişmanlık yaşatmaz.

Dolu dolu derken? S7 edge in pili kırpılmış büyük ekranlısı olmuş resmen
  • 3600e bir telefon alınır mi acaba ben o fiyata en baba bilgisayar toplarım ya da dizüstü oyun bilgisayarı alırım

• Türkiye fiyatı 3499 dan çıkar yada 3599. Eğer S7 den ekran kalem vs. klasik galaxy note farkından başka ekstra bişey gelmezse hazır S7 alır geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndaCakan

quote:

Sıdırılan bilgilere göre dolu dolu bir telefon olmuş. 3500 mah pil biraz hayalkırıklığı yaratsa da Note 5'e göre 500mah daha yüksek pile sahip.

Dolu dolu derken? S7 edge in pili kırpılmış büyük ekranlısı olmuş resmen

S7 edge dolu dolu değul mi? :) Ayrıca telefonları bir önceki modeli ile kıyaslamak daha doğru olur diye düşünüyorum.

• Note6 var mıda 7 çıkıyor anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Note6 var mıda 7 çıkıyor anlamadım

isimler S serisiyle eş gitsin diye note5'in yenisine note7 diyorlar.note bazılarına alt model gibi geliyormuş sayının geriden gelmesi yüzünden
  • 3.500 tl den çıkar. 2 ay sonra 3.000 olur. sonraki ay 2.750 desen, ondan da 1 ay sonrasında 2.250 ye iner. e haliyle biraz zaman geçtiği için 1.800 den satılır, sonra S8 söylentileri çıkacağı için 1.400 e inse, S8 tam çıktığında da 1.100 den satılır. Malum telefon çıkalı baya olmuş olur bu kadar zamandan sonra ve 800 tl den verirler. Note 8 söylentileri çıkmaya başlayınca 500 e, özellikleri netleşince 250 ye, Note 8 tam çıktığında da alın fakirler diye bedavadan dağıtmaya başlarlar... O zamanı beklemeliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

3.500 tl den çıkar. 2 ay sonra 3.000 olur. sonraki ay 2.750 desen, ondan da 1 ay sonrasında 2.250 ye iner. e haliyle biraz zaman geçtiği için 1.800 den satılır, sonra S8 söylentileri çıkacağı için 1.400 e inse, S8 tam çıktığında da 1.100 den satılır. Malum telefon çıkalı baya olmuş olur bu kadar zamandan sonra ve 800 tl den verirler. Note 8 söylentileri çıkmaya başlayınca 500 e, özellikleri netleşince 250 ye, Note 8 tam çıktığında da alın fakirler diye bedavadan dağıtmaya başlarlar... O zamanı beklemeliyiz.

Pekte öyle olmuyor. Bende öyle ummuştum hala alamadım. Birazdan söyleyeceğim fiyatlar tek bir siteye ait fiyatlar, n11 vs. yerde daha ucuza bulunsada kıyaslama açısından sadece vatanbil ve teknosa fiyatlarıyla örnek veriyorum. Geçen sene s6 almaya niyetlendim, S6 edge 2800 den girdi, düşmesini bekledim ama note 5 çıktı ancak 2400 e düştü, not 5 begenmedim öyle idare etmeye başladım s6 edge 2200 e düşerse alırım derken S7 söylentileri çıktı, hafıza kartı vs.. gibi özellikler S6 da olmasını çok istediğim özellikler olduğundan S6 yı sildim. S7 yi bekledim mart gibi o çıktı, 3000 TL ye çıksaydı alacaktım ama 3300 den çıktı, beklerim 2 ay sonra alırım dedim yok 4 ay oldu yok ancak yeni yeni 2900 den satılmaya başladı, şuan hala s6 edge 2200 den satılıyor yani geçen sene kendime koyduğum baraj. Şimdi Note 7 çıkacak, bakalım kaçtan çıkacak. Yakın zamanda da düşeceğini zannetmiyorum s8 duyurulana kadar pek indirim beklememek lazım. Böyle böyle derken elimdeki telefon nerdeyse 7 senesini devirecek. Uzun zamandır S6-S7 ve note fiyatlarını takip eden biri olarak yok öyle senin dediğin gibi olmuyor kardeş, bende isterdim olmasını ama olsaydı zaten şimdiye almıştım telefonu..

• Forumda bütün Note sayfalarının sahibi Berkan Sezer. Acaba kendisi de tanıtımda yer alacak mı? açıkçası onun anlatım şekli , bilgisi gayet açıklayıcı ve tatminkar.

saygılar

• strathmorea kullanıcısına yanıt
    Bence 10 yıl bekleyip 100 liraya alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Keşke Düz ekran ile gelseydi

Benden söylemesi peşin konuşmayın :) Note 7 ters köşe yapabilir 2. el S7 Edge'lerde artış olabilir.

Samsung tarafında en iyi telefon olacak gibi görünüyor hatta belki de şu ana kadar üretilen en iyisi.

Sızıntı resim vs var mı ki?

• quote:

İşlemci ve ram s7 edge ile aynı. Ekran 0.2 inç daha büyük ve batarya 100 mah daha az güçlü. S7 edge'in kalemlisinden başka bir şey değil.

Note 7 ile birlikte ilk defa bir Note kendinden önceki s serisinden daha geride özelliklerle çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.