Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 bu defa kalemiyle görüntülendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xPhoeniXx

    Kalemin su geçirmez olmasındaki amaç havuzun dibinde ya da denizin dibinde not almak değil. Amaç yağmurlu havalarda olası bir not alma durumunda kalemin işlevini yitirmemesi. Yani Erdi Bey "Pratik hayatta bu özellik kimler için ne kadar faydalı olur tahmin etmek zor olsa da" demiş ama bu hiç mi aklına gelmemiş anlayamadım doğrusu... Eleştirmek için eleştirmiş gibi olmuş..


    Bazen böyle hatalar yapabiliyorlar ama seviyoruz onları :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yandex

    Türkiye fiyatı 3.500-3.600 arası olacaktır. Kusura bakmayında o parayı verene kadar iPhone alırım kafam rahat olur. Şuanda Android cihaz kullanıyorum hemen fanboy diye etiketlemeyin. Android telefonların en güzel yönü uygun fiyata akıllı telefon deneyimi yaşatmasaydı ancak ipin ucu kaçtı. Zaten 6 ay sonra fiyatı yarıya düşecek.

    Hali hazırda Note 5'ten iki farkı var. Göz tarayıcı ve 6 GB ram. O kadar ram şuan gereksiz. Gerekli olacağı zaman ise bu telefon çoktan eskimiş olacak.

    Iphone Note serisiyle aynı kefeye konacak en son cihazdır bence.

    Note serisi her zaman aynı dönemde çıktığı amiral gemilerşnden daha yüksek donanım özellikleriyle geldi. Note 4 ve 5'de bu durumu biraz ikinci plana attılar, sebebi ise bence her iki cihazda da yeni tasarım dşline geçilmesi oldu. Hele Note 5 resmen deneme sürümü oldu, sd kart desteksiz bir Note şaka gibi.

    Note 7'nin 5'den farkı sadece iris ve ram değil. Ciddi oranda artacak pil kapasitesi, sd kart desteği, su ve toza dayanıklılık... Ram'deki bu artışla bence Note serisi tekrar eski ruhuna dönecektir.

    Android bir cihazdan bahsesiyorsak ne kadar ram eşittir o kadar yüksek performans. 6 gb günümüz Android cihazlar için çok yüksek görünebilir ama Note serisinin temel farkı bu yüksek seviyede donanım. Bu cihaz bu donanımla 4-5 yıl kullanılır. Güncelleme desteği kesildiğinde isteyen root'unu atar 6 gb ram'e en güncel rom'u yükler ve kullanmaya devam eder.

    Bakın aynı dönemde çıkan s3'ler çoktan çöpe gitmişken 2 gb ram'e sahip Note 2'ler 4 yıldır halen kullanılıyor.

    Keşke Note serisi cihazlar gövde yapısı olarak da S serisinden farklı olsa, yekpare cam yapı yerine çılabilir pil ve arka kapağa sahip metal bir kasa ile gelse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haggard1963 -- 21 Temmuz 2016; 1:24:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4 ve 5 olmamıştı, bu sefer oldu

  • Android veya ios olsun Note serisini diğerleri ile kıyaslamak bu telefona yapılacak en büyük hakaret olur. Note serisi kendi başına bir model ve rakipsiz bir model. Note serisini alan ya kullanmayı bilmiyor farkını anlamıyor yada kullanmadan yorum yapıyor. O kadar çok telefon aldım sattım kullandım ki. Tabletine varana kadar. Hiçbirisi bana Note serisi keyfini vermedi vermiyorda. Şu anda Note 5 kullanıyorum. Eğer güzel bir hediyeyle gelirse Note 7 alacağım bende bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Prof makine var bende hocam o yüzden dert etmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.