Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (2116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48.396
Cevap
272
Favori
1.697.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21142115211621172118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar..https://www.facebook.com/emrah.saglam.35912 eker misiniz? bir iki sorum olacak.
  • şöyle oldu.. telefonun müzik uygulamasından müzik dinlerken sesi dışa verip instagram hikaye uygulaması ile kaydettim. ama bariz yüksek cızırtılı.. dış ses kaydederken yapmıyor. hatta ses kaydedici ile kendi sesimi kaydedip denedim o da aynı.. instagram hikaye uygulaması var ise dener misiniz? siz de olmuyor ise hata var demektir ve geri vereceğim. daha alalı 3 gün oldu.
  • ctasal kullanıcısına yanıt
    Benim note 5 de de şebeke problemleri mevcut fakat bu sorunun hattımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

merhabalar..https://www.facebook.com/emrah.saglam.35912 eker misiniz? bir iki sorum olacak.

Facebook kullanmıyorum hocam.

• peki içten gelen sesi nasıl kaydettiniz de sorun çkmadı? instagram ile bir dener misiniz..
  • Arkadaşlar note ve S serisi galaxy telefonların hepsinde şebeke sorunu olabiliyor. Ben S7 edge yi şebeke problemi yüzünden satıp p10 plus aldım.

Şimdi telefonum serviste ve yurtdışı n920S kullanıyorum. Bunda şebeke sorunu yaşamadım ama galaxy serisi telefonlarda SAR değeri düşük olsun diye anten çekim gücü biraz zayıf. O yüzden Bulunduğunuz yere ve bağlı olduğunuz operatöre göre zaman zaman kopma yaşamanız gayet normal. Sinyalin güçlü olduğu yerlerde bu problemi yaşamayan arkadaşlar vardır.

• Bugün hiç yapmadı bende.
    Cidden ilginç bir durum.
    Hattım halen Turkcell :)

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 16 Temmuz 2017; 4:21:31 >
  • grolof kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam. Sizleri burada yeniden görmek güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattım turkcell hiç kesilme kapanma cızırtı yaşamıyorum. Telefon son sürüm sadece en son gelen 22 mb lik güncellemeyi yapmadım. Donma kapanma sarj kesme vs yaşamıyorum. Ortalama 5.30 saat ekran sürrsi alıyorum sosyal medya oyun internet dahil. Sadece bazen oyun bildirimleri gelmiyor o da guc tasarrufundan kaynakli oluyor sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Bilgi için teşekkürler hocam. Sizleri burada yeniden görmek güzel.

Teşekkür ederim.Eski dostlara rastlamak da güzel.
  • Geçen gün telefonumun şarjı tamamen bitti bende arkadaşımdan(note5 kullanıyor) sarj aletiyle şarja taktım ama saatlerce durmasına rağmen şarj olmadı telefon kapalı batarya işareti güç simgesi geliyor ama şarj olmuyor 4 saat falan sürdü odaya gidince kendi şarj cihazıma taktım gene olmadı sonra usb ile pc ye bağladım teli gördü şarj olmaya başladı %9 dan sonra adaptöre taktım tekrar normal şarj oldu telefon neden böyle oldu onuda anlamadım geçen yine arkadaşımın sarj aletini kullandım telefon açıkken 8 9 saat gibi uçuk şarj olma süreleri gösterdi

ben telefonu 1 aydır falan kablosu yırtılmış şarj cihazımla şarj ediyorum ve sıkıntı olmuyor acaba kablo yırtık olduğundan telefonuda etkilemiş olabilir mi

4 saat falan ekran sürem var yani batarya süresini etkilemiyor ama sarj olması mı sıkıntı anlayamadım

Böyle bir durumu yaşayan arkadaşlar var mı?

Bide ek olarak telefonu bir kaç kere düşürmem sonucu s pen tek basışta çıkmıyor tutukluluk yapıyor bazen 30sn sonra falan atıyor acaba bunu garantisiz yaptırmanın yolu varmıdır ithalatçı garantili olduğu için biraz sıkıntı olacak gibi

• Hocam bir arkadaş, ya samsung c7 alacak ya da iphone 6 alacak, c7 hemen hemen note 5 yakın olduğundan sizin yaklaşımınız benim için önemli. Sizi lumia forumundan tanıyorum. İphone 6 ile de note 5 aynı fiyat, sizce hangisi mantıklı, note 5 - c7-iphone6 ?

• kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Aralarından en mantıklısı Note5 hocam.

• S8 UYGULAMALARI

Enhanced Features_3.1.67.1 (Gelişmiş özellikler)
    Gallery3d_5.3.05.300 (Galeri)
    Samsung Account_2.2.03.87
    Samsung Messages_4.2.00.189 (Mesajlar)
    Samsung Themes_3.1.08.70622 (Temalar)
    Samsung Weather Forecast_1.4.67.1 (Hava durumu tahmini)
    Samsung Weather_1.4.67.1 (Hava)

güncellendi.

İlk Kez Eklenenler (Sadece Edge kullanıcıları için)

Apps Edge_3.0.46
    Edge Screen_3.0.95

S8 Uygulamaları 16.07 | Samsung Nougat Rehberi | Anlatımlar | İpuçları | Rom Linkleri | +Marshmallow

• Kulaklık bilgissi olan arkadaşlar; Beast solo 2 aldım kulak içi kulaklıklar beni tatmin etmediği için. Fakat denemelerim sonucunda İphone'da gayet güzel ses veren kulaklık Note 5'te aynı sesi veremiyor. Note 5'te yazılımla destekleme gibi bir durum var mı? Performanslı ses nasıl alınır?

Not: Kulaklık sıfır ayarında daha 170tlye aldım. Orjinalliği hakkında şüphem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusakar

Kulaklık bilgissi olan arkadaşlar; Beast solo 2 aldım kulak içi kulaklıklar beni tatmin etmediği için. Fakat denemelerim sonucunda İphone'da gayet güzel ses veren kulaklık Note 5'te aynı sesi veremiyor. Note 5'te yazılımla destekleme gibi bir durum var mı? Performanslı ses nasıl alınır?

Not: Kulaklık sıfır ayarında daha 170tlye aldım. Orjinalliği hakkında şüphem yok.

note 5 in ses bölümünde bir çok ayar var samsung un kendi ses teknolojisi var onu açıp kapatabilirsin veya ince ayar yapabilirsin oraları bir karıştırmanda fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

Orijinalden alıntı: yunusakar

Kulaklık bilgissi olan arkadaşlar; Beast solo 2 aldım kulak içi kulaklıklar beni tatmin etmediği için. Fakat denemelerim sonucunda İphone'da gayet güzel ses veren kulaklık Note 5'te aynı sesi veremiyor. Note 5'te yazılımla destekleme gibi bir durum var mı? Performanslı ses nasıl alınır?

note 5 in ses bölümünde bir çok ayar var samsung un kendi ses teknolojisi var onu açıp kapatabilirsin veya ince ayar yapabilirsin oraları bir karıştırmanda fayda var

Eyvallah komutan, gerçekten etkilendim şimdi note 5 ten. Ses özellikle Adapt Sound ile daha doyurucu oldu. Bu arada iki kulağım arasında çok az eşik farkı varmış :) öğrenmiş oldum.

• Arkadaslar

Telefonu maksimum guc tasarrufu moduna alinca android yukleniyor ekraninda takili kaliyor

Karsilasan veya sorunu cozebilecek olan var mi ?

• eqx E kullanıcısına yanıt
    Package disabler ile emergency launcher programını durdurmuş olabilir misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eylül ayında 1 yıl olacak. Hem eşimde hem ben de note 5 var. Burada yazılı sorunların bir tanesini bile ikimiz de yaşamadık.

Buraya şu nougat sürümüne yükseltsek mi diye girdim okuduklarımı görünce şaşırdım. Bugüne kadar ilk gün nasılsa gep o şekil kullandım.

• 
Sayfa: önceki 21142115211621172118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.