Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79.394
Cevap
389
Favori
2.821.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merakla detayları bekliyoruz. Ekran kısmındaki "ekran tonunu otomatik ayarla" seçeneğini deaktif ettikten sonra ekran performansı hakkındaki yorumlarınıda bekliyoruz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsungavm.com

quote:

Orijinalden alıntı: coral65

quote:

Kanyon Samsung mağazamıza Alphalar ulaştı, Akmerkez için yoldalar :)

Bildiğim kadarıyla şu an Türkiye'de ilk

alpha akmerkez turkcell de 2-3 gün önce vardı

bu işte bir terslik var

teknoloji mağazalarından önce bizde note 4 olacak diyorsunuz ama

sizde 20 ekim stokta yazıyor

teknosa ve vatan bilgisayarda da 20 ekim de sevkiyat yazıyor

sizin onlardan en azından 3-5 gün önce ön siparişleri teslim etmiş olmanız lazım söylediğinize göre

Gorudugunuz demo cihazlari bugun itibariyle tam 8 gun once magazlarda vardi.
    Satilabilir cihazlar degillerdi.
    Gonderdiigimiz resimler demo urunlerinin kutulari degildir. Direkt olarak urunun orjinal kutudur ve satisa aciktir.
    Su an ben sadece hepsiburadada alphayi gordum onda da 4 is gunu kargo suresi var, yani elinde muhtemelen stok yok.

Ayrica Note 4 konusunda sadece beklemenizi tavsiye edecegim, daha onceki mesajlarda Samsung surpriz yapabilir diye bahsetmistim. Acik acik izah etmeyecegim bu konuyu fakat urun geldiginde Alpha gibi hicbir yerde yokken (demolardan bahsetmiyorum) yine buraya resimi koyacagim merak etmeyin.
    O zaman yine yorumunuzu merakla bekliyor olacagim.

Iyi aksamlar dilerim.
    Saygilarimla.

Öncelikle Verdiğiniz cevaplar için " tenezzül e değmez " yazan kendini bilmezlere cehalet ve seviyesizliğin çok yakıştığını belirteceğim.
    Bu konumuzdan ayrıdır, kusura bakmayın.

Sizden sonra hepsi buradaysa baktım alpha için
    Sonuç aşağıdaki gibi
    24 saatte hızlı gönderi diyor.

Zannederim yazılarıma kızdınız veya alındınız, olabilir.
    Ben yine sizin sizinde belirttiğiniz gibi 13, 14, veya 15 ekimde sizden note 4 ön siparişi verenlere diğer teknoloji mağazalarından önce vermeniz gerekiyor.
    Siz söylediniz

Akmerkez Turkcell de sizinde belirttiğiniz alpha ( demo da olsa ) varken sizde yoktu.
    Ettiler de oturuyorum.
    Biz sizden bilgi alıyoruz, ve sizden alışveriş yapıyoruz tabiiki sizinle yazışıp geçmiş yazılarımda övdüğüm gibi sormalıyım.

Siz erken vereceğiz dediniz note 4 evet bizde istiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Merakla detayları bekliyoruz. Ekran kısmındaki "ekran tonunu otomatik ayarla" seçeneğini deaktif ettikten sonra ekran performansı hakkındaki yorumlarınıda bekliyoruz ;)

Cihaz ile ilgili bundan fazla detay verme şansım yok çünkü kendime almadım ve inceleme şansım da an itibari ile yok :)

BU gece arkadaşım yurtdışına çıkıyor ve döndüğü zaman inceleme şansım olur ise seve seve buradan da paylaşırım.

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 12 Ekim 2014; 0:55:56 >
  • psyshock P kullanıcısına yanıt
    Simdi biz note 4 umuzu rootlayip rom atamiycazmi
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    @IRoN hocam merhaba :)

Acaba note edge için istanbul bilişim ya da bildiğiniz güvenilir bir firma ile görüştünüz mü, ya da görüşme şansınız var mi?

İyice sabırsızlanmaya başladım. Sonunda dayanamayıp yurtdışına gitmekten korkuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Acaba note edge için istanbul bilişim ya da bildiğiniz güvenilir bir firma ile görüştünüz mü, ya da görüşme şansınız var mi?

İyice sabırsızlanmaya başladım. Sonunda dayanamayıp yurtdışına gitmekten korkuyorum :)

Merhaba sevgili @..scream..

İstanbul Bilişim ile görüşüyorum.
    Henüz netleşmiş bir durum yok an itibari ile takipteyim :)

NOte Edge için çıkacak ülkeler arasında bildiğim kadarı ile Amerika, İngiltere ve Almanya kesinleşmiş gibi ve hatırladığım kadarı ile Almanya'da 64 GB lık modelin ön sipariş fiyatı 999 Euro gibi bir şeydi :)

Yine benim tahminim, Samsung Türkiye sitesinde ki ankette NOte 4 ün yanında hangi cihazı görmek istersiniz gibi bir soru da Gear VR da seçenekler arasında var iken, NOte Edge i de bekleyen insanlar olduğunu tahmin ediyorum ve
    Samsung Türkiye'nin de buna kayıtsız kalacağını düşünmüyorum.

Ama gelirse de sınırlı sayıda gelir diye de düşünüyorum ekran üretiminin az olması nedeni ile...

Ben bir ümitle bekleme modundayım açıkçası :)

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 12 Ekim 2014; 0:14:47 >

• gear s teşhire nezaman çıkar acaba, bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

NOte Edge için çıkacak ülkeler arasında bildiğim kadarı ile Amerika, İngiltere ve Almanya kesinleşmiş gibi ve hatırladığım kadarı ile Almanya'da 64 GB lık modelin ön sipariş fiyatı 999 Euro gibi bir şeydi :)

Yine benim tahminim, Samsung Türkiye sitesinde ki ankette NOte 4 ün yanında hangi cihazı görmek istersiniz gibi bir soru da Gear VR da seçenekler arasında var iken, NOte Edge i de bekleyen insanlar olduğunu tahmin ediyorum ve

Ama gelirse de sınırlı sayıda gelir diye de düşünüyorum ekran üretiminin az olması nedeni ile...

Saygılarımla...

Anlıyorum @IRoN hocam. Sanırım şu aşamada beklemekten başka çözüm yok. Neyse o zaman sabır ve inatla beklemeye devam,devam,devam :)

• Ümraniye Samsung mağazasında Alpha satışta. Hemde ayın 10undan beri
  • quote:

Orijinalden alıntı: engosen2580

Simdi biz note 4 umuzu rootlayip rom atamiycazmi

Merak etmeyin Knox belasindan kurtulmanın yolu mutlaka çıkacaktır ;) asıl sıkıntı şu; exynos işlemciyle uyumlu kaç tane sağlam ve stabil rom çıkar???

İyi forumlar dilerim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Saygılarımla...

Anlıyorum @IRoN hocam. Sanırım şu aşamada beklemekten başka çözüm yok. Neyse o zaman sabır ve inatla beklemeye devam,devam,devam :)

Beraber bekliyoruz hayırlısı ile sevgili @..scream.. :)

Saygılarımla...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kanyon Samsung mağazamıza Alphalar ulaştı, Akmerkez için yoldalar :)

Bildiğim kadarıyla şu an Türkiye'de ilk

alpha akmerkez turkcell de 2-3 gün önce vardı

bu işte bir terslik var

teknoloji mağazalarından önce bizde note 4 olacak diyorsunuz ama

sizde 20 ekim stokta yazıyor

teknosa ve vatan bilgisayarda da 20 ekim de sevkiyat yazıyor

sizin onlardan en azından 3-5 gün önce ön siparişleri teslim etmiş olmanız lazım söylediğinize göre

Gorudugunuz demo cihazlari bugun itibariyle tam 8 gun once magazlarda vardi.
    Satilabilir cihazlar degillerdi.
    Gonderdiigimiz resimler demo urunlerinin kutulari degildir. Direkt olarak urunun orjinal kutudur ve satisa aciktir.
    Su an ben sadece hepsiburadada alphayi gordum onda da 4 is gunu kargo suresi var, yani elinde muhtemelen stok yok.

Ayrica Note 4 konusunda sadece beklemenizi tavsiye edecegim, daha onceki mesajlarda Samsung surpriz yapabilir diye bahsetmistim. Acik acik izah etmeyecegim bu konuyu fakat urun geldiginde Alpha gibi hicbir yerde yokken (demolardan bahsetmiyorum) yine buraya resimi koyacagim merak etmeyin.
    O zaman yine yorumunuzu merakla bekliyor olacagim.

Iyi aksamlar dilerim.
    Saygilarimla.

Öncelikle Verdiğiniz cevaplar için " tenezzül e değmez " yazan kendini bilmezlere cehalet ve seviyesizliğin çok yakıştığını belirteceğim.
    Bu konumuzdan ayrıdır, kusura bakmayın.

Sizden sonra hepsi buradaysa baktım alpha için
    Sonuç aşağıdaki gibi
    24 saatte hızlı gönderi diyor.

Zannederim yazılarıma kızdınız veya alındınız, olabilir.
    Ben yine sizin sizinde belirttiğiniz gibi 13, 14, veya 15 ekimde sizden note 4 ön siparişi verenlere diğer teknoloji mağazalarından önce vermeniz gerekiyor.
    Siz söylediniz

Akmerkez Turkcell de sizinde belirttiğiniz alpha ( demo da olsa ) varken sizde yoktu.
    Ettiler de oturuyorum.
    Biz sizden bilgi alıyoruz, ve sizden alışveriş yapıyoruz tabiiki sizinle yazışıp geçmiş yazılarımda övdüğüm gibi sormalıyım.

Siz erken vereceğiz dediniz note 4 evet bizde istiyoruz

Merhaba,
    Bayramdan bir gun once demo cihazlarin (note 4 ve alpha) kurulumu yapilmaya baslandi, bazi magazalara yetisti, bazilarina yetismedi. Mesela Forum Istanbul ve Kanyon magazamizda 2 urunde mevcuttu. Akmerkez ve Metrocity e yetismedi. Oncelikle bu bizde yok anlamina gelmiyor diye dusunuyorum. Demo acildigi gun Zaten olan magazalarimizi da belirtip (kanyon ve forum istanbul) tam 38 adet yuksek cozunurluklu ve detayli gorseli de yine bu baslik altinda paylastim. Yanlis anlasilmalara sebebiyet vermemek icin ve cevap hakki dogdugundan dolayi bu mesaji yaziyorum yoksa alindigimdan degil :) Cihaz ben de olmasa zaten o kadar fotografi uzerinde alarm dahi olmadan herhangi bir magazada gondermem mumkun bile degildir

Ayrica düzeltme olarak Alpha icin sunu da ekleme yapmak isterim, urunun ilk tanitimi yapildiktan sonra urunu on siparise actigimizda Anasayfada 10 Ekim'de stokta ibaresini belki gormus olabilirsiniz, bu tarihte gelecegini belirtmistik.
    Inceleme ve arastirma yaptiginizdan dolayi gordugunuzu dusunuyorum.
    Dun 10 Ekimdi ve Galaxy Alpha stoktaydi.

Demek ki Note 4 icin ozel bir durum olusmus olmali ki belirtilen tarihte urunu yetistiremediler, buna yapilabilecek herhangi bir aciklama yok malesef ki :)

Size Iyi aksamlar diliyorum,
    Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gsmavm -- 12 Ekim 2014; 1:02:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Peki bu phonearena nın batarya testindeki note 4 ün işlemcisi snapdragon mu exnyos mu beyler?

Yüksek ihtimalle snap 805...

Bende öyle tahmin ediyorum,sizce exnyos lu note 4 ün değerleride buna yakınmıdır acaba?

Yakın değerler sunması öngörülüyor.Samsung bunun önlemini almıştır exynos işlemci 20nm üretiliyor bununda etkisi olacaktır ama kesin konuşmak doğru olmaz...
  • Arkadaşlar hangi modeli almak mantikli

SM-N910S hepsiburada

SM-N910C CarrefourSA

• quote:

Orijinalden alıntı: necatK

gear s teşhire nezaman çıkar acaba, bilgisi olan var mı?

"BİR AKSİLİK OLMAZSA" Note 4'ün geldigi hafta Gear S 'te geliyor, yetismeme durumu da var.
    Tabi siz bu mesaja kesin geliyor gözüyle bakmayın. Sadece bir duyum. Dogru da olabilir Yanlış da olabilir.

Iyi aksamlar dilerim.
    Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismlyldrm27

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Exynos...

Ya bu samsung avm nin bir sözü de tutmaz mı ya? Adamın her söylediği yalan çıkıyor

Haklisiniz, konu altinda paylastiginiz Fiyat bilgisi, renk bilgisi, diger renklerin kac hafta sonra gelecegi bilgisi, Samsungun global sitesinde ve Samsung tr facebook sayfasinda s carpet adi altinda 17 Ekim olarak yazan ama aslinda 13 Ekimde yapilacak olan Turkiye lansmani bilgisi, resmi olarak aciklanmayan ama cok yuksek ihtimalle 1099TL fiyati olacak cok gear s bilgilerini ve daha bir cok bilgiyi paylastiginiz icin size gercekten cok tesekkur ederiz. Forum uyeleri adina da sizlere tesekkir ederim bizleri yaklasik 1.5 aydir aydinlattiginiz icin.

Haklsiniz bizim verdigimiz bilgiler dogru degildir, bilgilerin dogrularini da sizden duymak isteriz.

Iyi aksamlar dilerim.
    Saygilarimla.

Edit: Unutmadan tüm araştırma siteleri gsmarena dahil ön kamera video kayıt çözünlürlüğü için FHD derken, Ön kameranın 2K video kayıt yaptıgı bilgisini de paylaştıgınız için çok tesekkur ederim, şahsen çok işime yaradı bu bilgi.

İlk günden beridir Konuya ve konuyu takip eden tüm arkadaşlara yaptığınız yardımlar verdiğiniz bilgiler ve özverili tavrinizin ne denli takdire şayan olduğunu emin olun birçok kişi biliyor onun icindir ki bu tarz elestiriden uzak ve emeği boş gosteren yorumlara cevap dahi vermemeniz gerekir en nihayetinde sizi bilen biliyor önemli olanda bu olsa gerek tekrar tekrar ozverili davranislariniz için cok tesekkur ederim

Desteginizden dolayi ben tesekkur ederim.
    Iyi geceler dilerim.
    Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: lk1973

Bu tip basit yorumları çok kafana takma. Iyi bir satıcısın ben ve çok kişi bunu biliyor.

Desteginiz icin tesekkurler,
    Iyi geceler diliyorum.
    Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

Arkadaşlar hangi modeli almak mantikli

SM-N910S hepsiburada

SM-N910C CarrefourSA

rom ve modlarla çok ugrasiyorsaniz SM-N910s yani snapdragon modeli, yok benim fazla isim olmaz performans olarak daha iyi verim alayım diyorsanız SM-N910c yani exynos modeli tercih etmelisiniz.

İyi forumlar dilerim...

• Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun zamandır burayı ve iphone forumunu takip ediyorum. İlk defa yazmak istedim. Şuan Note2 kullanıcısıyım. Ve açık konuşayım size iphone kullanmadım ve kullananlarıda her zaman eleştirdim. Markaya paramı verilir o kadar özellik yok vs. gibisinden. İlk defa bir iphone hoşuma gitti(plus) ve ilk kez denemek istedim alıp. Ama bir türlü nasip olmadı almak stoklardan dolayı. Tabiki Note tarihi kesinleşince Note u bekleme kararı aldım.Ancak çok afedersiniz hepimizle oynuyo şuan Samsung. Arkadaşım önce 10 ekim dendi. sonra 13 ekim oldu o. Daha sonra 17 ekim söylendi. 2 gün önce 20 ekim denildi. Şuan 25 ekim söylentileri çıktı. Ya dalgamı geçiyolar ? Bu şekilde inanılmaz müşteri kaybetti. Doğru yanlış bilemem. Ancak bir çok insan beklemedi ve farklı telefonlar aldı.
    Gelelim telefona. 2 gün önce elime aldım incelemek için. 2 yıldır note 2 kullandığım için tema ikonlar vs. artık gercekten baydı. bi değişikliğe gidilmeli ancak gidilmiyor. arkadaşımdaki 5s ile yan yana koyun menülerde geçiş yaptık. Ve hepiniz bana tepki göstericeksiniz. Ancak gercekten hala kasıyo note. Demodur o yüzdendir bişey diyemem. Ancak çok net bir şekilde menü geçişlerinde bile kastığını hissettim. Arkadaş bilgisayar gibi telefon yapıyorsun nasıl kasar bu telefon ya ? Demekki bir yerde hata var. Demekki birşeyi beceremiyorsun. Bir sistem düşünün 1 gb ram ile çalışan. Bu sisteme neden 3 gb ram koyarlar ? Fazladan 2 gb ram neden ? Normal bir işlemcinin yaptığı bir işi neden daha yüksek bir işlemciyle yaparsın ? Bunlar göz boyama değilde ne ? Telefon ve sistem uyumlu çalışmıyor sanki. Yani gerçekten bir sıkıntı var telefonda her zaman bu böyle oldu.
    Kimseyle polemik uğraşında değilim. Tüm yazdıklarıma rağmen hala gönlüm Note dan yana. Ve ben hala bi android insanı olduğumu ve ios u kullanamıycağımı hissediyorum. Note serisi gerçek anlamda efsanedir akıllı telefon tarihi için :) ve birkaç sözümde insanları yönlendirenlere. arkadaşım bi insan ister samsung alır ister nokia alır istersede genarel mobile(yanlış yazmış olabilirim :D) alır. SANANE! Sen iphone aldın begendin diye adam bunu almak zorundamı ? Herkesin beklentisi farklı. Benim burada yazdıklarımın doğru oldugunuda savunmuyorum ben. Bunlar benim görüşlerim. Bir Fenerbahceli olarak Aziz Yıldırımı takımı nasıl eleştirip ''arkadaş bu sene olmadı bu takım şu eksik bu olmuyo'' diyorsam eğer. Kullanmak istediğim telefon yada sistemin hatalarınıda eleştirmek hakkım :). ancak dediğim gibi çok afedersiniz ancak gercekten kalitesiz duruyo sistem. basit duruyo. Yada bilmiyorum ama var bi eksiklik onuda siz tamamlayın. İyi akşamlar :)

• Desteginiz icin tesekkurler.
    Iyi geceler dilerim.
    Saygilarimla.
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.