Bildirim
SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (2583. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
evet ben ordan baktım -
ben polonya romu uzerıne kurdgum ıcın asagı yukarı aynı performansı ve pil degerleri verir dimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutfansa33 -- 10 Kasım 2015; 21:01:42 > -
Kernel nasıl yükleniyor? Çünkü bende herhangi kernel kurmadan DN5 V3'ün üzerine wipe yaparak 4 ve 4.1'i kurdum. Hiçbir şekilde V3'de aldığım ekran süresini alamıyorum. Bugün 3 saat ekran süresini ancak alabildim. V3'de 4 saat civarı alıyordum.
Birde Polonya ROM'unu denemek istiyordum ama format atmaya üşeniyorum o yüzden yüklemeyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: mutfansa33
ben polonya romu uzerıne kurdgum ıcın asagı yukarı aynı performansı ve pil degerleri verir dimi
Bende polonya romunun üzerine kurdum hatta bir kaç romdur hiç sıfırdan stock kurulumu yapmadım.
Her ne kadar rom başarılı olsada lollipopun sorunları göz ardı edilmemeli tavsiyem xposed modüllerini es geçme ki 3g de de aynı tasarruf olayını sürdürebilesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlamadığım güncelleme veriyorlar ama hala kamera bugları var. Hala ekran döndürme çalışmıyor. Neyi güncellediler merak ettim doğrusu? DN5 için konuşuyorum.
anladım hocam cok tesekkurler zaman ayırdgınız için -
quote:
Orijinalden alıntı: mustifb
Kernel nasıl yükleniyor? Çünkü bende herhangi kernel kurmadan DN5 V3'ün üzerine wipe yaparak 4 ve 4.1'i kurdum. Hiçbir şekilde V3'de aldığım ekran süresini alamıyorum. Bugün 3 saat ekran süresini ancak alabildim. V3'de 4 saat civarı alıyordum.
Birde Polonya ROM'unu denemek istiyordum ama format atmaya üşeniyorum o yüzden yüklemeyeceğim.
Yeni polonya romunu kurmadım nasıl olduğu hakkında fikrim yok. Bir önceki sürüm üzerine kurmuştum.
Kurulum sıram recoveryden telefonu sıfırladıkdan sonra önce dn5 v4.0 sonra harici karta atmış olduğum talexop kernel sonra wanam xposed v75 ve tekrar temizlik, sonra reboot system now. Gerekli kurulum işlemleri sonrası 4.1 yaması sonrasında recoveryden sadece wipe cache işlemini yapıp başlattım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dn5 romunun xda linkini verebilir misiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: ALBAY
Anlamadığım güncelleme veriyorlar ama hala kamera bugları var. Hala ekran döndürme çalışmıyor. Neyi güncellediler merak ettim doğrusu? DN5 için konuşuyorum.
Ekran döndürmede sorun yok. Kamerada ise sadece pro modu çalışmıyor onun dışında bir sorun göremedim.
Bende şimdi Suemax 1.1 yükledim. Eğer bununla şarj sürem düzelmezse başka denerim. Ama çok sık Kernel/ROM değiştirmek zarar verir mi? Evvelsi gün DN5 V4.1 yükledim, bugün de Kernel yükledim. -
XDA Developers
[ROM][N910C][6.0.1] Ditto Note 7 ROM v0.1 from Electron Team - 11/17/2016http://forum.xda-developers.com/note-4/development/5-0-1-dn-rom-e-team-t3031712
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ekran döndürme çalışıyor ben her not alışımda ekranı çeviriyorum. Hatta buglu denilen Air Gesture'de çalışıyor, sadece Kamera bug'u var ve yeni sürümle birlikte şarj süresini beğenmedim. V3'de 4 saat alıyordum. -
Hocam sağol şimdi indirdim bende bir kurayım şunu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustifb
Bende şimdi Suemax 1.1 yükledim. Eğer bununla şarj sürem düzelmezse başka denerim. Ama çok sık Kernel/ROM değiştirmek zarar verir mi? Evvelsi gün DN5 V4.1 yükledim, bugün de Kernel yükledim.
Son 1 ay içerisinde abartısız 15-20 kez rom ve kernel varyasyonlarını kurup silmişimdir fakat herhangi bir sorun yaşamadım tabi bu yaşamayacağınız anlamına gelmez, karar sizin.
Suemax 1.1 den maalesef hiç performans alamadığım gibi sağlam olan romuda bozduğu için kullanmıyorum.
Anladım, desteğiniz için teşekkür ederim. -
Rica ederim :) ne kadar hızlı indirmişsiniz. Rar içinden tek parça mı yoksa 4 parça mı çıktı acaba? Ben daha indirmedim. Sadece link paylaştım.
Arkadaşlar iyi, akşamlar bu dediğiniz güncellemede ekranı yan döndürdüğüzdeki tlf saçmalamasını düzeltilmiş midir acaba...? veya bu sorun bende mi var ekran yan çevirdiğim zaman ya donuyor veya taklalar atıyor ekran....
Bende çalışmıyor valla. Mecburen system lib klasörü içine dosya kopyalayarak sorunu çözüyorum. Niye böyle oluyor anlamadım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X