Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eger telefonun artan boyutlarını dusunup de arkada flip cover tarzı bir ayak entegre ederlerse ben şahsen memnun olurum cihazı bir yere koyup birşeyler izlemek için en ideal çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait)

mi acaba ? :)

http://www.androidauthority.com/samsung-patent-flexible-display-curved-smartphone-205012/

sayfanin altindaki patent tasarimindaki kamerayi gordunuzmu. bildigin zoom halkali mercek :) o cikintiyla cebe nasi girer bilmem ama guzel bisi.. bi de tasarimlar altindaki yorumlardada dendigi gibi htc yi andiriyir. cizgiden baya uzaklasmis sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

beklediğim 2 telefondan birisi. diğeri ise sonynin tıpkı samsung gibi kalem fonksiyonlu olarak çıkaracağı sony xperia togari. note 3 ağustos ayındaki ifa da mı tanıtılacak?

evet konunun basinda da yazilmisti. hala ifa olarak gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

quote:

http://cdn01.androidauthority.net/wp-content/uploads/2013/05/samsung-patent-mobile-terminal-d681582-2.jpg

mi acaba ? :)

http://www.androidauthority.com/samsung-patent-flexible-display-curved-smartphone-205012/

sayfanin altindaki patent tasarimindaki kamerayi gordunuzmu. bildigin zoom halkali mercek :) o cikintiyla cebe nasi girer bilmem ama guzel bisi.. bi de tasarimlar altindaki yorumlardada dendigi gibi htc yi andiriyir. cizgiden baya uzaklasmis sanki

Alttaki lensi büyük cihaz telefon olmaz bence, bildiğin şuanki dijital kameraların incelmiş haline benzemiş biraz :)

Note 3 böyle olurmu bilmem ama galaxy serisinin şekil olarak farklı yapıya artık gitmesi lazım plastik olmasından bahsetmiyorum dış kenarlarından bahsediyorum.

• var
  • Note 3 'ün ayak sesleri geliyor yavaştan :)
  • bugün kaynakları bayagı bir taradım henüz birşey yok su ana kadar kesinleşenler

-5.99 inç full hd ekran (flexible mi olur standart amoled mi o kesin değil)
    -exynos 5 ota işlemci (büyük ihtimalle s4 teki işlemcinin iki 4 çekirdeğinin de frekansları yüksreltilmiş hali olacak)
    -13 mp kamera
    -s4 teki bütün yenilikler (air view vs)
    -s pen e eklenecek yenilikler (daha çok basın noktası gibi)
    -android 4.3 (yada çıktıgındaki güncel sürüm ne ise o)

bundan sonraki kısımlar benim şahsi görüşüm

-4000 mah batarya (samsung artık fark yaratmak isteyecektir ki yeni plastik oled paneller daha da ince olacak bu sayede bataryaya daha fazla yer kalacak ve büyük ihtimalle nfc çipi bataryaya entegre olacaktır hatta ve hatta wireless charging da bataryaya entegre olsa tadından yenmez de o kadarını yapmazlar bence)
    -bir ihtimal tasarım değişikliği (flexible ekran şahsen bence uzak önce prototip cihazlar sunarlar bu teknolojiyi kullanan sonra amiral gemilerinde kullanırlar o yüzden flexible ekran taşıyan tasarımlar buyuk ihtimalle daha sadece masada)
    -16/32/64 gb dahili hafıza (doğruyu söylemek gerekirse samsung un 16 gb dahili hafızadan inatla kurtulmaması beni çileden çıkartıyor üstüne üstlük 32 gb ı sınırlı sayıda gönderip 64 gb tan ses dahi alamamamız cidden kanımı çekiyor ya arkadaş yıl olmuş 2013 daha ne 16 gb ı zaten s4 te gördük 8 gb ının sistem kullanıyor sana kalıyor 8 gb dalga gecer gibi resmen. "ya hafıza kartını internal memory gibi göstermenin yolu var uygulamaları oraya atabiliyorsun" şeklinde yorum yapacaklara şimdiden söyleyeyim arkadaşım ben dahili hafıza istiyorum hafıza kartının takılabildigini ve onun da ister ntfs ister fat32 formatlanabildigini ve sisten belleği olarak gosterilebildigini hatta üzerine ikinci bir os yüklenebildigini falan hep biliyorum ama ne olursa olsun adamlar 64 gb hafıza secenegi var diye duyuruyorsa bunu satacak hemde tum hafıza seceneklerin aynı anda ha beceremiyorsa o zaman diyecek ki arkadaş bizim telefonumuz 16 ve 32 gb tır bu kadar basit. ayrıca emmc (nand flash memory) her zaman en hızlı micro sdxc den daha hızlıdır o yüzden uygulamaların orda kalması çok daha iyi üst seviye bir cihaz için bugün iyi bir oyun 2 gb yer tutuyor ben aynı anda 4 oyundan fazla oynamak istiyorsam ne olacak adamların açıkcası umrunda mı degil yoksa hakkaten dalga mı geciyorlar bilmiyorum şaka falan bir yana samsung u severim ederim de onun da suyu ısınıyor kendine çeki düzen vermesi gerek artık)
    -son olarak fm radyo olmalı

• Esnek ekranı LG çıkarmaya niyetlenirse Samsung piyasaya sürer düşünmeden bence.

16gb olayını bu sefer kaldırır bence. Çünkü gelen tepkileri değerlendiren bir firma Samsung.

FM Radyo'nun olacağını düşünmüyorum ben yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Esnek ekranı LG çıkarmaya niyetlenirse Samsung piyasaya sürer düşünmeden bence.

16gb olayını bu sefer kaldırır bence. Çünkü gelen tepkileri değerlendiren bir firma Samsung.

FM Radyo'nun olacağını düşünmüyorum ben yine.

valla umarım gelen geri bildirimleri değerlendiriyordur cunku ben bayagı bir araştırdım s4 un 64 gb lıgı ne zaman cıkacak diye cunku ne de olsa s4 teki durum note 3 u de biraz da olsa baglıyor benzer zamanlarda duyurulur onun da 64 gb lıgı neyse araştırdım ama koca nette birtek bilgi yok ne zaman cıkacagı belli değil

fkm radyo konusunda katılıyorum size ha samsung bence hiç iyi yapmadı fm radyoyu kaldırmakla yarım mm daha kalın olsun cihaz ama fm radyo olsun sonucta ufacık bir anten ve chip umarım note 3 te s4 te radyoya bulamadıgı yeri bulur samsung

• merhaba arkadaslar bayagidir firsat bulamadim yazmaya ;) hani bi ara iphone 4s temiydi bilmiyorum, iphone muhendisi prototip cihazi barda unutmustu filan belliki bu samsung bu isleri cok skiya aliuor belli. lansman oncesi kolay kokay net bilgi resim sizdirmuyorlar galiba. mecburen bekleyecegz gbi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100
    Çok güzel yazmışsınız beklentilerimiz aynı teşekkür ederim. Radyo için bir sorum olacak eğer radyoyu koymazlar ise ek bir aparak ile bu sağlanabilir mi? veya nasıl birşey olabilir?

bana sorulmamış ama şahsi fikrimi söylemek istiyorum note 3 de radyo olmayacaktır kesinlikle , Samsung s4 e koymadığı için note3 e koyup tepki almak istemez. S4 sahipleri hoplar bizim suçumuz neydi diye..ek aparat ile radyo dinlemekte mümkün olmayacaktır, cihazın içinde olmayan bir donanımı ek bir aparat ile çalıştırabilmek pek mantıklı gelmiyor bana, ancak internet üzerinden dinlenebilir
  • valla hocam Narki arkadaşımızın da dediği gibi bence de radyo koymayacaklar satış politikası gereği radyo geri gelecekse bile s5 ile geri gelir note 4 te olur note 3 te buyuk ihtimalle radyo olmayacak ama keşke olsa

radyo sorununu çözmeye gelince de şu anda en makul çözüm Sony MW1 bluetooth stereo kulaklıkhttp://www.btsony.com/asp/product/3017/Sony-MW1-Akilli-Kablosuz-Mikrofonlu-Kulaklik-Seti-Pro
    cihaz normal her türlü kulaklık takılabilen mini mp3 player 32 gb a kadar micro sd takılabiliyor üzerine ve bu micro sd den mp3 dinlenebiliyor telefondan bagımsız
    aynı zamanda bluetooth ile telefona bağladıgınızda ise telefondaki şarkıları AD2P sayesinde dinleyebiliyorsunuz
    cihaz aynı zamanda arama geldiğinde kendi ekranında arayanın ismini mailleri sms leri goruntulebiliyor sony nin önceki türevlerinde ios te çalışırken bu özellik android te sadece telefon numarası gorunuyordu kişinin ismi değil ama mw1 de bu düzeltilmiş
    son olarak bizi ilgilendiren en önemli kısım dahili fm radyosu olması ve cihaz telefona bluetooth tan baglı oldugundan radyo dinlerken telefonun şarjını yemiyorsunuz ve arama geldiginde radyo susup size arama bildiriliyor
    gelen aramalar cevaplanabiliyor ama rehberi goruntuleyip sadece kulaklık üzerinden arama yapabiliyor musunuz telefonu cıkarmadan onu acıkcası bilmiyorum
    her türlü 3.5 mm kulaklık takılabiliyor ama konusmak için tabikide mikrofonlu olanlara ihtiyacınız var

ben şahsen note 3 te radyo olmaz ise direk mw1 alacagım fiyatı biraz tuzlu ama telefonla beraber alırsam çok acıtmaz

• quote:

Saolun sony'nin ürünü epey güzelmiş daha aklıma geldikçe soru sorarım size teşekkürler

ne demek hocam her zaman bu arada samsung da sony mw1 gibi bir cihaz cikarsa da piyasada cesitlilik olsa iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

valla hocam Narki arkadaşımızın da dediği gibi bence de radyo koymayacaklar satış politikası gereği radyo geri gelecekse bile s5 ile geri gelir note 4 te olur note 3 te buyuk ihtimalle radyo olmayacak ama keşke olsa

radyo sorununu çözmeye gelince de şu anda en makul çözüm Sony MW1 bluetooth stereo kulaklıkhttp://www.btsony.com/asp/product/3017/Sony-MW1-Akilli-Kablosuz-Mikrofonlu-Kulaklik-Seti-Pro
    cihaz normal her türlü kulaklık takılabilen mini mp3 player 32 gb a kadar micro sd takılabiliyor üzerine ve bu micro sd den mp3 dinlenebiliyor telefondan bagımsız
    aynı zamanda bluetooth ile telefona bağladıgınızda ise telefondaki şarkıları AD2P sayesinde dinleyebiliyorsunuz
    cihaz aynı zamanda arama geldiğinde kendi ekranında arayanın ismini mailleri sms leri goruntulebiliyor sony nin önceki türevlerinde ios te çalışırken bu özellik android te sadece telefon numarası gorunuyordu kişinin ismi değil ama mw1 de bu düzeltilmiş
    son olarak bizi ilgilendiren en önemli kısım dahili fm radyosu olması ve cihaz telefona bluetooth tan baglı oldugundan radyo dinlerken telefonun şarjını yemiyorsunuz ve arama geldiginde radyo susup size arama bildiriliyor
    gelen aramalar cevaplanabiliyor ama rehberi goruntuleyip sadece kulaklık üzerinden arama yapabiliyor musunuz telefonu cıkarmadan onu acıkcası bilmiyorum
    her türlü 3.5 mm kulaklık takılabiliyor ama konusmak için tabikide mikrofonlu olanlara ihtiyacınız var

ben şahsen note 3 te radyo olmaz ise direk mw1 alacagım fiyatı biraz tuzlu ama telefonla beraber alırsam çok acıtmaz

hocam fm radyo önemli.....bende mw-1 değil ama mw-600 var..ondada tuner olduğu için sorun yok..ama herzaman bt kulaklık kullanamıyorsunuz...(oğlum..eşim alıyor v.s...) ben işim gereği çok otobüs yolculuğu yapıyorum..ve günde.. ortalama 3 saatim yolda..geçiyor...fm radyo olsun..iyi olur..birde fotograf özelliğini geliştirsinler..yine işim gereği..az ışıkta bile makroda mükemmel resimler çekebilirken...işin içine flash ve gece çekimi girince yetersiz..beyaz dengeside tutmuyor bir türlü..onun haricinde note 2 mükemmel...ama 3 çıkınca dayanamam herhalde...)))

• quote:

quote:

Saolun sony'nin ürünü epey güzelmiş daha aklıma geldikçe soru sorarım size teşekkürler

ne demek hocam her zaman bu arada samsung da sony mw1 gibi bir cihaz cikarsa da piyasada cesitlilik olsa iyi olur

3000 var ama...bağımsız tuner olmadığından radyo dinleyemiyorsunuz..mw.600 ...mw-1 in hemen hemen yarı fiyatına ama ciddi iş görüyor..bu arada mw.1 de de arayanın ismi gözükmüyor diye biliyorum ama...araştırmak lazım.mw.600 de androide jb ile bu özellik gelecek deniyordu ama sadece no.var şimdilik...

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

quote:

3000 var ama...bağımsız tuner olmadığından radyo dinleyemiyorsunuz..mw.600 ...mw-1 in hemen hemen yarı fiyatına ama ciddi iş görüyor..bu arada mw.1 de de arayanın ismi gözükmüyor diye biliyorum ama...araştırmak lazım.mw.600 de androide jb ile bu özellik gelecek deniyordu ama sadece no.var şimdilik...

valla hocam bende daha hanım çoluk çocuk olmadığı için tek tabacayım kurcalayan eden yok şimdilik ama ben işim gereği zaten plantronics discovery 975 kullanıyorum note cihazımla mw1 de benim dinlenme aralarımda müzik yada radyo dinlerken arama geldiğinde cevaplayabileceğim iyi bir seçenek olur

mw600 arkadaşımda var dediğiniz gibi daha ufak daha kibar ama micro sd girişi yok birde arkadaşım klipsi çok narin çabuk kırıldı dedi kendisi başka bir kulaklıgın klipsini japon yapıştırıcıyla mw600 e eklemiş öyle kullanıyor kaç aydır

isim gösterme olayına gelince bende yabancı bir kaynaktaki incelemeden görmüştüm orda yazan mw600 ün ios te isim gösterdiği ama android te isim göstermediği mw1 in ise aksine android te isim gösterdiği ama ios te göstermediği yönündeydi test ettikleri telefonda nexus 4 ve iphone 4s idi sanırım tanıdığım kimsede mw1 yok olsa şöyel iyi bir bızıklayacağım keretayı ama

• Lumia 925 te gördüğümüz gibi güzel bir kasa yapılması en çok istediğim şey :) Kamera özellikleri var tabi...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

valla hocam bende daha hanım çoluk çocuk olmadığı için tek tabacayım kurcalayan eden yok şimdilik ama ben işim gereği zaten plantronics discovery 975 kullanıyorum note cihazımla mw1 de benim dinlenme aralarımda müzik yada radyo dinlerken arama geldiğinde cevaplayabileceğim iyi bir seçenek olur

mw600 arkadaşımda var dediğiniz gibi daha ufak daha kibar ama micro sd girişi yok birde arkadaşım klipsi çok narin çabuk kırıldı dedi kendisi başka bir kulaklıgın klipsini japon yapıştırıcıyla mw600 e eklemiş öyle kullanıyor kaç aydır

isim gösterme olayına gelince bende yabancı bir kaynaktaki incelemeden görmüştüm orda yazan mw600 ün ios te isim gösterdiği ama android te isim göstermediği mw1 in ise aksine android te isim gösterdiği ama ios te göstermediği yönündeydi test ettikleri telefonda nexus 4 ve iphone 4s idi sanırım tanıdığım kimsede mw1 yok olsa şöyel iyi bir bızıklayacağım keretayı ama

http://www.donanimhaber.com/cep-tel-aksesuarlari/haberleri/Sony-SBH50-mikrofonlu-kablosuz-kulaklik-modelini-tanitti.htm sizi duymuşlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.donanimhaber.com/cep-tel-aksesuarlari/haberleri/Sony-SBH50-mikrofonlu-kablosuz-kulaklik-modelini-tanitti.htm sizi duymuşlar

vay hocam hızınızla fark attınız bana bende iki dakika xda dan 128 sd kartları nasıl adaptörle note II ye taktıklarına bakıyordum gafil avlandım

valla 5 dolarlık bir adaptör üretmişlerhttp://dx.com/p/sd-to-microsd-transflash-card-converter-module-27001 ve 128 gb lık sdxc kartı galaxy s3 ve note II ye tanıtmışlar ben açıkcası bunu daha yeni öğrendiğim için kendimden utandım
    kapağın içine sıgdırması biraz meşakatli herhalde ama bazı yorumlarda 256 gb lıgı da deneyecegiz büyük ihtimalle destekleyecek falan yazmışlar açıkcası note 3 te ben bu sistemi deneme taraftarıyım fotoğrafçı bir arkadaşımda 256 gb lık lexar sdxc var yeni aldı ondaki kartı ödünç alıp denerim adaptörle eger ki olursa sorunsuz hemen bir tane de kendime alırım o zaman değme keyfime

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.