Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 pin unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
16.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba koyduğum şifreyi unuttum ve ne yaparsam yapayım açılmadı pin unuttum diye bir seçenek de gelmiyor telefonun ilk kullanıcısıyım ve format atmak istemiyorum önemli bilgilerim var bu sorunu nasıl çözerim

• quote:

Orijinalden alıntı: BonJovi34

merhaba koyduğum şifreyi unuttum ve ne yaparsam yapayım açılmadı pin unuttum diye bir seçenek de gelmiyor telefonun ilk kullanıcısıyım ve format atmak istemiyorum önemli bilgilerim var bu sorunu nasıl çözerim

Aynı sorunu nişanlım yaşıyor şu an çözümü olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNSpeLL_

quote:

merhaba koyduğum şifreyi unuttum ve ne yaparsam yapayım açılmadı pin unuttum diye bir seçenek de gelmiyor telefonun ilk kullanıcısıyım ve format atmak istemiyorum önemli bilgilerim var bu sorunu nasıl çözerim

Aynı sorunu nişanlım yaşıyor şu an çözümü olan ?

ben en son çare sıfırladım telefonu
  • Başka Açılmaz Yoksa
  • Gün içinde defalarca kullanılan bir telefonun şifresi nasıl unutulur??? En güzelini Apple yapıyor, ne yazılım yükleme ile nede başka yolla şifre ekranının geçilmesine izin vermiyor...
  • Şifreyi unutanlar için yazayım ozaman :)http://findmymobile.samsung.com sitesine girin ordan telefonunuzun samsung accountuna baglanın ve kilidinizi açın :) telefonu sıfırlamadan halledebileceğiniz tek yöntem budur.. note 3 te denendi onaylandı arkadaşlar :) time pin adlı programı yükleyip sildiği için bu hale gelmiş cihaz hiçbir şifreyi kabul etmiyordu :) inşallah birileri ilerleyen zamanlarda konuyu okur ve yöntemi dener kurtarır cihazı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

Gün içinde defalarca kullanılan bir telefonun şifresi nasıl unutulur??? En güzelini Apple yapıyor, ne yazılım yükleme ile nede başka yolla şifre ekranının geçilmesine izin vermiyor...

Fan boy... gün içinde kullanıldığını nerden biliyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Gün içinde defalarca kullanılan bir telefonun şifresi nasıl unutulur??? En güzelini Apple yapıyor, ne yazılım yükleme ile nede başka yolla şifre ekranının geçilmesine izin vermiyor...

Bayanlar genelde teknoloji özürlüdür istisnalar hariç normaldir unutabilirler

• 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
  • quote:

quote:

Okuduğunu kavrayamadan milleti fanboylukla itham etme!!! Buradaki mesaj telefon çalanlara veya bulduğu telefonu sahibine iade etmeyip kendi kullanmaya çalışanlar için. Sizin gibilere birtek apple izin vermiyor ama ben apple kullanmıyorum, kilit ekranımda parola veya şekilde yok, benim teli bulursan zahmetsizce kullanabilirsin...
  • quote:

quote:

quote:

Okuduğunu kavrayamadan milleti fanboylukla itham etme!!! Buradaki mesaj telefon çalanlara veya bulduğu telefonu sahibine iade etmeyip kendi kullanmaya çalışanlar için. Sizin gibilere birtek apple izin vermiyor ama ben apple kullanmıyorum, kilit ekranımda parola veya şekilde yok, benim teli bulursan zahmetsizce kullanabilirsin...

canım kardeşim bak parola koruması telefonun içindeki verileri korumak amacıyla yapılmıştır yani anlayacağın telefon çalınsa sıfırlanınca açılır bu neyin kafası çözemedim ben seni ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.