Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (975. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62.816
Cevap
339
Favori
2.539.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 973974975976977
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde bildiğim şu an hiçbir üründe öyle aşırı hızlı bir şarj yok. 4A ve üstü değerlere ihtiyaç duyuyordu s800deki hızlı şarj. Oda olmadığı için gerçekleşmiyor şu an için.

Ben arkadaş ile irtibat kurdum sizin aracılığınızla. Onunla konuşmadan önce saati ne yazık ki almıştım. Ne yazık ki diyorum çünkü turkcell de bulamayınca MM den 799 liraya satın aldım. Eşim ise 2 gün taktı sonra çirkin, yakışmadı diyerek 2 gündür bekletiyor. :) Kardeşime vermeyi planlıyorum bende S3 e destek gelsin de. Kısaca 800 lira bir hevese harcamış oldum. Kardeşime vereceğimi bilseydim en azından siyah/gri alırdım. :) Bayanlar için akıllı saatler halen çirkin. :)
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    Hatırlıyorum o telefonu. Ama iyiymiş be 10 gün . Benim en tatlı telefonum 3310'du . 15 değilde 10 sene önceye ışınlasınlar yeter yahu.

Zaten S4'te ekran sürem 1 saat 20 dakika, kafayı yiyeceğim.
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    Hocam duygularıma tercüman oldun kesinlikle katılıyorum harfi harfine yazdıklarına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dün denedim normalde olamayacağı kadar hızlı tükeniyor şarj ekran kapalı olduğu halde. gözle görülür etkisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

Orijinalden alıntı: Samsungavm.com

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

N900XXUCMK2 Rusya romunu Google Drive veya Yandex'e up yapabilecek birisi var mı Sabahtan beri indiremedim bir türlü.

Linki pm olarak gönderebilirseniz deneyebilirim :)

Şu sayfadaki 3 linkten birinden indirilecek ama premium olmadığı için indirmedim.http://live.samsung-updates.com/details/16904/Galaxy_Note_3_Exynos/SM-N900/SER/N900XXUCMK2.html

Evet yükleyebilirsiniz.

.

Prerooted N900XXUCMK2 romunu flashlamak isteyen arkadaşlar, yeni rom'u aşağıdaki konuda paylaştım.
    mega.co.nz sitesine upload edilmiştir. epeyce hızlı bir server'dır.

Galaxy Note 3 ROOT Yapma İşlemi ve Root Sonrası İşlemleri (Recovery,Rom,Kernel,EFS):
    http://forum.donanimhaber.com/m_82467072/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 6 Aralık 2013; 8:34:39 >

• 5 gün muhabbeti geçince aklıma bu karikatür geldi
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]

• Bu kisim nasil duzenleniyor?..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

hocam s2 her zaman efsane cihaz olarak kalacak bence s3 ilk çıktığında çok büyük bir hayal kırıklığı olmuştu benim için s2 den sonra inanılmaz bir atılım bekliyordum bende herkes gibi ama şu anda note 3 bile 3 gb ram i ile s2 nin döneminde yarattığı liderlik hissiyatını tam anlamıyla oturtamıyor sürekli yazılımsal bug lar çıkıyor öyle veya böyle bunların artık olmaması lazım ingilizcede bir terim vardır "ready made" kutudan çıktığı gibi hazır olan cihaz diye günümüzde ne yazık ki özellikle mobil sektörde hiçbir cihaz böyle değil kimi güncelleme almadan stabiliteyi sağlayamıyor kiminde yazılımsal bir sorun oluyor çözülmesi gerekiyor kiminde standart halinde belli codecleri desteklemiyor (tonla üretici yazılımı olmasına rağmen bu tarz eksiklikler artık olmamalı bence) kimi herşeyi süper yapıyor ama hafıza kartı takılamıyor yada batarya çıkmıyor bu sıkıntıların hepsini birden aşan o yıl içindeki son chipseti kullanıp tüm donanimsal seçenekleri kullanıcıya sunan bir cihaz şu anda çıksın piyasayı alt üst eder
    burada eleştirdiğim tüm android telefon üreticileri hepsi muhakkak bir yerlerde batırıyor işi hepsinin bir arada olduğu bir cihaz bir türlü olmuyor ne yazık ki

sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınıza kesinlikle haklısınız işletim sistemi anlata anlata bitirilemeyen iphone bi bakıyorsun içi bomboş androidlerde dediğiniz gibi mutlaka birinden biri eksik oluyor sanki anlaşmışlar gibi buda yeni piyasa keşke daha bilinçli olup araştırmadan almasak üreticide daha kaliteli çalışsa ama nerde ...bu arada donanım haber kurucularınada teşekkürü bir borç bilirim sayelerınde teknoloji hakkında herşeyi öğreniyoruz bilinçli davranabiliyoruz.Bu arada ben bi araştırma yaptım akıllı telefon almak için sizin yukardada bahsettiğiniz sorunlar yüzünden bir türlü alamadım herşey mükemmel gibi görünüyor ama bibakıyosun öyle bişe yapmışlarki lanet olsun diyorsun bu telefona bu yapılırmı ama en son samsung galaxy note 3 n9005 hoşuma gitti diğerlerine nazaran çok iyi bi inceleyin gözlemlerinizi banada pm olarak atarsanız memnun olurum.zira en son bu telefona karar verdim oda memlekete gelmeyecekmiş yurt dışından alcam şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

valla durum onu gösteriyor ben en son nokia lardan 5 gün şarj süresi yakalayabiliyordum

3310, 6230i ve 3310'un 1-2 gömlek üstü modellerini kullanmış biri olarak bende katılıyorum. Ancak onlarda 5 gün falan yakalayabiliyordum. Tabi 6230i biraz zordu ama gidiyordu yani .

Almanlar ilgi alanım.

benim kisisel rekorum hala siemens c55 ile 10 gun hala onun oadar tatli ve sevimli bir telefon sahibi olmadim ozledim keretayi biri beni 15 sene geriye isinlasin mobil sektoru yeniden yasamak istiyorum

Siemens c55' i hala ayda bir iki gün çekmeceden çıkarıp kullanıyorum. Ama şarjı artık sadece 2 gün gidiyor. 😊.

• Arkadaşlar, orijinal değil ama sizce bu alınır mı? Sanki orijinalindeki herşey varmış gibi yazmış...

http://www.ebay.com/itm/LUXURY-S-VIEW-Window-FLIP-LEATHER-Case-Cover-for-SAMSUNG-GALAXY-NOTE3-III-N9000-/171177830604?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item27dafe68cc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: snomask

gönderdiğim screnshota dayanarak mı söylüyorsunuz bunu?

Gıptayla baktığınız SS için yorum yaptığım gayet net.

Kolay gelsin

gözlerinizde sorun var herhalde. yada mesajları okumadan cevaplamayı seviyorsunuz. konuya ortadan müdahil olup bilmeden yorum yapıyorsunuz. benim kendi screenshot'ıma gıptayla baktığım yok. aksine bir durum var.
    yukarıdaki screenshot bana ait. arkadaşın ki farklı. benim sarj sorunum var. dikkat ederseniz en üstte %52 ile android os duruyor. son gelen güncellemeyle bu sorun bir çok kişide mevcut. ama fb168 nickli arkadaşta yok.

• Arkadaşlarım
    sms gönderirken sorunum yok ancak MMS göndermek istediğim zaman mobil veri devre dışı diye uyarı veriyor. Wifi ile MMS gönderemiyormuyum ? MMS için Mutlaka Mobil Veriyi açmam mı gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatto -- 6 Aralık 2013; 11:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

Arkadaşlar, orijinal değil ama sizce bu alınır mı? Sanki orijinalindeki herşey varmış gibi yazmış...

http://www.ebay.com/itm/LUXURY-S-VIEW-Window-FLIP-LEATHER-Case-Cover-for-SAMSUNG-GALAXY-NOTE3-III-N9000-/171177830604?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item27dafe68cc

Bir de bu var. Ne dersiniz?

http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-S-VIEW-COVER-FLIP-CASE-WITH-SVIEW-SLEEP-WAKE-FUNCTON-/380764607618?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item58a756d482

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kamerada fotoğraf çekerken özellikle on kamerada çok zorlanıyorum. Ses kısma tuşunu deklanşör olarak ayarlamama rağmen yine titretiyorum. Bunun bir ayarı var mı?

• Hocam deklanşör olarak ayarlamayı nasıl yaptınız ve ana kamerada da kullanılıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevranKSK

http://www.ekopasaj.com/

Bu siteden 1820 tl'ye aldım.Kimsenin tereddütü olmasın.Siparişi verdim 1 gün sonra elime geçti.Orjinal kutusunda kvk garantili ürün geldi.Ayrıca canlı destek'te de çok yardımcı oldular arkadaşlar.Güvendim verdim siparişi, güvenimboşa çıkmadı.

Bu bilgiyi verdikten sonra telefonla ilgili bir sorum olacak.Mesela youtube'a giriyorum, çıktığımda ana menüye dönüyorum fakat youtube kapanmıyor ve arkaplanda çalışmaya devam ediyor.Çift tıklayıp uygulamaları kapat deyip bu şekil %100 kapatıyoruz.Bunun bir kısa yolu yok mudur? Yani bşr ayarı falan, mesela youtube'dayken direk çık dediğimde %100 kapanmasını istiyorum.Bunu nasıl yapacağız?

quote:

Orijinalden alıntı: DevranKSK

http://www.ekopasaj.com/

Bu siteden 1820 tl'ye aldım.Kimsenin tereddütü olmasın.Siparişi verdim 1 gün sonra elime geçti.Orjinal kutusunda kvk garantili ürün geldi.Ayrıca canlı destek'te de çok yardımcı oldular arkadaşlar.Güvendim verdim siparişi, güvenimboşa çıkmadı.

Bu bilgiyi verdikten sonra telefonla ilgili bir sorum olacak.Mesela youtube'a giriyorum, çıktığımda ana menüye dönüyorum fakat youtube kapanmıyor ve arkaplanda çalışmaya devam ediyor.Çift tıklayıp uygulamaları kapat deyip bu şekil %100 kapatıyoruz.Bunun bir kısa yolu yok mudur? Yani bşr ayarı falan, mesela youtube'dayken direk çık dediğimde %100 kapanmasını istiyorum.Bunu nasıl yapacağız?

Arkadaşlar yukarda yazdığıma bir cevap verin lütfen.

Bunun haricinde 2 sorum daha olacak.

1-Rehberlerimde kişi ismi uzun diye birçok kez kişi kaydedemedim.Uzun isim ve soyismi olan kişileri nasıl kaydeceğiz?

2-Bu çok önemli.Mesela facebookta gezerken bir foto görüyorum gayet net ve kaliteli ,resme tıklıyorum tam ekran olunca direk kalite-pixel düşüyor.Aynı şey kendi facebook fotoğraflarım içinde geçerli.Pc'den gayet kaliteli ve boyutu büyük yüklediğim fotoğrafları, note 3 ile açtığımda tam ekranda baya bir pixeli düşük görüyorum.Bunun bir çözümü var mı?

• quote:

quote:

Arkadaşlar, orijinal değil ama sizce bu alınır mı? Sanki orijinalindeki herşey varmış gibi yazmış...

Bir de bu var. Ne dersiniz?

http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-NOTE-3-S-VIEW-COVER-FLIP-CASE-WITH-SVIEW-SLEEP-WAKE-FUNCTON-/380764607618?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item58a756d482

istanbul avrupa yakasındamısınız emin önünde 15tl çakmaları

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjistik

Hocam deklanşör olarak ayarlamayı nasıl yaptınız ve ana kamerada da kullanılıyor mu ?

kamerayı açıp menü tuşuna basın(home butonunun solkunda ki) ayarlara girin orda sol tarafta çark resmi var ona basın. Ses düzeyi tuşu diye bir kısım var onu fotograf mak tuşu olarak seçin.

O tuşa basılı tutunca odak yapıyor ama elini çekince fotoğrafı çekiyor. O parmak kaldırma sırasında elim titrediği için fotoğraflar bulanık çıkıyor. Direk odaklamayı yaptıktan sonra kendisinin çekmesini istiyorum ama yapamadım bir türlü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

gönderdiğim screnshota dayanarak mı söylüyorsunuz bunu?

Gıptayla baktığınız SS için yorum yaptığım gayet net.

Kolay gelsin

gözlerinizde sorun var herhalde. yada mesajları okumadan cevaplamayı seviyorsunuz. konuya ortadan müdahil olup bilmeden yorum yapıyorsunuz. benim kendi screenshot'ıma gıptayla baktığım yok. aksine bir durum var.
    yukarıdaki screenshot bana ait. arkadaşın ki farklı. benim sarj sorunum var. dikkat ederseniz en üstte %52 ile android os duruyor. son gelen güncellemeyle bu sorun bir çok kişide mevcut. ama fb168 nickli arkadaşta yok.

Dün 20:52 ve 21:58 deki kendi mesajlarını oku o mesajlarda hangi ekran resmini alıntıladığına iyi bak. me sağlarının içeriğini tam ozümse. Sonra bir daha konuşalım, söyleyebilecek sözün varsa.

Kolay gelsin

• Hocam dediğininiz gibi yaptım fakat bende titreme olmadı hafif şekilde basmayı bırakınca direk çekiyor. Basılı tutuncada ard arda fotoğraflar çekiyor 3-4 saniye basılı tuttum 14 tane fotoğraf çekti. Bu arada bilgi için teşekkür ederim çok işime yarayacak bu özellik. Otomatik modda ve ana (arka) kamera ile çekim yaptım.

Edit: Çoklu çekim ön kamerada da mevcut otomatik çekim modunda ses kısma tuşuna basılı tuttuğunuz zaman çoklu çekim yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjistik -- 6 Aralık 2013; 13:11:29 >
  • 
Sayfa: önceki 973974975976977
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.