Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.816
Cevap
340
Favori
2.541.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WatchOn uygulaması beklentilerimin üstünde çıktı ne yalan diyim :)
    Samsung'un benim kullandığım LG TV ye hadi bir şekilde destek vermesini anlarımda kullandığım çift tunerli Vu+ DUO uydu alıcısına da destek vermesini takdirle karşıladım :)

Yıllardır Sling Box denilen net üzerinden görüntü aktaran bir cihaz kullanırım ki Vu+ Duo ya hala desteği yok :)

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 7 Ekim 2013; 17:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

doğru biliyorsunuz hocam, ben de şimdi arkadaşa açıkladım. ilk 7 gün içinde ayıplı mal olması bile şart değil, koşulsuz iade hakkı var. ama tabi telefon gibi bazı cihazlarda bu süreç biraz daha zor olabiliyor. kutusunun açılıp kullanılmış olması güçleştiriyor. ama normalde telefona ve orjinal ambalajına zarar verilmediyse 7 gün içinde telefonlar bile koşulsuz değiştirilebilir diye biliyorum ben.

Hele ayıplı malda itiraz bile etmemeleri lazım ama bazı kendini begenmiş çalışanlar kıllık yapabiliyorlar, gerekirse magaza müdürüne kadar gitmek lazım bu durumda.

Ben S2'yi aldığımda bana satış danışmanı demişti ki; cihazı inceleyin herhangi bir kusur olduğunda bütün aksesuarları, kutusu, jelatini yanında olsun ancaaaaaak bir şartla SIM KART TAKILI OLMAYACAK.

Bende 1 gün boyunca sim kart olmadan cihazı evde inceledim ve bir ekran hatası yüzünden öteki gün değişim yaptım. Fakat sorun şu ki; adamlar üzerindeki jelatini durur haldeki cihazı bile almama yolunda diretmeye çalışıyorlar.

Yani adam akıllı bu konularda mülayim olanına denk gelmek zor gibi galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bu chazi almak istiyorum ancak iki sorum olacak
    1)samsung galaxy player 5 almistim ve hic memnun kalmadim. Icinde froyo vardi ve gingerbreade kadar yukseltebildim ancak. Surum hic ilerlemedi beredeyse ve o surumde yasattigi takilmalarl kafayi yedirtti bana. Arkadasimda da s3 var son aldigi surumde o da takilmalardan sikayetci. Bunlar beni cihazdan sogutuyor acikcasi. 2) daha once samsungun bada isletim sistemlitelefonlarini kullandim ve bir cogunuz bilecegi facia bir olaydi o ondan sonra samsung almamamaya yeminettim adeta. Gene bu sekilde bir sorun cikar mi? Ozetle guncelleme destegini nexus kadar olmasada iyi verirler mi? Ve bu yazilimlar toucheizle birlesince kafayi yer mi telefon? Ios den sikildigim icin 6 yildir artik andoirde gecmekmistiyorum ve g2, nexus 5 ve bunun arasinda kaldim. Yardimci olursani sevinirim. Tesekkur ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurgitmez

Arkadaslar bu chazi almak istiyorum ancak iki sorum olacak
    1)samsung galaxy player 5 almistim ve hic memnun kalmadim. Icinde froyo vardi ve gingerbreade kadar yukseltebildim ancak. Surum hic ilerlemedi beredeyse ve o surumde yasattigi takilmalarl kafayi yedirtti bana. Arkadasimda da s3 var son aldigi surumde o da takilmalardan sikayetci. Bunlar beni cihazdan sogutuyor acikcasi. 2) daha once samsungun bada isletim sistemlitelefonlarini kullandim ve bir cogunuz bilecegi facia bir olaydi o ondan sonra samsung almamamaya yeminettim adeta. Gene bu sekilde bir sorun cikar mi? Ozetle guncelleme destegini nexus kadar olmasada iyi verirler mi? Ve bu yazilimlar toucheizle birlesince kafayi yer mi telefon? Ios den sikildigim icin 6 yildir artik andoirde gecmekmistiyorum ve g2, nexus 5 ve bunun arasinda kaldim. Yardimci olursani sevinirim. Tesekkur ederim.

Samsung her zaman amiral gemisi diye tabir ettiği telefonlara güncelleme de sıkıntı yaşatmadı uzun zamandır.
    Hele ki NOte 3 şu anda çıkardığı en üst segment telefonu ki S2 de dahil diğer bu gurupta ki telefonlara biraz geçte olsa güncellemeyi de hala verdiğine göre sorun
    yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Kaldı ki resmi güncellemeler harici kullanmayı düşünürseniz farklı custom rom larda sürekli çıkan ürünler gurubundadır NOte serileri.

G2 güzel cihaz ama benim için hafıza kartı olmaması, değiştirilebilir pili olmaması eksiklik ve bana uymadı, nexus ilk güncellemeleri her zaman kendine verir ama yalın bir cihazdır, hafıza kartı ve pil konusunu ise incelemediğim için bilemiyorum ama
    NOte u NOte yapan kalemidir ki diğerlerinde bu keyifli özellik yok onu biliyorum :)

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 7 Ekim 2013; 2:07:48 >

• Düşününce note 3'ün 9000 modeli iPhone 5 gibi 9005 ise 5s gibi ama aynı fiyat olunca insanın can sıkılıyor.İade alma şansları olsaydı 9005 modelini alırdım anlamıyorum Samsung 2 ay daha bekleyip 9005 modelini yollasaydı İnsanların hakkını yememiş olurdu ama 4k videoyu çektik diyelim hangi tv destekleyecekki

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkur ederim. Note 3 te beni ceken yani kalemi falan onun ozelliklerini kullanmak vederste not almak acisindandah rahat geliyor ancak nexusda guncelleme konusunda cok iyi bir cihaz daha cok ikisini arasinda kaldim tekrardan tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Düşününce note 3'ün 9000 modeli iPhone 5 gibi 9005 ise 5s gibi ama aynı fiyat olunca insanın can sıkılıyor.İade alma şansları olsaydı 9005 modelini alırdım anlamıyorum Samsung 2 ay daha bekleyip 9005 modelini yollasaydı İnsanların hakkını yememiş olurdu ama 4k videoyu çektik diyelim hangi tv destekleyecekki

Soruya cevabı kendiniz vermişsiniz zaten :)

Ayrıca o 4K videoyu kaç dakika ve hangi hafıza kartına çekeceğinizi de yanıtlarsanız güzel olur :)

Deneme şansım olmadığı için BU kaynakta ki bilgi doğru ise
    hafıza kartı bile kesmez gözüküyor :)

Bir de o yazıda şöyle bir satır var ki daha da ilginç bir durum.

"Telefonun 4K video kaydını, hafıza kartına yapabilmesi için yeni nesil hafıza kartlarına ihtiyaç duyması gerekecek. Class 10 sınıfı kartlara 4K kaydı yapılması mümkün değil. MicroSD Extreme Pro türü kartların ise video kaydını ne denli başarabileceği henüz bilinmiyor. Yeni çıkacak daha hızlı hafıza kartlarına ihtiyaç duyma ihtimali var gibi görünüyor."

Ve son olarak, diyelim telefonun dahili hafızasına kaydettiniz çektiğiniz 4K video yu en iyi ihtimalle telefonda izlerim diye düşünüyorsunuz ama NOte 3 ün ekranı Full HD yani en fazla 1920@1080p yi desteklediğine göre
    ben bu işten hiç bişi anlamadım diyorum kendi adıma :)

Bu durumda 4K yı eledik diyelim geriye, LTE kalıyor. O da şu anda ülkemizde olmadığına göre % 20 civarı daha hızlı bir işlemci tek avantajı.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: onurgitmez

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Note 3 te beni ceken yani kalemi falan onun ozelliklerini kullanmak vederste not almak acisindandah rahat geliyor ancak nexusda guncelleme konusunda cok iyi bir cihaz daha cok ikisini arasinda kaldim tekrardan tesekkurler

Rica ederim.

İşin içine ders notu,kalem vs. giriyorsa zaten seçiminiz baştan belli, o da NOte 3.
    Gerek bu başlıkta gerekse NOte 2 ve NOte 1 başlığı altında bırakın öğrenciyi öğretmen arkadaşlarımız da var NOte ile harikalar yaratan :)

Tavsiyem NOte 3 dür yani :)

Saygılarımla...
  • Son yorumlar çok mantıklı. Zaten yaşadığım yerde 4G note 3 yok.Daha fazla beklemeye de gerek yok. Ben N900 alır kaçarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

Bu konuyu okuyanlarda Türkiye'ye 4G geldi, operatörlerde 1TL ye sınırsız dağıtıyor zannedecek.

4G Türkiye'de kullanılabilir hale en az 3-4 sene sonra gelir o zamana kadarda note3 ün adı bile unutulur.

Birde Türkiye de gelir düzeyi o kadar yükselmişki herkesin evinde 4K Televizyon var gündüz 4K video çekip akşam 4K TV lerinde seyrediyorlar.

Exynos daha ucuz ülkemizi 3. Dünya ülkesi olarak görüp onu layık görüyorlar lafı da çok komik bu telefon 232USD maliyeti olan bir telefon en pahallı parçası AMOLED ekranı (60USD)yani Samsung un kendi üretimi sonraki parça CPU+GPU yaklaşık 50USD değerinde ve Exynos SD 800 den çok az daha pahallı.

Yani hiçbir bilgi sahibi olmadan dayanağı olmayan yorumlardan kaçınalım.

Kolay gelsin

4G de kısmen haklısın ama 4K da kesinlikle yanılıyorsun. Geleceğin teknolojisi ile kayıt yapmanın bir zararı var mı ? Gereksiz mi ? 2-3 yıl sonra velevki 4 yıl sonra 4K revatça olduğunda FULL HD li olan hatıraların mı izlersin yok 4K da çekilmiş olanı mı izlersin.

Video çekiminde herzaman güncel olan ve yaygın olan ne var ki diye bakılması aymazlıktır.

Ayrıca bilindiği üzere Samsung işlemcilerin sadece Android temel seviyede optimize edilmemiştir bu optimizaasyon Android 4.4 ile geleceği Google açıklamıştır. Yani Samsung octa lı işlemcilerin 3. parti yani Play Store dakilerin de optimize edilmesi epey zaman alacaktır...

Ayrıca Snapdragon üzerine odaklı olduğu bilinmektedir... Snapdragon ilk güncellemeleri alacaktır ve daha sık alacaktır.

Çok iyi işlemci çok iyi GPU kağıt üstünde anlam ifade etmez. Ne zaman anlam ifade eder o övülen donanımlar optimize edilmiş ve yaygınlar mı diye bakılır. Samsung octa da çok yeni ve çokta yeni bir teknoloji değil. Eski işlemcileri yenisi ile harmanlamış ama ısınma problemi Note 3 Octalılarda halen devam ettiği için 8 çekirdek aynı anda kullanımı aktiflemede Samsung vazgeçmiştir ki bu gelişmeyi bekleniyordu da .

Samsung herzaman iyi donanımlar ile ön plana çıkıyor ama optimizasyonlarda yıllardır yavaş ilerlemekte veya tam yapamıyor. Bu gerçeği bilecek kadar Samsung kullanıcısısınız.

Dediğim gibi kamerada 4K konusunda kesinlikle yanılıyorsunuz Snapdragon lu Note 3 ler pratikte daha uyumlu ve güncel olacakktır ...

Apple yıllardır 4G li ürünler kullanıyor ve ülkeye göre yazılımla 4G yi kapatıp 3G ile devam etmekte. Çözüm de var Samsung yapmıyor işte .

• Galaxy Gear hakkında ilginç gelişme :

http://www.sammobile.com/2013/10/06/samsung-lied-about-galaxy-gear-compatibility/

Sözün bittiği yer ...
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bundan da mı memnun değilsiniz? Gear duyurulduğunda herkes sadece samsung telefonlarıyla çalışacağından şikayetçiydi. Şimdi ise diğer telefonlarla çalıştığı doğrulandı ve bu yine mi kötü haber? Bu artık sırf eleştiri yapmak için yapılan eleştiriye benziyor. Ayrıca sırf gear kullanabilmek için milletin Note 3 aldığına da inanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Bundan da mı memnun değilsiniz? Gear duyurulduğunda herkes sadece samsung telefonlarıyla çalışacağından şikayetçiydi. Şimdi ise diğer telefonlarla çalıştığı doğrulandı ve bu yine mi kötü haber? Bu artık sırf eleştiri yapmak için yapılan eleştiriye benziyor. Ayrıca sırf gear kullanabilmek için milletin Note 3 aldığına da inanmam.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Düşününce note 3'ün 9000 modeli iPhone 5 gibi 9005 ise 5s gibi ama aynı fiyat olunca insanın can sıkılıyor.İade alma şansları olsaydı 9005 modelini alırdım anlamıyorum Samsung 2 ay daha bekleyip 9005 modelini yollasaydı İnsanların hakkını yememiş olurdu ama 4k videoyu çektik diyelim hangi tv destekleyecekki

Soruya cevabı kendiniz vermişsiniz zaten :)

Ayrıca o 4K videoyu kaç dakika ve hangi hafıza kartına çekeceğinizi de yanıtlarsanız güzel olur :)

Deneme şansım olmadığı için BU kaynakta ki bilgi doğru ise
    hafıza kartı bile kesmez gözüküyor :)

Bir de o yazıda şöyle bir satır var ki daha da ilginç bir durum.

"Telefonun 4K video kaydını, hafıza kartına yapabilmesi için yeni nesil hafıza kartlarına ihtiyaç duyması gerekecek. Class 10 sınıfı kartlara 4K kaydı yapılması mümkün değil. MicroSD Extreme Pro türü kartların ise video kaydını ne denli başarabileceği henüz bilinmiyor. Yeni çıkacak daha hızlı hafıza kartlarına ihtiyaç duyma ihtimali var gibi görünüyor."

Ve son olarak, diyelim telefonun dahili hafızasına kaydettiniz çektiğiniz 4K video yu en iyi ihtimalle telefonda izlerim diye düşünüyorsunuz ama NOte 3 ün ekranı Full HD yani en fazla 1920@1080p yi desteklediğine göre
    ben bu işten hiç bişi anlamadım diyorum kendi adıma :)

Bu durumda 4K yı eledik diyelim geriye, LTE kalıyor. O da şu anda ülkemizde olmadığına göre % 20 civarı daha hızlı bir işlemci tek avantajı.

Saygılarımla...

Hepsini oldu saydık piyasaya 4k video destekleyen tv çıktı diyelim 3-4 binden az olacağını zannetmiyorum o kadar pahalı tv yi alacak olacağını sanmıyorum.

• 16.000 sony alırsan :)) şuan
  • para toplayak bızım evde dursun isteyen gelsın kullansın ps3te var :)) yaygınlaşıncağa kadar ps 5 çıkar cunku sonyden bı açıklama gelmedı ps4 için daha ıyı tvlere ıhtıyacınız var falan
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    3000-4000'e bulursanız banada haber verin.

• aynen 4 bınse alınır yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

3000-4000'e bulursanız banada haber verin.

Minimum dedim hocam şimdi baktım 5bin dolardan başlıyormuş.bu özellik 4-5 sene kullanılmaz gibi.japonyada 4k tv ler ne kadar acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Move On uygulaması beklentilerimin üstünde çıktı ne yalan diyim :)
    Samsung'un benim kullandığım LG TV ye hadi bir şekilde destek vermesini anlarımda kullandığım çift tunerli Vu+ DUO uydu alıcısına da destek vermesini takdirle karşıladım :)

Yıllardır Sling Box denilen net üzerinden görüntü aktaran bir cihaz kullanırım ki Vu+ Duo ya hala desteği yok :)

Saygılarımla...

merhaba

uygulamayı playstore dan mı indirmek gerekiyor

iyi günler
  • 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.