Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 2 SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyaz renk, Samsung Turkiye garantili (20 ay)
    Full kutulu ama orjinal kulaklığı yok, sıfır başka bir kulaklığı var.

Herhangi bir satma nedenim yok.
    Fiyatı 1280 lira.
    Takas yok.

Teşekkürler & Kolay Gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versace precious -- 23 Nisan 2013; 15:02:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takas yok demişsiniz ama belki düşünürsünüz.

Yaklaşık 2 ay önce TEKNOSA dan alınmış APPLE IPAD MİNİ 3g+wifi modeli ve Blackberry Curve 9320 cihazları kullanmaktayım.
    Ipad Miniyi alma amacım Şirket maillerini dışarıdan rahatlıkla okumaktı.Ancak yaklaşık 2 hafta önce iş değişikliği yaptım ve dışardan mail okuma şansım olmadığı için ihtiyacım kalmadı. Elimdekilerle takas düşünürseniz mail ile ulaşabilirsiniz.İsterseniz cihazların fotosunuda gönderebilirim.Ipad alındığı günden bu yana ekran koruyucu film ve TRUST marka kılıf ile özenle kulllanılmıştır.Ayrıca Wacom Bamboo Stylus kalem de cihazla birlikte verilecektir.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutokumus

Takas yok demişsiniz ama belki düşünürsünüz.

Yaklaşık 2 ay önce TEKNOSA dan alınmış APPLE IPAD MİNİ 3g+wifi modeli ve Blackberry Curve 9320 cihazları kullanmaktayım.
    Ipad Miniyi alma amacım Şirket maillerini dışarıdan rahatlıkla okumaktı.Ancak yaklaşık 2 hafta önce iş değişikliği yaptım ve dışardan mail okuma şansım olmadığı için ihtiyacım kalmadı. Elimdekilerle takas düşünürseniz mail ile ulaşabilirsiniz.İsterseniz cihazların fotosunuda gönderebilirim.Ipad alındığı günden bu yana ekran koruyucu film ve TRUST marka kılıf ile özenle kulllanılmıştır.Ayrıca Wacom Bamboo Stylus kalem de cihazla birlikte verilecektir.

Saygılarımla

teşekkürler düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

http://forum.donanimhaber.com/m_74506690/f_//tm.htm#74506690

takas zaten düşünmüyorum. ama düşünsemde yurtdışı bi 4s'in 1100 lira ediceğini sanmıyorum.

Kolay gelsin & teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.