Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 2 Odin Pit Partition Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cyanogen mode yuklu Note 2 telefonum sIk sIk kendini resetliyordu. bugun tekrar resetlediginde telefonda bildirim cubugu dair hic birsey calismaz oldu. Ben de bu yuzden telefonun kendi ayarlar menusunden reset attim.

Ama burada da sorun cikti ve telefon siliniyor yazisini gecemedi. (kendini tekrar tekrar baslatsa da hep siliniyor da kaldi) bunun uzerine ben de Odin kullanarak temiz kurulum yapayim dedim.

Islem bitince telefon normal acmaya calissam da recovery mode'da da acmaya calissam download mode da aciliyor. Ama sadece normal download mode'da acinca (ses kisma + guc + menu) ekranin sol ustundeki bilgiler (ODIN MODE bilgileri) yer aliyor.

Simdi asil sorunuma gelince,

Firmware yuklemeye calistigimda odin, There is no Pit Partition hatasi veriyor. Pit dosyasini yuklemeye calistigimda getting pit for mapping de kaliyor. (birkac farkli odin surumu ile ve pit dosyasi ile denedim bu durumu duzeltemedim.)

Kies ile de firmware atmayi denedim onda da cihazi goremedigini soyluyor kies.

sammobile firmware de denedim 4 dosyali rom da denedim.

quote:

Bir de soyle bir ayrinti vereyim. USB Hata Ayiklama telefon bozuldugunda acikmiydi hatirlamiyorum. Telefon acilmiyorken nasil USB Debugging'i acarim bilemiyorum?

ODIN MODE
    PRODUCT NAME: GT-N7100 (evet product name yaziyor)
    CURRENT BINARY: CUSTOM
    SYSTEM STATUS: CUSTOM
    KNOX WARRANT VOID: 1
    AP SWREV: A2

Simdiden tesekkurler arkadaslar :/

Samsung Galaxy Note 2 Odin Pit Partition Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugenc -- 1 Temmuz 2016; 13:51:52 >

• ugenc U kullanıcısına yanıt
    Başka USB girişi veyahut başka bir bilgisayarda denediniz mi?
  • Evet hocam iki farkli bilgisayarda da tum portlari denedim :/
  • Bir de soyle bir ayrinti vereyim. USB Hata Ayiklama telefon bozuldugunda acikmiydi hatirlamiyorum. Telefon acilmiyorken nasil USB Debugging'i acarim bilemiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugenc

Bir de soyle bir ayrinti vereyim. USB Hata Ayiklama telefon bozuldugunda acikmiydi hatirlamiyorum. Telefon acilmiyorken nasil USB Debugging'i acarim bilemiyorum?

USB Hata Ayıklama ile alakası yok onun.

Sorun telefonunuzda gibi görünüyor malesef.
  • Ben de brick oldugunu dusunuyorum ama forumlarda okuduguma gore download mode da product name yazmaz ise durum sIkIntIlI diyorlar. Ama yaziyor sa ne yapmam gerektigini bulamadim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugenc

Ben de brick oldugunu dusunuyorum ama forumlarda okuduguma gore download mode da product name yazmaz ise durum sIkIntIlI diyorlar. Ama yaziyor sa ne yapmam gerektigini bulamadim :D

merhaba bendede aynı sorun var. Benimkisi note 2 değil note 10.1 n8005 tablet ama aynı yılın cihazları olduğu için yazayım dedim.
    Bende takılma kasmalar sonucu wipe yaptıkdan sonra tablet sürekli download modda açılır oldu ve odinde aynı no pit partition hatalarını verdi
    tamirciye verdiğimde emmc kartı yanmış dediler bende bunun üzerine emmc kart siparişi verdim bu seferde kart daha güncel heralde eski karttan daha büyük ama lehim yerleri aynı hizaya denk geliyordu ve tamirci bana kart büyük bunu yapamam diyerek cihazı geri verdi. şimdi öylece kaldım yardımlarınızı bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 8 Hard Brick oldu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen aynı sorunla başım dertte nasıl düzelttiniz ya da düzeltebildiniz mi ?
  • aynı sorun bende var çözüm bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.