Şimdi Ara

Samsung galaxy note 2 lte gt-n7105 vs n7100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4g özelliğine sahip ve enteresan bi anteni olan ( Spen gibi çıkıyor telsiz misali ) samsung galaxy note 2 lte gt-n7105 modeli telefonun n7100 yani bildiğimiz galaxy Note2 den ne gibi farkları var bildiğim kadarıyla birinci ürün türkiyede satışa sunulmadı . Yurtdışından getirilmiş bir ürün var bir şahsı munhasırda :D

merak ettiklerim :

1: 4g malum Türkiyede hali hazırda mevcut değil . Bu telefon 3g yi destekliyormu acaba biliyormusunuz ? ve güncellemeler de sıkıntı yaşarmıyım ?
    2: 4g sizce bir avantaj mı ileriye yönelik
    3: Bildiğiniz bir avantaj dezavantajı varmı bu ürünün TR de kullanımı göz önüne alınırsa.

şimdiden DEĞERLİ yorumlarınız için teşekkür ederim

İyi Forumlar

• v,r yorum yağacak yiğit yok mu ya ?
    NOTE II 3g, LTE 4g. Dolayısıyla veri indirme sür'ati NOTE II'de azami 21 mbps iken LTE'de 100 mbps'e kadar çıkabiliyor. Bu farktan dolayı NOTE II'nin 3g'de bekleme/konuşma süresi 890/16 saatken, LTE'nin 4g'de bekleme/konuşma süresi 400/15 saate iniyor. Tabi LTE'yi 3g'de kullanmayı seçerseniz iki model arasında bir fark kalmıyor.
    Bu 3g-4g farkının haricinde, nedendir bilinmez NOTE II'de radyo varken LTE'de yok.
    Bu iki farkın haricindeki bütün özellikleri ve değerleri birebir aynı.
  • Arkadaşım bende S3 modelinin LTE 4G yani 9305 modeli var eğer imei numaran orijinalse güncelleme konusunda sıkıntı yaşamazsın, ben odin programı ile 4.3 güncelledim senin de sıkıntı yaşayacağını sanmam bu cihaz gerçekten güzel ramı Türkiye'de satılanla aynımı bilmiyorum ama hızı çok iyi

Astra Sedan 1.3 cdti Enjoy 111. yıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknimen

Arkadaşım bende S3 modelinin LTE 4G yani 9305 modeli var eğer imei numaran orijinalse güncelleme konusunda sıkıntı yaşamazsın, ben odin programı ile 4.3 güncelledim senin de sıkıntı yaşayacağını sanmam bu cihaz gerçekten güzel ramı Türkiye'de satılanla aynımı bilmiyorum ama hızı çok iyi

Sizin telefonun arka kapağında 4G mi yazıyor yoksa LTE mi yazıyor hocam

Astra Sedan 1.3 cdti Enjoy 111. yıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknimen

Benim cihazım da almayandan gelme vodafone operatör cihazı arka kapakta LTE yazıyor

Ben o telefondan 7 ay aradım bulamamıştım 2012 -2013 senesinde hocam ,bulduklarımda hep imei atmışlar ,imei atılıncada şebeke sorunu oluyor ,yani o zamanlar bulsaydım bundan alırdım maalesef bulamadık
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.