< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (661. sayfa)
-
-
ilk çıktığında şu telefonu almak çok istedim pahalı gelmişti ben de Samsung Galaxy Note FE almıştım o zamanlar. FE'yi de 6 yıl kadar kullandım. Şu an S23 Ultraya geçtim. Bu telefonu da bozulana dek kullanacağım en az 8 yıl kullanmam gerek. Yok öyle her yıl telefon değiştirmek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bir buçuk sene önce note 10 plus, abimde bir kaç ay önce note 10 için değişimi orjinal pil olacak şekilde destek bilişim den yaptık ve herhangi bir sorun yaşamadık. İstanbul da iseniz güvenerek yaptırabilirsiniz.
-
Arkadaşlar temiz yurtiçi galaxy note 10 5g 12gb lık model arıyorum. Satmak isteyen olursa pm atabilir.
-
Yurtiçi, Exynos chipsetli cihazların ürün kodu SM-N975F'dir ve 5G'si yoktur. Ülkemizde 5G diye satılan ürünler yurtdışıdır ve mobil bağlantılarında genelde sorun oluyor. Burda bayağı paylaşımlar yapıldı. Ürün araştırırken lütfen bunu göz önünde bulundurunuz.
m.gsmarena.comSamsung Galaxy Note10+ - Full phone specificationshttps://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_note10+-9732.php#sm-n975f
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Küçük ebatlı ve kalemli olmasından dolayı galaxy note 10 almayı düşünüyorum. Hangi model kodlu olanı tercih etmeliyim. S20 fe den geçiş yapacağım.
www.gsmarena.comCompare Samsung Galaxy Note10 vs. Samsung Galaxy Note10 5G - GSMArena.comhttps://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9788&idPhone2=9789 -
Aslında verdiğiniz linkte ipuçları var:
Samsung Notec10 5G'li olanlar: SM-N971U (USA); SM-N971N (South Korea)
5G'siz olanlar: SM-N970F (Europe); SM-N970F/DS (Global)
Türkiye'de resmi ithalat ile satılanlar SM-N970F kodlu olanlardır.
İkinci el ürün alırken kaleminin pilini kontrol edin. Üst mesajlarda bunu neden yazdığım ile ilgili bilgiler bulabilirsiniz...
Samsung servisinde pil değişimini gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz . Bende telefonun camı kırılmıştı .değişimi yaptırdım. Bu sefer arka kapağı sökerken pul atmış. Direkt arka camı da değiştirdiler. Başka yerde yaptırsanız, sızdırmazlık bantları sorunlu olabilir. Pil orijinal olmayabilir. Sökme işleminde cihaz zarar görebilir. Samsung servisinden şaşmayın.
Note 10 un ebatları çok ideal, 3.5 mm jacklı bir de güncel donanımlı yapsalar şu cihazı yok satarlar.
+1
aynı düşüncedeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, note 10 plus telefonumu s23 ultra aldıktan sonra bir kenara koydum. geçen gün açtım. ekran şifresi var. kaldıramadım. her türlü şifreyi girdim açılmadı. bu şifreyi formatla kaldırmaya çalıştım o ekrana beni yönlendirmiyor. Buna çare bilen var mı? servis yok yere 200 tl istiyor format atmam için. kafayı yiyeceğim gerçekten.
Recovery moda girip wipe data factory reset yapmayı denediniz mi?
(Recovery moda videodaki gibi tuş kombinasyonu ile gireceksiniz. Yalnız, sonraları bu tuş kombinasyonuna ilaveten kablo takma şartıda geldi diye hatırlıyorum. İşlemi yaparken kablo ile ya bilgisayara ya da şarja takılı olması gerekiyordu. Type-c kulaklıkta oluyordu)
WorldofTechyoutubeGalaxy Note 10 / 10+: How to Boot Into "Android Recovery Menu"https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=UewF9VqjSIw
-
Selam arkadaşlar, benimde kenara atılmış 1 seneden fazla kullanılmamış note 10+ um vardı. 2 ay önce tekrar kullanmaya başladım. Orjinal pili ile 2,5 saat ekran süresi alıyordum toplam şarj 1,5 gün gidiyordu. Pili sorunlu galiba dedim samsung servisinden orjinal taktırdım, şarj soketi de sorunluymuş onu da değiştirdiler ve ekran süresi 3,5 saat oldu.
Oyun, sosyal medya kullanmam Konum, wifi (rutine bağlı), mobil ağ, nfc sürekli açık. Ekran parlaklığı otomatikte, karanlık tema açık, cihaz tarama kapalı. Saat telefona bağlı. Başkada bir şey yok.
3,5 saat normalmidir, yoksa donanımda filan sorun olabilir mi?
Cihaz Tr cihazı android 12 ve one ui 4.1 var sanırım.
-
Hocam anormal bir kullanımınız yoksa yeni bir pile göre bu süre az
Bu arada pil ve soket için ne kadar ücret verdiniz
Hani Eğer vaktiniz varsa yedeklerinizi alıp cihazı sıfırlayın temiz kurulum yapın
Tabii eğer servis sıfırlamadıysa
Evet kablo ile bağlaması gerekiyor
Şarj cihazı ile işlemiyor bilgisayar USB çıkışı veya televizyon falan lazım da
Cihazı kapatmak gerekiyor kapatırken de cihaz şifre ister bir şekilde pil bitip kapandıktan sonra pili doldurup cihazı açmadan Mümkünse tek seferde girmek lazım
Yalnız bir ihtimal cihaz sıfırlansa bile açılışta desen isteyebilir bir şekilde kaydediyor yeni nesil cihazlar birkaç defa başıma geldi veya onu istemese bile Samsung account isteyebilir
Cihazın kapanması beklenemez ise Hani Zaten dediğim gibi desen istiyor kapatırken bir şekilde güç ve ses kısma tuşuna uzun basılı tutup cihaz resetlenirken aynı anda menüye girilebiliyorsa girilmeli
Sıfırlama sonrası şifreyi kaydettiyse ve yeni şifre isterse mecbur serviste açtırılır ya da birkaç farklı yolu yöntemi vardı bakılması lazım
2100 lira verdim. Cihazı zaten sıfırlamıştım. Servisle görüştüm bir hafta kullanın, süre artmazsa getirin dediler.
-
-
Zar zor buldum o bölümü, aynı sizinki gibi normal yazıyor. Kalibrasyonu biz yapabiliyormuyuz?
-
Acu bateri uygulamasını yükleyip birkaç gün kullanıp tahmini verecek olan pil sağlığına bakar mısınız
Ya da Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp cihazımın pil sağlığına uzaktan bağlanılıp bakılmasını istiyorum Dediğiniz zaman teknisyen müsait bir zamanda gün içerisinde arıyor sizi uzaktan cihaza bağlanıp pil kaç döngüde ve sağlık durumu yüzde kaç bakıp paylaşıyor sizinle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X