Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (13 Mobil) - 5 Masaüstü13 Mobil
5 sn
13.343
Cevap
158
Favori
910.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabahları telefonu şarjdan çıkardığımda ilk etapta yüz tanıma çalışmıyor.

Telefonu pin ile açtıktan sonra ise yüz tanıma çalışmaya başlıyor. Bu durumla karşılaşan var mı?

Diğer sorum ise telefon için herhangi bir faydasını gördüğünüz optimizasyon programı var mı?

Bana sanki çok işe yaramıyor gibi geliyor ama tam olarak bilemiyorum.

Orijinalden alıntı: ÖzgürG77

Sabahları telefonu şarjdan çıkardığımda ilk etapta yüz tanıma çalışmıyor.

Telefonu pin ile açtıktan sonra ise yüz tanıma çalışmaya başlıyor. Bu durumla karşılaşan var mı?

Diğer sorum ise telefon için herhangi bir faydasını gördüğünüz optimizasyon programı var mı?

Bana sanki çok işe yaramıyor gibi geliyor ama tam olarak bilemiyorum.

Cihaz kendini yeniden başlattığında parmak izi, yüz tanıma çalışmaz. Bir kereliğe mahsus pin ister. Muhtemelen gece şarjdayken cihaz resetliyor kendini. İsterseniz onun ayarı vardı kapatabilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba. Ben bir ay önce note 10 plus 5g 12gb modelini aldım. Aldığım yer imei atmıştı ancak telefon kendi kendine güncelleme yapınca imei gitti. Cihazı satmak istiyorum çünkü alışamadım iphone kullancısı olarak. Hattımı çıkardım cihaz boşta duruyor ancak imei yokken satılması biraz zor. İmei atma işlemi hakkında bilgisi olan var mı? Telefoncuya götürmem şart mı yoksa bir programla kendim atabiliyor muyum başka bir telefonun imeisini? Bilen varsa yardımlarını rica ediyorum. Cihaz model: SM-N976N işlemci exynos 9825 seri no: R3CM9014F5W

Orijinalden alıntı: kratostol

İkisi de çok güzel cihaz biri daha güncel diğeri de depolama ve ram ekran olarak çok iyi, kararsızlık devam ediyor :)

N10+ kesinlikle. Düşünecek olsanız S10+ önerirdim. Bu telefonların üçü de güncel.

Bende N10+ var, satıp S10+'a geçicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N10+ ergonomik gelmedi bana, fazla büyük, S10+ daha önce kullandığım Note9 ile aynı büyüklükte ve aradığım azami boyut bu kadar olmalı. Ayrıca tuş dağılımı... Hâlen sağ kenarda bulunan duğmenin kaldırılmış olmasına alışamadım, elim istemsizce oraya gidiyor. Sola koyulan bixby düğmesi de çok saçma geliyor. Sea açma kapama sırasında tekrar tekrar kontrol etmem gerekiyor.

Hem kulaklık, hem hoparlörler için kolayca kullandığım 3.5mm Jakın olmaması sinir bozucu. Çok kaliteli kulaklıklarım var. Ve typeC dönüştürücü düşündüğüm gibi kullanışlı olmadı.

Mikrofon yüzünden eller serbest, hoparlörde konuşma yapamıyorsunuz. Nasıl bir mikrofon koydularsa artik... evde sessiz odamdayken bile, ses karşıya gitmiyor. Eller serbest konuşma yapabilmek için kulaklık aldım ama bazen gelen acil çağrıları açıp telefonu kulağıma götürmek hoş olmuyor. Ben hoparlörden çok konuşma yapan birisiyim.

• zBrave kullanıcısına yanıt
    Ben de bir spigen kullanıcısı olarak bu durumdan fazlasıyla şikayetçiyim... Note 8 den geçiş yaptım ama kılıf konusu sıkıntı....
  • sonufuk kullanıcısına yanıt

Mail attım spigen'e ama hazır cevap dönmüşler sağolsunlar. Stok bilgisi yokmuş ellerinde. Umarım getirirler yakında. Piyasada alternatif olarak içine magnet plate koyulabilecek yuvası olan kılıf yok 

Hocam şimdi ben de note 10+ almaya karar verdim inş. O yüzden kılf baktım yok ama amazon.De ve amazon Usa da güzel kılıflar var official Samsung deri ve silikon kılıflar sonra protective cover var arkası stabdlı falan sonra spigen ler var onlar daha ucuz. Yani 10-20 eur arası kargo ödemek sorun değilse ordan bakabilirsiniz.

Ben Samsung official kılıfları sevdiğim için gene onlardan bakıyorum onlar da tr de bile çok pahalı şimdi amazon dan alınca kargo parası bile olsa tr ile aynı maliyete geliyor o yüzden dert etmiyorum

S10+ bataryası biraz zayıf gibi hocam üzer seni bence hiç maceraya girme

Orijinalden alıntı: mutludurmaz

Bunu ben de merak ediyorum.

Eğer server denilen yöntemle yapılmış ise sorunsuz alır, ancak cihazı root'layarak imei atılmış ise almaz, alsa da imeiler uçar muhtemelen ki bir arkadaşımız iletmiş zaten yukarıda imeiler uçtu diye.

15 gündür s10 plus kullanıyorum hiçbir güç tasarrufu modu kullanmadan wi-fi ile oyunsuz yoğun sosyal medya kullanımından ekran süren 7 saatin aşağısına hiç düşmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zBrave

Cihaz kendini yeniden başlattığında parmak izi, yüz tanıma çalışmaz. Bir kereliğe mahsus pin ister. Muhtemelen gece şarjdayken cihaz resetliyor kendini. İsterseniz onun ayarı vardı kapatabilirsiniz.

Alıntıları Göster

Teşekkürler,

Arayacağım ama bu ayarı nereden kapatabilirim?

Orijinalden alıntı: Kartel1

Alıntıları Göster

kablosuz şarj hocam benim aradığım şey.

• ÖzgürG77 Ö kullanıcısına yanıt

Ayarlar kısmına girip "otomatik yeniden başlatma" diye aratmanız yeterli.

Doğrudur, ben o özelliği hiç bilmiyorum, herhalde bi 10 yıldır kullandığım telefonlarda sim kart pin sormayı hep kapalı tutuyorum çünkü..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.