Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.333
Cevap
160
Favori
902.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digital90

Arkadaşlar note 10 plus için 15W gücünü verebilen kablosuz şarj cihazı bulabilen var mı? Ben bulamadım. Orijinal model olan EP-N5200TBEGWW zaten satışta yok. Piyasadaki en yüksek Watt değerli hızlı şarj cihazı olan Xiaomi 20W hızlı şarj cihazından almıştım onun da değerleri uyuşmadı bırakın 15W hızlı şarjı standart şarj gibi 4 saat gösteriyor. Boşu boşuna aldım yani. Kullanan bilen var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eng.Root E kullanıcısına yanıt
    Bende de açılmıyor. Öyle boş boş ekran duruyor.
  • foxryum kullanıcısına yanıt

Bende problem yok.

• Good lock uygulamalarından biri olan home up için android 11 güncellemesi çıkmış. Özellikle klasörleri 4*4 şeklinde kullanmaya alışkın olanlar için düzenleme seçeneği mevcut. One ui arayüzünde özelleştirme imkanı sağlıyor.

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/home-up/home-up-2-0-00-27-release/home-up-2-0-00-27-android-apk-download/
  • Mat ekran koruyucu kullanan var mı?
  • sonufuk kullanıcısına yanıt
    Hocam bende takip ediyorum mat ancak bulamadım. Bir tek ringke mat ekran koruyucu buldum. O da yurt dışında satılıyor ve vergisi kargosu derken 200 ü geçiyor. Başka bilinen varsa yurt içinde bende almak isterim.
  • free4zone1 F kullanıcısına yanıt
    https://mobil.mobilcadde.com/dafoni-samsung-galaxy-note-10-plus-mat-darbe-emici-full-ekran-koruyucu-film-119247

Bu var ama nasıldır bilmiyorum. Daha önceden bu siteden alışveriş yapmıştım. Sıkıntı olmadı.
  • enis ekici kullanıcısına yanıt

Önceki mesajda kamera hakkında konuşuldu. Ben de kamera hakkında konuştum. İlk mesajı da okuyup cevaplandırınız.

• Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Ben yazınıza ekleme yapmak istedim sadece o kadar
  • Herkese merhaba,

Note 10 plusumla kullanmak üzere huawei watch gte 2 almak istiyorum.

eşleşme ile ilgili bir sorun yaşar mıyım?

Bir kaç yerde apk kurulumundan bahsediyor.Telefonuma huawei healthi kurdum.Ancak galaxy store yerine bilgisayardan huaweinin galerisinden indirin health uygulamasını deniyor.Aralarındaki fark nedir .

yaş 53 bu işler bana karışık geliyor apk filan

kolay bir yolu var mıdır.

🙏🙏🙏Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler herkese🙏🙏🙏🙏

Siteden bende alışveriş yaptım ancak ürün hakkında bir fikrim yok. Ringke markası s10+ konusunda da konuşulmuş kaliteli bir marka olduğunu öğrendim o yüzden o markayı önerdim. Başka bildiğim mat ekran koruyucu (özellikle ekrana gömülü parmak izi kullanılan telefon modellerinde) önerilen olarak yok.

• bu hong kong cihazlarına nezaman güncelleme gelecek. günde 2 defa güncelliyorum 😁
  • free4zone1 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • 10 plus icin spigen thin fit ya da rugged armor kilif bakiyorum. Kullananlar memnun mu? Ya da onerdiginiz baska kibar kilif var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCkopat065 -- 29 Ocak 2021; 23:5:6 >
  • 12 gün kullandığım note 10 nu iade ettim. Alıp da hiç kullanmadığım kılıfı isteyen arkadaşa uygun fiyata bırakabilirim. Kılıf neredeyse hiç kullanılmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: numanbtn

bu hong kong cihazlarına nezaman güncelleme gelecek. günde 2 defa güncelliyorum 😁

Sd işlemcili mi? SM-N9750 mi cihaz? En son 3 ocakta Aralık güncellemesi gelmiş, Vallahi bekliyoruz ama ben günde 1 kereye düşürdüm artık sorgulamayı  

https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-note-10-plus/firmware/sm-n9750/TGY/#SM-N9750

• quote:

Orijinalden alıntı: mavkan

Herkese merhaba,

Note 10 plusumla kullanmak üzere huawei watch gte 2 almak istiyorum.

eşleşme ile ilgili bir sorun yaşar mıyım?

Bir kaç yerde apk kurulumundan bahsediyor.Telefonuma huawei healthi kurdum.Ancak galaxy store yerine bilgisayardan huaweinin galerisinden indirin health uygulamasını deniyor.Aralarındaki fark nedir .

yaş 53 bu işler bana karışık geliyor apk filan

kolay bir yolu var mıdır.

🙏🙏🙏Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler herkese🙏🙏🙏🙏

Alma bence ekosistem farklı olunc hep bir sorun çıkıyor galaxy watch active 2 tavsiye ederim

• mavkan M kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben note 10 plusla huawei gt2 kullaniyorum sorunsuz calisyor play stordaki uygulamayi yuklemek icin hms uygulamasini yuklemeniz gerekiyor( uygulamayi yukledikten saati bagladiktan sonra hms kaldirabilirsiniz ) ondan sonra problemsiz kullanabilirsiniz
    Ama apk saglik uygulamasi kullanmak isterseniz(farkli kadranlarin yuklenebildigi saglik uygulamasi) sorun cikiyor promixty sensoru(yakinlik sensoru) devre disi birakiyor ben ilk hafta cok ugrastim bu sorunu cozmek icin sorun saglik uygulamasindanmis play storda bulunan uygulamayi indirince sorun kalmadi
    Ben kullanıyorum. Akfa marka. Çok kaliteli tavsiye ederim
  • PCkopat065 kullanıcısına yanıt
    Bende linkte verdiğim kılıftan var. 2 hafta kadar kullandım hb den alınma faturalı ve kutusu var. Almak isterseniz uygun fiyata verebilirim.

https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-note-10-plus-kilif-slim-armor-black-627cs27537-p-HBV00000N23O4?magaza=Hepsiburada
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.