Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.292
Cevap
166
Favori
895.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni note 10+ kullanıcısıyım. Forumun bütün sayfalarını okumak hak verirsiniz ki mümkün olmadı. Benim birkaç sorum olacak.

1-iphone dan geçiş yaparken switch uygulaması rehberinimin tamamını aktaramadı. 2. , 3. denemelerde is çift kayıtlar oluşturdu. Bu sorunu nasıl çözebilirim

2-Note serisi için önerebileceğiniz 3.parti uygulama önerileriniz nedir ?

3-windows 8.1 kullanıyorum windows için itunes benzeri dosya yükleme rehber düzenleme zil sesi atmak vs için hangi uygulamayı önerirsiniz ?
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Note 10+'ın kini tecrübe ettim, geniş geldiği için Note 9'un kalem yuvasına girmiyor, girmediği için bluetooth sıfırlama/eşleşmede yapılamıyor. Dolayısı ile temassız işlem ve jiroskop testini yapamadım. Diğer varyantları bilemiyorum.
    (Donanım Haber'in Mobil uygulamasını kullanıyorum. Kusura bakmayın PM olarak yazamadım, gariptir PM yazmak için GSM onaylı olmak gerekir ikazı aldım, oysa onayımda vardı)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymutlu

Arkadaşlar merhaba
    Yeni note 10+ kullanıcısıyım. Forumun bütün sayfalarını okumak hak verirsiniz ki mümkün olmadı. Benim birkaç sorum olacak.

1-iphone dan geçiş yaparken switch uygulaması rehberinimin tamamını aktaramadı. 2. , 3. denemelerde is çift kayıtlar oluşturdu. Bu sorunu nasıl çözebilirim

3-windows 8.1 kullanıyorum windows için itunes benzeri dosya yükleme rehber düzenleme zil sesi atmak vs için hangi uygulamayı önerirsiniz ?
    1. Soru için google gmail hesabını kullanıyorum ben. Iphone'dan oraya atabilirsen, telefonuna gmail hesabını kurduğun an oraya da gelir zaten.
    2. Soru için we not, office lens, squid, hand writer gibi uygulamalar kullanılabilir.
    3. Soru için ise zedge uygulaması ile zil sesi, wallpaper vs indirebilirsin. Onun dışında dosya atmak vs için bir programa ihtiyacın yok. Direk copy paste yapıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iskaca kullanıcısına yanıt
    önceki telefonum note 4 tü. zaman zaman telefon çekmeme problemi yaşıyordum.
    şimdi note 10+ var sorun hiç yaşamadım. sanırım biraz şans işi.

türkcell faturaları iyice şişirdiği için bende vodafone a gecsem midiye düşünüyorum.
  • baymutlu B kullanıcısına yanıt
    Norton772 hocama ilave olarak
    1- telefonun telefon uygulamasında çakışan kişileri veya numaraları gösteriyor oradan da silebilirsin

2- uygulama işi kişilerin ihtiyacına göre değişiyor
    3- bilgisayara iTunes gibi yedekleme yapmak istiyorsan smart swich kuruyoruz bilgisayara oradan yapabilirsiniz.

Bilgisayardan uygulama vb göndermek istersen Google playi herhangi bir tarayıcı da açıp istediğin uygulaması seçip pc den cebe uygulama indirebilirsin. Aynı Google play şifrenle.

Eğer normal bir dosya alıp göndermek istersen cep telefonunu harici bir disk gibi düşün. Usb yi takınca istediğin dosya yı al gönder.

Windows 10 Bluetooth üzerinden de dosya alıp gönderme var. Önceki sürümleri bilmiyorum

Telefon da ayrıca Windows a bağlan uygulaması var. Ben bu uygulama ile dosya alıp gönderme beceremedim. Yapan var mı bilmiyorum

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Hayır imeinde atılmadı root da yok sadece 1. Sim kapandı 2. Simi kullanıyorum

• Sanki son birkaç aydır Turkcell ile sorun yaşayan yok gibi, hep eski postlarda çekmiyor denmiş. Şu an şikayet eden yok. Acaba zamanla güncellemelerle düzelmiş olabilir mi problem?

• iskaca kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Ben daha önce söylediğim gibi telefonu aldığım Kasım 2019 dan sonra yaşamamıştım. Ama bir güncelleme sonrası 1 kere oldu. Hangi güncelleme hatırlamıyorum. Android 10 olabilir. O zaman da WiFi aramasını kapattım. Bir daha yaşamadım Allah'a şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: baymutlu

Arkadaşlar merhaba

Gmail alternatifi varmı acaba rehberi aktarabilmek için.
  • baymutlu B kullanıcısına yanıt
    Oluşan çift kayıtları rehberden birleştirebilirsiniz

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

Düzeltme: Arkadaşlar zaten düzeltebileceğinizi yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 21 Mayıs 2020; 2:21:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrrnt

Hayır imeinde atılmadı root da yok sadece 1. Sim kapandı 2. Simi kullanıyorum
    Hocam 2. simde kapandığı zaman nasıl açtıracaksınız?
  • Birkaç gündür note 10+ telefonum aşırı ısınmaya, şarjı da daha çabuk tükenmeye başladı. Phone cooler indirdim, cpu sıcaklığını en düşük 41°C ölçüyor. Hard format bile attım ama birşey değişmedi. Garantisi var ama cihazı değiştireceklerini sanmıyorum. Önerisi olan var mı?

• sadrazam26 S kullanıcısına yanıt
    Güncelleme gelmedi telefona. Son zamanlarda kurduğunuz bir uygulamadan kaynaklı olabilir mi acaba?

• Sanmam yeni bir uygulama kurmadım son dönemde. Format atmama rağmen düzelmemesi kötü oldu.

• gastan kullanıcısına yanıt
    Samsung Type-C 25W & Samsung Type-C 45W Super Fast Charging İnceleme

• 45W Gramaj olarak bayağı ağır. Bu yüzden düşme gibi durumlarda zarar görme olasılığı yüksek. (110 gram)
    • İçinde 5A değerine sahip USB-C uçlu orijinal kablo çıkıyor. Çok uzun olduğu söylenemez ancak hiç yoktan iyi. (97 cm)
    • Beraberinde gelen Type-C kablo oldukça sert ve kalın. Bu bir avantaj mı evet. (Enerji kaybı çok az olur)
    • Şarj süreleri 25W cihazla %27-28 şarjdan tam doluma 59 dakika gösteriyor.
    • Şarj süreleri 45W cihazla %27-28 şarjdan tam doluma 51 dakika gösteriyor.

• Eğer yukarıdaki veriler doğru ise 230 TL fiyat verip 45W olanı almaya değer mi? Bence HAYIR! Ben merak ettiğim için aldım, ancak haber ve teknoloji sitelerinde pohpohlandığı gibi şarj süresini neredeyse yarı yarıya azalttığını şimdiye kadar göremedim. Uzun lafın kısaı maksimum 10-15 dakikalık bir zaman kazanma adına bu pahalı ve koca cihaza para verilir mi, Karar sizlerin.

Ekleme: Telefon kendi kendine kapandıktan sonra (%0) bugün 16:35'de 45W Şarj Aletini kullanarak (kapalı konumda) şarja koydum ve 17:40 da %100 doldu. Yani 65 dakikada 0'dan 100 doldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 22 Mayıs 2020; 17:45:24 >

• Bilgilendirme ve karşılaştırma için teşekkürler.

• Güncelleme geldi
  • Bilgilendirme için teşekkürler

• Güncelleme sonrası telefonun sol üst köşesinın orası ısınmaya başladı sanki. Sizde de var mı öyle durum daha yeni güncelledim.

• Arkadaşlar sorularım olucak.
    Şuan iphone xs modelini kullanmaktayım. S10dan geçiş yaptım. s10 da şebeke sorunu yaşadığım için satıp xs yi aldım. İphoneden memnunum kamerasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Güvenlik açısındanda daha iyi lakin samsungun sunduğu ekran deneyimini hiç bir şekilde alamıyorum. Note 10 a mı geçiş yapsam diye düşünmekteyim.
    Ekran kasa oranı mükemmel bir cihaz.
    SORULARIM ŞU

-Note 10 da şebeke sorunu yaşanıyormu ? ( s10da vodafone kullanmama rağmen yaşıyordum)
    - Ekranı full hd bu farkediliyormu ?
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.