Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY MEGA KULLANICILAR KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.853
Cevap
19
Favori
119.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: la-bombonera

Arkadaşlar bende Note 2 mi satıp Mega 6.3 alsammı diye düşünmeye başladım.
    Birde burda fiyat çok uygun 1.178 tl

http://www.arabulvar.com/samsung-i9200-galaxy-mega-beyaz-akilli-telefon--4gb-hafiza-karti-hediye/?pr=818171

firma ile iletişim kurdum. kafama yatarsa uygunmuş alıyorum. sağol adres için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Al-Haddad Telecom (Suudi Arabistan)'da açılmamış jilatinli kutusunda Galaxy Mega 6.3 16 GB fiyatı 950 TL. Orada çalışan kuzenimle görüştüğümde söyledi. Tanıdıkla buraya getirttirip kayıt ettirilse 1150 TL'ye maal olur veya KLON imei attırılır toplam 1000 TL'ye gelir.

Note 2 ise 1050 TL imiş. S4 1200 TL.

http://www.yenicarsim.com/telefon-haberlesme-firsatlari/18/samsung-galaxy-i9200-mega-63-cep-telefonu-siyah/10325/?utm_source=email&utm_medium=samsung-galaxy-i9200-mega-63-cep-telefonu-siyah&utm_term=newsletter-1046-h&utm_content=eM&utm_campaign=firsatListeleme

1245 TL 100 TL de parapuan 1145 TL.

12 taksit ve 2 sene garanti de işin içine girince yurt dışından alma riskine gerek kalmaz.

Garanti derdi ime kayıt derdi filan.

TR den almak daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan681

16GB olan modeli Türkiye'de var mı acaba? Bazı sitelerde başlıkta 16GB yazmasına rağmen ilan detaylarında 8GB yazdığı oluyor.

hocam şu ana kadar 16 gb modelini göremedik şahsen bende onu arıyorum birkaç yere haber bıraktım kendilerinin de bilgileri yok 16 gb lık versiyon hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer
    sahibinden de çok fazla tel satışı yapan bir işyerine verdiği salt "mega" ilanı için telefon açtığımda hangisi diye sordum. adam bir adet var dedi. ben 5.8" de var deyince o "grand" sen benden iyi mi bileceksin dedi:)
    velhasıl bilen yok ama bu model çift hatlı. çift hat tercihi olanlar için.

hocam türkiyenin sorunu ne yazık ki bu insanlar hele ki teknoloji ile azıcık haşır neşir olduklarında herşeyi bildiklerini zannedip karşılarındaki insanı delirtircesine küstahlaşıyorlar
    hani herşeyi bilemezsin ama internet denen birşey var araştırıp öğrenirsin ben bile yabancı kaynaklardan rss feedlerinden teknolojiyi an be an takip etmeme neredeyse her an (mobil cihazından yada bilgisayarımdan) online durumda olmama rağmen bazen bir arkadaşım çok emin olduğum birşeyin aksini söylediğinde ilk önce açıp bakıyorum acaba ben mi yanlış biliyorum diye
    mega 5.8 çift sim opsiyonu ile çift sim kartlı büyük ekranlı cihaz isteyenlere iyi bir alternatif olacaktır ama neden kimse getirmiyor cihazı anlamadım cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

16GB olan modeli Türkiye'de var mı acaba? Bazı sitelerde başlıkta 16GB yazmasına rağmen ilan detaylarında 8GB yazdığı oluyor.

hocam şu ana kadar 16 gb modelini göremedik şahsen bende onu arıyorum birkaç yere haber bıraktım kendilerinin de bilgileri yok 16 gb lık versiyon hakkında

Benim bir önceki mesajımdaki 16 gb görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer
    Benim bir önceki mesajımdaki 16 gb görünüyor.

hocam gözümden kaçmış işallah o da 16 gb yazıp da 8 gb çıkanlardan değildir
  • quote:

quote:

bir çok firmada var. 1350 tl 16 gb satıyorlar. sahibindende vs. de var. istanbul firmaları. bir tanesi teledünya ithalatçısı vs.
    ben de kararsızım. 150 tl fazla vererek 16 gb mi alsam. harici 32 gb class 10 var ama rootlamak da istemediğimden uygulama açısından alsam mı acaba diye kara kara düşünüyorum. hayır oyun falan da oynamam ama bir yandan da yatırımı da düşünmeli. eninde sonunda satacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahuluer -- 11 Temmuz 2013; 13:43:05 >

• quote:

quote:

Al-Haddad Telecom (Suudi Arabistan)'da açılmamış jilatinli kutusunda Galaxy Mega 6.3 16 GB fiyatı 950 TL. Orada çalışan kuzenimle görüştüğümde söyledi. Tanıdıkla buraya getirttirip kayıt ettirilse 1150 TL'ye maal olur veya KLON imei attırılır toplam 1000 TL'ye gelir.

http://www.yenicarsim.com/telefon-haberlesme-firsatlari/18/samsung-galaxy-i9200-mega-63-cep-telefonu-siyah/10325/?utm_source=email&utm_medium=samsung-galaxy-i9200-mega-63-cep-telefonu-siyah&utm_term=newsletter-1046-h&utm_content=eM&utm_campaign=firsatListeleme

12 taksit ve 2 sene garanti de işin içine girince yurt dışından alma riskine gerek kalmaz.

bu iyi cidden. mağazada yazan finans kart kampanyası sanırım. başka görmedim.

• quote:

bir çok firmada var. 1350 tl 16 gb satıyorlar. sahibindende vs. de var. istanbul firmaları. bir tanesi teledünya ithalatçısı vs.
    ben de kararsızım. 150 tl fazla vererek 16 gb mi alsam. harici 32 gb class 10 var ama rootlamak da istemediğimden uygulama açısından alsam mı acaba diye kara kara düşünüyorum. hayır oyun falan da oynamam ama bir yandan da yatırımı da düşünmeli. eninde sonunda satacağız.

hocam ben küçük firmalarla ne zaman iş yapsam (bu tarz herşeyi satan) hep sıkıntı yaşadım o yüzden bildiğim yerlerden almak istiyorum onlarda da yok ne yazık ki
    yani ben cihazlarımı satmıyorum ya bende kalıyorlar benim için özelse severek kullandıysam yada kullanım süresi dolunca telefonumu değiştireceğim zaman ihtiyacı olan birisine veriyorum o yüzden kendi kullanımımı da düşünerek 16 gb alacağım birde bulabilsem şöyle düzgün bir firmadan sanalmarketim e haber bıraktım kendilerinin eski müşterileri olduğumdan ricamı kırmazlar onlar bakıyor şu anda 16 gb siyah modele

• quote:

quote:

o kadar uğraşılacağına 6 taksitle 1180 tl. hem de ithalatçı garantisi ile. kayıt kuyut yok.

Dikkatinizi cekerim 16 GB Mega dan bahsediyorum 8 GB degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Fakat 8 GB TR'de satilanlar. Benim bahsettigim 16 GB. Ortaokul ogrencisi kardesimin S3 minisi 8GB ve ona yetmiyor. Mega gibi bir telefonu 8 gb hafiza ile almak ahmaklik olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Fakat 8 GB TR'de satilanlar. Benim bahsettigim 16 GB. Ortaokul ogrencisi kardesimin S3 minisi 8GB ve ona yetmiyor. Mega gibi bir telefonu 8 gb hafiza ile almak ahmaklik olur.

Verdiğim linkteki 16 Gb.

Birde ortada bir karışıklık var 16 Gb olan dahili hafıza.

32 Gb bir harici takılır sorun kalmaz.
  • quote:

quote:

Verdiğim linkteki 16 Gb.

Birde ortada bir karışıklık var 16 Gb olan dahili hafıza.

32 Gb bir harici takılır sorun kalmaz.

verdiğiniz linkte olan 8 gb. birazdan alıyorum gibi. sepete attım düşünüyorum.
    ama "ahmaklık" lafı yerinde değil. ben alıyorum ve ahmak mıyım. sanmam. onu oyuncular düşünsün. ben banka ile ilgili uygulamaları ve iki üç yazılım indirdim mi tamam. benim telefonumun sayfası 2 yi ancak belki doldurur. 32 gb class 10 a da doldururum filmi, çizgiromanı ve ebookları mis gibi gider. 16 gb oyun oynayanlar ve satarken kolay olsun diyenler için doğal olur.
    konuşurken nereye salladığımıza bakalım. at gözlükleri takanlar gündemi de doğru algılamıyorlar. açılarımzı biraz genişletmekte yarar var. herşeyi kendimiz için düşünür ve o pencereden yorumlarsak bencilden başka bir şeye dönüşmeyiz.

• hocam o zaman şimdiden iyi günlerde kullanın diyorum dediğiniz gibi ben biraz oyun ve yer kaplayan uygulamalar yükleyeceğimden 16 gb lık modeli bekliyorum gerçi en bulamazsam bende 8 gb alacağım artık yada ebay den birkaç parça birşeyler alacağım bir iki haftaya kadar onların yanında alırım en olmadı ama sizin tarif ettiğiniz gibi size 8 gb gayet de yeterli bu arada sizi listemize ekliyorum sorun değil ise sizin için
  • elim onay verecek ama hala beyaz mı siyah mı karar veremedim. siyah daha küçük gösterir ve ekranı iterek kasayı silikleştirir. beyaz ise tabii biraz daha şık duruyor gibi. alıcısı da fazla. yarın sattığımda kolay gider belki.
  • quote:

hocam o zaman şimdiden iyi günlerde kullanın diyorum dediğiniz gibi ben biraz oyun ve yer kaplayan uygulamalar yükleyeceğimden 16 gb lık modeli bekliyorum gerçi en bulamazsam bende 8 gb alacağım artık yada ebay den birkaç parça birşeyler alacağım bir iki haftaya kadar onların yanında alırım en olmadı ama sizin tarif ettiğiniz gibi size 8 gb gayet de yeterli bu arada sizi listemize ekliyorum sorun değil ise sizin için

tabii ki. sorun yok. ultra z çıkana kadar bu cihaz ile yola devam. XZultra çıkınca ona bakıp değerlendireceğiz artık. 6.3" altına düşmem kolay kolay bundan sonra. Note 3 beni ciddi olarak cezbetmesi gerek. aynı kasayı çıkarırlarsa işim olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahuluer -- 11 Temmuz 2013; 15:08:43 >
  • quote:

Kusura bakmayın, bana gelen mailde 16 gb görünüyor.

Linke tıkladığımda 8 Gb çıkıyor. :(

SAMSUNG GALAXY MEGA KULLANICILAR KULÜBÜ
  • quote:

quote:

Kusura bakmayın, bana gelen mailde 16 gb görünüyor.

Linke tıkladığımda 8 Gb çıkıyor. :(

SAMSUNG GALAXY MEGA KULLANICILAR KULÜBÜ

evet bir çok firma da bu karışıklık göze çarpıyor. eminim bu şekilde sipariş verenler de başka bir bellek ile karşı karşıya kalabilirler.
    siparişi verdim. siyah renk aldım. kullanımda çok fark etmekte. canlı canlı elime de aldığımdan biliyorum.
    ben aslında tam bir türkçe bizden inceleme beklemekteydim. o da bugün olunca alayım dedim. tolga bey yapmış dün.

• tekrar tekrar avm de inceledim cihazı. aslında önce bir önyargım oldu boyut konusunda ama samsung hakikaten iyice minimalist yaklaşmış duruma. ancak bu kadar kasayı daraltabilirdi herhalde. bu cihaz daha ağır ve daha kalın olsa olmazdı. ele de cuk diye oturuyor. bir süre sonra ilk kez note kullananlar gibi bir his kaplıyor sonra da oldu vs. diyor insan.
  • quote:

tekrar tekrar avm de inceledim cihazı. aslında önce bir önyargım oldu boyut konusunda ama samsung hakikaten iyice minimalist yaklaşmış duruma. ancak bu kadar kasayı daraltabilirdi herhalde. bu cihaz daha ağır ve daha kalın olsa olmazdı. ele de cuk diye oturuyor. bir süre sonra ilk kez note kullananlar gibi bir his kaplıyor sonra da oldu vs. diyor insan.

hocam tekrardan hayırlı olsun cihazınız samsung un tasarımı konusunda bende katılıyorum size ilk olarak s4 ü elime aldığımda cidden şaşırdım o gövdeye en ergonomik şekilde 5 inç ekranı sığdırmışlar helel olsun dedim
    note 3 de bu tasarımla çıkacak o artık neredeyse kesinleşti yeni tasarım çizgisi 2014 e kaldı (design 3.0) ancak çoğu sevmeyen kişinin aksine ben s4 mega 6.3 ve büyük ihtimalle note 3 ün de kapsandığı bu tasarım çizgisini seviyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.