Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
105
Favori
363.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce siparişini 4999 TL'den verdim. şu an 5200 TL olmuş. Kargoya verilmiş gelince göreceğiz bakalım nasıl bir cihaz çıkacak. Pek fazla alan yok sanırım bu telefonu konu çok sakin, umarım ilerde hareketlenir.

  • Arkadaşlar aynı giyata m52 mi a52 mi. Kalite ve kamera öncelikli benim için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece Hepsiburada'dan sipariş geçtim, 5100 TL+kargo ödedim. Siyah rengi ile aranıza katıldım. Bakalım nasil çıkacak? İlk ciktiginda 4500'den satılmış, o treni kaçırdım. Hatta 5500 civarina S20 FE de satılmış. Kararı M51'den yana verdim. Eğer pil, ekran vs sıkıntı çıkartmazsa 4-5 sene kullanmak istiyorum, bakalım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın malzeme kalitesiyle ilgili çok sık olumsuz yoruma denk geliyorum. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi bununla ilgili? Poco X3 NFC'den geçmeyi düşünüyorum benim için hafif ve biraz ince olması önemli ama malzeme kalitesi kafamı karıştırdı. X3'e göre hafif görünüyor kağıt üzerinde ama elde duruşu kullanımı nasıl?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ykpumtt

    Bu cihazın malzeme kalitesiyle ilgili çok sık olumsuz yoruma denk geliyorum. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi bununla ilgili? Poco X3 NFC'den geçmeyi düşünüyorum benim için hafif ve biraz ince olması önemli ama malzeme kalitesi kafamı karıştırdı. X3'e göre hafif görünüyor kağıt üzerinde ama elde duruşu kullanımı nasıl?
    M32 kullanıyorum,rahatsız edecek Bi malzeme kalitesi görmedim,m52 daha iyidir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • m52 de turkcell vowifi çalışıyor mu? elinde m52 olan turkcell müşterileri bir kontrol edebilir mi?

  • eczaci20 E kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***

    Çalışıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bu telefonla a52 arasında kaldım. ois olayı çok kafamı kurcalıyor açıkçası daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum görüntüde çok ciddi farklar yaratıyor mu bu teknoloji? şu an pazarama da 5199 lira ve maximillerimi kullanmama izin veriyor + %10'da maxipuan puan verecek. 4200 gibi bir fiyata gelecek bana. a52 de 4400 civarına gelecek. siz olsaydınız tercihiniz ne olurdu?

  • BlackMirror kullanıcısına yanıt

    Telefon geldi mi hocam, izlenımlerin nasıl




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phenoll -- 20 Aralık 2021; 16:32:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coldfire1246 C kullanıcısına yanıt

    a52 5g mi düz mü. a52 5g ise onu sec . a52 düz versiyon ise bu mantıklı.

  • a52 nin düz modeli hocam. teşekürler tavsiyeniz için. tasarım ve ois konusu kafamı kurcaladı bu aksam bir karar verip birini tercih edeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldfire1246 -- 20 Aralık 2021; 17:47:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mı 10t kullaniyorum ama Xiaomi usandırdı artık . Bu telefonu tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 9 kullanıyorum aynı nedenlerden dolayı M52 siparisi verdim. Samsung yazılımsal olarak daha stabil olacağını düşünüyorum.

  • Evet cihazım geldi. Hafiflik açısından cihaz emsallerine göre hafif. Malzeme kalitesi öyle çoğunluğun yerden yere vurduğu kadar kötü değil bence iyi. Kamerası fena değil, çok daha başarılı kameralar gördüğüm için fena değil diyorum. Daha yeni kullanmaya başladığım için pil konusunda birşey söylemek yanlış olur ama ilk izlenimlerim güzel. İlerleyen dönemde tam rayına oturacaktır diye düşünüyorum. Parmak okuyucusu gayet başarılı

    A52 ile canlı canlı karşılaştırmak isterdim gerçekten bu cihazı. Çünkü A52'de en sevmediğim taraf işlemcisiydi. Bu cihazın işlemcisi çok başarılı. Sırf işlemci yüzünden bu cihazı aldım desem yalan olmaz. Aynı işlemcili Xiaomi Mi 11 Lite çok daha uçuk bir fiyattan satılıyor.

    Samsung'un arayüzünü gerçekten çok özlemişim. Yıllar sonra dönüş yaptım orta seviye bir cihaz bile olsa arayüzünü kullanmak gerçekten çok keyifli. Kılıf ve ekran koruyucu arıyorum umarım düzgün birşeyler bulabilirim. Eskiden aliexpressten getirtiyorduk artık o da hayal oldu. Her türlü tavsiyelere açığım.


    Telefon kılıfsız kalmasın diye bu kılıfı sipariş etmiştim, kesinlikle uzan durun. Parmak izi yeri aşırı kalın kesilmiş parmak okuyucuyu kullanamıyorsunuz resmen. Farklı kılıflara yönelin bunu es geçin.





  • ykpumtt Y kullanıcısına yanıt

    Benim cihaz da geldi. Telefon hafif ve ince. Bence ağır olsa daha iyi ama o başka bir konu tabii.

    Ekran ince ve uzun, yani çok büyük degil. Aslinda ben 7 inç uzerinde bir cihaz istiyordum, 16:9 genis cihazlardan kalmadi artik ne yazik ki.

    Malzeme kalitesi bence yeterli. Zaten kılıf takacağım ama takmasam bile bence idare eder. Sadece arka kapaktaki çizgiler bence gereksiz olmuş. Siyah aldim bu arada. Samsung one ui'a henuz alışamadım. Redmi Note 7'den geçiş yapacagim. Son 3 telefonum xiaomi, Miui'ye epey alışmışım meğer.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coldfire1246 C kullanıcısına yanıt

    Bende isbankasi bankamatik kartı var, pazaramada limit 0 TL gösteriyor, oradan alamadım. Baska kredi kartiyla Hepsiburada'dan aldım. Pazarama 500 TL puan alsaydim,type c kulaklık veya kulaklik dönüştürücü almayi düşünüyordum. Bluetooth kulaklık nedense sevmiyorum ama şimdi galiba mecburen Bluetooth'a donecem m52 ile birlikte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackMirror kullanıcısına yanıt

    Ben de N11'den buna benzer Zore kılıf alacaktım, sizin yorumu okuyucunca vazgeçtim. Ama fazla kılıf seçeneği de yok, kılıf ve cam olarak hangisini almak lazım.


    Bir de telefonu tam kapatmak istedigimde, parmak izine uzun süre basıyorum, asistan çıkıyor, teli kapatamiyorum. Asistani devre dışı mi birakmam gerekiyor acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, M31S Kullanıyorum. Buna Geçilir Mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buhar Abi

    Arkadaşlar, M31S Kullanıyorum. Buna Geçilir Mi?

    Üstad merhaba,sanırım beni hatırlamışsındır,m31s den a52 geçtim,şuan m32 kullanmıyorum gayet memnunum,m52 fazlasıyla memnun edecektir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt

    Hatırladım Hocam. Ben Çok Memnunum M31S Gayet İşimi Fazlası İle İşimi Görüyor. 5G, 120 HZ Ve 6.7 Ekran, Snapdragon İşlemci, 8 GB Ram Artıları Elimde Olan Telefondan. Belki Can Sıkıntısından Değişim Yapabilirim :)

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.