< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (272. sayfa)

-
-
Bunların hepsi bayi satışlı. Hepsiburada, Amazon gibi yerlerden ürün alıyorsanız satıcıların kim olduğuna bakacaksınız. Hepsiburadadan alıyorsan satıcının hepsiburada olduğuna bakacaksın aynı durum Amazon’da da geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm online alışveriş sitelerinde ürünü satan dükkan ismi yazar. Hepsiburada dan satın alacaksanız satıcının Hepsiburada olmasına dikkat edin. Veya Samsung Türkiye olsun satıcı. Öyle en ucuzu seçip satana bakmadan sepete atmayın aman 😊 -
Arkadaşlar selam. şu an Trendyol da 3572 TL benim 110 TL de puan gelecek kart a yani 3462 TL gelecek telefon ne diyorsunuz alayım mı bekleyeyim mi alıpta pişman olan var mı kronik problem var mı teşekkürler -
Merhaba. Samsung'un Türkiye garantili ile fiyat gayet uygun.
Cihaz ile ilgili donanımsal olup olmadığı henüz belli olmayan ön kamerada pembe tonda çekme gibi bir sorun var. Bunun dışında wifi çekimi ile ilgili bahsedilen bir durum var. Sinyal seviyesi düşük olan ağları görmediğinden bahsediliyor. -
Hocam bilemedim A71 düşündüm aslında ama küçük pil i ve biraz eskimesi dolayısıyla m51i daha ön plana çıkardım bir de birkaç yerde okudum m52 gelecekmiş kısa zaman sonra acaba onu mu beklesem 🤔 -
Selam, kendi cihazim adına konuşuyorum üst mesajlardada bahsettim wifi sorunundan buna ek olarak pembeleşme sorunu var. WhatsApp dan görüntülü konuşurken sanki dudağıma ruj çalmış gibi görünüyor okadar pembe 😁 Wi-fi kopma sorunu haricinde cihazdan memnunum.
Bu wifi düşük çekme olayının modemle de ilgisi olabilir mi arkadaşlar eski tip modem yeni tip modem gibi denediniz mi farklı farklı modemlerde -
İnşallah güncelleme ile çözülecektir yazılımsal problem ise
Arkadaşlar birde Hepsiburada da Samsung fit2 hediyeli olduğunu yazmışsınız ben demin denedim sepete attım telefonu alt tarafta fit2 falan görünmüyordu kampanyanın 24.12 saat 23.59 a kadar geçerli olduğu yazıyor ürün açıklamasında ama sepette görünmüyor bende? -
Wifi sorunu nasil yazilimsal olabilir
Telefonun Yazılımına zayıf ağları örneğin tek diş çeken wi-fi ağlarını gösterme dersiniz olur biter. Bu yazılımsal bir meseledir güncellemeyle çözülür. Zaten videoda telefona başka bir program (yazılım) yükleyerek telefonun zayıf ağları da gösterdiği ispatlanıyor. Donanımsal sorundan, wi-fi kaynağına aynı mesafedeki M51, referans başka bir telefona nispeten düşük çekim gücü gösteriyor ve M51 takılmalar kopmalar yaşıyorsa bahsedilebilir. Böyle bir şey varsa kullanıcılar test edip yazabilirler. -
WİFİ sorunu tamamen yazılımsal arkadaşlar. 3. parti uygulamalarla çevredeki wifileri görebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: holograpysWİFİ sorunu tamamen yazılımsal arkadaşlar. 3. parti uygulamalarla çevredeki wifileri görebilirsiniz.
Görüp bağlanabilirmiyiz peki?
quote:
Orijinalden alıntı: tam1marjinalGörüp bağlanabilirmiyiz peki?
Alıntıları GösterGörebiliyorsunuz ama bağlantı kurulmuyor, samsungun bi bugu olabilir, düzeltileceğini düşünüyorum
-
Bu telefonun yurtdışı olanı var mı satan var mı?
Wifi sorunu başa bela bir sorun. Modemin yanında 5 diş çekerken bile nadiren de olsa kopma olabiliyor. Zaten en büyük sorun modemden kopmak. 2 diş çekerken ise neredeyse download hızı hiç yok gibi. Modemden kopma sorunu olmasaydı internet gelsin diye biraz sabırla beklersin ama direk kopması, tekrar bağlanmaya çalışmasının ölümcül yavaşlıkta olması ayrı bir dert. Yalnız buradan her saniye kopuyoruz gibi de anlaşılmasın. İyi kötü götürüyor.
Fakat şimdi telefon alacak arkadaşlar sorsa bu paraya hangi telefonu alayım diye, vereceğim cevap hiçbirini alma olur. Hepsi birbirinden beter. Yine en iyisi bu muhtemelen. Muadili telefonlarda abuk subuk şikayetler çok aşırı fazla.
-
Selam arkadaşlar bende siparişi verdim biraz evvel kılıf ve ekran koruyucu için önerileriniz nedir onları da sipariş geçmek istiyorum. -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X