< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Dediğim gibi ben bir farklılık göremedim. İşCep'in geliştirici seçenekleri kontrolü konusunda bir sürü sorunu var. Bu konuyu çok detaylı bir şekilde bankaya ilettim ama bir değişiklik olmadı. Gün içinde geliştirici seçeneklerini kullanıp İşCep kullanılacağı zaman kapatıyorum ama uygulama kapalı olduğunu algılamıyor, sürekli uyarı veriyor. Bu da çok can sıkıcı bir hal almaya başladı. Geliştirici seçeneklerini kapatıp telefonu yeniden başlatarak denebilirsiniz. |
|
|
Peynir ekmek gibi satmış bu telefon. Ama rezil bir cihaz. Bir tane getirdiler, sıfır gibi tertemiz, 8 aylık cihaz. Abla bunu nasıl kullanıyorsun? Kasım kasım kasılıyor telefon. Bir de One UI 8 almış. Çekmecede antika Note 10 vardı onu çıkarıp gösterdim hız farkı için. Tüm animasyon efektlerini de kapatsam bu cihaz bırakın oyun oynamayı ev hanımı cihazı bile değil. Sıfırladım ve boş hali bile kasar mı bir telefonun? Samsung nasıl beceriyor da bu kadar kötü cihaz yapıyor? Sonra mis gibi S serisinin adı lekeleniyor. |
|
|
Valla haklısın, öğrenci indiriminden 5 bin küsür liraya almış olmama rağmen asla memnun kalmadım. Geçen aylarda Realme 12 Pro aldım kurtuldum. Bir daha alt seviye Samsung tövbe. Alırsam en üst serilerden alırım. Hayır bir de, hatırlıyorum zamanında telefon önerileri listelerinde çok popülerdi, alanlar şöyle memnunuz böyle memnunuz, bütün sülaleye aldım falan diyorlardı. Hayatımda kullandığım en kötü telefonlardan biri. Berbat bir ekranı var, millet ezbere amoled diye övüyor. Yandan bakınca abuk subuk bir gökkuşağı efekti oluşuyordu. Bendekinde ortasında renk farkı vardı, 3 kere servise götürdüm 10 kişinin elinde gezdi telefon kimseyi ikna edemedim, kendimi deli gibi hissettirdiler. Yeni telefonumda hiç öyle bir sorun yok, kaymak gibi ekranı var. Yakınlık sensörü problemleri vardı, telefonu kulağından indirince ekranı manuel açmak zorunda kalıyordum. |
|
Ben uzun süreli deneyimleme şansı bulamadım. Ekranında sorun göremedim ama ciddi manada kağıt üzerindeki verilerle sahadaki gerçeklik zıt. Övenler kağıt üzerindeki verilere bakıp övüyor. Memnun olanlar da muhtemelen daha önce M34'den bile daha kötü cihazlar kullanıyordu, haliyle M34 onlara çok iyi geliyor. Abartısız söylüyorum Iphone X falan bul 2. elde o fiyata bundan 2 değil 20 kat falan daha iyidir. Bu millete bunu reva görenler utansın diyeceğim de işte, ne yaparsın elden bir şey de gelmiyor. Kurtulmana da sevindim. Samsung S serisi ne kadar iyiyse alt seriler o kadar kötü. Muhtemelen bu sebeple S serisine de güvenmiyor millet. |
|
|
120gb dolu telefon gayet iyi kullanıyorum ne donuyor ne ekran kötü. Son 2 kötü yorum yazan arkadaş acaba garantiye mi gönderseniz, normal gelmedi deneyimleriniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|