Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
161.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • clericuzieo C kullanıcısına yanıt

    Sadece parası olanlar apple almıyor. Parası olupta almak istemeyenler de var. Parası olan herkesin sadece apple almak gibi bir zorunluluğu yok. Bu algılarda nerden geliyor bende bunları görünce komiğime gidiyor diyeyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

    Parası olan ancak apple almayanlar da gidip m30s gibi Samsung'un alt-orta segmentinde telefon almıyor. Kendinizi kandırmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gordon_shumway G kullanıcısına yanıt

    Hocam görüşleriniz fikirleriniz başım üstüne saygım var, ancak yaş olayı tutmamış. 41 yaşında bir Kamu yöneticisiyim. Sandığınız profilde değilim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clericuzieo C kullanıcısına yanıt

    Neden almasın? Herkes üst segment bir amiral gemisi alacak diye bir zorunluluk mu var? Param var o zaman hemen gidip apple almalıyım?? Sizde kendinizi kandırmayın. Sadece parası olanlar apple almıyor. Bunun M30s ile ilgisi de yok. Günlük kullanıcı için yeterli olan bir cihazı alan kişinin kesin parası yoktur da bunu almıştır kafalarından çıkın. Kimse kimsenin parasının kahyası değil. Apple alan zengin başka model alan fakir değildir. Neyse uzatmayacağım. Siz çok zenginseniz iphone 12 alın. Ben şuan gayet memnunum cihazımdan.

  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

    İphone 12 alınca bütçem sarsılmayacak olsaydı zaten alırdım. Ama bu forumda olduğuma göre demek ki m30s kullanıyorum ve alamamışım. Ama konunun bu noktaya geldiği ilk mesajıma gelince, m30s tercih etmenin sebebi bğtçeme uygun telefonlar içinde, aldığım an için, en iyi telefon olmasıydı. Yoksa ilk arkadaşın dediği gibi Apple benim yerime karar veriyor,o yüzden almadım değil. Yada M30s nin güncel İphonelardan herhangi bir özelliği ile önde olması değil. Konu tamamen ekonomik. Bütçe yetersizliği yada cimrilik. Yani diyorum ki kimse M30s yi Appledan daha iyi diye almıyor. Ben de dahil. Kendimizi kandırmayalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon alırken hangi özelliklerde telefona ihtiyacım var değil de bu telefonu hangi gelir grubundaki insanlar kullanıyor üzerinden karar vermek... İnsanları kullandıkları telefon markası üzerinden değerlendirmek... Parası olduğu halde pahalı telefon satın almayanları "cimri"likle suçlamak...

    Kullanılan telefon markasını sosyal statü sembolü olarak görmeye devam ettiğimiz sürece geri kalmışlıktan kurtulamayız. Çünkü bu hatalı bakış açısı tüm yaşam tarzımızın ve kararlarımızın belirleyicisi oluyor. Maalesef toplumun çoğunluluğu bu şekilde düşünüyor ve bu durumun düzelmesi öyle 10-20 yılda olacak şey değil.

  • Bugün M31 in OneUI 2.5 güncelleme notlarında gelen yeni özellikleri okuduğumda Secure Folder ( Güvenli Klasör) ün getirildiğini gördüm. M serilerine verilmeyen bu özellik güncellemeyle verilmesiyle A serilerinden özellik olarak çokta fark kalmıyor. M30s de OneUI 3.0 güncellemesiyle güvenli klasöre kavuşur. M serileri alınırken bazı arkadaşlar bu özelliğin olmamasından yakınıyordu. Şimdi güvenle tercih edebilirler. Özellikle M51 i bu yüzden tercih etmeyenler güncellemeyle geleceğini bilip tercih edebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dokunmatik ile bir problem yaşayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hızlı şarj ile ilgili bir sorun yaşayan var mı aranızda? Şarj bitince şarja taktığımda kablo şarjı olarak şarj ettiğini ekranda yazıyor. Takıp çıkartıyorum düzelmesi için ( ekranda hızlı şarj yazana kadar) . Bu işlemi birkaç defa yapmak zorunda kalıyorum hatta. Acaba kablo veya adaptörde mi bir sorun var diye düşünüyorum ama emin değilim. Ayarlardan kontrol ediyorum hızlı şarj alımı da açık. Anlamadım gitti. Format atsam da düzeleceğini pek sanmıyorum. Ama bir denerim belki en son. Son güncellemeden sonra yaşadım bu sorunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Adaptörü çıkartıp başka prizde dene. Bazen oluyor öyle.
  • Samsung android 11 güncelleme programını açıklamış. M30s için android 11 in gönderilmesi planlanan ay Mart ayı. Tabi android 10 daki gibi bu tarih esneyebilir. Ve bu son güncellemeyle birlikte ( OneUI 3.0) M30s in son güncellemesi de tamamlanmış olacak. Yani güncelleme ömrü bitecek ve sadece güvenlik yamalarını alacak 1 sene boyunca. Android 11 de gelmesi planlanan özelliklere baktığımda en çok ekran videosu kaydı, çift tıklama ile ekranı kapatmayı bekliyorum. Ek olarak M serilerine de artık güvenli klasör özelliği dahil edildi OneUI 2.5 arayüz güncellemesinden itibaren. Olursa eğer M30s e de OneUI 3.0 Android 11 güncellemesinde güvenli klasör özelliği getirilir diye tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kusura bakmayın konu dışı olucak ama bu mart nisan gibi bir fırsat paylaşmıştı forumda ücretsiz ingilizce kurs veren bir site neresiydi hatırlamıyorum yardımcı olabilicek var mı ?
  • Arkadaşlar merhaba tesadüfen keşfettiğim bir özelliği söylemek istiyorum. Belki aranızda bilmeyenler vardır ve faydalı olabilir. Ayarlardan "yardım menüsü" diye aratıp bu özelliği açtığımızda iphone lardaki gibi ekranda saydam küçük bir menü içeriği geliyor. 4 lü kare şeklinde ve küçük. Ona bastığımızda ekran görüntüsü, ekran kapatma vs gibi pratik özelliklerin olduğunu görüyoruz. Bunlar zaten bildirim panelinde var diyebilirsiniz. Ben ekran kapatmayı tuşa basmadan kapatmak istediğim için bu yardım menüsünü buldum. Uzun kullanımda ekran kilit tuşunu kullanarak aç kapa yaptıkça o tuşlar gevşiyecek. Çift tıklama ile açma mümkünken kapatma mümkün değil. OneUI 3.0 da gelecek ama şimdilik bu yardım menüsü bu konuda yardımcı oluyor. Uygulama ile de yapılabilir tabi ama telefonun kendisinde böyle bir özellik varken ek uygulama indiripte pilden yemesini istemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

    Evet bu özellik benim için önemli. Bilmediğim için uygulama yüklemek zorunda kalmıştım. Sadece o özelliğin kısa yolunu sabitlemek mümkün olsa süper olurdu. Diğer bir özellik; belirttiğiniz ekran kapalı tuşuna uzun süre basınca telefonu kapat ekranı geliyor.

  • bien kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]

    Var zaten hocam. Yardımcı menu seçeneğine girince o menüde gösterilecek olan özellikler karşımıza çıkıyor. Ben diğerlerini kullanmadığımdan kaldırdım ve sadece ekran kapalı seçeneğini bıraktım. Şimdi sadece ekran kapalı seçeneği kaldığından o saydam kısım sadece ekran kapalı simgesini gösteriyor ve bir tıkla ekranı kapatabiliyorum. Telefonu kapatmak için bildirim panelini indirdiğimizde sağ üst tarafta ayarlar simgesinin yanında bulunan kapatma simgesine basıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 17 Aralık 2020; 11:7:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.