< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (68. sayfa)
-
-
ekran kaydı M serilerinde yok kısıtlanış durumda
Hindistan romunda var diyorlar.
ekran kaydedici, güvenli klasör M serilerinde yok maalesef
-
Android 12 ye root atmış birisi var mı? Ve rootu kaldirdiktan sonra garanti root atıldığını anlayabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef M serisinde ekran kaydedici yok. Tek çözüm yolu 3. parti uygulama kullanmak.
-
Hocam kendi cihazıma yüklesem garantiden çıkar mı?
-
Hocam Samsung ekran kaydedici ve güvenli klasörü A,S ve Note serilerine koyuyor. M serisindeki hiç bir cihazda yok.
-
Burdaki yorumlara bakarak, yaklaşık aynı cihaz olan M23 aldık. Umarım memnun kalırız :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
android 12 güncellmesi gelmiş; umarım iyi olur bizim M21'lerin alacağı son büyük güncelleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACE 2012 -- 26 Mayıs 2022; 8:19:59 > -
Android 12 tecrübelerinizi bekliyoruz. Ben sanırım yüklemeyeceğim. Çalışan şeyi kurcalamaya gerek yok 🤷
Kullananlardan şarj performansı yorumu bekliyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah güncelleme gelir gelmez geçtim ilk izlenimlerim cihaz daha stabil gibi en azından tepkileri çok daha iyi önceki sürüme göre benim cihazda,
olumsuz olarak bazı uygulamalar 1-2 defa çöktü tekrar açmak istediğimde açılmadı uygulamanın önbelleğini temizleyerek erişebildim onun dışında çok kritik yazım veya sistem hatası ile karşılaşmadım.
-
Android 12 ile kamera arayüzü kötü olmuş. Eskiden yapay zekayı tek tuşla açıp kapatıyorduk. Nesneyi tanıdığı zaman o nesne ekranda beliriyordu. Bunları kaldırmışlar.
Android 12 yükleyince telefon içindeki foto veya dosyalar silinir mi. Öncesinde yedeklemek gerekiyor mu.
arkadaşlar bir sorum olacak m21'de güvenli klasör ve sanal ram var mı?
-
ikiside yok
Android 12 de sanal ram geldi diye biliyorum
Silinmez, hatta ayarların bile aynı kalıyor
Cevap için Teşekkürler.
Siz yükleme yaptınız mı.
Evet android 11 üzerine direk güncelleme yaptım. Format vs atmadım. Burada andoid 11 de özellikle oyun oynarken telefonda nadirde olsa 1-2 saniyelik donma olayı vardı. Güncellemeden sonra bu sorunla karşılaşmadım.
Android 12 de batarya ile ilgili yorum yapabilecek kimse var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X