Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.515
Cevap
31
Favori
105.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefonun çekimi ile alakalı çok şikayet olmuş. Samsung un M serisinde cekim gücü nedense düşük. Ben 2 tane M51, bir tane M52 ve 3 tane m21 in cekim güçlerine baktım. samsungun üst serilerine göre ve diğer telefonlara göre çekimi düşük. kapali bir binaya girin hep en fazla 2 diş çekiyor. mesela mate 20 lite neredeyse hep full çekiyor. M21 Dışarıda dahi nadir şekilde full çekiyor. ama yinede diğer telefonlar gibi en zor çeken alanlarda is görebiliyor. çekimde böyle bir durum var. 3g/4g olayına gelirsek. Su an neredeyse bütün baz istasyonlarında 2g/3g var.Telwfonun çekiminde sorun olmaz. Ama 4g hepsinde yok. telefonu 4g ye alırsan yani başındaki baz istasyonu yerine daha uzak baz istasyonuna bağlanmak durumunda kalabilir ve çekimi düşer.
    telefondan memnunum herseyi ile iş görecek bir tel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACE 2012 A kullanıcısına yanıt

    hocam merhabalar tekrar. yapamadım ben bunu bir türlü. browserdan girsem de olmuyor, volte seçeneğini aktif etmeye çalıştığımda bu telefon desteklemiyor diyor. sim'i farklı bir cihaza takıp onda aktifleştirmek gibi bir çözümü vardı sanırım, onu da yapamadım bir türlü, ana sayfada sim'in kullandığı model bir türlü güncel olamadı, bende uğraşmadım :)


    şimdi farklı bir sorun yaşıyoruz. yakınlık sensörü ile. kulaktan çekip kapatmak istediğimizde ekran açılmıyor, karanlık kalıyor. bir türlü çözemedim. şimdi babamın ilk telefonu o da zorluk çekiyor. anlamadım ben bu durumu. telefon mu sorunlu ki. sizlerde de var mı acaba böyle bir problem? çok heves ettim babama güzel telefon kullansın diye ama sinir edici bir hal almaya başladı bu yakınlık sensörü.

  • Obscenity O kullanıcısına yanıt

    Ayni modeli kullaniyorum.Aldikta 2 hafta sonra ayni sorun bendede var,aramalarda kulaktak ayirdiktan sonra ekran geri gelmiyor.


    Ayni zamanda aldigim redmi note 10s var.Arka planda program dinlerim *2 hiz ile.10s kesintisiz yukler oynatir iken m21 arada kesiliyor.Cok rahatsiz edici.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 16 Ocak 2022; 9:13:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da oluyor bazen. Dikkat ettim, ekran telefon görüşmesi sırasında direk güneşe maruz kaldığı durumlarda oluyor. Araştırdım. Aşağıdaki youtube videosunu buldum. Videoda belirtilenleri yapınca sorun çözülüyor ama sorun her defasında aynı nedenlerle tekrar ortaya çıktığında yeniden yapmak gerekiyor.

    Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]Musicoholic Tyoutube
    Yeni aldığımız Samsung Galaxy A70 telefonlarımızda yaşamış olduğumuz problemle ilgili çekmiş olduğumuz video hakkında açıklama: Videoda bir telefondan diğeri aranmakta ve görüşme başladıktan sonra yakınlık sensörü test edilmektedir. Videodan görüleceği üzere yakınlık sensörü konuşma sırasında devreye girmemekte, bu yüzden konuşma ekranı kapanmamaktadır. *#77692# kodu ile test menüsü açılarak yapılan testte ise yakınlık sensörünün iki telefonda da mükemmel bir şekilde çalıştığı görülmektedir. Yakınlık sensörünün görüşme sırasında ekranı kapatmaması tuşların rasgele basılmasına sebep olarak konuşma sırasında görüşmenin istemimiz dışında beklemeye alınması, görüşmenin sonlandırılması, başka numaralara mesaj gönderilmesi vb. bir sürü probleme neden olmaktadır. Bu haliyle telefonu en basit fonksiyonu olan telefon görüşmesi yapmak için kullanmak işkence haline gelmektedir. Test menüsünde yakınlık sensörünün mükemmel bir şekilde çalışması donanımsal olarak bir problem olmadığını göstermektedir. Bu durumda arama işlevini sağlayan yazılımda bir problem olması ihtimali akla gelmektedir. Telefona şimdiye kadar gelen güncellemelerle bu problem çözülememiştir. Siz de bu problemle karşılaşıyorsanız lütfen yorumlarda belirtin ve bir çözüm bulmaya çalışalım.
    https://www.youtube.com/watch?v=tt373qLYILA
  • Yeniden başlat yapınca sensör sorunu çözülmüyor mu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obscenity O kullanıcısına yanıt

    Telekom uygulamasını yuklediniz mi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACE 2012 -- 17 Ocak 2022; 19:8:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACE 2012 A kullanıcısına yanıt

    evet hocam, telekom uygulaması üzerinden de browserdan da yapamadım.


    ayrıca diğer mesajınıza da cevap vereyim buradan, yeniden başlat deyince düzelir ama bir süre sonra yine oluyor anlaşılan. benim peder yeniden başlatma falan anlamaz zaten :) umuyorum güncelleme ile sorun düzelir

  • Çok iyi telefon tavsiye ederim. Yalnız yeni aldığım telefonda da ekran parlaklığı ayarlamak biraz bana dokunmuştu ilk aldığımda. Biraz alıştım desem de hala yadırgıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar özelliklerine göre baya iyi telefon gibi duruyor. UZUN süre kullananlar yorum yapabilir mi acaba ?

  • Ben bu telefonu 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim. Kendime yeten bi telefon. Tek kelimeyle alın kullanın...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]

    Güncelleme gelmiş

    Sanal ram yok 😔😡


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon ile bir üstü olan m22 arasında kararsız kaldım m22 720p çözünürlüğünde m21 ise 1080x 2160 çözünürlüğünde m21 6000 mah m22 5000 mah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran parlaklığını otomatik ayarlamıyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • many@ik M kullanıcısına yanıt
    Bunun ekranı Amoled.. IPS LCD ekran değil. IPS ekranlarda hep parlaklık full sonda gibi çok parlaktır. Gece de gündüz de herşeyi net seçebilirsiniz. Ancak Amoled'lerde kendiniz ayarlarsınız parlaklığı. Bazen gündüz biraz parlaklığı açmak gerekebiliyor. IPS ekranlarda belli süre sonra şarj sorunları ortaya çıkıyor çünkü ekranı daima parlak tutmak çok güç yer. Ancak Amoled bende hep düşük zaten. Gündüz biraz açıyorum o kadar. Tabiki bu da şarj sorununu ortadan kaldırıyor. Parlaklık çok az olduğu için 2-2.5 gün gidiyor bende.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • many@ik M kullanıcısına yanıt
    Burayı aktif edersen otomatik ayarlama yapar fakat ön kamerayı kullanarak o işi yapıyor. Ortam ışığı sensörü bu telefonda yok maalesef.
    Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt

    Peki iyi ayarlayabiliyor mu? Keşke sensör olsaymış diye çileden çıkarmıyordur İnşallah.


    Eşime telefon alayım dedim ama çok kararsız kaldım. M21, m32, a22 arasında gidip geliyorum.


    Fotoğrafı iyi olsun bir de saçma hatalar vermesin yeter. Oyunla işi yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortam ışık sensörü ile ön kamera arasındaki parlaklık algılamadaki fark nedir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • many@ik M kullanıcısına yanıt
    Şahsen kullanmıyorum çünkü genelde sabit full parlaklık veya yakın seviyede kullanırım ama gördüğüm, denediğim kadarıyla bir sensör kadar seri değil bu kesin.
    Bir diğer negatif tarafı pile etkisi. Malum kamera ile iş yaptığı için pile etkisi de belli oluyor.
    Ben diğer modeller hakkında bilgi sahibi değilim ama bir bakayım...
    Bu telefonu uzun zamandır kullanıyorum. Hata vb durumları olmadı. Kamerası da süper değil ama fiyatına göre değerlendirme yaparsak iyi iş çıkarıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACE 2012 A kullanıcısına yanıt
    Sensör bu iş için yapılmış bir parça olduğu için hem performans hem de pil konusunda daha başarılı.
    Mesela kamera, bir sensör gibi yumuşak ve seri geçişler yapamıyor.
    *Son güncelleme ne durumda acaba, var mı eksi bir tarafı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt

    güncelleme için olumlu olumsuz bir şey göremedim telefon sorunsuz devam; beklentim sanal ram idi o olmayınca :(

    Telefon genel manada oldukça iyi, ekranı başta insanı olumlu etkiliyor diğer özellikleri hafızası oyun performansı kişiye özel

  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.