Aynı anda fazla uygulama çalıyorsa, telefonu yoran oyunları uzun süre kullanılıyorsa ayrıca kamera ister foto ister video olsun biraz ısınma yapıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (48. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yok kafa topu oynuyorum arada çok az oda. Zaten az Ram harcıyor genelde twiter insta wp chrome spotfy Facebook. Kamerayı da çok kullanmam çok nadir. Ama bu uygulamaları kullanırken ısınıyor durup dururken ve sarjdayken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Cihazım 5 aylık
Ben hiç bir sorunla karşılaşmadım
Arkadaşlar ısınıyor derken kaç derece ısınıyor
Sekiz gün dayanmasını mı bekliyorsun? Vay be :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Isi ölçer olmadığı için bilmiyorum uygulamalara da çok güvenmedim o yüzden denemedim ama işte normal olmayan bi sıcaklık hissedilir derecede yükseliyor
Hayır orada yazan o güncellemeden önce beş gün rahat geçiyordu telefon
-
Bence geçmeyin hocam. Dediğim gibi ahım şahım bir fark yok. Yani dağlar kadar fark var diyemeyiz. İllaki yüzde 15 civarı fark eder. 6000 mah pili olmasına kanmayın. Hiç de 6000 gibi değil. 4200 mah pilli bir huawei p40 lite dan bir tık daha iyi. Sizinkinde de öyle olacaktır. Yani geçtiğiniz için çok memnun olacağınızı düşünmüyorum.
-
Kullanmaya baslar başlamaz ısınıyor ama uygulamaya göre de değişiyor mesela kameraya girince bir dk içinde üst tarafı ateş gibi oluyor ve ortam sıcaklığına göre de değişiyor. Servise gönderdim ama hiçbir problem yok dediler sanırım aynı cihazdan bahsetmiyoruz. Bildiğim bi şey var o da bana çürük yumurtanın denk gelmiş olması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinkman1234567890 -- 4 Mayıs 2021; 0:0:41 >
Çok teşekkür ederim,bundan önce redmi note 8 pro kullanıyordum onun şarjı a71 den daha iyi dayanıyordu,şuan kızımda gm20 var şarj konusunda mükemmel.
11 den şikayeti olan 10 a geçebilir. Ben geçtim ve memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: Frk_Plt
11 den şikayeti olan 10 a geçebilir. Ben geçtim ve memnunum.Üstat ne kötüydü iyileşti
Ben iki sebeple geriye döndüm.
1. sebep görüntülü görüşme sorunu
2. sebep pil durumu.
Pil, düşük parlaklık ile gayet güzel sonuçlar verirken, yüksek parlaklık ile de 10 a göre düşük sonuçlar veriyordu. Ben de yüksek parlaklık kullandığım için geriye döndüm.
Ha geriye döndüm ama sürekli güncelleme mesajı çıkması da sinir etmiyor değil
Isınma şikayetlerini beni evhamlandırdı bu ısınma nereye kadar normal bazen telefonun ust kısmında sıcaklık hissediyorum ama bu nereye kadar normal
Önce ki telefonum lg g2 idi bakın o iyi ısınıyordu
Bence normal değil yani. Bazılarında hiç ısınma olmuyor bizimkisi normalsa ısınmayanlar normal dışı mı oluyor ne oluyor. Problem olmasa ısınmaz bu kadar net
nasıl dönülüyor bu garanti sıkıntısı yapar mı
-
Hocam bende de pil sorunu var gibi. Yani Android 10 a göre daha az gidiyor gibi. Üstelik düşük parlaklıkta kullanıyorum. Android 10'da iken 11 saat civarı ekran süresi alabiliyorken şimdi 10 saati kesinlikle görmüyor.
Odin programı üzerinden Android 10 türkiye romunu yüklediniz diye tahmin ediyorum. Doğru mudur?
Geri dönmek isteyenler için bir öneriniz veya önemli bir nokta var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X