Şimdi Ara

Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.518
Cevap
29
Favori
106.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pinkman1234567890 P kullanıcısına yanıt

Aynı anda fazla uygulama çalıyorsa, telefonu yoran oyunları uzun süre kullanılıyorsa ayrıca kamera ister foto ister video olsun biraz ısınma yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kafa topu oynuyorum arada çok az oda. Zaten az Ram harcıyor genelde twiter insta wp chrome spotfy Facebook. Kamerayı da çok kullanmam çok nadir. Ama bu uygulamaları kullanırken ısınıyor durup dururken ve sarjdayken

• Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]
    Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi]

Telefonun şarjı çabuk bitiyor 11 yüklendiğinden beri 11 e geçince bir çok özelliği kırpılmış geldi.silinmeyen trendyol uygulaması gibi bir sürü saçma uygulama da cabası aldığımdan beri duruyor zıkkımlar içinde.
    Bİr faydası oldu ısınmıyor gibi.
    Telefonu elimde çok tutmam oyun oynamam.Açık olan şeyler bellidir whatsapp web oda instagram bildirim vs. 8 gün gider diyor.Hadi sekiz gün gitmesin de 3 gün şarj istiyor fırıl fırıl inmeye başladı.Günlük kullanım yüzdesi yüzde yirmi anca bu arada.Bildirimler geç düşüyor bazen düşmüyor böyle bir sıkıntı çıktı birde güncellemeden sonra.
    LenovodaN geçtim yine ucuz bir telefona ucuzda ne ucuz 2 küsür bin lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyolok -- 3 Mayıs 2021; 9:33:58 >

• onurranger O kullanıcısına yanıt

Cihazım 5 aylık

• Pinkman1234567890 P kullanıcısına yanıt

Ben hiç bir sorunla karşılaşmadım

• Arkadaşlar ısınıyor derken kaç derece ısınıyor

• sosyolok kullanıcısına yanıt
    Sekiz gün dayanmasını mı bekliyorsun? Vay be :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACE 2012 A kullanıcısına yanıt

Isi ölçer olmadığı için bilmiyorum uygulamalara da çok güvenmedim o yüzden denemedim ama işte normal olmayan bi sıcaklık hissedilir derecede yükseliyor

• scientia kullanıcısına yanıt

Hayır orada yazan o güncellemeden önce beş gün rahat geçiyordu telefon

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Bence geçmeyin hocam. Dediğim gibi ahım şahım bir fark yok. Yani dağlar kadar fark var diyemeyiz. İllaki yüzde 15 civarı fark eder. 6000 mah pili olmasına kanmayın. Hiç de 6000 gibi değil. 4200 mah pilli bir huawei p40 lite dan bir tık daha iyi. Sizinkinde de öyle olacaktır. Yani geçtiğiniz için çok memnun olacağınızı düşünmüyorum.

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Kullanmaya baslar başlamaz ısınıyor ama uygulamaya göre de değişiyor mesela kameraya girince bir dk içinde üst tarafı ateş gibi oluyor ve ortam sıcaklığına göre de değişiyor. Servise gönderdim ama hiçbir problem yok dediler sanırım aynı cihazdan bahsetmiyoruz. Bildiğim bi şey var o da bana çürük yumurtanın denk gelmiş olmasıSamsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinkman1234567890 -- 4 Mayıs 2021; 0:0:41 >
  • onurranger O kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim,bundan önce redmi note 8 pro kullanıyordum onun şarjı a71 den daha iyi dayanıyordu,şuan kızımda gm20 var şarj konusunda mükemmel.

• 11 den şikayeti olan 10 a geçebilir. Ben geçtim ve memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

11 den şikayeti olan 10 a geçebilir. Ben geçtim ve memnunum.

Üstat ne kötüydü iyileşti

Ben iki sebeple geriye döndüm.
    1. sebep görüntülü görüşme sorunu
    2. sebep pil durumu.
    Pil, düşük parlaklık ile gayet güzel sonuçlar verirken, yüksek parlaklık ile de 10 a göre düşük sonuçlar veriyordu. Ben de yüksek parlaklık kullandığım için geriye döndüm.
    Ha geriye döndüm ama sürekli güncelleme mesajı çıkması da sinir etmiyor değil

• Isınma şikayetlerini beni evhamlandırdı bu ısınma nereye kadar normal bazen telefonun ust kısmında sıcaklık hissediyorum ama bu nereye kadar normal

Önce ki telefonum lg g2 idi bakın o iyi ısınıyordu

Bence normal değil yani. Bazılarında hiç ısınma olmuyor bizimkisi normalsa ısınmayanlar normal dışı mı oluyor ne oluyor. Problem olmasa ısınmaz bu kadar net

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

nasıl dönülüyor bu garanti sıkıntısı yapar mı

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Hocam bende de pil sorunu var gibi. Yani Android 10 a göre daha az gidiyor gibi. Üstelik düşük parlaklıkta kullanıyorum. Android 10'da iken 11 saat civarı ekran süresi alabiliyorken şimdi 10 saati kesinlikle görmüyor.

Odin programı üzerinden Android 10 türkiye romunu yüklediniz diye tahmin ediyorum. Doğru mudur?

Geri dönmek isteyenler için bir öneriniz veya önemli bir nokta var mı?

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.