Hocam kullandığım uygulamalar ve kullanım stilim tamamen aynı. Her zaman pil kullanımını ve her uygulama ne kadar pil harcamış bakarım. Otomatik parlaklığı telefonu aldıktan sonra pili çok harcadığını öğrenince kapattım. 1 aydan uzun süredir de kapalı konumda. Saat 19'dan sabah 5.30'a kadar always on display kullanıyorum. Android 11 yüklemeden önce de öyleydi. Yani tam olarak hiç bir şey farklı değil. Güç tasarrufu modunda da bir iyileşme görmedim. Android 10'da orta düzey güç tasarrufunu açınca 1 buçuk saat daha fazla ekran süresi alabiliyordum. Şimdi ise normal modda ve güç tasarrufu modunda fark olmuyor. Anlamadım gitti. Neyse böyle devam. Belki bir kaç hafta sonra oturur inşallah. |
Samsung Galaxy M21 [ANA KONU] [Android 11 Geldi] (47. sayfa)

-
-
Arkadaşlar. M21'in bataryasını kalibre etmek için bildiğiniz bir yöntem var mıdır? Ya da bataryayı kalibre etmek gerekiyor mu? Ayda 1 defa bataryayı tamamen bitirmek iyidir deniyor internette. Bu konu hakkında bilgisi olan forumdaşlarımdan görüşlerini paylaşmalarını rica ediyorum. Teşekkür ederim. Hayırlı ramazanlar dilerim.
-
-
1g 17 saat gösteriyor şuan. İçerisinde 3 saatlik pubg mobile de var. Şarjım şuan %32. Kalan süre olarak 13 saat 16 dakika kaldı diyor hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: onurrangerİşinizi fazlasıyla görür. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Hocam telefonu aldım wifi' yanında hd+ onu çözemedim ? birde yapmam gerek bir ayar var mı teşekkürler.
-
Hattınız Türk Telekom ise konunun 45 ve 46. Sayflarında sorunuza cevap bulabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hd+ ibaresi 4.5g üzerinden kaliteli görüşme yapabileceğinizi belirtmektedir. Bu ibare telefonunuzda çıkıyorsa sim kartının volte uyumlu demektir. Türk telekom online işlemler uygulamasındaki ayarlardan da volte açıksa hd kalitesinde görüşmeler yapabilirsiniz. Ama karşı tarafın da bu özelliği açık olmalıdır. HD+ olayından dolayı arama yapamayan sıkıntı yaşayan çok kişi var. Sizde arama yapmada veya arama almada herhangi bir sorun mevcut mu hocam? İnşallah yoktur.
-
Arkadaşlar uzun bir batarya ömrü için telefonu uzun bir süre 3-4 sene kullanmak için tavsileriniz neler
Örneğin telefonun tam olarak şarjının bitip kapandıktan sonra mı sarj etmek daha sağlıklı yoksa %15 ler indiğinde mi sarjlamalıyız batarya için
Bu konuda neler önerirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nomad_ -- 30 Nisan 2021; 23:6:8 > -
Herkese merhaba,a71 kullanıyorum ve şarj süresinden memnun değilim,m21 re geçmek istiyorum,bu iki cihazı kullanmış arkadaşlar varmı.a71 den sonra m21 beni üzermi
Telefonun google yahut instagrmada falan kastigini hissediyorum. Sizde de boyle oluyor mu ?
Instagram'da çok bug var. iOS'te kusursuz çalışıyordu. Burada sürekli zorlanıyor.
-
M21'e geçtiğiniz taktirde aman aman bir fark olmayacak. Dahası performans olarak da bir tık daha geride bir ürün M21. Sizin A71 cihazınız kaç aylık ve ne durumda hocam?
-
Hocam sadece instagram degil ayarlar menüsünde bile kasilabiliyor telefon. Anlam veremiyorum
İnternet isteyen uygulamalarda olabilir; fakat diğerlerinde bir sıkıntı yaşamadım
Ram yetersiz mi geliyor???
Hocam M21 kullanıyorum. 4 GB Ram bence yetersiz gibi Tamam çalışma hızında bir düşüklük yok çok şükür. Ama 6 gb Ram olsaydı daha rahat çalışacaktı. Mesela pubg mobile açıp chrome da gezerken pubg otomatik olarak kapanıyor. 6 gb Ram olsa kapanmaz mesela.
Bildiğiniz gibi performansta ilk kriter işlemci. 9611 işlemcinin performansı yeterli. M31 ve a51 de de aynı işlemci var. Ama A51 de UFS 2.0 depolama teknolojisi kullanıldığı için M21 den bi tık daha yavaş hızlı. M21 de UFS 2.1 teknolojisi kullanılıyor. M21 giriş seviyesi bir cihazmış gibi lanse edilse de performans kesinlikle orta seviye cihazlarla aynı sayılır. Bu fiyata bu performans diğer markalarda bulunamaz bence
Android 11 sonrası ısınma problemi var mı sizde de?
Normalde ısınma yok video çekimi yaparken biraz ısınıyor
Isınmadan sıcaklık derecesi nedir
Ayrıca 11 sonrası güvenlik güncellemesi vb güncelleme de gelmedi
android 11 sonrası ekranın üst tarafı ısınmaya başladı kullanırken ve kamera uygulamasına girdiğim zaman daha da artyor ısınma miktarı. servise gönderdim hiçbir sorun yok dediler ne yapacağımı bilmiyorum
:/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X